In uranium and war


Jag var osäker på om jag skulle ha med denna nya utomjordiska dröm! Detta för att jag har så många sådana drömmar nu och för att den hade nya effekter i drömmen. Efter en stunds funderingar idag så bestämde jag mig ändå för att ha med drömmen.

Ny utomjordisk dröm 11 maj 2012

Det är min gamla kompisgrupp i drömmen och vi är tillsammans på en fest där vi spelar ett strategispel tillsammans. Det är mörkt i rummet och huset så att jag knappt ser Henrik, Mikael och Robert men ibland så ser man Robert och Henrik vilka sitter lite vid sidan av och tittar på. Robert och Henrik dricker öl så jag är nog över 18 år i denna dröm och vi tillbringar festen i ett stort hus där vi tänker övernatta. Mikael sitter frenetiskt och ställer upp små leksakssoldater samt sockerbitar på ett bräde. Soldaterna står framför olika planeter där sockerbitarna på planeten ska föreställa mängden uran på planeten.

Många planeter har flera soldater och mindre mängder sockerbitar på sina planeter men ibland där det finns massor med soldater framför planeten så finns där också stora mängder sockerbitar på deras planet. Framför planeten Jorden så finns det bara en soldat och många sockerbitar på planeten bakom soldaten. Mikael ser fundersam ut och säger att vi inte kan fatta ett beslut än utan att vi kanske behöver gå och lägg oss först och därefter bestämma oss för vilken planet vi skall välja. Jag lägger mig och drömmen försvinner.

.....
Här vaknar jag ur drömmen. Jag funderar på om drömmen kan vara en utomjordisk dröm. Jag tänker att jag skall sova till morgonen för att se om jag kommer ihåg drömmen då.  Jag somnar och därefter påbörjas drömmen igen.
.....

Jag slår upp ögonen. Det är vackert ljust i dem stora rummen i det väldiga huset. Gamla fönster släpper in sommarsol och allt är vackert i huset. Jag ser bort mot hörnet i rummet där jag ser Robert. Robert har röda ögon efter gårdagens festande och Henrik står lite lutad mot en fåtölj lite längre bort från Robert.

Det är Mikael som väckt mig ur min sömn. Han är lycklig och full av energi som han brukade vara efter stora fester. Mikael är bestämd men samtidigt lycklig och uttrycker: Det blir jorden! Det blir en baggis och se så mycket uran dem har!

Jag tänker: ah, jorden men eftersom Jorden gör Mikael lycklig så tycker jag att jorden är ett bra beslut.

Där slutar drömmen.



Tänk spegelvända världar! När jag vaknar så sover jag och när jag sover så vaknar jag. Rena Hollywood effekterna i mina drömmar   = )

Men uran????? Jag tänkte att dem skulle ha vatten????


Jag tror att valen av personer i drömmarna är för att skeppet menar sig vara vänligt sinnat till mig! I vilket fall nu när skeppet inte är här.

Läs vidare så får ni se mer om drömmarna och tolkningarna här efter.

A hibernating crew or death beyond the stars


Som ni såg så var den lilla drömmen en fortsättning på andra längre drömmar.

Dröm

Jag och mina närmaste kompisar från psykologprogrammet har klättrat upp på ett hustak som jag känner till. Det är vår och solen skinner från en klar himmel.

Det vi har hakat upp oss på är att en kille som är en helt vanlig kille har påstått att hans farfars farfar var Farao. Helt obegripligt tyckte vi alla på hustaket men efter en stund så inflikar jag med att; det var ju rätt så länge sedan hans farfars farfar var Farao, hans farfars farfar måste ju ha varit Farao för över 100 år sedan.

..........

Drömmen 30 oktober 2011

I drömmen är jag för omväxling skull 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är däremot mot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske sker ändå och att vi kanske kommer till skada. Min mor vill inte att vi går från stranden men jag frågar om pengar för att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns ett panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.

WOW, en sådan vacker musik!

......


Dröm tidigt 2011 (April)
I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm! Jag är 6 år igen och det är 1977! Jag och en tjej hoppar mellan taken i dödsriket och därefter hälsar vi på i en Cykelhandel som ligger där! Alla är trevliga och jag är på resa i dödsriket förklarar drömmen!

