Exotiskt med utomjordisk dröm


Jo, jag finner också drömmarna som exotiska! Dem är ofta vackra när man tolkar dem!

Drömmen om staden är alltså som jag tänker det 2 utomjordiska skepp! Det ena skeppet med modern vilken lägger ägg besätter en öde planet och blir omringad! Hon föder många krigare men att var ansatt från några som lyckats med sådant blir hennes död!

Det andra skeppet irrar antagligen rakt ut i universum där befälet anklagas för föräderi och där skeppet aldrig mer syns till!


Skeppen behöver alltså ett svart hål för att kunna överskrida stora avstånd! Men skeppet kan inte enekt färdas till ett svart hål! För då blir avstånden för stora!


Alltså: Provröret lurade båda skeppen att det var en enkel varelse och dessa kom fram till en varelse som var mycket utvecklad!

Då blev det därefter: Better to be safe than sorry!

I mitt fall så bygger då alltså skeppet en stor minnesvård av oändliga mått på Miami Beach vilket blir Memorial Beach!

Jag går helt enkelt omkring där som 6 åring med min katt och svarar på besökares frågor (på ett bra sätt).

Vad tycker jag: Tja, det var hedrande! För inte kan jag mena annat, förstasidor över hela universum när jag dör och hela vår värld i ett tempel med mig som guide. Men varför kan man aldrig ge Gud ett par miljoner kronor så han kan få åka till Miami Beach och dricka sin grogg! Varför skall det vara så krångligt?

För jag tycker att jag medan jag lever skulle vilja kunna betala mina kompisar och umgås och ha kul!


Det är som med postkodlotteriet i mitt liv: Jag vinner aldrig! När jag ville få tillbaka pengarna så fick jag 2 månader gratis spel på postkodlotteriet istället! Men fortfarande är jag inte säker på om postkodlotteriet ändå kommer att dra pengar den 1 december! Jag måste helt enkelt vänta eller så får jag betala hur mycket som helst! Hur kul är sådant om man nu skall vara Gud? Bättre med ett par miljoner kronor och lite roligt än allt det andra! Därefter så är det andra hedrande!


Men som skeppet förklarar: Svarta madam har kommit fram ur speglarnas värld 3 ljusår bort! Ni kan läsa om det här i min blogg! Och jag vet inte vad jag skall tro om ett sådant stort universum som vårt? Men NASA kanske vet bättre?

Förklaring utomjordisk Gudstro


Om ni läser inläggen här efter så ser ni att jag har en tanke som skiljer sig från sångtexten A-ha: Take on me A-ha "it´s no better to be safe than sorry"

Därefter förklarar skeppet om vår tro med Jesus och vårt dödsrike vilket skeppet beskriver som Gamla stan i Stockholm!

Översättningen ser ut så här av Take on me: "det finns inget bättre att vara säker än ledsen" (Men som ni förstår så är ju förlåtelsen betydande i vår Gudstro med Jesus!

Men för det utomjordiska skeppet är det så här: Deras stad är äldre och större i min dröm än vårt Gamla stan i Stockholm! Dem förlorade nog ett skepp där eftersom man inte kan resa tillbaka samma väg som man kom igenom det svarta hålet! Skeppet ropar på hjälp på planeten som är öde men ingen förutom fienden dyker upp! Alltså: Better to be safe than sorry!

Deras Gud är alltså i skeppets provrör! Gud har bestämt att vara Pisse mjauen (katten) men skeppet kom och störde Guden och Guden menar: Better to be safe than sorry!


Jag tycker att min tolkning blev bra denna gång! Men det blir ju förfärligt om det är så! Så nu kan ni läsa om tolkningar och om mina utomjordiska drömmar i min blogg!


Förklaring:

Jag säger: Jag vill egentligen vinna på Lotto och få sitta på Miami Beach med en drink!
Skeppet säger: Det är inte säkert för dig då!
Jag säger: Jaha, ni störde i mitt liv, nu vill jag ha gravmonument efter att ni har förstört jorden! I gravmonumentet skall allt från den planeten ingå där jag önskade vara Gud!

En tanke: Utomjordiskt skepp (NASA - Final frontier)


Jag lyssnade på lite musik och funderade ett tag!

När jag har ont går inte IQ spelet så bra och musiken brukar göra så att fantasin lossnar.

Skeppet verkar självsäkert från och med att det kommit ut 3 ljusår från oss!

Jag tänker att dessa kanske är rätt så fruktade och att dem vet det själva!

Jag förmodar att detta sker i en mer utvecklad civilisation när dem kommer:

Runt omkring planeten så har man Final frontier (NASA) på 3 ljusårs avstånd eftersom bromssträckan är 3 år för ett skepp! Man är placerad lite varstans eftersom man kan komma ut lite varstans kring planeten! Som ni upptäcker på min dröm om staden så finns det en dörr på ena sidan men ingen dörr tillbaka in i huset (om man ens kom från det huset). Man kan alltså springa på väggen i universum men inte komma tillbaka samma väg!

Det som sker när ett av dessa skepp med dessa varelser dyker upp är att Final Frontier (NASA) skickar meddelanden till planeten vilka börjar att utrymma planeten! För det tycks som att hon lägger ägg och att man då får miljarder av sådana hos sig! Dess befolkning sätts i säkerhet och planeten ropar på hjälp utifrån! Det tar lång tid innan hjälp kommer eftersom flottan får resa stora avstånd men å andra sidan: Den som har rest genom ett svart hål kan inte åka samma väg tillbaka! För så tycks drömmen mena!



Därefter så tänker vissa av er att tolkningar är dåliga! Vad är detta:



http://www.medocular.se/ogonfakta/fargblindhet/test


Tolkningar är förvisso av person och kan därför vara dåliga men alla tolkar världen! Det är mänskligt att tolka information och eftersom dem är i mitt huvud med sina instrument (om det nu är så) så förstår dem att jag tolkar och kan lägga informationen så att den kan tolkas på olika sätt numera!







http://loading.se/forum.php?thread_id=73834&page=1



Så tolkningar är oundvikligt!



Vad visste jag inte om drömmarna denna gång:

Att det fanns privata badstränder i USA
Att A-ha gett ut Memorial Beach
3 mumien filmer, årtal

Detta tycker jag är rätt så stort! Dem tre räcker för att jag skall förstå att dem nu ser på Tv själva därute och att dem är 3 ljusår bort.


Vad jag upplever:

Det känns ju hedrande! Får varelser som besöker vår planet i framtiden se mig och Pisse mjauen (katten) på ett monument där monumentet förklarar om mitt liv och om vad som skedde under min tid! Kanske ett monument där jag kan ställa svar på frågor från den besökande och där jag framstår som en vanlig kille vilka skeppet tyckte var deras Gud! För skeppet verkar ha den här hållningen: Better to be safe than to be sorry!

Kusligt med drömmarna - NASA



Förutom att jag har ont där visdomstanden förut satt så upplever jag det som kusligt med att drömmarna tycks ha ändrat tillstånd!

Det kusliga kanske ni har svårt för att förstå: Drömmen väckte liksom upp flickan från dödsriket för mig! Hon och jag blev helt levande för varandra där vi lekte svarta madam i hennes badrum! Jag som vuxen kan liksom nästan höra mig och henne med våra barnröster som skrattar och står med släckt ljus framför spegeln i hennes badrum!

Därefter dog hon! Hon dog dessutom kusligt! Hon fick huvudvärk och vaknade aldrig mer!


Det skeppet menar är att jag sitter framför TV:n och önskar mig bort till en solig sandstrand! Att jag vinner på Lotto osv.... Så är det ju lite på jorden! Jag är ju trotts allt personalchef och en del universitetsutbildad, men så är det för oss också! Det är bara någon procent av oss som egentligen lyckas att ha ett liv som lever upp till TV.ns värld!

Så det tycker jag att skeppet fick fram!


Därefter så tänker jag mig att A-ha Memorial Beach skall tolkas som Gravplats! Jag får en fin Gravsten av skeppet med en dikt (alltså någon förklaring om mig och min unika relation till skeppet)




Jag letar efter svarta hål efter drömmarna! Jag är osäker på 120 000 ljusårs avstånd!

Men i vilket fall:

Att sända radiosignal dröjer

120 000 ljusår = Det tar en radiosignal 120 000 år att komma till jorden!
3 ljusår = Det tar en radiosignal 3 år att komma till jorden!



Därför tänker jag: Skeppet påstår att det nu (med låten Take on me A-ha) är i vår farstu! (Där brukar kanske andra planeters sista utpost vara NASA - Star Trek - Final Frontier).

Kanske den då skickar oss primtal! För jag tror inte att skeppet förutom när det passerar genom det svarta hålet går i ljusets hastighet! Jag tänker att skeppet accelererar sig fram! Jag tänker att skeppet som fortast reser i 60% av ljusets hastighet!

Men som det är så påstår sig skeppet ha rest 120 000 ljusår på 8 månader (om jag tolkar rätt)!



NASA

Detta är ju på skoj, men vilken nivå skulle en sådan här civilisation ha i enlighet med era uträkningar NASA?

A-ha tolkningar


Det blev lite konstigt när jag skulle tolka A-ha!

I låten The sun always shines on TV så förstår jag honom som: Alla som passerar igenom, dör (med syftning på dörren i den senare filmsekvensen)! Men i låttexten så finns inte den betydelsen (direkt men däremot indirekt)!

När jag därefter kollade så hörde jag detta:


Of the way I'm drifting
Gloomily through time


Men syftningen är ändå densamma! Den ene dör ensam framför TV:n och den andra dör på ett rymdskepp när den passerar igenom porten! Porten är i detta fall spegeln! (Därefter så kanske A-ha har en helt annan förklaring om vad dem sjunger men jag har svårt för få direkt kontakta med A-ha)

Alltså drömmen om att jag köper film och ser den tillsammans med flickorna är en komisk film med en solig sandstrand som på riktigt är något sorgligt!


Det är sorgligt för skeppet! (Och dessutom hittar ju inte jag deras mekanismer inom mig)


Tolkning:
Det sorgliga för skeppet är att dem dör när dem går in i det svarta hålet! (Sorgligt men ändå något som går över)


För 8 månader sedan kunde jag tolka: NU ÄR DET OUNDVIKLIGT!

Jag visste inte vad dem riktigt menade då men jag förmodar att dem då gick in i en omloppsbana kring ett svart hål ungefär 120 000 ljusår bort!

