Pannkakor på Majs

Jag tittade på lite recept på majspannkakor på Internet och gjorde därefter ett eget recept på majspannkakor.



Mina egna MajsPannkakor

3 dl vetemjöl

1 dl majsmjöl

1 msk Vannillinsocker

1 msk Flytande margarin

4 dl mjölk

1 kryddmått salt

2 msk socker

2 ägg



Knäck äggen i en bunke och häll i socker, salt, vannillinsocker, flytande margarin och vispa om. Häll därefter i halva mängden vetemjöl och hela mängden majsmjöl och hela mängden mjölk och vispa om. Blanda därefter i resten av mjölken och vispa om igen tills smeten blir lätt och flytig.

Servera pannkakorna med fett! Häll gärna lite extra flytande margarin på pannkakorna när dem ligger varma på fatet.

Drömmen

Drömmarna är rätt så elaka för tillfället! Kan bero på att jag har ont i tungan för tillfället eller för att skeppet vill något som jag inte kan tyda! För det kan ju finnas något positivt i drömmen, slippa betala, vad kan jag slippa betala? Jag får tandläkaren mystiskt betald  : )  Tja, jag brukar önska att drömmarna menar något trevligt, men ofta så kommer det en jordbävningen eller något sådant efteråt. Jag vet inte vad drömmen betyder denna gång än så länge men jag började att efterforska var vi befann oss i drömmen!

Vi befann oss nog på ett Hotell någonstans i Miami i USA! De privata stränderna fanns där och dem höga husen fanns också där! Vi springer antagligen in på ett Hotell som hade panorama fönster mot havet!

Wow, en sådan vacker musik! Det lät kul när anden skakade på huvudet så att kinderna gav ljudet av att han vaknade inför natten! Mycket vacker musik! Jag hittade ingen liknande musik på Spotify!


Tja, drömmarna brukar vara roliga fast att dem beskriver läskiga och hemska öden! Själva musiken med slavarna och anden som talar dovt i alla rum där vi befinner oss gör drömmen härlig samtidigt som jag i drömmen vill därifrån!


Key Lime Pajen var god men granntjejen var inte hemma, så jag åt upp hälften av pajen själv!


Det finns en association som jag tänkte på nu vad det gäller drömmen: Kommunisten menade att han var en Farao eller Mumie som uppstått! Så sover han i det höga huset vid stranden! Det är nog hans drömmar som beskrivs med slavarnas pustande och hans mumlande i drömmen! Högt hus: Pyramid!

Alla letade ju på stranden efter den kommunistiska organisationen (som i drömmen är lika stor som kommunistiska organisationer är i USA) men dem hade ju sagt var dem befann sig! Dem befann sig i det höga huset!

Kul med dem här drömmarna, men dem är alltid lite oroande!



Nu skall jag titta mer på amerikansk fotboll! : )

En ny dröm 30 oktober 2011

Jag hade ont i tungan och kunde inte sova!

Och det måste vara för att jag gör Key lime pie för tillfället! Men drömmen är om USA!

Drömmen

I drömmen är jag (för omväxling skull) 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är emot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är därför orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske ändå sker och att vi kanske kommer till skadade. Min mor vill inte att vi går och jag frågar därför om pengar till att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.




WOW, en sådan vacker musik!

Det kanske är svårt

Jag kan tänka mig att ni har svårt att förstå och sätta sig in i hur otrevligt och nervöst detta har varit för mig sedan min delägare av innehållsdeklaration.se granne dog av sin utdragna visdomstand.

Jag har drömmar som hela vägen har beskrivit detta! Jag hälsar på hos en kompis och möter tjejer och ser på en utomjordisk film tillsammans! Osv.. osv.. och sedan drömmen om dödsriket och därefter smärtan i ryggen!

Det var som att någon ställde en bergsprängare utanför huset och när man tittade ut så var det döden som stod där och väntade på en! Fy så otäckt!

Intressant med ett utomjordiskt skepp! Hon som jag kallar modern vilken är skeppets moder låter som sångerskan i Nightwish när hon talar till mig eftersom hon talar genom psykologer och läkare och Generaler på skeppet! Hon får en mäktig opera röst!

Men läs nu mina recept och baka ni också   : )

Festdag utan öl

Eftersom min dag igår blev så tråkig så festade jag denna dag utan öl!
Jag duschade, bastade tvättade hela förmiddagen och därefter så började jag att laga mat!

Jag har köpt billig oxfilé på COOP och har därför oxfilé och potatissallad för 2 dagar framåt! På oxfilén har jag lite persiljesmör och malen peppar och därtill har jag potatissallad. GOTT   : )


Därefter så gjorde jag mat från USA igen! Idag blev det Key Lime pie!

Key Lime pie

Ingredienser

300g Digestivekex
100g Flytande margarin
1 tsk Vaniljsocker
1 tsk Kanel
1 burk Kondenserad Mjölk
4 st Äggulor
1 dl Pressad Lime
1 ½ Gelatinblad

Förberedelse


Kör kex, margarin, kanel och vaniljsocker i en mixer till en grynig massa.

Tryck ut degen i en "spring-form" och grädda i 5 minuter / 200 grader.
Låt det sedan svalna.
Blötlägg och smält sedan gelatinbladen.
Rör ihop (vispa ej) mjölken med äggulorna, limejosen och gelatin.

Slå smeten i det avsvalnade skalet och kyl i minst 4 timmar, helst över natten.

Garnera gärna med tunt skivade snygga limeskivor.


Det enda jag hade svårt med var att smälta Gelatinbladen! Jag var tvungen att slänga dem första gelatinbladen eftersom dessa klumpade sig på botten av smeten, men annars var det lätt!


Imorgon kan jag bjuda tjejerna på riktig Key Lime pie!


Tja, min kompis skickade bilderna på Nobel tårtan med hjortron som jag bakade igår! Jag kanske kan prata med dem igen om några veckor! Fy så genant, jag kräktes och raglade fram! Så pinsamt! Men jag tror att det beror på att nervositeten för tandläkaren släppte igår när vi festade tillsammans. Fy så tråkigt! Det var mycket roligare idag när jag bara åt och bakade istället för att festa.

Swedish Nobel Cake

Eftersom jag hade köpt hjortron så gjorde jag en ovanlig kaka igår vilken jag hade med mig på festen:

Nobel tårta

Ingredienser
1 hel brieost, 500 g
250 gr hjortron, frysta tinade
50 g valnötter
1 1/2 msk honung

Gör så här
Dela osten i två bottnar. Lägg på tinade, väl avrunna hjortron och grovt hackade valnötter.
Ringla över honung och lägg på den andra bottnen.
Servera väl rumstempererad.

Den skall ätas i små bitar för att vara god! Passar bra för Nobel middagen på alla vis!

En kväll jag vill glömma

Så, nu har jag betalt hyran och läkaren!

När nästa utbetalning kommer så skall jag betala ytterligare en räkning och därefter så är pengarna slut igen!

Jag har dessutom köpt mat och fört in lite ovanliga produkter i systemet, bland annat hjortron, vilka jag var tvungen att köpa för att kunna föra in.

Igår blev en tråkig kväll! Jag var hemma hos några kompisar och åt och drack inför halloween. Det blev för mycket att dricka och jag blev pinsamt berusad.

 Fy så tråkigt, men jag tänker att all min oro inför tandläkaren kom ut igår på ett ytterst pinsamt sätt!


Betala tandläkaren 4:a

Jag kom att tänka på att vi kunde ha reklam på vår hemsida och att jag därigenom kunde betala tandläkaren.

Vår sida är ju inte på några sätt färdig men jag tänkte att företagen kanske var intresserade att visa upp små reklam duttar på vår hemsida. Jag prövade därför för att se hur det fungerade.

Tja, det fungerade inte så bra! Men jag fick ett svar där företaget avböjde frågan om reklam från dem på vår hemsida.

Det jag tänkte var reklam i denna storlek och pris:
sp=emb&zw
men det fanns inga intressen för att betala för reklam på vår sida alls.


Vi måste helt enkelt bli större först!

Men då krävs det att jag blir frisk (så att jag orkar och kan föra in produkter i systemet) och därför får tandläkare!

Alltså, ingen bra idé!

Vad jag skulle göra 100 miljoner

När jag diskuterade Johans Green card så kom tanken upp på vad jag skulle göra i Johans ställe!


Först det naturliga: Betala tandläkaren samt skulder!


Därefter: Skulle jag flytta utomlands?

Jag satt och tittade på att flytta utomlands idag! Johan valde att flytta först till Spanien där Tv 4 filmat hans villa och därefter så skaffade han en lägenhet i New York!

(Johan är ungefär 35 år gammal och Tv 4:s expertpanel på gissa priset på hus trodde att han var 50 år gammal).


Jag tyckte att USA inte var något för mig! Alla regler om hur man kunde bli av med Green card upplevdes som tråkiga! Jag tänkte först på det landet som amerikanerna i USA tycks gilla: Canada! Därefter så funderade jag på Monaco:
http://www.realtid.se/ArticlePages/200604/12/20060412171740_Realtid643/20060412171740_Realtid643.dbp.asp

Men därefter så tänkte jag: Det skulle vara tråkigt att ha en annan kung än Carl XVI Gustaf! Jag vet inte hur Monacos Furstehus är, men man blir ju alltid utlänning i Monaco och aldrig infödd! Inte för att jag fått så mycket av Carl XVI Gustaf och han skulle nog mest ogilla mig eftersom jag är en vanlig kille!