..........

Teori 1
Det kan vara som så att besättningen sover på skepp 2! Vi har många försök där vi själva tänker att besättningen skall sova under resan mot stjärnorna! Som exempel Apornas Planet, visar att besättningen sover under färden men kommer ur kurs. I så fall så kommer besättningen på skepp 2 att vakna tills när skeppen förmodas anlända till jorden.

Teori 2
Besättningen på skepp 2 har råkat ut för en absolut syreförlust! Syreförlust innebär att allt levande på skeppet mumifieras eftersom kroppens förfall kräver syre för att förmultna.

Datorn har i så fall på skepp 1 lyckats att skapa en enkel religion där mumierna på skepp 2 skall vakna ur sin sömn.  Det låter lite lustigt men förklaringen är att datorn finner sin förklaring till mig i vår världs historia och religiösa formulering samt filmer som Mumien 1 2 och 3. Datorn förstår däremot inte att besättningen inte vaknar som i filmen och ger mig därför en förklaring som låter religiös.

Datorn kan möjligen boota sitt system men kan ändå inte komma över en syntax error term i systemet! Ungefär, jag mår nog lite dåligt idag men jag kan inte göra något åt detta och förstår inte varför det är så.

Datorn är alltså väldigt smart men förstår inte sin egen syntax error!



Nummer 2 känns som en mardröm och nummer 1 upplevs som att jag kan prata med någon och möjligen få ett annat beslut. För står jag slutligen framför skärmarna på skepp 1 och får se en massa döda livsformer på skepp 2 så skulle jag skrika i skräck i en evighet.


För i värsta fall så kan ju hela deras civilisation vara en ruinhög som aldrig återuppstod vilket jag kunde tänka mig vid jul när jag tolkade drömmar då. Då fattade datorn beslutet att det var provröret som var Gud eftersom skepp 2 inte gick att prata med (så blir tolkning nu ifall det är på detta sätt). För i så fall så har datorn en bra formulering om sin döda besättning på skepp 2 och utför förvirrade koloniseringar av planeter för sin besättning som är död på skepp 2.

Teori 3 är att vi alla hamnar i himmelriket! Skeppet kunde inte anse att vår kultur höll måttet för att överleva. Förklarar min uteblivna Lotto rad med 7 rätt      = )

Teori 4 är att datorn helt enkelt gick igenom vad som skett dem senaste åren och menade att det såg kusligt ut!

Jag tackar för teori 4:a      = )         (vad skall man tycka om sådant?)

Som jag skrev så är möjligheten 1 promille att skeppet dyker upp! Men det blir ju intressant och se om min teori stämmer! Mycket annat har ju kunnat bli konstigt med dessa drömmar. Nästan så att jag ibland själv tycker att dessa drömmar är konstiga.

Nightmare Scenario Syntax error

Utomjordiska drömmar

Jag funderade lite till över filmen Transformers!

Den menar att den kunde mäta höga halter av stress när jag försökte kontakta om hjälp!

Det verkar efter vissa funderingar vara en mardröm som dyker upp! En riktig mardröm, även för mig.

Skepp 1 åker omkring och koloniserar världar i väntan på skepp 2! Skepp 1 är en maskin och skepp 2 är bemannat! I värsta fall så är skepp 1 Syntax Error och skepp 2 finns inte. Eller så visar alla monitorer på skepp 1 några mumier på skepp 2 vilka datorn menar strax ska komma till vår värld.

Min idé kom med tanke på att jag vet att jag är bra på att övertala levande varelser! Ibland kan jag inte övertala men oftast så brukar jag mest övertala när jag vet att jag har rätt i en större aspekt! Visst kan man ignorera min övertalning men i stort sett så är min övertalning bra för mitt egna bästa och för allas bästa! Det vill säga, visst kan man ignorera mig men det ser egentligen inte bra ut att göra så.

Jag tänker på att jag frågar om att få en större Lotto vinst av skeppet men att skeppet inte tycks förstå min fråga! Ungefär syntax error!