Nu är dem tillbaka som mumier 3 ljusår ifrån oss! (Rolig förklaring om ålder: Mumie)


Jag börjar förstå: Förut räknade dem sig själva som döda, nu räknar dem oss som döda! Vi är döda för dem! Det var det sista svåra för skeppet innan oss! Men det är ju en tolkning!


Här är känslan av att gå igenom ett svart hål med skeppet:


Drömmen börjar med att jag vaknar upp ur i drömmen, i min dröm, det är ljust i rummet och jag sitter bland ett antal varelser och svarar omedvetet på deras frågor. Jag svarar på dessa frågor utan att jag har kontroll över vad jag svarar eller utan att veta något om vad frågan är. Mitt svar blir, jag är psykolog, vilket jag då inte var och direkt efter att jag har svarat fel så blir jag generad och förbryllad över mig själv. Vad var frågan tänker jag och varför svarar jag fel? Jag hade visserligen tänkt mig att börja studera på psykologprogrammet (var när drömmen skedde 23), men ändå.

Gestalterna som frågat ut mig utan språk förflyttar sig mot något som liknar en innerdörr och jag bestämmer mig för att följa efter. Jag vill ändra svaret från mig och på något sätt få en förståelse om varför jag svarat på ett sådant sätt och varför jag svarat fel. Varelserna går ut genom något som liknar en innerdörr och jag tänker mig att detta är en innerdörr vilket man inte ska i dessa drömmar enligt erfarenheter i drömmarna (När jag var riktigt liten 5 eller 6 år så hade jag fördelen att inte förvänta mig något, förväntningar är nämligen alltid fel i dessa drömmar).

Jag tänker mycket i dessa drömmar som är fyllda med olika kom ihåg från olika andra drömmar av liknande karaktär samt jämförelser. Jag har för exempel redan upptäck i denna dröm att jag blivit längre sedan vi sist möttes dessförinnan. DOM har inte blivit kortare utan jag har blivit längre, så tänker jag i drömmen.

Drömmen fortsätter. Jag kommer ut på en gata (det känns fasansfullt att gå igenom dörren, på något sätt fastnade ett skrik från mig på andra sidan dörren vilket inte följde med) och som ni förstår så blir jag överrumplad över att komma ut på en gata, eftersom en innerdörr borde fortsätta vidare in i huset. Bakom mig finns nu ingen dörröppning tillbaka och varelserna är inte där framför mig. Jag har följt efter varelserna men varelserna visar sig vara borta.

Husen där jag nu befinner mig verkar övergivna och allt är ålderdomligt, något som funnits där sedan länge men ännu ej är byggt någonstans i vår värld. Där fönstren tycks ha varit finns numera inga fönsterglas utan istället ett besynnerligt mörker. Om detta är fönster och om någon lever här är osäkert. Jag går omkring i staden och är överväldigad av upplevelsen från staden. Jag upplever min egen obetydlighet, men här på något bra sätt. Stjärnhimlen ser dessutom inte ut som vår men jag är osäker! Hittade inte karlavagnen och ingen måne.

Jag hör nu rop på hjälp i drömmen (skrik)! Jag springer mot rösten och upplever hur en tjej står i mitten av en bro. Jag vet vem hon är (hon sover just då bredvid mig i sängen). Jag tänker först göra något men på båda sidor av bron står det olika sorters varelser. Jag blir frustrerad och flyr, inte heller här helt medvetet (pinsamt, men jag gör faktiskt inget för att hjälpa henne).

Jag fortsätter att springa och kommer ner mellan husen i en trängre gränd på en gamla stan (Stockholm) eller gamla väster (Malmö) liknande gata, men här med högre hus. Det är trångt. På båda sidor reser sig husfasaderna mot himmelen som inte direkt syns här, det är natt. Jag är nu helt övertygad om att denna stad inte existerar någonstans och att den kanske kommer att existera (och då möjligen långt in i framtiden). Jag börjar åter igen höra tjejens röst i mitt vänstra öra men nu telepatiskt. Hennes röst låter skrämd och jag hör egentligen inte rösten utan upplever den istället och får samtidigt uppleva hela hennes rädsla. Jag skäms då över att jag inte gjorde något för att hjälpa henne. Därefter mörknar drömmen sakta bort och jag vaknar upp.


SÅ här känns det: (det känns fasansfullt att gå igenom dörren, på något sätt fastnade ett skrik från mig på andra sidan dörren vilket inte följde med)




Musiken passade mycket bra med filmerna och innebörden! Mitt IQ måste vara över 139 när jag sover!


Men som det är nu så är jag inte i drift lika mycket! Nu tittar skeppet på våra Tv sändningar! Det kunde inte skeppet göra 120 000 ljusår bort!


Det kan ju också vara som så att skeppet skickat oss två radio sändningar som kommer fram om 3 år!

Tandläkaren

Själv har jag för tillfället mycket ont där den sista visdomstanden satt! Dessutom så hade Postkodlotteriet igen dragit pengar som inte fanns på mitt konto! Jag skulle handla på McDonald´s och blev utskämd inför hela kön! Det tillsammans med att jag har ont där tanden förut satt var inte så roligt!

ISS


Igår kom jag och tänka på att vi faktiskt har någon ute i rymden hela tiden: ISS!

Därefter så tänkte jag på vad som skulle ske i ett sådant läge: Tänk er att ni sitter i en roddbåt som saknar åror och så kommer det en supertanker emot er! Men precis innan ni krockar så stannar supertankern till framför er! ISS skulle få se skrovet på nära håll (kanske)! Jag skulle vara rädd i sådant läge men astronauter är kanske utbildade för att inte gripas av panik. Den är ungefär stor som jordens måne så det skulle vara något enormt som man såg skrovet på!

I vilket fall så förstår jag det utomjordiska skeppets humor (lite). Ungefär så skulle radion på ISS spela en 1960 tals version av Star Trek med sin kända utpost musik!

Jag såg dessutom att dem i NASA skulle skicka en sond till Mars för att leta efter liv där 2012, det ska bli kul.

Den poetiska resan


Det är en poetisk resa som det utomjordiska skeppet gör ifall jag tolkar skeppet rätt denna gång!

Skeppet kör in i ett svart hål 120 000 ljusår bort från oss och börjar därefter sporadiskt framträda 3 ljusår bort från oss!

Det är en enormt vacker resa! I backspegeln ser skeppet hur hela universum slocknar och därefter så ser skeppet hur hela universum såg ut när det svarta hålet skapades! Alltså, alla på skeppet dör under en stund när det inträder i det svarta hålet för att återväckas i en helt annan tid! Jag skulle vilja skriva något poetiskt om det eftersom det var en så vacker tanke!

Orden blir däremot lite kantiga när det gäller universum eftersom människan inte varit där särskilt mycket! När jag själv fått se universum från skeppet så är det extremt vackert och konstigt där! Vi får se, kanske så här:





Det ofrånkomliga mellan oss båda

Som en dov smärta
gränslös och fylld av tomhet

porten mellan världar och resor

det tysta mörkret
där inget uppstod
inte ens en tanke

så, hur finner jag dig då
på siluett pappret
när inte ens vinjetten
kan synas tydligt från skyskrapan

eller, där inga skidspår lyser om natten

kanske ditt solblekta hår
kanske en sandstrand
kanske ett salt vatten

inte ens en markering
kring något oklart

något jag håller av
något som påstår att det älskar mig

så, var finner jag dig då
när inget annat går att finna?

Patrik 27 nov 2011 - till det utomjordiska rymdskeppet

Nobelpriset tolkning



A-ha är ju en Norsk Grupp!

Soldaterna sjunger vackert för oss när vi befinner oss på den Privata badstrandens Hotell i USA!

I Norge delas Nobels fredspris ut!

Skeppet kommer kanske med fred!

Tja, jag vet inte om ni kan se något 3 ljusår bort! Låten Minor Earth Major sky A-ha passar ju bra på att det är nog svårt att hitta ett objekt stort som jordens måne 3 ljusår bort! Vi har helt enkelt skräpiga produkter : )

Men detta är ju en önske tolkning med fred! Jag har ju fått se vad som sker när skeppet menar annat än fred genom hela min 5 och 6 åriga barndom!

Skulle ni vilja något sådant som fred? För det som jag uppfattar er som när jag står och pratar med dem genom spegeln är på det sättet dem hitintills har förstått oss.



Så jag förstår att det går till:

Jag tecknas på skeppet av en tecknare och hon tecknas därefter så står vi och pratar med varandra genom en spegel som i Take on me A-ha låten! Dem menar att sagovärlden ryckte med mig in till sig! (För jag är hon och hon är jag) Proffsigt!

Jag förstår inte varför det dröjde innan jag förstod att jag skulle söka på musik! Alla sjung ju på Hotellet! Sång - musik! Men ibland så står det still (jag tänkte bara på film eftersom vi hade tittat på film).


http://www.youtube.com/watch?v=Awnhonto-8s&ob=av2e

http://www.youtube.com/watch?v=djV11Xbc914

http://www.youtube.com/watch?v=Ht0lPunQrTo&ob=av2e



Memorial Beach (fick jag fram)


sök på text Angel in th snow, A-ha!



Skeppet sjunger vackert till mig i denna A-ha låt, Angel in th snow:

Angel, angel or so Wherever you may go Hmm, yeah... I'll follow Wherever you may go: And always will I be there Shake worries from your hair Hmm, yeah... I'll be there Always: Angel, angel or so Wherever you may go Hmm, yeah... I'll follow Wherever you may go: You're my angel in the snow You're my angel in the snow





Det är så att man blir rörd!

Jag visste inte vad jag skulle finna när jag sökte på privat badstrand i USA! Men det blev A-ha och Memorial Beach!

Den skivan kände jag inte till men 1992 sitter jag och leker med arméns radiosändningar: Finns det någon därute?


Om det inte var för att det var en dröm så skulle jag gråta om någon sa så till mig och verkligen höll upp till det (någon jag gillar eller som på ett normalt sätt gillar mig)! Tja, det kan ju skeppet med all personal!

Nu kan ni läsa dem andra 3 inläggen här efter!

Drömmarna: A-ha



Take on me - videon (kommer genom spegelbilden till flickan som jag var kompis med som barn som dog när vi var små)
Manhattan skyline - svartvit bild
The sun always shines on Tv - rör mig, håll mig hårt vid ditt hjärta, ge all kärlek till mig

Vad gäller nästa inlägg samt drömmarna!