Men det skulle upplevas som tråkigt att flytta utomlands! Därefter så har ju Sverige betalat allt för mig, jag skulle inte uppleva det som enbart mina pengar utan Sveriges pengar.

Men om vi bortser från moral så skulle jag vilja istället skapa ett företag som detta:
http://www.siaglass.se

Så skulle min familj och släkt ha det företaget i massor av år! Dessutom så skulle jag skapa en fond för människor med tandsjukdomar så att dem slapp den tråkiga biten med LÅN till tandläkaren, när dem är lika sjuka som jag!


Så om vår hemsida: www.innehållsdeklaration.se blir så mäktig så skulle jag vilja genomföra sådant istället!


Jag tror dessutom att det blir dyrare för Johan att göra så som han gör!

Men det Johan gör ingår liksom i ett barns dröm, Sverige och hela världen havererar men själv så bosätter man sig långt bort och lever i lyx! Och att det just är ett barns dröm gör så att jag kan respektera Johan för hans sätt att vara.


Men i slutändan så tror jag att Johan betalar mer i avgifter än den skatt han egentligen skulle få betala i Sverige!

Idag får vi se


Tja, idag är slutet på etapp 2 att betala tandläkaren!

Då blir det etapp 3 ifall den inte är betald och om jag inte får något lån än! Etapp 3 innebär att jag kanske får en påminnelse!

Om Johan! Jag känner ju inte Johan lika bra som min kompis som har arbetat med Johan i många år och delar kontoret med honom gör! När det gäller Gratis så är Johan bra! Johan gav mig Spotify och han gav mig en högtalare som han hade lagat själv!

Jag menar paradoxen: Han vill inte betala 3,5 miljoner i Svensk skatt men han kan tänka sig att betala 3,5 miljoner kronor av sina 100 miljoner kronor till dem fattiga i USA för att få ett Greencard som han kan få Gratis på Greencard lotteriet!
http://www.usagreencardlottery.org/diversityvisalottery_2011/?r=gnonust&gclid=CJjH6sf4_6sCFcMXzQodbF-hYQ

Att Johan inte ger oss pengar är ju upp till Johan själv! För det är ju hans 100 miljoner kronor!

Men Röda Korset i USA blir nog Glada när dem får Johans 3,5 miljoner kronor   : )


Hm... Det gick inte så bra för Minisota Vikings i fotbollen mot Giants! Jag hejar på Minisota Vikings för att dem har med Sverige att göra i och med utvandringen till USA!

Inget nytt om tandläkaren 100 miljoner kr

Tja, den spettsiga flisan känns allt mindre spetsig och tycks slipas ner så att den inte är lika vass längre.

Jag talade med min kompis jag har hemsidan med. Han berättade att vår andra kompis nu funderade på att donera sig till USA!

Man kan vara med i Geencard lotteriet och få visum till USA eller så kan man skänka 3,5 miljoner kronor och då också få ett Geencard till USA! Johan har ju 100 miljoner så han funderade på att skänka 3,5 miljoner i gåva till en av USA:s organisationer för fattiga i USA!

Lustigt tänkte jag! Johan skulle aldrig skänka mig 15 000 kr för att kunna betala tandläkarräkningen. Och min kompis som jag har hemsidan med delar kontor med Johan och Johan betalar alltid den lägsta summan för kontoret! När Johan sålde sin hemsida så flyttade han utomlands för att slippa betala skatt till Svenska staten. Nu har han bott 3 år utomlands vilket innebär att han kan flytta tillbaka igen utan skatt. Men han tänker alltså skänka 3,5 miljoner i stöd till fattiga i USA! Detta när både jag och min kompis har det dåligt ställt! Faktiskt så hade inte min kompis råd att ta ut antibiotikan när han skulle dra ut sin tand.


Så är det att vara kompis med någon som har 100 miljoner kronor   : )


Lustigt! (Jag tycker att folk som har 100 miljoner kroner är lite dinga i huvudet - rent ekonomiskt).


Sert nu på amerikansk fotboll på Tv 11! Bra spel!

Själv får jag väl vinna på Lotto på onsdag!

Kompis ont i käken

Min kompis som jag har hemsidan med berättade att han hade ont i käken där han drog ut sin visdomstand! Han äter maximalt med smärtstillande fortfarande och har fortfarande ont!

Själv har jag inte ett dugg ont! Men problemen i tungan kvarstår och flisan av visdomstanden finns fortfarande kvar.

Min kompis var Glad när vi möttes! Han har med sitt företag har tagit fram ett nytt revolutionerande partiellt moln för datavärlden! Detta innebär att du kan flytta databasen runt omkring i världen och att du inte råkar ut för minnesförlust vad det gäller datahaveri!

Han förklarade men jag vet inte så mycket om datorer! Men idén lät bra, mycket bra! Och den samlade industrin för denna produkt är flera miljarder kronor! Problemet med nyheter är att företagen inte vill pröva något nytt, men nu så hade han hittat en möjlig intressent som vill ha Tv tjänster till Afrika! Det blir kanske en storsatsning och min kompis med sitt företag och sin visdomstand kanske får del av ett kontrakt på först några 100 000 kr för att därefter kunna sälja för flera miljoner kroner.


Vi får se hur det går!

Två dagar efter

Nu är det full fart på min kompis igen efter att han drog ut sin tand. Han administrerar flera hemsidor samtidigt och idag tycktes han ha tur med en order! Han lät glad och stressad när jag mötte honom.

Själv har jag kommit fram till att det är en tandflisa som sitter kvar där visdomstanden förut satt! Den är hård och sylvass och sitter orubbligt i det som förut varit roten för visdomstanden.

När jag kan skall jag uppsöka tandläkaren och fråga om tandflisan.


Förut kunde jag lägga in 120 - 140 produkter per dag på hemsidan men nu orkar jag bara 40 till 50 på en dag.

Jag brukar tänka att det är dem produkterna som jag hinner föra in på hemsidan som är dem produkterna som jag sedan får äta i himlen i flera miljoner år och det gör det lite roligare så att jag orkar med att skriva in produkter på hemsidan (för man vill ju variera sig på några miljoner år om vad det gäller mat   : )

Vi får se hur det går med tandläkaren och flisan och allt, men inget nytt än!

Dagen efter

Min kompis mådde bra dagen efter att han dragit ut tanden. Han arbetade lite med vår hemsida och la till en jämförelse mellan produkter på hemsidan.

Han hade också kollat med en släkting om vilka symptom man skulle oroa sig för när det gäller utdragna tänder (eftersom han också oroar sig efter sin grannes död hos tandläkaren). Man skall oroa sig för att man har 37,7 - 3,8,1 i feber. Alltså en liten feber vilken betyder att inflammationen sprider sig i kroppen.

Själv har jag upptäckt något! Det sitter en flisa av min tand där tandläkaren drog ut visdomstanden. Den är liten och känns bara med tungan.

När jag vet om tandläkaren är betald så skall jag gå dit och fråga om vad tandläkaren tänker göra med flisan.

Men det var allt än så länge.

Min kompis var hos tandläkaren

Min kompis som jag har hemsidan med var hos tandläkaren idag och drog ut sin inflammerade visdomstand.

Jag oroade mig lite för att han inte följt rekommendationen och ätit sin antibiotika som han ordinerats av sin tandläkare 1 vecka före utdragning av tanden.

När jag mötte honom på kontoret idag efter att han dragit ut tanden så var det 35 grader varmt på kontoret och ändå så frös han. Han blödde kraftigt och hade samlat alla blodiga tussar i en bunke.

Det var hans granne som dog av sin utdragna tand vilket gjort oss oroliga för våra egna tänder.

Han såg inte ut att må bra så jag önskade att han skulle krya på sig!


När jag frågade vad hans utdragna tand kostade, så hoppade jag till: 1800 kr för 1 utdragen tand! Jag betalade 1800 kr för 2 utdragna tänder! Jag blödde dessutom nästan inget efter att dem dragit ut mina 2 tänder! Jag har en riktig Willy:s tandläkare   : )

Jag önskar att han kryar på sig och att det inte blir sämre! Fy så jobbigt med visdomständer!

Min hyggliga granne, betala tandläkaren

Jag har en granne som vi helt kan räkna bort från mina negativa tankar.

Han skulle jag eventuellt få låna pengar av om han hade en sådan summa som 15 000 kr.

Men jag kan inte:

1. Tycka att det är rätt!
2. Fördela skulden på ett rättvist sätt!

Av min kompis Johan skulle jag kunna låna 15 000 kr eftersom Johan har 100 miljoner kronor! Min granne har kanske 50 000 kr och han behöver dem pengarna!


Men han är en väldigt snäll kille!


Skulle jag vinna på Lotto på onsdag så skulle han få del av vinsten eftersom jag anser honom som en bra kille!


Men då är han kille och det tror jag är viktigt! Jag skulle inte kunna låna så och ha en sådan relation till en kvinna.

Kurt Olssons post (tandläkaren)

Jag har fått så många brev! Tack alla som skriver!


Här fick jag ett:

Anonym om Satt och kollade Reklamen på Tv 4:
Det är svårt att disskutera om du kan tolka när beskrivning av tv 4s (tandläkar)? reklam inte redovisas. Däremot återkommer manligt kvinnligt i texterna. Även din ditt utseende beskrivs...lägg in några foton även tandbilder,om du har möjlighet och viljan. 