En levande organism skulle förstå en sådan förfrågan och förstå värdet i den förfrågan i stort men en maskin skulle inte förstå en sådan förfrågan.

Kusligt, men jag ger scenariot endast en promille till möjlighet att det sker! All form av utomjordisk verksamhet.

Economical disasters


Utomjordiska drömmar

Nej, jag kan inte tänka mig att skeppet bryr sig om Satan eller Fan eller något sådant! Jag kan inte heller tänka mig att skeppet förflyttar sig för att jag finns på jorden eller något liknande sådant. Något jag däremot upptäckt är att skeppet aldrig är personligt. Det följer vissa praxis.

Dessutom, i en dröm som jag inte skrivit upp här så flyger det en raket ut från Bankvalvet eller från under Banken! Jag tänker att skeppet menar att det är otroligt dyrt med sådana resor som skeppet gör. Dessutom så tolkar nog skeppet oss och vilka möjligheter det har med ett samarbete med oss människor! Och ni har ju sett hur det är för mig samt för många Europeer och Amerikaner! Det är dessutom en stark krigshets ute i världen! Jag kan inte tänka mig att det skulle vara lätt till ett samarbeta med oss människor. Dessutom så tror vi ju mycket på USA:s armé och att dem har en armé som skulle kunna klara av ett utomjordiskt slagskepp. I vilket fall så menar ju filmerna det och det är ju det budskapet som skeppet för tillfället tolkar om oss.

I got a satan's Camaro??? (Transformers)

Utomjordiska drömmar och film

Jag kollar lite på film och som vanligt passade drömmarna in i en film. Denna gång Transformers!

Jag får en robot??? Roboten ser konstig ut för oss men med tanke på att den är från 3000 år in i framtiden så är ju inte det så konstigt.

Coolt.....      = )


(Jag vet inte om detta med filmerna är tänkt så från deras sida eller om det bara ser ut så)

Too hard for my stomach


Utomjordiska drömmar

Jag tror att jag hittade hotellet och staden i Florida där vi befinner oss i drömmen. Allt jag saknade var panoramafönstret men restaurangen var där och utsikten såg ut sådan.

Det vände sig i magen på mig eftersom det upplevdes som så otrevligt.


Staden visste jag inget om och den privata badstranden kände jag inte till.

Allt upplevdes som otrevligt när jag tittade på det, så obehagligt som drömmarna när jag var 5 - 6 år gammal.

Invasionen börjar då 100 år efter ryska revolutionen. Kriget börjar på USA:s västkust och sprider sig därefter över USA och mot Japan och därefter över Asien och mot Europa. Bombardemanget tror jag tar 3 dagar och därefter landsätts trupperna på olika platser där skeppet hittar Nyckelpositioner.

Ord:
KEY WEST, STADENS NAMN, RYSKA REVOLUTIONEN, FARAO.


Jag har alltså fått hela planen av forskarna! Det gör ju egentligen inte så mycket eftersom jag ändå har svårt att tänka mig att detta kan ske i verkligheten (kanske 1 promilles möjlighet). Å andra sidan så tyckte jag att det såg obehagligt ut och jag mådde riktigt illa och var tvungen att sluta att titta på hotell i USA. Det som är skrämmande är att jag inte kan något sådant om USA men ändå ser ut att kunna mycket om städerna i Florida. Det gör så att jag mår illa.

The researchers report


Jag har nu funderat färdigt över den senaste utomjordiska drömmen. Det jag tänker att drömmen betyder är ett förtydligande av den längre förra drömmen med mumier i USA. Den var helt enkelt vad forskarna kommit fram till om vår tekniska och kulturella utveckling i jämförelse med deras värld.

Vi är ungefär 3000 till 4000 år gamla!

Det forskarna kanske menar med just Farao är att vi har framställt mycket med jämförelsevis enkla tekniska medel vilket kanske forskarna förundras över precis som pyramiderna förundrar oss idag.