Drömmen om flickorna och Tv:n: The sun always shines on Tv! Eftersom hon är jag och jag är hon så håller hon mig hårt över hjärtat! Manhattan skyline slutar med en svartvit bild! Jag tror att det är den svartvita bilden på mig som barn där jag håller vår katt i famnen (för så brukar skeppet vara). Katten är Gud i Egypten vilket tillsammans blev 3 mumienfilmer samt Pang i bygget!

Svårt? För jag kan förklara det bättre om det var svårt att förstå tolkningen!


Tja, ni kan nog börja leta 3 ljusår bort! Skeppet är stort som vår måne ungefär! Jag vet inte om man skulle kunna se något sådant på 3 ljusårs avstånd?

Ni kan nu dessutom via Tv ställa frågor till skeppet!


Skulle nobelpristagarna ha några frågor till ett utomjordiskt skepp! Sådant som går att tolka!


För mig är denna information så här:

Vi hör mig samt flickan som dog skrattandes i bakgrunden där vi leker svarta madam framför spegeln i badrummet och därefter så hör vi ett skrik!

Tolkningar om utomjordiskt skepp



Låten jag letade efter var egentligen lätt: A-ha, Take on me!

Skeppet är på väg ut genom spegelbilden precis som flickan jag kände som jag lekte Svarta madam med!

Jag vet inte hur lång tid 3 ljusår tar att åka! Det jag kunde tänka mig var att dem låg 120 000 ljusår för 8 månader sedan och att dem då äntrade ett svart hål! Men nu är det som att skeppet suttit och sett vår film på 3 lusårs avstånd hur länge som helst! Skeppet har varit dött men nu kommer det partiellt tillbaka igen. Det är en gissning, för så bra kan jag inte tolka!

När jag frågade om Lotto raden så påstod sig skeppet bara vara Manuell från Pang i bygget som inte förstod min begäran - men vissa förstod och svarade på andra sätt! Det är nog vad skeppet säger till mig när dem är här också ifall jag vill något dem inte vill gå med på!


Hej alla Nobelpristagare

Vad skulle ni önska fråga ett utom jordiskt skepp förutom Lotto raden och hur man besegrar skeppet?

Det är ju på kul, men skeppet tycks svara!


Vad tycker jag?

Det skulle vara roligt att möta dem! Tänk, vi skulle vara dem första människorna som möter på något från en avlägsen Galax i universum! Rent känslomässigt så skulle jag bli lycklig om vi såg något där ute i mörkret, men det skulle bli en tvehågsen lycka med tanke på vad jag tänker att skeppet säger till mig! Jag skulle nog vara rädd när det kommer närmare!


Sådant jag tycker är kul?

Jag förbereder julen för tillfället. Har köpt Kalle Anka vilken innehöll en adventskalender! Då är jag ändå en sådan kille som har 5,0 i betyg och 139 i IQ och borde anse att sådant är skräp! Men det är just det barnsliga med julen som jag gillar. Och att julen är en kärlekens högtid där vi ger varandra hemliga presenter! Och det är alltid jul uppe i skeppet där hon är, hela den kammaren är som en stor julaftons natt där man tittar på alla julklapparna. Alltså en mycket kärleksfull varelse fast att den är som jag beskriver den.

Drömmarna


Hmmm,,,, Gud?

Gud är en 4000 år gammal skrift.

Ja, om skeppet kommer ut från min dröm så är det Gud eller så är jag Gud! Och som er Gud så säger jag er i så fall: Det blir nog krångligt!

Tror ni att skeppet ramlar ner på grund av min tankekraft?


Ni vill alltid veta vad Gud är och därefter vill ni alltid attakera Gud och bete er dåligt mot Gud! Jag kan tänka mig att Gud inte är något jag vet!


Ni vill att skeppet skall ha män som sina ledare! Jag har aldrig sett något liknande som på det skeppet!

Vi har 98% genetiskt material från en Grobian! Vad har dem? Jag vet inte?


Jag kan inte förstå er religiösa åskådning men vi kanske ser på sådant på lite olika sätt!


Skeppet tänker göra armageddon med jorden! Men jag tror inte den tänker ramla ner från himlen på grund av min kraft!


Så som jag upplever varelsen: Man upplever stark kärlek till den varelsen! Man upplever det som kvinnor vill att man skall se hos dem! Inte att dem är vackra utan att man älskar dem för vilka dem är (vilket inte är så vanligt på jorden).

Skeppet har ju varit där sedan min barndom, det är högst känslomässigt för mig!

Skulle jag bli rädd om skeppet dök upp? Det skulle bli blandade känslor! Det skulle vara kul att möta dem.

Tandläkaren


Idag var det mycket hos tandläkaren! Jag var knappt vaken och vi fick skynda oss med alla tänderna.

Först så plockade tandläkaren bort stygnen där vi sydde för några veckor sedan och därefter så lagade tandläkaren 2 mindre hål.

Det kändes inte och lagningarna gick så fort så att jag tänkte att tandläkaren lagat en tand!

Därefter så plockade tandläkaren bort den sista visdomstanden! Inga problem, tanden kom ut på 3 min!

Däremot så har jag varit bedövad i hela underkäken idag! Jag har därför vilat mig och väntar nu på att bedövningen skall avta - bedövningen är nästan borta.

Tänk om jag vetat hur bra tandläkaren var redan från början, då hade jag sluppit allt lidande med alla infekterade visdomständer. Det är värt att tänka på!

Jag är psykolog


Jag började fundera över drömmarna som vuxen efter min dröm 1994 eller 1995! Jag uttalar i drömmen: Jag är psykolog!

Att börja på psykologprogrammet tycker ni kanske är lätt! Det är bara att söka dit så blir man antagen, eller är det så?

1995 så hade jag inga tankar på att bli psykolog! Jag tänkte på något inom data eftersom antagningen till psykolog var hög! Men det slumpade sig så att jag tänkte att jag kunde försöka 1997!

På julen 1997 så står jag på natten och lyssnar på talsvar! Först så var jag 1:a reserv och dagen efter så hade jag kommit in!

Där började jag fundera på hur sådant kunde ske?

Därefter på psykologprogrammet så gick jag Bio Psykologi där läraren förklarade att återkommande drömmar inte var möjligt eftersom drömmar är spontana!


Det fanns också ett annat kom ihåg från en dröm:

Vi befinner oss i en öken där det finns kvar en befästning! Vi åker i ett fordon som svävar över marken! Det finns flygande fordon och det finns svävande fordon! Jag var imponerad över att man kunde sväva över marken! Veckan efter min dröm så kom min kompis hem, han hade åkt med en svävande båt! Jag var 6 år och visste inte att det fanns svävande båtar!


Jag kan då skriva hur det antagligen såg ut inne i fortet på den planeten!

Fullt med bombardemang från luften och fullt med varelser som tar sig in via toalettsystem, dörrspringor och mörka vrån: Soldaterna är som kackerlackor! Dem är stora men kan ändå klättra efter tak och väggar och ta sig in överallt.

Kackerlackor är sådana som när ni besöker toaletten en mörk natt myllrar i handfatet! Så är dem!



Men som ni förstår: Man funderar som barn mycket över hur drömmen kan visa en svävare och därefter så finns det en svävare i verkligheten! Våra svävare är lite klumpiga men principen är densamma!

Nix



Jag prövade Lotto raden igen och Nej! Det var långt ifrån den Lotto raden!

Förvisso: Om jag skulle få Lotto raden så skulle ju jag bli en lämplig person att kidnappa! Kidnappa mig och avkräva Lotto raden av mig för flera veckor framåt!

Men så tänkte jag: Om jag vann så skulle jag kunna ha mycket livvakter! Men det skulle förvisso bli tråkigt!


Jag har i vilket fall försökt och därefter så får vi se! Joker raden såg konstig ut för Lördagen!

Jag vet ju dessutom inte vad som kommer att ske nästa Lördag!

Å tredje sidan så tycks det som att skeppet menar att vi utövar utpressning mot skeppet! Det kanske vi gör på sätt och vis! Jag har nämligen aldrig önskat något förut av skeppet utan har tolkat drömmarna som jag fått!

Det är lite utpressning! Det är ju trotts allt ett utomjordiskt slagskepp som jag önskar Lotto raden av!

Tolkat


Jag har försökt tolka innebörden av dem tre drömmarna!

Tolkningen blir konstig:

Vår prinsessa samt hennes hovdam i hjärtat av skeppet hålls fångade av en religiös galning på jorden! Galningen vägrar ge flickorna mat och husrum och förvägrar dem vård samt hävdar att dem skall få komma till Gamla stan i Stockholm vilket galningen menar är deras dödsrike! Detta kommer att bli känslomässigt mellan oss båda!


Det är en tolkning!

Deras soldater verkar uppretade och fundamentalister är känslomässiga!


Deras soldater är känslomässiga!

När vi skyddar vår kungafamilj så tänker vi: Hoppas att ingen kommer så att jag slipper att ställa mig ivägen!

Deras soldater älskar (ungefär) sin kungafamilj! (Jag är prinsessan och barnet är hovdamen, jag är skeppet där hon trycker mot mitt hjärta).


Det känns som en jordisk tolkning! Att jag tolkar efter hur vår värld är!

Sådana tolkningar är svåra! För vår värld och deras värld (kanske 100 000 ljusår bort) behöver inta ha samma idéer! Skeppet ligger antagligen 3 ljusår bort men dem har ju rest sedan jag var 5 år gammal! Dem beskriver ju gamla krig för mig där skeppet segrat över olika planeter!


Hon säger ungefär: Stäng av det skräpet (bandet går av på filmen, gammal WHS)! Men som ni ser så kan man få fram mycket information ur drömmarna! Drömmarna är på något sätt 3 dimensionella med olika budskap i samma dröm!


Drömmarna:



Drömmen 30 oktober 2011

I drömmen är jag (för omväxling skull) 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är emot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är därför orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske ändå sker och att vi kanske kommer till skadade. Min mor vill inte att vi går och jag frågar därför om pengar till att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.


WOW, en sådan vacker musik!






En dröm 26/11 – 06

Drömmen börjar med att jag har köpt en film som jag inte vet något om. Det är ingen välannonserad film och filmen har jag mest köpt för att personen som sålde filmer i butiken varmt förordade denna film. Jag ska se filmen med min kompis Andreas som i drömmen bor på en helt annan plats än hemma hos sig själv.

Andreas bor i drömmen på ett internat och delar där rum med två tjejer i 19 – 20 års åldern som har en våningssäng i rummet. Andreas menar bistert att det kan bli svårt att se filmen eftersom tjejerna också vill se en film och att det bara finns en Tv på internatet.