P.S Viljan finns i trädtopparna




Mitt svar:

Jag och Nepal har haft en diskussion i över 10 år om jag kan tolka media! Jag hävdar att jag delvis kan tolka media men att tolkningarna blir influerade av min egen uppfattning.

Visst går det! Är Tv:n helt odräglig mot en så upptäcker man det! Jag skulle helst slippa det men eftersom det varit mycket bråk kring detta så är Tv:n ibland sur på mig. Men jag tycker att det som skedde i Nepal var mer unikt än att jag har svårt att låna pengar av staten. Eller att staten tar tid!

Det kan jag ju räkna ut själv och oroa mig för.


Nej, inga bilder! Jag får bara sönderslagna fönster och sådant otrevligt! Så inget sådant! Inga bilder.

Så här ser det ut:

Gratismannen som vill ha sex!
Och hans fru primadonnan!

Sådana människor skall man inte visa bilder på sig själv för när man lider av en svaghet! Inget bra kan man få av dem förutom sina egna fönster sönderslagna! Alltså, inga bilder.


Gratismannen blir bara avundsjuk
och primadonnan förstår aldrig något och tror på sin mans avundsjuka prat! Bara för att han är avundsjuk och vill ha sex och ett medlidande med mig vet han kan betyda att hon har sex med mig istället. Han gör sexet GRATIS säger jag då till hans fru primadonnan, så inte vill ju du ha något annat som du behöver betala för.

Det blir bara ett illvilligt pekande mot mig på stan!

Kanske en tråkig måndag

Måndagen gick och inte upptäckte jag att någon tandläkare blivit betald eller att jag fått några pengar med posten.

Tja, då har fas 1 gått ut! Nu blir det på följande vis fas 2:

Fas 2 är att räkningen betalas till måndag nästa vecka! Fas 2 fungerar bra eftersom fakturan var ställd på 10 dagar.

Jag har alltså Lotto onsdag samt Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag på mig på postkodlotteriet eller att staten ger mig lånet eller redan utan min vetskap betalt tandläkarräkningen.


Jag blev däremot fortsatt sjukskriven idag fram tills 15 december 2011 för tänderna! Det var bra! Så något bra skedde idag i vilket fall! Läkaren var dessutom snäll och önskade mig lycka till. Jag fick däremot ingen antibiotika som jag frågade efter på grund av symptomen i tungan men han ville inte gå in på tandläkarens område. Och tungan var tandläkarens område.

Kanske en tråkig måndag

Måndagen gick och inte upptäckte jag att någon tandläkare blivit betald eller att jag fått några pengar med posten.

Tja, då har fas 1 gått ut! Nu blir det på följande vis fas 2:

Fas 2 är att räkningen betalas till måndag nästa vecka! Fas 2 fungerar bra eftersom fakturan var ställd på 10 dagar.

Jag har alltså Lotto onsdag samt Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag på mig på postkodlotteriet eller att staten ger mig lånet eller redan utan min vetskap betalt tandläkarräkningen.


Jag blev däremot fortsatt sjukskriven idag fram tills 15 december 2011 för tänderna! Det var bra! Så något bra skedde idag i vilket fall! Läkaren var dessutom snäll och önskade mig lycka till. Jag fick däremot ingen antibiotika som jag frågade efter på grund av symptomen i tungan men han ville inte gå in tandläkarens område. Och tungan var tandläkarens område.

Satt och kollade Reklamen på Tv 4

Jag tolkade bara för att se om jag kan tolka! Hmm... Staten vill att jag byter till en billigare tandläkare!

Tja, vi får se!


Det blir ju lika kostsamt hur som helst! Tandläkaren kostade 15 000 kr i en beräkning! Det kan skilja mellan tandläkare men då kostar undersökningen och beräkningen var gång jag skall byta tandläkare för att se om den tandläkaren är billigare.


Men när det gäller mig som kille så tror jag nästan att alla sådana bekymmer uppkommer!

Det är därför det är tjejernas idé med staten.

Tjejerna har alla sina organisationer där som för exempel kvinnojouren osv.... Så min tolkning kanske influeras av mina negativa tankar om tjejernas idé att låna av staten.

Så kan man ofta inte låna utan staten vill betala och inte låna och när staten vill betala så skall man springa omkring och söka nya tandläkare hela tiden.

Betala tandläkaren

Nu får vi se om det blir en trevlig eller tråkig måndag!

Jag kan varken göra från eller till utan tänker väl mest att kanske ringarna på ytan löser problemet eller att staten beviljat mig lånet för vård!


Vad det gäller diskussionen om gigolo så fick jag en fråga som var tvärtom! Finns allt som man vill betala för?


Enligt mig: JA!

Vill vi på jorden ha ett rymdskepp så att vi kan resa till andra stjärnor i universum så skulle vi på 5 eller 6 år kunna bygga ett sådant skepp! Det är bara om vi vill betala den obegränsade summan pengar som det kostar.


Jag vet inte om Nobelstiftelsen håller med mig om detta men jag kan tänka mig att så är fallet med pengar!


Men vi får se på måndag hur det går.

Jag undrar hur det går

Jag vet inte hur det går med tandläkaren! Men det är inte mitt bord för tillfället!

I värsta fall så får jag väl ingen tandvård!


Nej, jag tycker inte att jag anklagar tjejerna för det! Men idén var ogenomförbar med gigolo! Ni undrade varför och jag skrev på vilket sätt det var ogenomförbart! Dessutom, dem tjejerna jag känner är inte ens intresserade av att ha en gigolo om så gigolon gav dem pengar!

Därefter så tycker jag att det är naturligt med det som jag förklarar om tjejer och gigolo! Jag anklagar inte fiskar för att simma i vattnet! Jag står inte heller och gråter vid havet: Varför simmar fiskar i havet, snyft!

Det är samma med tjejernas alternativ! Jag är inte fäst vid tanken men som det är så är det alternativet det man kan välja ifall man är sjuk och inte kan låna någon annanstans!

Mina tänder gör mig sjuk och därför kan jag inte arbeta!

I annat fall så får vi sitta så här långdraget och vänta på min död!

Men det beror på, kanske tjejernas alternativ funkar och då går det ju och laga tänderna!

Därefter kan jag arbeta och betala tillbaka! Tjejerna brukar ha det så, så kanske jag också kan få ha det på ett sådant sätt!

Men jag har mycket negativa tankar om det! Och det är den absolut och yttersta lösningen på problemet. En lösning jag försökte på alla sätt att slippa!



Varför brukar tjejer ha det bättre hos staten?

Tjejer är mer organiserade och har stor förståelse från staten på grund av sitt kön!


Det är förvisso bra eftersom staten egentligen också borde vara sådana med män!


Men med denna blogg så förstår ni varför det är så jobbigt med tandläkare!

Betala tandläkare



Jasså, ungefär så här:


Jo, vi har ju nu diskuterat om jag inte kan vara gigolo och på det sättet betala tandläkaren! Vi kan därför göra en jämförelse som ni alla kommer att förstå mellan en kvinnlig och en manlig kypare!


Picasso kommer in på en restaurang och köper en middag men till sin förfäran upptäcker han att han glömt pengarna hemma! Picasso gör därför en tavla till kyparen och frågar om han kan betala med tavlan för middagen!

Den manliga kyparen: Jo, givetvis herr Picasso! Tavlan betalar väl för middagen! Vi kan till och med stå och sjunga för dig när du går ut genom restaurangens dörr!


Den kvinnliga kyparen: Det var en rolig tavla som jag kan ha hemma men den är ju inte pengar och pengar betalar man ju maten för!
Picasso: Det var ju tråkigt! Men jag skulle ju kunna diska 8 timmar och därför betala maten!

Picasso diskar 8 timmar och den kvinnliga kyparen dyker upp!

Den kvinnliga kyparen: Jo, du diskade Picasso men våra diskare får ju inget betalt och därför så har du ju fortfarande inte betalt middagen!


Alltså, tjejer passar bra med att vara ihop med Johan! Johan är snäll och har 100 miljoner kronor! Johan är ute och jagar och kommer hem till sin fru som tar hand om barnen!

Därefter så finns det män som är som kvinnor och som då inte heller förstår betalning osv... Sådana män kan lyckas ibland men oftast så misslyckas sådana män i livet! Allt dem har dör! Deras barn dör, deras fru dör, och allt dör!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Pablo_Picasso

Betala tandläkare: Nix inte gigolo

Nej, jag tror fortfarande inte på det alternativet!

Jag har fortfarande fredag - lördag - söndag på mig på postkodlotteriet innan tandläkaren skall betalas.

Jag tror mer på ett lån av Svenska staten än att gigolo finns!

Gigolo är som att spela på hästar: Många pratar om den perfekta hästen som inte förlorar, det uppgjorda spelet osv... Men därefter så finns inte sådant i Sverige!

Gigolo finns i Afrika men sådana tjänar kanske 5 kr i timman och det betalar ingen tandläkare!


Det tjejer passar för:

Johan är snäll och har 100 miljoner kronor! Det tjejer passar för är att vara Johans fru! Johan står för pengarna som urtidsmänniskans man tog hem bytet efter jakten! Frun lagar maten och tar hand om barnen!

Alltså, Johan betalar och frun står för kärleken och omtanken!