Att forskarna är färdiga nu och att det kommer rätt så många drömmar tolkar jag som att det utomjordiska skeppet snart är i närheten av jorden. För det skulle inte vara konstigt ifall forskarna tilläts ge mig denna information nu ifall skeppen är oskadda och ifall dem nu befinner sig i en närhet av jorden. Forskningen var säkert klar redan före dem gick in i det svarta hålet men deras resultat ges nu till mig innan dem är framme här hos oss.

Det förklarar också drömmen med skeppen! Belägringen av jorden beräknas vara i ungefär 1 vecka innan jag i så fall kallas till skeppet.

Men om detta med att jag tänks överleva är den positiva förklaring som forskarna fått eller om detta verkligen kan vara avsikten är ju svårt att veta. För jag kan tänka att även deras värld är som vår i viss mån. Det är lite så man tänker när man lever på jorden i vilket fall. För annars blir experimentet oetiskt.

När ni läser om Pet - scan i inläggen här efter så ska ni förstå att jag ibland upplever ett lätt illamående. För om allt nu skulle stämma (vilket jag möjligen tänker är någon promille) så har jag alltså en maskin inne i huvudet. Tänk, långa trådar som slingrar sig runt neuronerna i min hjärna, kanske nästan som en levande organism för att den under min barndom när jag var 5 -6 år gammal skulle klara av att utvecklas i takt med min hjärna.

Jag skulle tycka att det var den hemskaste mardröm med den maskinen inne i huvudet om det faktiskt dök upp ett skepp!

In a radioactive mind (Pet-scan)


Det jag tänkte var en bra idé för att se om mina utomjordiska drömmar var annorlunda från vanliga drömmar var Pet-scan:



Pet- scan skulle vara bra för då skulle man kunna se vilka områden som var aktiverade i hjärnan under sömn. Däremot så skulle jag alltså var kväll få sova i en sådan här stor maskin:

Maskinen passar bra för tv 10:s program Monster moves:


Därefter så skulle jag få dricka radioaktiva ämnen alla kvällar i veckan, kanske under ett helt år! Jag skulle vara helt radioaktiv!

Apparaturen blir ju däremot mindre och bättre ju längre tid den används, så kanske kan man göra sådana försök när vi har fått en bättre teknik.

Det fanns andra mätmetoder också men jag vet inte om man kan se så bra vilka delar som är aktiva under sömn som på en Pet-scan med andra metoder.

För jag kan tänka mig att just dessa utomjordiska drömmar aktiverar andra delar av hjärnan än vanliga drömmar. För exempel minnescentra! För jag kommer ju ihåg dessa utomjordiska drömmar sedan jag var barn.




Sömn:
http://healthysleep.med.harvard.edu/healthy/matters/benefits-of-sleep/why-do-we-sleep




Radioaktiva ämnen litteratur om Pet scan
http://www.plosbiology.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pbio.0040100
http://hps.org/publicinformation/ate/q6975.html

Bilder
http://nhwn.wordpress.com/2011/02/16/words-words-words
http://en.wikipedia.org/wiki/Positron_emission_tomography

Studies of extraterrestrial dreams


Jag skulle gärna vara med i drömstudier! Jag skulle gärna under en längre tid sova i en miljö där man kan studera min hjärnas aktivitet under sömn.

Det skulle ju få vara en längre tid eftersom dessa drömmar inte alltid uppstår under sömn. Men då skulle man ju kunna se om dessa utomjordiska drömmar har ett annat mönster än mina vanliga drömmar.

Jag vet däremot inte om det finns sådan apparatur och studier på jorden, eller om någon skulle vara intresserad av att genomföra sådana studier med mig!

Om varelserna på det utomjordiska skeppet:

Varelserna kan bäst beskrivas som entusiaster! Varelserna tycks gå in för sitt arbete som att deras arbete var allt dem hade i livet. På något sätt så tycker jag att deras kultur kan lite överföras till den Japanska kulturen. Soldaterna har inga lasersvärd och sådant som i Star Wars men soldaterna liknar samurajerna till sättet. Forskarna på skeppet liknar mycket (kan tänkas) nobelpris forskare som helt går in för arbetet och tycker att arbetet är roligt.

Det är uppfattningen jag får av deras kultur.

RSS 2.0