Tjejerna sitter och småpratar på övervåningen av sängen och jag tycker att dom är mycket vackra. Faktiskt så liknar en av tjejerna en Tjeckisk studenttjej vilken jag gillat men inte kunnat bli ihop med eftersom jag tyckt att hon var för ung för mig.

Jag tittar på denna tjejs kropp och finner den attraktiv, små bröst och liten rumpa, brunett med åtsittande jeans och med en enkel tröja. Jag sitter och tittar på henne och upptäcker till min fasa att jag blivit upptäckt. Hon har vänt sig åt mitt håll och viskar något antagligen surt till sin tjejkompis om mig. Jag tycker att det är pinsamt och vill vända situationen genom att vara humoristisk och hurtig. Tjejerna tycker att jag är rolig och jag försöker då sälja in en filmstund, att tjejerna ska se filmen jag köpt med mig och Andreas. Tjejerna går med på detta efter att jag menat på att filmen är den bästa filmen genom tiderna.

Andreas blir inte glad när han får reda på att vi ska se filmen med tjejerna och jag har börjat ångra min oväntade PR för filmen. För jag vet ju inte om filmen är bra.

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här. Filmen lovordas av en helt okänd tidning i USA NBT Network och jag tycker att detta oroar mig. För filmer ska ju lovordas av stora bolag för att vara bra tänker jag.
Filmen däremot visar sig trotts mina farhågor vara riktigt bra.

Hela filmen är gjord på osammanhängande filmklipp utan direkt mening på ett intellektuellt djupt sätt i mörk stil. Den är utformad som ett konstverk som gestaltar vanliga människors liv och strävande på jorden. Allt som oftast dyker huvudrollsinnehavaren upp med sin komik. Han är inte direkt humoristisk utan driver mer med seder och bruk på ett naturligt sätt. Vi får följa honom oftare än dom andra gestalterna i filmen vilka oftast bara gluttar förbi i enstaka filmklipp. Han har vänner och fiender och överlever livet genom sin naturliga humor.

Filmen blir nu en succé och tjejerna gillar den.
Efter en lång stund i filmen så kommer plötsligt ett filmklipp från Luleå Universitet. Det blir till glädje för alla i rummet vilka alla är studenter vid Universitetet.

Filmsnutten ska behandla att studenterna är sura på fördomar mot norrlänningar. Men tråkigt nog så går bandet av precis när studenterna ska börja diskutera problemet.

Tjejerna går då in i sovrummet igen emedan jag och Andreas sitter kvar i allrummet.
Efter en stund så kommer tjejen med rumpan tillbaka. Jag gillar henne för att hon visat sig så smart under vårt kallprat under filmen. Det att hon varit smartare än mig har imponerat på mig och jag känner mig till och med lite attraherad av henne. Hon rör vid mig men ångrar sig och jag skojar med henne.

Hon tycker då att jag får massera hennes ben om jag vill, och jag vill. Hon lägger sig på magen på ett bord och jag går fram bakifrån henne.

Men när jag ska massera henne så upptäcker jag att hon har gripenklor (fot, äggläggnings mekanism, inget vi någonsin sett) till fötter som hon nu håller ett stadigt tag om mig med, om min bröstkorg. Jag får lite ont i bröstkorgen men finner henne ändå mer attraktiv än förut. Ut från hennes ena häll så sticker det ut något som liknar en dolk, eller en pik, ett svärd. Den riktar hon mot mitten av min bröstkorg och jag tycker att det ser ut som om hon tänkte rensa en fisk.

Jag förvånas men blir inte rädd. Jag blir till och med mycket attraherad av att hon är så farlig. Dessutom så är allt detta som är så farligt med henne välvårdat och kvinnligt sirligt, vackert. Jag beundrar det kvinnliga och det djuriska hos henne och tänker att hon som är en sådan smart och belevad tjej också har dessa sidor av sin personlighet. Jag beundrar henne och känner mig stolt över att hon visar detta hemliga för mig som jag annars kunde ha föraktat hos henne.

Jag masserar hennes ben vilka under hennes jeans är fyllda av hårda muskler och hennes svärd och fötter vilka är varma och som det pulserar blod igenom. Jag njuter av att hon tycker att det är skönt när jag masserar henne.


Dröm tidigt 2011

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm! Jag är 6 år igen och det är 1977! Vi hoppar mellan taken i dödsriket vilket är Gamla stan Stockholm i min dröm och därefter hälsar vi på i en Cykelhandel som ligger där! Alla är trevliga och jag är på resa i dödsriket!


Funderingar


Tja, nu råkade jag sova i 12 timmar igen! Puh, vilka konstiga sovtider!


Nu är jag inte lika sur längre! Men jag tycker att ni borde fundera på hur vi skall göra med allt! Jag tycker att barnet och alla andra får lida för dem här drömmarna och det var aldrig avsikten!


Men apropå det utom jordiska skeppet!

Jag har funderat ut följande: Varför kan jag inte få Lotto raden av skeppet? Hur kan den vara svår att översätta?


På skeppet finns det många tusen matematikers! Den matematikern jag pratar med är antagligen chefen för den avdelningen och kanske en av deras Nobelpristagare.

Alla maskiner (jag vet inte maskinerna ser konstiga ut) + matematikerna räknar på framtiden!

Framtiden kanske fluktuerar! Kanske jag behöver en mall för att kunna lösa Lotto raden? Skeppet vet kanske att Lotto raden skall infalla inom vissa månader men vet inte när förrän mallen visar direkt datum!


Lotto raden kanske ser ut så här för dagens dragning


1, 3, 5, 6, 7, 10, 14, 24, 28, 31, 32, 34


Alltså skeppet vet att Lotto raden kommer att infalla men inte när Lotto raden infaller förrän en viss masin räknar på Lotto raden! Den maskinen kanske är mallen!


Vad tror ni inom nobelpris matematik?


För dem är ovanligt många som räknar fast att dem har maskiner på skeppet!



Jag kan fortsätta att skriva drömmar! Drömmarna brukar bli konstigare och konstigare efter hur mycket tid jag spenderar på drömmar! Jag hade aldrig som psykologstudent annars besökt domkyrkan! För jag hade prövat dem här drömmarna i många år innan jag besökte domkyrkan!

Andreas tankar



Ni undrar hur jag vet att Andreas reagerar på den drömmen och Jokerraden som jag vann på?

Jag har känt Andreas länge! Andreas hade en dålig relation till sin mor och har därför svårt med motgångar i livet!

Det är oftast Andreas som håller på mot mig med 1987 osv....


Andreas tänker: Ha, ha, ha, ja det här kan jag hålla på mot Patrik hela hans liv! Sådana idioter alla människor är! Men jag tror på Jesus rättfärdighetens Gud och för det har han lönat mig väl!


Jag skrev innan: Pang i bygget citat: En av dem 3 och så gjorde jag 3 st lottorader med årtalen där jag splittat årtalen för filmerna Pang i bygget samt Mumienfilmerna!

Skeppet säger svårt med tolkningar! Alltså svårt för mig att tolka raden som skeppet ger mig!

Skeppet menar 3 (så långt förstår jag)!

Jokerraden

Början är 87 och 3 sista är mina nummer på min rad!

det blir 1987, en av dem 3, film citat (påhittat citat).

För er andra så betyder inte denna motgång något men för Andreas så är detta en stor förlust!

Andreas tänker: Jasså, det är satan med sitt bländverk spelbolaget!

Följande ser det ut så här på Svenska spel enligt Andreas:

Chef svenska spel: Ja, big boss hur gör vi nu med Patriks Jokerraden!

Satan (barn inte många år gammal som i Andreas värld tänker som en vuxen): Ja, sätt 87 i början av raden och ge därefter Patrik 3 rätt! Kan Jesus hänga på sitt kors och dingla, ha, ha, ha!

Chef svenska spel: Ja, den var rolig big boss, ha, ha, ha!


Andreas blir då en hjälte i sina egna tankar och vill hämnas för Jesus mot satan!

Andreas tänker: Jag vet nog var satan gömmer sig, jag skall hjälpa dig Jesus uppe i himmlen!



Nu är inte Andreas jag är kompis med lika elak som denna Andreas jag beskriver! Men Anna Lindhs mördare är ungefär sådan i tankevärlden! Det är även möjligt att Norrmannen som mördade barnen i Norge är sådan men i hans fall så kan det vara politisk övertygelse!



Då undrar ni varför jag bryr mig om ett barn!



Vad har stackars barnet gjort för att dess moder var knäpp? Inte ett dugg, jag tycker att det är förfärligt att jag besökt Lunds domkyrka och att därför modern kom på en sådan dum idé som hon kom på!

Jag gråter när jag ser barnet på bild!

Så är det någon dum fotbollsspelare i USA som vill spela hjälte! Så tror han att jag är rädd för honom för att han är stor!

Dem borde nog springa sin väg med alla skydden på sig om jag dyker upp för i detta så är det känslomässigt och sådant brukar stora fotbollsspelare ha svårt att förstå!


Men därefter brukar jag känna mig löjlig! Jag är oftast inte sur på fotbollsspelaren någon längre tid!

Därför skriver jag detta! Jag tänker, bäst att ni är försiktiga! För det där såg konstigt ut med Jokerraden och det förstod fotbollsspelaren! Men ni ville ju ha förklaringar om skeppet och drömmarna, ni är ju lite tjatiga om det!


Jag kan tänka mig att det är ett utomjordiskt skepp! Eller vill ni hellre se en stor jordbävning till? Jag föredrar att den gör så med Jokerraden istället!

Min granne idag


Jag var lite sur på er igår men efter en natts normal dygnsrytm så tänkte jag att jag fick förklara följande:

Det där med Joker raden samt citat föll rätt så bra på platts vilket ibland medför att knasiga människor får överslag! Då brukar jag oroa mig eftersom jag vet att sådana personer brukar luska ut sådant som jag skrev om med hennes dröm!

Hennes dröm är ett påhitt av antingen henne själv eller av prästen i Kiruna! Hon fick den 1999 året efter att jag besökte Lunds domkyrka med två drömmar!

Jag tycker att mina drömmar är konstiga! Jag gick till prästen eftersom prästen är en sådan person där man ägnar sig åt sådant som drömmar! Hade jag vetat allt detta om människor och tro som jag vet idag så hade jag inte besökt Lunds domkyrka!

Antingen så är det Gud eller så är det en främmande civilisation! För jag tror inte att Svenska spel fuskar med Joker!

Och det var då alltså film citat i enlighet med drömmen!