Att tjejen betalar och gör det som mannan gör går inte! Inte för att dem inte vill utan för att tjejer inte kan tänka på ett sådant sätt! Det går inte, vilket gör gigolo till en ej existerande fantasi!


Det är precis så ute bland företagen: Har du en kvinnlig personalchef så förstår du att företaget kanske ger dig en låg lön eller ingen lön alls! Har du en ung manlig personalchef så förstår du att du får högre lön eller i vilket fall lön!

När det är lågkonjunktur så finns det många kvinnliga personalchefer och när det är högkonjunktur så finns det många manliga personalchefer!

Konstiga sovtider

Det konstiga när jag nu är sjuk är mina sovtider!

Idag så gick jag och la mig efter att jag handlat mat klockan 18:00 och därefter så vaknade jag klockan 00:20 på natten.

Jag gör ju inget direkt på dagen men ändå så är jag fullständigt trött klockan 18:00 på dagen och kan lätt sova 10 - 12 timmars sömn.


Idag prövade jag tjejernas alternativ! Jag gillar inte alternativet eftersom jag inte tror på det! Inte för att det gör något. Ett lån av staten är som ett lån av statsobligationer men det brukar aldrig fungera.

Att det aldrig fungerar är det tråkiga med att låna av staten!

Men hade jag inte prövat så hade jag ju faktiskt inte varit sjuk! För hade jag varit frisk så hade jag gjort som förut, väntat med tandvård!

Men detta med att jag somnar klockan 18:00 och alla besvär i tungan gör så att jobb och allt annat blir omöjligt att genomföra på dagen.

Betala tandläkaren, tjejernas alternativ


Jag funderar på tjejernas alternativ!

När jag pratade med mina kompisar som jag har internetsidan med så kom tjejernas alternativ upp:
www.innehållsdeklaration.se

Skulle jag känna och fråga Marcus Wallenbergs fru så skulle detta alternativ också komma upp! Tjejer brukar tänka på det här alternativet när deras man inte kan låna ut pengar. Med tanke på Gigolo som jag skrev inte existerade så blir detta ett ytterligare inlägg om att gigolo inte finns. Johan som har 100 miljoner skulle rekommendera detta alternativ också och Johans tjej skulle också rekommendera detta alternativ:

Att jag lånar pengar av en statlig myndighet eftersom jag då kan vara sjuk och låna pengar! Därefter så blir jag frisk och arbetar mer med vår hemsida, lanserar den och tjänar pengar och betalar tillbaka lånet till staten.

Det alternativet brukar alltid tjejer komma på! Hur rika eller berömda dem än är, hur mycket dem bryr sig eller älskar en också!


Jag vet inte! Att låna pengar av Fredrik Reinfeldt brukar vara så här:

Fredrik Reinfeldt: Är du säker på att du är döende?
Jag: Host, host, öhhhhhhhhh

Fredrik Reinfeldt: Oj, han dog, öh, då var han ju berättigad ett lån förut! Kan man låna till någon som är död? Behövs tandvård då?

Jag förstår inte varför kravet är döden för att låna pengar till sjukvård! Blir jag frisk så har ju staten alla möjligheter att få tillbaka lånet.



Tjejer brukar förvisso ha det mycket bättre på sådana statliga myndigheter och brukar därför ofta rekommendera dem som ett bra alternativ!



Ni tycks ha gått med på att gigolo nog inte existerar efter mina inlägg här! Som ni ser så skulle gigolo ha det som mig och det är inget ekonomiskt hållbart för att ha en sådan verksamhet!

Gigolon skulle få en hel del omtanke och kärlek, men nästan aldrig pengar! Tjejerna skulle tycka lika dant till gigolon att han kan låna av en statlig myndighet tills han får ett jobb! Då skulle gigolon bli sur och mena att det var hans jobb att vara gigolo! Sådant skulle inte fungera! På film så uppkommer ju aldrig dem problemen och därför kan gigolo finnas på en film.

Betala tandläkare, tjatigt om gigolo

Vi får vänta tills imorgon om ifall jag vinner pengar på postkodlotteriet!

Jag måste betala tandläkaren först och därefter får jag behandling!


Hmm... Gigolo! Ni vill alltså att gigolo finns för annars så börjar ni att gråta en massa i min blogg!

Ert påstående:

Man kan få fina julklappar av tjejer! På det sättet skulle man kunna vara en gigolo!

Mitt svar:

Jag fick en mycket fin present av en tjej! Hon gav mig en spritbutelj från Afrika som hennes farbror hade tecknat bilden på spritflaskan! Spritflaskan var Afrikas mest sålda spritflaska!

Jag blev jätteglad när jag fick den!

Oftast så är gåvorna från tjejerna billiga och känslomässiga där killarnas gåvor är exklusiva men saknar affektion.

Killen ger en ny bil! Killen köper diamanter! Men sådant har oftast ingen baktanke! Killen köpte vad som var dyrt!

Tjejen ger en bok, en spritflaska, en vacker mössa! Hennes present är inte dyr men har starka tankar om den hon ger presenten till!



Men jag blir inte så ledsen över sådant! Varför vara ledsen över något helt naturligt? Tjejen älskar man ju som kille för att hon är känslomässig och visar sin omtanke!

Visst skulle det vara kul om man kunde vara gigolo! Men det finns ingen ekonomi i att vara gigolo!

Jag skulle aldrig kunna gå till en tandläkare på att arbeta som gigolo!

Det ser man ju också i samhället: Gigolo är alltid mystisk och syns inte i världen förrän han vill imponera på en kille med sitt yrke, prostituerade tjejer ser vi överallt!

Alltså, bärkraften för gigolo existerar inte men existerar för kvinnan i form av prostituerad!


Jag vet ju inte allt men jag kan tro att gigolo är en modern myt precis som råttan i pizzan! Det tänker jag, myt.


killars presenter till tjejer:
http://www.diamantia.com/shop

tjejers presenter till killar:
http://www.google.se/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_bhVmX2829iI/TBc2VgEPbFI/AAAAAAAAD4A/bNCr6vf29V0/s1600/Hj%C3%A4rtan.jpg&imgrefurl=http://hemmahoslillamej.blogspot.com/2010/06/att-alska-dej-nu-och-for-alltid.html&h=340&w=454&sz=25&tbnid=tvfhjorJ0tgOaM:&tbnh=76&tbnw=102&prev=/search%3Fq%3Dhj%25C3%25A4rtan%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=hj%C3%A4rtan&docid=ewwlc4lspnZwZM&sa=X&ei=4-yVTrSwN62N4gT_8o2lCA&ved=0CDMQ9QEwAQ

Postkodlotteriet, betala tandläkaren

Jag kollade postkodlotteriet för där är jag också med denna månad.

Det räcker att jag vinner en liten vinst denna vecka så har jag betalt tandläkaren!

Jag hade ingen vinst än så länge på postkodlotteriet men jag kan vinna stora vinster denna dragning.


Nix, gigolo finns inte!

Om jag för exempel lånar 100 kr av någon så blir det en manlig granne! Jag skulle aldrig tänka tanken att gå och fråga min snygga tjej granne om att låna 100 kr av henne!

Så det där med gigolo tror jag inte på! Finns ingen ekonomi för sådant!

Större möjlighet är det att jag vinner imorgon på postkodlotteriet och kan betala tandläkaren då. Tjejer och pengar hör nämligen ihop! Har du mycket pengar som Johan så har du en snygg tjej! Tjejen säger inte att det beror på pengarna!

I mitt fall så kan jag möta en snygg tjej om jag vill därför att jag är snygg! Men tjejer skulle aldrig betala mig något!

Alltså, gigolo måste vara en nutida myt precis som råttan i pizzan.


Jag tror att många män tror att det finns gigolos och jag tror att jag har kommit på något som är en upptäckt! För jag tror att ni tror att sådant finns och att samhället tror att sådant finns, men att det egentligen är en myt!

Lotto, betala tandläkaren



I spänd förväntan på Lotto onsdag! Tänk om jag vinner 22 kr     : )



Äsch, ett sådant snack om gigolo!

Så som det är med sex mellan män och kvinnor:

Jag gör cheesecake och tänker på att bjuda min snygga granntjej! Hon blir glad och visar bröstvårtorna! Och då blir jag glad för att hon ville ha min cheesecake och för att hon blev glad!

Jag betalade! Hon visade styva bröstvårtor!

Granntjejen ser ut som den här tjejen (när hon var 20 år):
http://sv-se.facebook.com/people/Camilla-Tim-Elliot/1696201208

Därefter så vill tjejer att det skulle vara på ett annat sätt! Tjejer blir ledsna om dem inte är som män! Därför finns feminismen och hos feminismen så säger tjejerna att dem är som män!


Men jag har ju haft massor med sådana tjejer omkring mig sedan 1990 talet! Det är ju klart att sådana tjejer inte skulle tycka att det var roligt att jag dog av mina tänder! Men dem skulle aldrig komma på gigolo idén.

Gigolo är bara snack! En manlig fantasi som man kan snacka om men som inte finns i verkligheten.


Men nu är det Lotto och där kan jag på riktigt få pengar! Vi får se! Tänk om jag får 5 eller 6 rätt på joker? Då skulle jag kunna betala tandläkaren!

Om tjejer köper något så tror jag på vår hemsida när den är klar:
http://www.xn--innehllsdeklaration-4wb.se

Betala tandläkare

Nix, gigolo skulle aldrig gå runt ekonomiskt och skulle inte betala tandläkarens 15 000 kr! Det gör kanske däremot LOTTO idag!

Det tjejer kan tänka sig att betala för är SKOR och Smycken!

Jag kan aldrig tänka mig att en tjej betalar för sex med en man (med riktiga pengar som i en gigolo film)!

(Jag trodde att ni skojade, ni måste vara män, för ingen kvinna jag vet om skulle komma på idén, alla tjejer vet att gigolo är en fantasi)

Eller hur tjejer?


.... Ändå

Jo, jag kan ju laga tänderna först! Och jo, jag kan vara er 1 år för 15 000 kr (och göra allt ni vill) tjejer.

Men det kommer nog aldrig på tal! I en film som gigolo filmerna så gör dem sådant eftersom filmen är en fantasi!


Vår hemsida är däremot för tjejer:

http://www.xn--innehllsdeklaration-4wb.se

Sådant kanske tjejer kan tänka sig att betala för, när den är klar! Men sex tror jag inte på och gigolo är oftast bara en ful kille som vill ha respekt av mig! Därefter så vill killen vara hemlighetsfull om tjejerna och det gör honom bara mindre trovärdig! Alltså, manlig fantasi!

Betala tandläkaren LOTTO

Idag är det LOTTO! Då kanske jag vinner 15 000 kr så att jag kan betala tandläkaren!


Nix, jag tror inte på gigolo tanken:

Om jag gav förslaget som kommer i följande inlägg tjejer så blir diskussionen så här:

Tjejen: Men om du säljer dig så vill jag att du också har sex med män så att jag kan titta på!

Jag: För 15 000 kr så jovisst!

Tjejen: Nej, det skulle du inte!

Jag: Jo, för 15 000 kr (så att jag kan betala tandläkaren), jovisst!

Tjejen: Nej, jag vet inte. Jag kan inte bestämma mig! (Och det blir aldrig något)



Och i ett sådant läge så ser tjejen inte ut så här:
http://sv-se.facebook.com/people/Camilla-Tim-Elliot/1696201208


Alltså, gigolo, tror jag inte på! Tjejer kan inte betala för sex eftersom det strider mot deras natur och uppfattning om sex! Så tänker jag!

Men om ni vill påvisa motsatsen, så jovisst! Varför inte! Jag vill gärna ha tandläkare och ni vill ha kul, så varför inte? Men jag tror av erfarenhet att ingen kommer att tänka att dem vill ha sex med att dem betalar - det kan däremot män tänka att göra för sex med kvinnor! Och gör alltid i olika former av sex!

Okej, betalning av tandläkaren

Tja, ni tjejer!

Har ni mött på en tjej som påstår att hon haft sex med en man för pengar? En svensk man?

Jag har mött en författarinna som åkte till Afrika och hade sex med barn! Hon var känd! Men till barn betalar man ju inga pengar!

Hon är en äldre känd författarinna i Sverige!

Men jag har aldrig mött på en sådan tjej som i gigolo filmerna! Jag har dessutom fått höra hur tjejer pratar med varandra och hur kvinnor pratar med varandra! Jag har aldrig fått höra något sådant att dem betalt för sex med en man!

Att kvinnor våldtar barn, vet jag! Men dem betalar aldrig för sådant! Det ingår liksom i våldtäkten av barnet att kvinnan inte betalar barnet utan betraktar barnet som elakt och dumt efter att hon haft sex med barnet!



Män betalar däremot men det liksom finns naturligt hos män! Män ser sex som handel och kvinnor ser sex som pengar!


Jag skulle kunna tänka mig att sälja min kropp för pengar! Jag skulle kunna få pengarna i förskott så att jag kan ha sex med er efteråt, precis som ni vill ha sex tjejer!

Men jag tror ingen tjej nappar på det!


Och då ser jag ändå ut som att hon här kan älska mig:
http://sv-se.facebook.com/people/Camilla-Tim-Elliot/1696201208


Hon kan däremot på olika sätt sälja sig för pengar men jag skulle inte kunna det! Som kille så är gigolotanken en fantasi!


Dessutom, Grattis Sverige i fotboll! Det kunde jag aldrig tro! Vinna över Holland, helt otroligt.

L.A Gigolo

Man skulle kunna vara gigolo och få ihop pengar!
http://www.moviezine.se/film/la-gigolo

Nej, inte som kille!

Jag har ändå mött så många tjejer som har pengar och jag har aldrig mött på att man skulle kunna genomföra sådant i verkligheten. Vissa killar jag har mött har däremot påstått att dem varit gigolo men jag tänker att dem känner konkurrens om snygghet med mig och därför påstår att tjejer betalat dem för att vara tillsammans med dem.

Jag menar: Jag har mött en massa tjejer med pengar och aldrig att någon kommit på idén att betala mig! Det faller liksom inte naturligt in för tjejen. Tjejen tycker att sexet med dem är betalningen till killen (hur förmögna tjejerna än är). Det är lättare för en tjej att tycka så och det är naturligt för tjejen att tycka så!.

Så det tror jag inte på   : )     (men kul idé)


Jag pratade med mina kompisar som jag har internetsidan med! Dem kom på lite olika sätt men det beror ju på om det går att genomföra i praktiken, och hur lång tid det tar.

Om jag sedan dör vet jag ju inte! Så bra kunskaper i tandläkaryrket har jag inte. Det skulle krävas erfarenhet.


Imorgon onsdag så är det LOTTO, kanske mina bekymmer löses då!

För Sverige så ser det ju rätt så bra ut i fotboll! Jag vann pengar på Holland en gång! Hade jag då spelat för hela min lön så hade jag vunnit kostnaden för tandläkaren plus min vanliga inkomst! Nu har jag inte spelat och jag spelar endast för 110 kr på 5 veckors lotto onsdag!

Tandläkaren

Tja, jag tänkte att jag fick kontrollera re:member först.

Jo
att du har minst 100 000 kr i årsinkomst

Alltså att man har ett jobb med den lägsta inkomsten!

Inget att göra åt, blev ingen tandläkare! Då kan jag sjukskriva mig hur länge som helst (det är ju fördelen).

Jag kan sjuskriva mig på det sättet eftersom mina tänder behöver en tandläkare! Men eftersom tandläkare inte går att få på grund av kostnaden så kan jag sjukskriva mig fram tills att jag dör!

Låna av Johan till tandläkare

Johan mötte jag i somras! Tv 4 har filmat hans hus i Spanien!

Han sålde denna hemsida:
http://www.airliners.net

Och tjänade något på 100 miljoner! Dessförinnan så hade han en lön på omkring 1 miljon i månaden!

Han är omkring 35 år och numera resande mellan sina hem Luleå, Spanien. New York!

Han är en snäll kille! Jag skulle kunna låna av honom om jag var döende! Allt annat räknar han som tandläkarskräck!

Men för att en läkare skall mena på att man är döende krävs som i filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=J7C8nHAAs70

att man har 10 minuter kvar att leva!

För läkare önskar att dem kan rädda en hela tiden fram tills att man dör!


Johan har dessutom sina pengar i fasta värdepapper och hus! Svårt att låna av honom fast att han är multimiljonär! Och fast att jag är hans kompis som mötte honom i somras!

Han såg till så att jag fick spotify!

Lustigt, mina kompisar och vissa släktingar har 100 miljoner och jag har svårt att betala tandläkaren!

Alltså måste det vara det ultimata roligt att ha pengar.

Facket?

Anlita facket för att få gå till tandläkaren!
http://www.unionen.se/Default.aspx

Jag betalade fack- avgift med a-kassa från 2005 - 2007! Men en av mina arbetsgivare gick i konkurs och lämnade jordens yta (utan att dö).

Då fick jag inget arbetsgivarintyg av honom vilket innebar att jag inte fick några pengar från a-kassan! Jag hade betalt i 2 år utan att något kunde göras!

Facket sa blankt nej till a-kassa!


Så att jag som personalchef skulle anlita facket för att få gå till tandläkaren! Det facket? Jag har ju arbetat med reklam i flera år, det där är bara deras reklam: Facket löser dina bekymmer! Gå med i facket och betala vår häftiga Fack- avgift!

Lika stor önskedröm som att jag vinner på LOTTO eller att någon av mina släktingar betalar min tandläkaravgift!

Nix

Att arbeta som Personalchef utan tänder eller att man går 2 ggr i vecken till tandläkare går inte!

Och re:member kräver nog arbetsgivare för större lån.

Så allt sådant kan jag tänka bort!

Och det var ju därför jag väntade så länge på att gå till tandläkare:

Hade jag arbete så sa arbetsgivaren NEJ till att jag lämnade jobbet och gick till tandläkare när jag var Personalchef och när jag är arbetslös så har jag svårt att hitta finansiering av tandläkaren.


Dessutom, stickningarna i tungan blir allt värre! Krångligt!


He, he - jag blir ett sådant där fall för alla som behöver gå till tandläkaren   : )  Han dog för att han inte kunde gå till tandläkaren.


Men annars så passade allt bra: Jag hade inte jobb som personalchef vilket innebar att jag kunde gå till tandläkaren. Jag var sjukskriven för mina tänder från läkaren och alla menade på att jag skulle gå till tandläkaren.

Nu allt tråkigt

Det krångliga är nu betalningen!