Äntligen så mötte jag min granne men nu så hann inte min granne eftersom han skulle till stan med sin dator! Jag sparade pengar till en Taxi och därefter så har jag sovit konstiga tider!

Tja, han får sina pengar och det bra är ju att då har jag ändå kvar så att jag skulle kunna åka en taxi till sjukhuset, om jag behöver det (nästa månad).

Min kompis som är en granne till mig är en mycket normal kille! Jag har faktiskt inte mött så många normala killar! (Det är därför han skulle få en stor summa pengar om jag för exempel vann på Lotto). Han jag har internetsidan med är också normal men annars så är många andra som Andreas (helst Svenskar som påstår sig vara religiösa och en del psykologer från när jag studerade till psykolog)!

Andreas har bra sidor men är så som jag beskriver honom!

Vadå?


Drömmen menar ju det: Film citat!

Om vi då inte tror att Pang i Bygget och Mumien filmerna är realistiska filmer inspelade i ett vanligt Engelskt hotell och på en vanlig dag vid pyramiderna!

Eller tror ni att Pang i bygget är en realistisk film?

Den svarar att det är Andreas som tror på religionen och han är helt världsfrånvänd förutom att ge sig på hennes barn! Inte för att han skulle göra något sådant men å andra sidan så kan han aldrig tro på något på jorden. så betala mig skulle han aldrig tro på vilket förenar er alla, även er som skulle kunna tänka er att ge er på barn för en dröm skull och kalla det er Religiösa tro!

Vad hon heter? Det borde ju inte ni veta?

Men om ni redan visste att hon hette det, hur skall jag då kunna motverka att ni vet det?

Ni andra som inte vet vad hon heter: Varför undra över sådant som ni inte har att göra med?




Detta är en blogg om odontofobi!

Jag tycker många av er är ett gäng borderline fall stödda av Psykologföreningen som borde plockas bort från samhället! Dem som inte kan något har mycket att säga! Det är som Sokrates: Den som vet allt vet inget!

Jag blir trött på er och att ni aldrig kan tänka! Det blir bara en massa människor som kommer till skada och jag är rätt så sur! Jag gillar barn och ni hotar alltid alla däribland barnen och mig och alla andra!



Men tja, IQ spelet gick å andra sidan bra! Något trevligt en dag som denna!

Dessa

Jag tycker att dessa skall plockas bort:
http://www.apa.org

Jag tycker att dem aldrig mer skall få ägna sig åt något annat än fobier!


Hej amerikanska fotbollslaget!

(Fiktivt) Citat: Vi behöver inga hjälmar i amerikansk fotboll eftersom vi är träskallar!


Dem sitter här och tjatar med en Tv 11!

(Riktigt) Citat: Jag har en Gudstro (amerikansk fotbollspelare)!


Tro på denna Guden eller vilken Gud menar du:
http://www.google.se/search?q=sathya+sai+baba&hl=sv&pwst=1&prmd=imvnsor&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kADJTrv8HYmM4gTB-Ikv&ved=0CEoQsAQ&biw=1280&bih=873

Pucko!


Bara massa odrägliga gansters som är Tv och media i Sverige eftersom alla kan påstå USA!

Bullshit!


Eller skall vi ge oss på Helén Laestadius barn eftersom hon kom springandes med en dröm att hon skulle föda satan 1999!

Bullshit med religion! Religion är att man har pengar men inte vill betala eftersom man har en dålig betalningsmoral!

3 rätt på Joker


Jag sover en hel del sedan jag rotfyllde tänderna hos tandläkaren. Jag kunde därför inte se Lotto idag eftersom jag somnat sittandes i en stol.


Tja, 3 rätt på Joker var inte så dåligt! Det var värt 200 kr vilket jag behövde så här i slutet av månaden.

Det blev konstigt nog talet 3 som jag sökte efter i drömmen!

IQ spelet vann jag 7 dagar i rad men den sista segern blev en Pyrhusseger. Snart måste jag sätta in mer pengar ifall jag skall kunna spela mer IQ spel (om jag inte vinner stort på 7 dagars tävlingen).

Dagen efter tandläkaren


Det känns bättre på alla sätt! Jag har sovit massor med timmar och lagningen känns bra! Ingen värk utan istället en lättnadskänsla!


IQ Spelet

Tja, jag har ju vunnit ungefär 6 dagar i rad på det spelet men idag så gick det riktigt dåligt! Jag borde ha väntat lite men istället så tänkte jag att jag skulle vara bättre om jag spelade direkt efter att jag förlorat första gången. Det gick inte bra men jag kanske ändå vinner 3 kr!

Jag måste ha kommit bland dem 4 bästa igår eftersom jag fick så mycket pengar ungefär 30 kr!

Men det är att jag måste stressa grafiken på datorn för att komma 1:a vilket leder till att jag ibland inte kommer så bra! Men 6 till 7 dagars vinst är ändå bra eftersom dem är efter varandra! Det är ju ändå 1000 tals spelar som spelar spelet. Så jag är rätt så nöjd ändå!

Rotfyllning


Idag oroade jag mig! Jag skulle rotfylla min första tand!

Det gjorde inte ont och det gick snabbt! Tandläkaren rotfyllde 2 tänder idag!

Jag fick några skyddsglasögon som såg ut som solglasögon och därefter satte dem klammer över tänderna! Allt gick snabb och smärtfritt! Inga problem!

Jag kommer att rekommendera den praktiken och tandläkaren senare när allt är klart! För redan nu så har tandläkaren varit bättre än alla andra tandläkaren jag förut haft!

Förstående för att jag har odontofobi och allt går smärtfritt! Mycket bra tandvård!


Jasså,

Men det finns ju fler på den här bloggen som menar att dem ser mig osv.... Vad det gäller mig så kan man mena: Jag såg honom flyga över en skyskrapa med bara armarna! Låter trovärdigt när det gäller mig!

Jag tycker att ni är elaka mot mig och har varit det sedan jag besökte Lunds Domkyrka! Tråkigt att ni är sådana!

Ni går väl arbetslösa och har inget att göra eller så oroar ni er för amorteringarna på huset och så går det ut över mig! Men det borde ni ju förstå själva, det behöver ju inte jag förklara för vuxna människor! Tråkigt!


Spel


Postkodlotteriet

Jag har spelat för ungefär 1000 kr detta år på postkodlotteriet och ringt deras tävling för ungefär 300 kr och vunnit än så länge 0 kr!

Kul lotteri men tråkigt med vinsterna! Man ger ju förvisso pengar i välgörenhet på postkodlotteriet och det känns ju bra!


IQ spel

Jag vinner lite varje dag på IQ spelet! Men det är svårt, den som leder tycks alltid få full pott vilket man har svårt att komma över! Men någon gång skall också jag få full pott! Men det är kul att man vinner lite pengar! Jag slipper att hela tiden sätta in pengar eftersom jag vinner lite pengar!

Idag gick det trögt men det brukar gå trögt efter tandläkaren!


Lotto

Jag har nog vunnit 1000 kr detta år på Lotto (Små vinster)! Det sker ju inte så mycket på Lotto utan det är pengarna när det gäller Lotto! Tänk om man vinner högsta vinsten på Lördag (så är Lotto)!

Sov i 12 timmar


Jag skulle bara vila ögonen lite och efter att jag blundat 1 min så tittade jag på klockan igen! Jag hade då sovit i 12 timmar och klockan var 21:00 på kvällen.

Jag sover mycket efter tandläkaren och det beror nog på utmattning! Jag har ju gjort mycket hos tandläkaren nu: Dragit ut tänder och sytt! Jag mår förhållandevis bättre för var gång men jag känner mig utmattad och trött.

Det skall bli skönt när allt är klart hos tandläkaren.

Fick sy idag


Idag var jag hos tandläkaren igen!

Jag tänkte att det skulle vara lika enkelt idag som dem andra gångerna, men inte! Det var den sista inflammerade tanden! Den har varit inflammerad i 3 år! Och den satt stenhårt fast i tandköttet!

Vi skulle dra 2 tänder idag men eftersom tanden satt fast så blev det 1 tand. Tandläkaren sydde mig idag! Det kändes inget när tandläkaren sydde men jag fick tråd överallt!


Vad bloggen skall användas till

Till Psykologer som arbetar med odontofobi! (När jag redigerat bloggen)



Drömmar


Drömmar är för att fylla ut bloggen! Blir lite roligare, men i redigerat skick så kanske jag placerar drömmarna i en blogg för sig!

Jo, jag kan tänka mig att drömmarna är ett meddelande från en annan civilisation! Skulle vara det bästa sättet: Att genom någons hjärna följa vad som sker i en annan värld.

Med vår nutida teknik så är det inte möjligt, men om vi kunde göra sådant så hade vi ägnat oss åt sådant!


Därefter så finns det ju en massa människor som tror att UFO finns och allt möjligt, men detta jag har är lite ovanligt!

Som jag förstår det så är jag smittad när jag var 5 år gammal med ett virus som innehåller något som ett maskhål vilket leder till en annan värld! Reaktionerna är därefter elektriska! För oss är det ju science fiktion men agent 007:s prylar är ju ofta något som uppfinns efter att filmen har visats.

Jag tänker att dem ligger fasligt före oss i teknisk och humanistisk utveckling! Skulle nog vara fruktansvärt att få dem hit till Jorden.

Jag kan tro något sådant eftersom på sätt och vis är detta jag hamnat i så ovanligt så att jag kan tänka mig att mina drömmar är utomjordiska! För hade allt varit normalt så hade jag tänkt att drömmarna inte var något! Den fick ju fram sitt budskap! Och för att vara en dröm så är ju det ovanligt!


Spel

Jag vann lite mer extra pengar igår på IQ spelen! Men idag så har jag varit trött efter tandläkaren! Låg på 7:e plats av ungefär 1000 deltagare när jag tittade senast (ungefär 15 kr vinst)!

Puh en sådan dag


Jag har försökt vända på dygnet idag vilket har varit svårt! Jag tror att mina sovtider gör så att jag mår sämre och försöker därför vända på dygnet.

Funderingar kring drömmar:

Tja, den lätta idén gick alltså inte, eller så funderas det på hur jag tänker för att jag skall kunna tolka LOTTO numren!

Jag tycker att detta ligger nära att det faktiskt är ett utomjordiskt meddelande. Förvisso så är LOTTO lite svårt men vi skulle aldrig begära att SETI fick LOTTO raden skickad från stjärnorna! Dessutom LOTTO raden när dem tolkat signalen och därefter för det landets LOTTO där dem befinner sig.