Vi får se hur det blir? I värsta fall så får jag hålla på och byta tandläkare och allt möjligt!

Jag har dessutom stickningar i tungan!

Tja, jag tänker - dör jag så har jag i vilket fall försökt ägnat stor tid åt att försöka fixa detta med tänderna!

Mer än så kan man inte göra!

Vaknade utan värk idag

Jag fick ingen smärta efter tandläkaren igår!

Dessutom när jag vaknade idag så var det första dagen utan inflammation där tänderna varit. Så lång tid och nu var det som att allt hade försvunnit eller aldrig existerat.

Jag vet inte hur det går i fortsättningen, men jag oroar mig för att jag kanske dör efteråt! Att det tar någon vecka och att jag därefter dör!

Men upplevelsen av att vakna utan smärt och inflammation var härlig!

Bra tandläkare! Han är värd sin vikt i Guld den tandläkaren.

Men vi får se om jag överlever när allt är klart! : )

WOW, en sådan tandläkare!

Det var den bästa tandläkare jag någonsin haft! En helt otroligt bra kille!

Jag vet inte vad jag skall skriva!

Den tanden visdomstanden som beskrevs som dödlig och allt sådant tog han bort utan att jag ens kände något! Han använde något som såg ut som en skruvmejsel. Det knakade och så var jag bedövad, men det kändes inget.

Dem drog två tänder och dem planerar att dra 6 tänder. 4 visdomständer och angränsande tänder.

Jag vet ju inte hur det kommer att kännas när bedövningen släpper men än så länge så känns det bra! Som att inflammationen försvann där tanden satt.

Det tog 25 minuter att dra två tänder.


Givetvis så fick jag därför inte ha en turdag idag! Bra hos tandläkaren innebar att jag kom till banken och där har det skett fel! Felet får jag redigera på Måndag! Inte mitt fel utan Bankens.

Därefter så satt jag och en kompis och kollade vår internetsida och där hittade vi en konkurrent på Internet! Konkurrenterna har alla varit små så därför har jag inte brytt mig så mycket men denna konkurrent var större än beräknat!



Men detta med tandläkaren var att rekommendera! Jag är helt imponerad av tandläkaren! Det kan bli dåligt senare men det var bra när jag var där!

Vi får se hur ont det gör om 3 till 4:a timmar.

Tack : )

Jag fick för en gång skull ett trevligt inlägg i min blogg:

(Hej Patrik! Du kan ansöka om tandvårdskort. Pm du får det beviljat kostar tandläkaren samma som hos läkaren 100 kr. Lycka till!)


Det skall jag tänka på men nu måste jag ju först laga mina tänder och därefter få den försäkringen, om jag överlever.

Jag funderar starkt på om jag gör det!

Eller så försvinner alla dessa symptom när jag därefter har snygga tänder igen!

Det skulle ju vara 2 kul erfarenheter! Snygga tänder igen och inga symptom!

Tack för din omtanke och inlägg!

I en present

Tja, slå in mig i en stor paket och ge bort mig i present till flickan! Jag vet inte om små 14 åriga flickor tycker att sådant är roligt. Det var något sådant på en film någon gång där man gav bort en person i present till en flicka och den flickan tyckte att det var kul, men det var ju på film  : )


Tja, flickor 14 och tjejer 39

Här är tjejen jag förälskade mig i när jag var 14 år:
http://sv-se.facebook.com/people/Camilla-Tim-Elliot/1696201208

Som jag upptäcker det så är tjejer mer socialt aktiva när dem är 14 år än när dem är 39 år. Jag har provat att kontakta tjejer som för exempel Camilla men eftersom jag inte mött henne på länge så svarar dem aldrig. Man måste möta tjejen på riktigt för annars så är tjejer tillbakadragna, jag vet inte varför. Tjejer har en tendens att bli omogna när dem blir äldre!

Jag vet inte om Camilla vill komma ihåg mig nu men när vi var små så stod vi och tittade varandra djupt in i ögonen. Vi kramades inte och pussades inte  men vi var djupt sociala med varandra. Man riktigt kände henne, inombords efter att man mött henne.


Camilla var liksom som sagan: The never ending story
http://www.imdb.com/title/tt0088323

Detta med att jag inte kände mig attraherad av vuxna människor kan bero på att i min omgivning så kunde man inte lita på vuxna människor! Ni skulle inte heller följa med en sådan Svenska lärare hem eller lita på honom!

Om det är så att dem små 14 åriga flickorna tycker att dem litar på mig och därför är sådana så blir jag glad. För det skulle jag tycka var roligt!

Det kan ju också bero på att jag är en feminin och späd kille! Jag kan inte brotta ner 20 stycken 14 åriga flickor, för dem kan hålla fast mig!


Men jag funderar på om Camilla var sådan som 13 - 14 årig tjej! Vi möttes på träningen, så jag vet inte hur hon var annars. Men jag har svårt att tänka mig det, men jag vet inte.

Jag vet inte hur Camilla är nu heller! Hon flyttade till USA och därefter så hade hon någon förmögen kille! Själv var hon ju också lite finare och jag vet inte om hur hon är nu, idag! Men när vi var barn så var vi kära!


Jag helt enkelt stängde av den vuxna sexualiteten! Och det ångrar jag inte att jag gjorde för dem kompisarna jag har som drar sig åt barnhållet är ofta omogna till sinnet.



Men jag kan helt klart tycka att sådant är kul jag också men då brukar jag förstå att flickan 14 år är flicka 14 år! Jag är inte säker på att Svenska läraren förstod att jag var pojke 14 år!

Därefter så var Svenska läraren bra eftersom han accepterade att jag inte delade hans kärlek! Jag sa till och med till honom att jag mött Camilla och älskade henne! Så jag tror inte att man kan upphetsa barn sexuellt!


Det jobbiga var att alla skrek bög till mig i klassen! Klassens timma var sådan här: Vi vill klaga på att Patrik får massor gratis av Svenskaläraren. Så här är Svenska läraren: åh, åh Patrik.



Vad det gäller tandläkarens sköterska så gjorde det varken till eller från! Jag upptäckte det aldrig förrän jag funderade på det som äldre. Jag stängde helt enkelt av sådant som menade att världen var skrämmande.

Killad i ett tortyrrum?

När jag tänker på tandläkare så tänker jag på tortyr!

Idag så skulle jag lägga in mina poetiska texter på ett forum för konstnärer. På forumet hittade jag en konstnärinna som sålde filmer på tjejer som kittlade varandra i ett tortyrrum. Sådant här säljer nog tänkte jag och tittade på filmerna.

Därefter funderade jag på dem 14 åriga flickorna! Kan det vara som så att vårt datasamhälle påverkar flickorna så att dem blir som så som jag beskriver att dem är mot mig ibland.

För när jag funderar på hur jag var när jag var 14 år så var jag så här:

Jag idealiserade världen och tänkte mig den som vacker. Jag hade inte så mycket sexuella tankar men jag tänkte givetvis på sex ibland. Jag förälskade mig i en vacker 13 årig flicka som var ljus och roligt skrattig. Och jag tänkte nästan aldrig på den vuxna sexualiteten fast att den ibland trängde sig på i form av Svenska lärare och tandsköterskor.

Om jag jämför mig med sådana män och kvinnor så blir allt så olikt! Jag för exempel tittar bara och gör ett litet enkelt leende till flickan utan att överdriva! Ett leende utan att öppna munnen! Svenska läraren däremot var känd när det gällde mig inför hela min klass, man fick skämmas när han stod och masserade mina axlar inför min klass och när han beskrev mig som vacker (och då var jag 14 år). Tandsköterskan däremot talade i gåtor och jag förstod inte vad hon sa fast att det var uppenbart vad hon sa.

Men med mig så praktiskt taget våldtar dem 14 åriga flickorna mig!

Ni undrar kanske hur det funkar! Som kille kan man inte göra något och ingen som står och tittar på hjälper en.

Det måste vara annorlunda idag mot när jag var 14 år och jag tänker att det är Internet.


Och vad det gäller tortyr så skulle jag hellre genomgå den tortyren jag såg på dem filmerna än den med tandläkaren! Man brukar dessutom tjäna bra med pengar när man är med i sådana filmer och hos tandläkaren så brukar det kostar pengar   : )

Men vad det gäller flickor och pojkars uppfattning om sexualiteten så kanske den påverkas av att det utbudet är så stort på Internet. Deras ekonomi bland konstnärerna är bättre eftersom efterfrågan är stor!

Därefter om det är bra eller dåligt med denna förändring, har jag ingen uppfattning om! Jag gör ju inget med flickan och på sätt och vis så är det ju lite kul att flickan är på det sättet mot mig som äldre man! Och hon kanske också tänker att det är roligt? Då tycker inte jag att det är fel!

Vid tillfällen där det varit 20 flickor i 14 års åldern som nästan våldtagit mig så kan jag inte tycka att det är fel! Man får förstå att barn är barn! Barn har inte samma spärrar som vuxna! Men jag brukar tänka på flickorna och undra om dem tycker att sådant är kul!

Man brukar faktiskt bli rätt så konstig i huvudet efter sådant! Man vet inte vad man skall tänka?

Var ute och provad att flirta

Idag fick jag en idé! På min väg till godisbutiken där jag tänkte köpa mjölk så möter jag ju hela tiden på tjejer. Jag tänkte om hur mång av tjejerna som skulle vara positiva till att jag flirtade med dem.