Jag håller på med fallenhetsspel för tillfället! Jag är bra på nya spel men min dator är lite gammal! Datorn gör så att nästa drag inte syns eftersom datorn inte riktigt klarar grafiken! Jag får helt enkelt föreställa mig nästa drag efter hur det såg ut förut! Det gör att jag förlorar lite sekunder vilket medför att jag inte kommer 1:a men att jag vinner lite pengar ändå (12:a av 1000 deltagare).

Spelet är ju dessutom TUR och ibland har jag otur!

Det hade varit roligare med LOTTO eftersom LOTTO inte innebär någon prestation vilket fallenhetsspelen däremot gör.

Sover sover och sover


Puh, jag känner mig som törnrosa! Jag sover hela dagarna! Men det känns i vilket fall bättre efter tandläkaren nu!

Drömmar

Detta med sömnen ger mig gott om tid till att fundera på drömmarna! Jag har inte kollat Lotto än så nu var det 2 dragningar sedan jag tittade på Lotto!

På något sätt vill jag hålla kvar önskan om att jag får 7 rätt på Lotto! Men egentligen så räcker det bra med 6 rätt på Joker! Alltså, man kan leva en liten stund på 6 rätt på joker!

Jag valde 3 rader i onsdags för att jag tänkte: one of those threes!

Men själva drömmarna i sig själv är också roliga! Dem här drömmarna har varit med mig sedan jag var liten 5 - 6 år fram tills nu och man kan bilda ett tema med drömmarna! Drömmarna gör så att man upplever sig som betydelsefull!


Men jag funderar fortfarande på drömmarna! Det brukar dröja lite eftersom jag behöver få perspektiv på vad drömmarna kan mena.

Ett vackert brev

Jag fick ett vackert brev till min blogg idag:
Älskar att kolla på film och serier! vilken är din för nuvarande favoritfilm? :)
-----
Svårt, jag brukar ofta gilla Disney filmer! Många tycker att sådant är barnsligt men jag gillar det känslomässiga i Disneyfilmen och att dem är bra gjorda.
Därefter så tycker jag om lite annorlunda filmer: Typ konstnärliga filmer!
Och så gillar jag flera storfilmer! Jag kan inte direkt beskriva att jag har en favoritfilm. Jag gillar film och Musik (helt eneklt).
Vilken är din favoritfilm?
Jag fick ett vackert brev till min blogg idag:

Älskar att kolla på film och serier! vilken är din för nuvarande favoritfilm? :)


-----

Svårt, jag brukar ofta gilla Disney filmer! Många tycker att sådant är barnsligt men jag gillar det känslomässiga i Disney filmen och att dem är bra gjorda.

Därefter så tycker jag om lite annorlunda filmer: Typ konstnärliga filmer!

Och så gillar jag flera storfilmer! Jag kan inte direkt beskriva att jag har en favoritfilm. Jag gillar film och Musik (helt enkelt).

Vilken är din favoritfilm?

Drömmarna

Puh, så besvärligt det har varit efter tandläkaren denna gång! Men jag är ändå lycklig, tandläkaren är betald, jag behövde inte dra så många tänder och när allt är klart så kommer jag att vara som innan tänderna! Jag kommer dessutom ha snygga tänder igen vilka är mina egna tänder!

Drömmar


För att ni skulle veta hur drömmarna länkar till varandra så valde jag här att framföra alla de drömmar jag tycker passar ihop!


Jag tror att jag hela tiden alltså befinner mig i äggläggnings kammaren! Om den är så som den ser ut i drömmarna så är den som en härlig Julaftons morgon!

Jag har inte kollat Lotto eftersom jag inte upplever mig som förhoppningsfull inför mina rader! Men jag har en stående Lotto rad på lördag!

Skeppet kan mena: Hur skall vi översätta Lotto raden till dig? För när jag tänker på det så brukar ju inte skeppet komma med ett budskap som jag har begärt! Därefter så är valet av filmer sådana så att jag inte tycker att vi framstår särskilt bra, vilket kan ha betydelse.


Alltså vi började se film 2006 och nu 2011 så kom förklaringen! Förklaringen kom antagligen exakt eller precis efter staten beviljat mig pengar för tandläkare! Baklänges svarar skeppet idioter och framlänges så blir svaret: Bra gjort!

Ni tänker kanske sadism och maschokism! Nej, allt sådant upphävs inne i det rummet = Allt är att man är ett barn på Julafton inne i det rummet!


Som ni förstår blir förklaringarna svåra vilket leder till mycket text! Jag ägnar mig nu åt att förenkla när jag orkar att förenkla!



Drömmen 30 oktober 2011

I drömmen är jag (för omväxling skull) 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är emot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är därför orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske ändå sker och att vi kanske kommer till skadade. Min mor vill inte att vi går och jag frågar därför om pengar till att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.


WOW, en sådan vacker musik!






En dröm 26/11 – 06

Drömmen börjar med att jag har köpt en film som jag inte vet något om. Det är ingen välannonserad film och filmen har jag mest köpt för att personen som sålde filmer i butiken varmt förordade denna film. Jag ska se filmen med min kompis Andreas som i drömmen bor på en helt annan plats än hemma hos sig själv.

Andreas bor i drömmen på ett internat och delar där rum med två tjejer i 19 – 20 års åldern som har en våningssäng i rummet. Andreas menar bistert att det kan bli svårt att se filmen eftersom tjejerna också vill se en film och att det bara finns en Tv på internatet.

Tjejerna sitter och småpratar på övervåningen av sängen och jag tycker att dom är mycket vackra. Faktiskt så liknar en av tjejerna en Tjeckisk studenttjej vilken jag gillat men inte kunnat bli ihop med eftersom jag tyckt att hon var för ung för mig.

Jag tittar på denna tjejs kropp och finner den attraktiv, små bröst och liten rumpa, brunett med åtsittande jeans och med en enkel tröja. Jag sitter och tittar på henne och upptäcker till min fasa att jag blivit upptäckt. Hon har vänt sig åt mitt håll och viskar något antagligen surt till sin tjejkompis om mig. Jag tycker att det är pinsamt och vill vända situationen genom att vara humoristisk och hurtig. Tjejerna tycker att jag är rolig och jag försöker då sälja in en filmstund, att tjejerna ska se filmen jag köpt med mig och Andreas. Tjejerna går med på detta efter att jag menat på att filmen är den bästa filmen genom tiderna.

Andreas blir inte glad när han får reda på att vi ska se filmen med tjejerna och jag har börjat ångra min oväntade PR för filmen. För jag vet ju inte om filmen är bra.

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här. Filmen lovordas av en helt okänd tidning i USA NBT Network och jag tycker att detta oroar mig. För filmer ska ju lovordas av stora bolag för att vara bra tänker jag.
Filmen däremot visar sig trotts mina farhågor vara riktigt bra.

Hela filmen är gjord på osammanhängande filmklipp utan direkt mening på ett intellektuellt djupt sätt i mörk stil. Den är utformad som ett konstverk som gestaltar vanliga människors liv och strävande på jorden. Allt som oftast dyker huvudrollsinnehavaren upp med sin komik. Han är inte direkt humoristisk utan driver mer med seder och bruk på ett naturligt sätt. Vi får följa honom oftare än dom andra gestalterna i filmen vilka oftast bara gluttar förbi i enstaka filmklipp. Han har vänner och fiender och överlever livet genom sin naturliga humor.

Filmen blir nu en succé och tjejerna gillar den.
Efter en lång stund i filmen så kommer plötsligt ett filmklipp från Luleå Universitet. Det blir till glädje för alla i rummet vilka alla är studenter vid Universitetet.

Filmsnutten ska behandla att studenterna är sura på fördomar mot norrlänningar. Men tråkigt nog så går bandet av precis när studenterna ska börja diskutera problemet.

Tjejerna går då in i sovrummet igen emedan jag och Andreas sitter kvar i allrummet.
Efter en stund så kommer tjejen med rumpan tillbaka. Jag gillar henne för att hon visat sig så smart under vårt kallprat under filmen. Det att hon varit smartare än mig har imponerat på mig och jag känner mig till och med lite attraherad av henne. Hon rör vid mig men ångrar sig och jag skojar med henne.

Hon tycker då att jag får massera hennes ben om jag vill, och jag vill. Hon lägger sig på magen på ett bord och jag går fram bakifrån henne.

Men när jag ska massera henne så upptäcker jag att hon har gripenklor (fot, äggläggnings mekanism, inget vi någonsin sett) till fötter som hon nu håller ett stadigt tag om mig med, om min bröstkorg. Jag får lite ont i bröstkorgen men finner henne ändå mer attraktiv än förut. Ut från hennes ena häll så sticker det ut något som liknar en dolk, eller en pik, ett svärd. Den riktar hon mot mitten av min bröstkorg och jag tycker att det ser ut som om hon tänkte rensa en fisk.

Jag förvånas men blir inte rädd. Jag blir till och med mycket attraherad av att hon är så farlig. Dessutom så är allt detta som är så farligt med henne välvårdat och kvinnligt sirligt, vackert. Jag beundrar det kvinnliga och det djuriska hos henne och tänker att hon som är en sådan smart och belevad tjej också har dessa sidor av sin personlighet. Jag beundrar henne och känner mig stolt över att hon visar detta hemliga för mig som jag annars kunde ha föraktat hos henne.

Jag masserar hennes ben vilka under hennes jeans är fyllda av hårda muskler och hennes svärd och fötter vilka är varma och som det pulserar blod igenom. Jag njuter av att hon tycker att det är skönt när jag masserar henne.


Dröm tidigt 2011

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm! Jag är 6 år igen och det är 1977! Vi hoppar mellan taken i dödsriket vilket är Gamla stan Stockholm i min dröm och därefter hälsar vi på i en Cykelhandel som ligger där! Alla är trevliga och jag är på resa i dödsriket!

Tolkning

Jag är fortfarande lite snurrig efter tandläkaren. När jag mötte en som känner idag så var jag helt snurrig när jag skulle prata med den. Jag tyckte att det var pinsamt och förklarade att det var mina visdomständer osv...

Jag känner mig dessutom hela tiden sexuellt upphetsad av drömmarna och det är också jobbigt! Jag får gå ut och möta några unga flickor   : )

Nu beskrev ju inte skeppet att jag skulle vinna på Lotto men man kan ju alltid önska! För skeppet framstår nog den önskan som bisarr. Men vinner jag inte denna gång så har jag Lotto lördag 5 veckor också!


Det är flera drömmar som passar in i varandra! Jag kommer senare att publicera drömmarna tillsammans!



Senaste dröm badstrand!

Sådant jag inte visste:

1. Att USA har privata badstränder!
2. Mumienfilmernas årtal!
3. Mumien filmernas antal

Lätt tolkning: Den lätta tolkningen är Torg(STÅND), Produkt, Hotell, Kommunistisk Mumie = Det jag ser här är filmer och att filmerna har en betydelse. Det finns flera filmer om mumier 1, 2, 3 och eftersom det omnämns Mumien filmer så är det lätt att tolka att skeppet menar Hotell och då Pang i bygget "Torg(STÅND) på strand"  Fawltys SNOPP (underförstådd eneglsk betydelse). Mumien filmerna var 3 och en känd replikskifte från Pang i bygget är: Please Put that racket of - It's Brahms - Brahms third racket! Årtal för mumien filmer 1999 - 2001 - 2008! Den engelska betydelsen skiljer sig från den svenska betydelsen "Pang i bygget - Fawltys SNOPP"! 1999 så bodde jag i ett Höghus med en Indisk tjej som bjöd hem mig till sin säng 1999!

Den Svenska översättningen = Pang i World Trade Center 2001
Den Engelska betydelsen  = Den Indiska tjejen var intresserad av min SNOPP 1999!

Vilket betyder = Översättningar!

Vem kom på att den engelska betydelsen var Faltys SNOPP = Adelsmannen som masserade tjejer 1993 - 1994!

Jag masserar flickan på Skeppet i en dröm och vem är jag då = Adelsmannen!

Var bodde Adelsmannen = Han bodde i Gamla stan i Stockholm!

Vad kan detta betyda: Tolkningssvårigheter (mellan mig och skeppet eller mellan man och kvinna på jorden eller mellan människor på jorden)!



Mumien film 3 = Politisk åskådning! Mumien film 3 - Kinesisk Mumie = Fundamenatlism!



I denna enkla tolkning så var det mesta enkelt att tolka för alla eftersom uppgifterna förutom: "Jag och den Indiska tjejen 1999 och att adelsmannen masserade tjejer" var offentliga!

Det var alltså inte långsökt att tänka = Film!

Så här låter det när jag tolkar:   I........D......I........O.......T......E........R = IDIOTER


Det får mig till att tänka att den inte är så intresserad av att jag får mina 7 rätt på Lotto av den! Men jag önskar att det var så    : )


När jag fick en Lotto rad vilken jag glömde så kanske det var dottern på skeppet som gav mig den! Mamman blev sur och menar att sådant ägnar sig inte skeppet åt! Mamman menar att jag skall vara glad att jag lever och att skeppet på sätt och vis bryr sig om mig tills skeppet kommer fram till jorden! Det dem är intresserad av är att se den sexuella biten och vilka vi är! Allt annat tycker skeppet är vår världs omsorg! Vill vi slå ihjäl varandra så är det upp till oss! Vill jag vinna pengar så är det upp till mig!


Drömmen om Lottorade var att jag såg dragningen på Tv och jämförde min rad med dem nummren som kom fram! Anledning till att jag glömde nummren var för att jag blev så glad i drömmen och för att nummren egentligen inte hade någon betydelse när jag väl hade 7 rätt! (Tråkigt att jag glömde).


Önskan om Lotto och drömmen om att Dödsriket är Gamla stan i Stockholm= Är ni aldrig glada för att ni lever, eller vill ni vara döda?

Alltså = Det är som att komma in och fråga en fundamentalist som är anti tillen själv om inte den kan ge en 7 rätt på Lotto!

Den sista tolkningen är lite svårare och vagare men utifrån den lätta tolkningen så blir den lite svårare tolkningen mer trovärdig!

Sammanfogar


Jag börjar må bättre efter tandläkaren. Jag vet inte om det är en tillfällighet men nu mår jag bättre!

Drömmen

Sexualiteten - Man - Kvinna

Jo, det utom jordiska skeppet verkar vara intresserade av vår sexualitet! Skeppet vill att jag skall ägna mig mer åt tjejer och mindre åt annat!

Skeppet är ofta tjejer som Platoniskt eller öppet förälskat sig i mig! Däremot så kan tjejer tänka rätt så mycket på pengar och att killen skall ha pengar! Dessutom så tycks vi män och kvinnor på jorden ha tolkningssvårigheter oss emellan!

Jag brukar därför gilla tjejer i 19 års åldern eftersom sådana tjejer ser världen med tillförsikt! Sådana tjejer i 19 års åldern är inte alltid brydda om pengar och kan tänka att dem tjänar ihop pengar själv. Själva sexet är viktigt för yngre tjejer.

Jo, jag blir ju då lite som Basil som springer efter unga tjejer på sitt Hotell!


Skeppet tycker därför: Tjejerna är Emanuell i filmen "Pang i bygget" och jag är Basil!

Det är en tolkning!

Drömmen där jag masserar tjejen från skeppet!

Det ytterst vackra med den drömmen är att hon gör en spontan sex akt! Hon tycks träna på att göra en sex akt eller så visar hon sex akten långsamt för att jag skall förstå den!


Hm... Det är halvmörkt i rummet så jag ser inte foten så bra först (eller ägg läggnings mekanismen)! Men när jag får se den på nära håll så tycker jag att den är vacker, sirlig och spännande.


Tja...Skeppet menar att jag får springa ut från skeppet (hotellet) när skeppet kommer fram till jorden. Då tycks min frist vara över och krigaren tycks då ändra sin sång för mig i hörnen och vråna av skeppet!



Jag tycker att dem här drömmarna är kul! Man kan få fram ett budskap vilket jag inte får fram med andra vanliga drömmar! Budskapet är inte heller helt skapat av mig utan skulle nog kunna tolkas så av andra också!


Jag sammanför för tillfället drömmen med tolkningen och man ser att tolkningen passar bra med drömmen!

Jobbigt efter tandläkaren och drömmen


Puh, 5 dagar utan att jag knappt orkat gå ut och gå! Jag orkar nästan inget och är hela tiden trött! Jag sparar lite så att jag kan åka en akut Taxi till sjukhuset om jag behöver det. Jag väntar alltså med allt som skall göras några dagar till. Fast att alla menar att jag kommer att överleva!

Funderingar kring den senaste drömmen!

Jag spelade på Lotto igår på ett ovanligt sätt vilket jag tänker att skeppet kanske menar! Känns lite okänsligt, hon pratar om kärlek och jag vill få en lotto rad med 7 rätt! Men detta är ju drömmar om skeppet och drömmar är drömmar! Drömmarna har jag dessutom fått alla mina bekymmer av (nästan)!


Jag tror följande: Brahms 3 racket (Pang i bygget och Mumien 1,2,3)! Hon tyckte att våra prylar var skräp! Jag är alltså ägaren av hotellet och det är synen på oss män som framförs i drömmen! Ingen vacker syn på oss!

Jag tror att det utomjordiska skeppet kan jämföras med kackerlackor eller getingar eller bin (men deras utveckling kan ju vara helt annorlunda från vår)! Jag tror att jag masserar hennes äggläggnings mekanism i drömmen där vi ser på film! Hon lägger äggen i hanen (adelsmannen som masserar flickan).

När det gäller henne och dem så är det säkert en stor ära att hon lägger äggen i en! Om ni frågar mig så är det nog en härlig upplevelse att få uppleva något sådant för hon är så kärleksfull!

I ett sådant fall så kanske hennes ägg påverkas av hennes humör! Är hon ledsen så lägger hon kanske fler soldat ägg! Och efter att hon hade varit ledsen över oss på jorden i filmrummet så la hon massor med soldat ägg!


Deras utveckling känner inte jag till! Vi har insekter men dessa ser inte ut som insekter! Dem ser obeskrivligt fruktansvärda ut! Men allt dem har kroppsligt är sirligt och vackert fast att dem ser obeskrivligt skrämmande ut som varelser!

Dem är slutna till varandra på konstiga sätt! Det finns en upplevelse som kanske är moderns upplevelse: Jag sitter i ett härligt mjukt rum som är lagom varmt! Det känns som julafton hela tiden och jag kan känna i min kropp hur krigarna smyger i en annan värld! (Jag förstår inte hur man skulle kunna göra något sådant men det var en bra beskrivning hur jag uppfattar det att dem upplever varandra - så nära har dem till varandra).


Så även om hon lägger ägg i en så skulle man tycka att det var kärleksfullt! Kanske även som människa!


Jag kan uppleva mig som sexuellt upphetsad när jag har dessa drömmar! Att jag skulle vilja möta många tjejer osv... Allt det vackra i drömmarna gör mig upphetsad som kille eftersom detta är en så konstig och feminin värld. Så därför skrev jag: Det var tur att dem inte brydde sig om sådana tankar!


Alltså: Det är en skräckfilm som kommer till jorden från det skeppet!

I bästa fall!

Jag har fortfarande besvär från tandläkaren och jag satt därför och funderade på drömmen!

Det finns ett i bästa fall och det är jag och min Indiska kompis i drömmen:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Pang_i_bygget

En svensk kompis 1994 som var en fin adelsman från Gamla stan i Stockholm berättade roat att den Svenska översättningen av Pang i bygget inte stämmer med den Engelska! Den Engelska är mer sexuell än den Svenska berättade han 1994.

(Adelsmannen brukade massera tjejer. Och i drömmen där vi tittar på en film så masserar jag tjejen som har en konstig fot! Jag har inget sådant diplom, men man kan ju göra det ändå, eller så är det hennes friare som hon menar i drömmen som är adelsman. )


Kanske det är den Svenska översättningen gjord av mig om det utomjordiska slagskeppet som är att skeppet tänker anfalla oss! Eller så menar skeppet något annat med översättningen! Det finns väl översättare på skeppet också!

Men hon kanske vill något annat än att bomba oss! I värsta fall så vill hon skicka ner Jägarna! Jag förmodar att det är jägarna som springer på tak upp och ner!

Sådana jägare är som skuggor som inte hörs! Alltså så kanske hela platsen där vi befinner oss i drömmen på badstranden är fylld av sådana som springer på väggar och tak utan att vi ser det!

Men det är ju svårt att tolka allt även om drömmen denna gång gick att tolka i omgångar: Privat Badstrand USA - hur många privata badstränder har ni i USA med höga hus utan att dem är hotell? En kommunistisk mumie - den tredje mumien filmen var om en Kinesisk mumie - vilket parti styr i Kina -är det kommunismen?