Först mötte jag på två tjejer i 20 års åldern vilka blev glada när jag flirtade med dem. Därefter handlade jag mjölk och därefter gick jag förbi en skola på vägen hem. Där mötte jag två flickor i 14 års åldern. Jag tänkte, jag flirtar med dem också!

Jag vet inte men låter detta konstigt: Jag är rädd för små 14 åriga flickor! Och den blicken jag fick av den flickan så skulle jag inte ens våga sitta i samma rum som henne om hon tittade så på mig!

Hela hennes flick själv tycktes ropa:

Fånga manga dockan: http://maasen.blogg.se/images/2010/manga_academy_109620966.jpg
Fånga manga dockan: http://maasen.blogg.se/images/2010/manga_academy_109620966.jpg
Fånga manga dockan: http://maasen.blogg.se/images/2010/manga_academy_109620966.jpg

Därefter så kan sådana små flickor ropa upp 300 flicknamn så dyker det upp en massa flickor som tänker fånga en.

Jag förstår det inte! Och jag förstår inte varför jag är rädd för sådana små flickor. För jag skojar inte, jag blir rädd, och flickorna kan börja jaga mig så där på riktigt. Det värsta är att jag tror att min rädsla liksom roar flickan så att hon vill jaga mig ännumer, men jag blir naturligt rädd för flickan. Men samtidigt så är det väldigt roligt för en kille i min ålder att en sådan liten flicka blir på det sättet. Det blir liksom en konstig blandning av känslor på något sätt.

Jag kan inte förstår hur det kan bli så där? Men i vilket fall så tycktes flicka 3 också positiv.

Tjej 4 var en tjej i 25 års åldern som arbetade. Hon var också glad när jag flirtade med henne, men hon kanske bara var serviceinriktad.

Därefter så mötte jag en tjej i 30 års åldern och hon var också glad och flirtade tillbaka till mig!

Men tjejen efter det var en tjej i 25 års åldern. Hon såg förskräckt ut när jag flirtade med henne och tittade ner i trottoaren. Jag har svårt att tolka henne så jag tänker att hon kanske var negativ. Men vet inte? !!!!!! Eftersom detta var ett svårt ämne: Alla tjejer har inte samma smak! Det skulle annars bli 100%. Den mänskliga arten skulle få problem med fortplantningen. : )

Alltså, 3 av 4 tjejer blev glada när jag flirtade med dem och en 1 flicka blev glad när jag flirtade med henne!

Ja, den Tyska tjejens funderingar

Tjejer tänker konstigt och det kan var roligt och lite jobbigt!

Den tyska tjejen satt och skrev i sin dator: Tänk om man skulle våldta Patrik! Men då kanske Patrik blir ledsen?

Svårigheten är att gömma sådant! Det är ofta män som sitter och snokar i tjejernas datorer och därefter så blir dem avundsjuka för det dem hittar eller så förvränger dem det som står skrivet.

För det blir ju inte alls lika kul med min kusin och en gubbe! Det var därför som den tyska tjejen blev så förfärad och slutade prata med mig.

Jo, granntjejer

Jo, jag har faktiskt en hel lista med granntjejer!

En granntjej som jag har nu hon är en sådan där ishockeytjej! Ibland tänker jag att hon har dåligt självförtroende eller att hon är en sådan där tjej som vill att man drar av sig byxorna och säger: Nu får det vara slut på det här, nu skall det bli straffknull hela natten med ishockeytjejen (Men jag är alldeles för feminin för att vara sådan). Den där granntjejen som spelar ishockey är värre än en pensionär! Man får inte spela musik efter klockan 22:00! Hon måste nästan lyssna vid väggen för att höra musiken! För jag har frågat alla grannar och det är bara hon som hör något! Hon till och med hör tvättstugan fast att tvättstugan ligger 20 meter bort!

Därefter så hade vi den vackra tjejen som haft massor med problem för att hon är vacker!

Vissa tjejer som är snygga blir som Ulrika Nilsson som har enormt bra självförtroende osv... Eller så blir den snygga tjejen som den granntjejen, rädd orolig och nästan förföljande av män! Hon förföljde mig i 2 år! Hon stod utanför min dörr och när jag öppnade dörren så blev hon rädd! En gång så hjälpte hon två utländska flickor med logi, när dessa såg mig så tittade dem på mig och granntjejen var helt röd i ansiktet.

Men den här granntjejen som fick cheesecaken verkar naturlig och trevlig till sättet! Ungefär som jag, jag går inte in för att vara vacker! Visst kan jag gå till frisören (vilket jag gjort) och visst så kan jag raka mig (vilket jag också gjort) men annars så står jag inte och sminkar mig för att se snygg ut! Mina kusiner ser också ut sådana och är det naturligt!

Jag ser ut ungefär så här men med kortare hår:
http://maasen.blogg.se/images/2010/manga_academy_109620966.jpg

Så jag var lätt att ta med under armen för den Tyska tjejen!

Jo, livet

Jo, nu när jag tänker på att jag kanske dör snart så tänker jag på livet som varit!

Jag tycker att jag varit med om en hel del annorlunda fast att jag inte levt så länge och inte haft möjlighet att resa och bilda familj.

Ulrika Nilsson för exempel var en upplevelse hela hon: En extremt vacker tjej som var helt feminin och rörde sig i maktens korridorer hela dagarna.

Jelena: En maskulin tjej som var tolk och passade ryska barn i Kiruna. Hon skulle passa som soldat i något krig.

Faktiskt, många av tjejerna som jag har haft omkring mig skulle passa som änglar i himlen. Det bara saknas vingar på flickorna så skulle vi ha en hel drös änglar   : )

Många av tjejerna ser ut som min barndoms kärlek:

Dem är ljushåriga och har lätta anletsdrag! Sådana tjejer brukar ha bra självförtroende och sådana kommer jag därför bra överens med. Därefter kommer Jelena på listan, smal tjej och helt utan en tanke på självförtroende! Sådana tjejer gillar jag för sådana tjejer kan slita tag i mig eller som Annabell (den Tyska tjejen) bära mig under armen när dem vill ha med mig.

Tjejerna brukar vara rädda för att jag skall gå sönder om dem klämmer mig för hårt och det är visst sexigt förstår jag!

Sara Persson var även hon en häftig tjej! Så vacker så att Annabell med sina Tyska värderingar om Älvor nästan svimmade när hon såg oss två tillsammans!

Jo, Annabell har inte pratat med mig sedan hon såg en bild på min kusin! Där kan vi börja snacka älvor! Båda systrarna ser ut som att vi har älvblod i släkten!

Jag har ju haft mycket kul av att vara snygg men också en del tråkigt! Men när jag tänker på det så har det varit mer positivt än negativt att vara snygg! För Ulrika Nilsson och sådana tjejer är måna om att deras kompisar skall vara snygga. Och inte skulle jag röra mig i maktens korridorer om det inte varit för Ulrika Nilsson.

Därefter så har jag inte haft så mycket pengar och jag har bara haft ett personalchefsjobb. Men hela USA har dåligt med pengar, hela Grekland har dåligt med pengar, nästan alla utan några få har dåligt med pengar.

American Cheesecake : ) USA

Den maten jag lagat än så länge har varit god och mycket mättade! Idag åt jag för exempel det sista av kålet och kycklingen. Så jag är mycket nöjd med det Amerikanska köket! Dessutom så kunde man flirta med tjejer med den Amerikanska maten också  : )


Jag tog upp det med att jag kallar detta för semester med att jag är sjuk för att jag kan tänka mig att ni tror att jag är lika öppen i verkligheten om min sjukdom också!

Mitt utseende: Jag har valt att inte visa kort på mig på denna blogg förutom min rumpa   : )


Detta för att det annars blir jobbigt! Folk vet alltid så mycket om tandläkare och att det inte är farligt (fast att dem aldrig läst något om tänderna). Så ser dem mig här så skall dem komma fram till mig och berätta att det inte är farligt och det kan bli tjatigt i längden.

Hur jag ser ut idag: Jag ser ut som en kvinnlig manga figur! Stora ögon, smal, bra hållning, sexigt sätt. Jag ser bra ut! Därefter så gillar ju tjejer olika killar. Vissa tjejer vill ha farliga killar och andra vill ha tjocka killar osv... Men jag ser vacker ut för många tjejer men tjejer kan vara sådana här: Om en tjej tycker att jag är snygg och sig själv som ful då brukar tjejen leta fel på mig. Tjejer tror att man är divig som kille när man snygg.

Men riktigt snygga tjejer som den här granntjejen brukar vara mer aktiva eftersom dem också ser sig som snygga!

Vissa killar gillar supersmala tjejer men jag gillar tjejer som har lite bröst och rumpa! Sådana tjejer brukar gilla mat och det tycker jag är roligt för då kan vi göra något tillsammans.

Men när ni ser dem tjejerna som gillat mig så brukar ni aldrig tänka på sådant, precis som mina killkompisar när dem ser sådana tjejer som man kan förstå är intresserade av mig. Dem ser bara en super snygg tjej som visar rumpan och brösten!

Jo, man kunde se granntjejens bröstvårtor under linnet! Sexigt   : )

Jag fick helt klart betalt för den cheesecaken hon fick igår! I natura : )

Mumsig cheesecake och semester

Jag bjöd min granntjej på cheesecake igår! Hon kom ut i bara linnet  : ) Ja, oj så vacker hon var! Hon tycktes gilla cheesecaken också! Hon har precis flyttat in och är ungefär 20 år gammal. Vi pratade med varandra i tvättstugan och hon har tyckts som intresserad av mig sedan dess.


När jag beskriver mig för tillfället så beskriver jag SEMESTER eller MITT MELLAN KURSER! Jag säger inte SVÅRT SJUK KANSKE DÖENDE, SJUKSKRIVEN I VÄNTAN PÅ DÖDEN.

I bästa fall så är ju detta semester och när den är klar om 2 månader så kan jag börja på universitetet igen! Men känner jag inte personen som med vissa grannar (har ungefär 10 grannar) så går jag inte in på teknikaliteter om hur och varför jag har semester!

Tjejen exempelvis som antagligen tycker att jag är snygg, vet ju inte att jag kanske är döende!

Det är ju kul, för hon är extremt vacker och ser mig som attraktiv fast att jag kanske är döende! Men skulle jag känna henne bättre så skulle jag förklara att jag kanske dör inom kort.

Däremot så har jag ju faktiskt inte heller förklarat för alla jag känner att jag kanske dör! Vissa människor klarar inte av sådant och det får man acceptera!

Pancakes, Cheesecakes and American Football

Nu ägnar jag mig för fullt åt mitt Tema amerikansk mat och kultur!

På söndagar tittar jag på Amerikansk football på Tv 11 och till mat så lagar jag Nordamerikansk mat!

Idag åt jag Breakfast Pancacekes. Frukostpannkakor är helt avlägset från dem pannkakorna jag åt igår:


Amerikanska pannkakor deluxe

2 st  ägg
5 dl  filmjölk, t ex A-fil
5 dl  vetemjöl
1 dl  socker, t ex strösocker
3 tsk  bakpulver
1 msk  vaniljsocker
2 tsk  salt
4 tsk  smör, smält

Tillagning
Rör ihop ägg och fil. Smält smöret och rör ner detta samt övriga ingredienser. Stek i mindre stekpannor på svag värme.
..............

Jag hade även denna gång Lönnsirap till pannkakorna men jag rekommenderar sylt till dessa pannkakor! Pannkakorna smakade Hotel och var mycket mättade!

Vill ni alltså äta sådana pannkakor som ni får på ett lyxigt hotell så rekommenderar jag dessa pannkakor.

Därefter så gjorde jag Cheesecake! Jag vet inte om amerikanerna äter denna cheesecake men den innehåller Philadelphiaost vilket kanske tyder på att cheesecaken kommer från USA.


4 st ägg
2 dl strösocker
400 g philadelphiaost
2 tsk vaniljsocker
4 dl vispgrädde
6 st digestivekex

Smula ner digestivekex i botten på formen. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna med sockret pösigt. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret (gärna i matberedare eller med elvisp). Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och rör till sist försiktigt ner dem i smeten. Häll smeten i formen och ställ i frysen över natten. Tas upp och ställs i rumstemperatur en timme innan den ska avnjutas.

Jag halverade receptet eftersom jag bara hade 200g Philadelphiaost!

Hur det blir med dessa får vi se imorgon! Men jag smakade på smeten och den var god  : )


Alla recept har jag enkelt hittat på internet!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Cheesecake
http://lienle.papper.fi/files/2011/05/cheesecake.jpg

American Pancakes

Jag lagar nu mat med Tema Nordamerika USA och idag kom jag in på American Pancakes!

Receptet såg konstigt ut så jag förväntade mig inget av pannkakorna! Jag följer alltid recepten först i början förutom att jag valde Lönnsirap istället för glass till pannkakorna! Men oj så jag blev överraskad, pannkakorna smakade precis som sådana man köper på festivaler! Även smaken av lönnsirap fick pannkakorna att smaka som en glad och trevlig festival!

Helt klart att rekommendera:


American Pancakes

4 portioner/st.
1 st ägg
2 dl naturell yogurt
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
2 msk smör


1. Vispa ihop ägg och yoghurt.
2. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt
3. Tillsätt mjölblandningen i smeten och vispa ihop till en slät smet.
4. Smält smöret och tillsätt i smeten, den skall vara tjock.
5. Värm ett plättlagg eller stekpanna.
6. Smörj den första laggen. Lägg på rikligt med smet till varje plätt. Grädda på svag värme. Serveras genast!
Serveringsförslag: Serveras gärna med rikligt med färsk frukt tex banan, jordgubbar, blåbär, kiwi och melon, marple sirap och vanilj glass.

Dryckestips: kaffe, juice eller mjölk


Till pannkakorna drack jag kaffe vilket förhöjde upplevelsen av festival!

Oj, så trevliga pannkakor!   : )

Mat från USA har än så länge varit mycket lyckat!

Mat från USA

Jag har nu fullständigt gått in för mat från USA!

Med tanke på att jag kanske dör snart hos tandläkaren och inte har råd att resa världen runt innan jag dör så valde jag att börja laga mat med TEMA från olika delar av världen.

Jag började i förrgår med Nord Amerika, USA!

Jag gjorde då en av mina första pajer i mitt liv vilket blev en helt perfekt pumpapaj:

Pumpapaj

Ingredienser 10-12 bitar
3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
125 g Smör
1 äggula

Fyllning:
4 dl grovhackad pumpa
2 ägg
2 dl strösocker
1 tsk kanel
1 tsk ingefära
1 krm salt
2 msk vetemjöl
2 dl vispgrädde

Gör så här

Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i en ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kyl ca 30 min. Sätt ugnen på 200°. Koka pumpan i lättsaltat vatten 5-8 min. Häll av vattnet i en sil, pumpan ska vara väl avrunnen. Mixa pumpan till puré och låt den svalna något. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda ner resten av ingredienserna till fyllningen och häll i pajformen. Grädda i nedre delen av ugnen 40-50 min. Låt kallna. Sikta över lite florsocker och servera med vispad grädde.


Pajen blev mycket God och jag och en kompis delade på pajen!

Igår tillagade jag en kål-rätt från Nord Amerika, USA!

Kål och grönsaker är ju inte min favoritmat men eftersom det stod att Amerikanerna gillar den så valde jag att göra den:

Ingredienser till Coleslaw:

4 - 6 port coleslaw
500 gram färsk kål
1-2 morötter (valfritt)
1 tumme färsk ingefära eller något krm torkad (valfritt)
1 dl majonnäs eller turkisk yoghurt
2 dl gräddfil eller turkisk yoghurt
2 msk socker, gärna mörkt som farinsocker
1 tsk salt och några varv med pepparkvarnen


Så här lagar du Coleslaw:

Strimla eller riv kål och morötter fint - för hand med kniv, i matberedare eller med mandolin.
Skala ingefäran och hacka den fint (eller riv den fint på rivjärn).
Blanda alla ingredienser i en bunke. Arbete ihop allt med handen och låt stå minst 30 minuter.
Coleslaw blir godast efter ett tag i kylen.


Till kål-rätten köpte jag Stinas Kyckling original! Det blev mycket gott tillsammans men utan den kryddade kycklingen så hade jag tyckt att smaken var lite för söt på kål - rätten! Men tillsammans så blev det en perfekt middag!

Så nu har jag gått igenom två rätter av det Nord Amerikanska gourmé köket!

Mat att helt klart rekommendera!

Oj en Rysk fan club

Men det var ju roligt! En ryss som skriver perfekt Svenska och därefter perfekt ryska!

Har alltid gillat folk som har lätt för språk  : )

Tja, i Ryssland kan man få tänderna utplockade på olika sätt, men man kan ju låna pengar där också och därefter få tänderna utplockade om man har svårt för betalningen. Men att låna pengar till tandläkare är faktiskt intressant! För det är intressant men jag förmodar att jag inte har den rätta ekonomin för att kunna betala tillbaka och att jag därför inte är betrodd era tjänster. (Men jag kanske vinner på LOTTO - idag är det LOTTO och jag har 5 veckors).

Intressant, är du en kille från 1993 i Kiruna eller har du också råkat i bråk med det Svenska SÄPO och är därför sur på mig? Jag kan säga dig:  :- )   SÄPO

Jag har haft en massa sura människor omkring mig sedan 1999! Vet inte varför? Något tycks förvilla dem?

Kan det vara den här flickan som förvillar: Ulrika Nilsson styvdotter till Svensk VD och dotter till Siciliens Cementfabrikör! Tja, vi var kompisar för länge sedan men jag har inte mött henne sedan 1990. Eller är det Jelena som förvillar, dotter till en känd barensforskare och syster till en bror som arbetade med att sälja mineraler i Ryssland.

Eller du kanske till och med är Jelenas bror själv, för jag förmodar att du inte är Ivan den förskräcklige förutom att du kanske är förskräckligt arg.


Eller så kanske dessa enkla rader och poetiska verk på riktigt är roligt att läsa! Det är ju alltid kul att ha en fan club, även om ens fan club är hemlig  : )

Med tanke på underskriften så tänker jag att du skojar med mig:
http://en.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%93%D0%91

Eller så skojar du inte! Valet är ditt? Vill du något?


(Hejsan! Ville bara säga att jag följer dina bloggar med stor entusiasm, tråkigt bara att du byter hela tiden. Finns det någon förklaring till det månntro? Tack hursomhelst för stor underhållning.

Привет от зубной феи в России!

КГБ)

RSS 2.0