Men i bästa fall så dyker skeppet upp här i vår värld och ger oss en massa tekniska finesser och ger sig därefter av mot stjärnorna utan att önska något av oss? Jag önskar en lotto rad med alla rätt - företagen önskar teknisk utveckling och alla önskar vi oss något! Nobelfesten önskar väl ett lika dant skepp som dem har osv.....

Det är bara att den snälla tanken upplevs som främmande i vår värld?


Så frågan med dessa två inlägg efter varandra: Är jag inte rätt så bra på att tolka skeppet? Eller vet ni något bättre?

(För jag kunde inte årtalen för mumien 1, 2, 3! Så skeppet kan finnas).

Tja, hur många planeter kan vi få stöd av? Osv..osv... osv....



Jag anser att hon är vacker (flickan till modern på skeppet), så tolkar jag det! Vacker men att det slutar oss olyckligt!

(Fawlty Towers översatt Fawltys höghus - jo, jag bodde i ett höghus 1999 - Smålands nation i Lund med en Indisk tjej!)

Funderingar

Idag har varit en jobbig dag efter tandläkaren och jag har därför funderat nästan hela dagen. Har mest halvslumrat i sängen.

Jag har letat upp lite konstnärer vilka jag tyckte passade in på en förklaring om det utomjordiska skeppet. Ett hej till skeppet från mig!

Det dröjer eftersom konstnärerna har ledigt under helgen!

Att flickan valde Mumien filmerna 1 och 2 och 3 är jag högst imponerad över! Därefter så valde hon sådant som skedde mig under tiden 1999 till 2008! Hon valde några musik kändisar som jag känner till och så la hon allt i en snygg dröm!

Jag har aldrig tänkt på årtalen för mumien filmerna och blev därför förvånad! Därefter så valde hon att lägga ihop alla mumien filmer samt en komisk film vilken vi nog tittade på i drömmen 2006 om världen innan ett utomjordiskt skepp kom dit (ett Hotell).

Men det jag reagerade över var årtalen för mumien filmerna 1, 2, 3.


Bild 1: Som jag tycker att hon ser ut när hon la ihop filmerna och mig samt världshändelser i drömmen!
Bild 2: En kuslig bild där hon förändras. Hur hennes system av läkare, psykologer, militärer kommer ifrån henne. Hur hon ser skrämmande ut men samtidigt attraktiv.
Bild 3: Någon möter henne bland våra ruiner och har svårt att uppleva ruinerna som sämre än henne! Hon är helt enkelt älskvärd fast att hon sitter bland våra ruiner! För vilka var vi?


Jag får se om jag får publicera bilderna eller om konstnärerna kräver stora arvoden! Bilderna tycks redan vara betalda och därför så kanske bilderna går att få låna om jag hänvisar till konstnärerna.


Jag är väldigt imponerad! Faktiskt glad!

Hon är vacker, så man blir lite förvirrad.
(Därefter så vet inte jag hur det är med drömmar men man tycks då veta sådant man annars inte vet! Man skall alltså sova och vara med i: Vem vill bli miljonär?)

Vackert

När jag funderat lite: Det var vackert! Årtalen och temat i drömmen passade bra ihop med varandra! Detta utan att jag visste årtalen för Mumien filmerna! Kinesisk Mumie osv... Ja, dem ser ut som skräckfilm (för mig).

Modern har alltså en dotter på det utomjordiska skeppet! Det var henne jag mötte när jag hade köpt en film i en dröm!

Flickan arbetar alltså i filmrummet som visar film från jorden!

Ja, dottern har en konstig fot (jag vet inte vad jag skall kalla det för, har egentligen inte sett något liknande förut). Hon tycks kunna vara intim med sin fot! Alltså att hon kanske kan uppleva inuti mig.

I drömmen är hon 19 år men jag vet inte hur gammal hon är!

Hon är rakt igenom förstående och medkännande till sitt sätt! Hon förstår att foten hon har ser farlig ut! Hon är snabbtänkt och vet hur hon skall parera orden vilket man blir imponerad av.

Därefter tar hon för sig! Men det gör inget i hennes fall för allt det hon har är vackert!


Man skulle gärna vara i hennes närhet!


Jag hittade en bild på en flicka som hade STIL! Tråkigt nog är det ett konstverk och jag kan därför inte visa konstverket här på sidan! Men den flickan är medveten och karaktär!

Jag är mycket imponerad av henne!

Funderingar!

Jag kommer nu skriva om vad jag jag tror om dessa drömmar! Jag vet ju att dem är drömmar, men om det inte var drömmar vad kan det utomjordiska skeppet vara intresserade av hos mig?

Jag kan börja med tandläkaren: Tandläkaren tycker jag är en typisk cool kille! Han hade svårt att få ut min ena visdomstand och därför så började behandlingen dröja! Då kommer en mycket vacker sköterska in och pratar med honom. Tandläkaren har tur, han har precis valt några sekunders paus vilket gör att han självmedvetet kan framstå som att han har allt under kontroll till den vackra sköterskan. : )



Vad kan skeppet vilja veta på personbasis?

Skeppet ser ju alla filmer och all information från vår värld! Varelsen lägger ihop och kan på ett bra sätt skapa förklaringar med vår egna information och konst! Exempel: Jag visste inget om Mumienfilmerna vad det gäller årtal!

Det jag gillar är smarta unga tjejer! I mina drömmar så möter jag ofta dessa smarta tjejer! I drömmen om att vi ser på en film tillsammans så blir detta uppenbart! Tjejen är ung och smart! Inte nördigt smart utan snabb i tanken samtidigt som hon är mycket ung och kvinnlig i sitt sätt att vara!  I slutet av drömmen så håller hon om min bröstkorg med en konstig fot så hon kan uppleva hur blodet pulserar i mina ådror! Jag upplever inte detta som farligt eller fult utan som attraktivt eftersom hon annars är en sådan attraktivt begåvad och vacker ung tjej.


Varelserna får ju en redigerad bild av oss genom film, konst och media! Genom mig så får dem från min barndom veta hur vi upplever det och tänker!

Tycker ni att ni har dem finaste sexuella tankarna?

Varelsens sexualitet är för oss människor mycket vacker!

Man är alltså glad att man inte är bedömd av det utomjordiska skeppet!   : ) Jag upplever det dessutom som naturligt och skeppet gör inga anspråk på att jag skall gå omkring som en riddare i världen.


Men utifrån sådant hos mig som person så får man en uppfattning om oss människor vilken är djupare än vår konst och media!


Jag kan tänka att det är detta som skeppet ägnar sig åt på personbasis!


Men det måste vara otroligt många som arbetar med att titta på film på deras skepp    : )

Drömmar

Tja, jag satt och funderade lite nu när värken efter tandläkaren avtar!

Jag tror att jag förstår!

Så här ser vår makt ut:
http://www.google.se/imgres?imgurl=http://osskie.se/wp-content/uploads/2011/07/prinsessan-madeleine.jpg&imgrefurl=http://osskie.se/2011/07/15/100-saker-att-gora-innan-jag-dor-9/prinsessan-madeleine/&h=588&w=560&sz=55&tbnid=u9yklqTBn3Ql_M:&tbnh=88&tbnw=84&prev=/search%3Fq%3Dprinsessan%2Bmadeleine%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=prinsessan+madeleine&docid=ppll9iW_KkvNmM&hl=sv&sa=X&ei=Vk-zTr25K8Sg4gSS66G-Aw&ved=0CDoQ9QEwAw&dur=336

Hon ser ut att klara sig själv och att hon bestämmer! Det är viktigt för oss på jorden!

Jag ser alltså ut för dem som när modern var en liten vacker flicka i begynnelsen av deras tid! Hur ser då modern ut:
http://madeleneschreiner.com/posts/flickan-i-skogen


Vi skiljer oss drastiskt!

När vi ser den lilla flickan så blir vår sexualitet lite konstig! Vi tänker på fula gubben osv...  Vi tänker inte makt utan vilsenhet och förlust.

Krigaren är en jätte! Krigaren är en krigare rakt igenom! Krigaren gråter alltid när den ser den lilla flickan! För krigaren är detta alltings kärlek som kommit fram ur skogen!

I vår värld får krigaren en order och gör, i deras värld är krigaren en krigare! Krigaren vill dö för modern och för flickan så kan krigaren dö 100 gånger om för flickan! Allt kretsar kring modern och när en sådan flicka föds så tycks det som att hela skeppet är i eufori!

Skulle jag få se krigaren i verkligheten så skulle jag bli skräckslagen! En sådan krigare kan springa på taket upp och ner och hela krigaren är som en hemsk skräckfilm!


Så den tycks tänka:

Den tycks värdera varelser som den möter på i universum! Möter den på en lågt utvecklad varelse så anser den att den inte behöver bry sig! Möter den en mer utvecklad varelse så blir den mer och mer samarbetsvillig. Det förklarar drömmarna jag hade som barn om att den äntrade rykande planeter där den hänsynslöst bara gick förbi varelser som såg ut att fortfarande leva. Den tycks värdera civilisationen på följande vis: Är varelserna mer värda än sina egna produkter?

Värderar inte vi oss högre som civilisation så tycks den tänka: Varför skall vi värdera dem mer än vad dem själva värderar sig till som civilisation?

I vissa fall som jag själv så värderar den mig högre eftersom jag är utsatt för dens påverkan!


För det är ju egentligen rätt så svårt: Kan det finnas det jag drömmer om i mina drömmar! Kan det vara ett sätt att kommunicera i ett universum där man kanske vill hålla tyst som civilisation! Våra radiovågor syns ju ungefär 60 ljusår ut i universum! Sådant kanske man inte vill!

Men den gav oss en kordinat, ungefär 3 ljusår bort! Det kanske är en stor uppoffring för den!

Ja tror inte vi kan komma någonstans med om skeppet finns men den får ju rätt så bra veta hur vi är genom mig samt genom film och nyhetssändningar.

Dagen efter tandläkaren

Smärtan minskar och inflammationen där tänderna satt upplevs som borta!

Jag har inte orkat göra allt som jag tänkt göra eftersom smärtan varit större än förra gången.


Jag mötte min ishockey granntjejs vännina idag! Jag gillar henne på något sätt men jag har inte så stor kontakt med henne!

Men min vackra tjejgrannen är fortfarande borta men jag har mest sovit sedan tandläkaren så jag vet inte om hur det är med henne. När jag har varit vaken så har andra inte varit hemma eller så har dem sovit för natten.

Nu har mycket löst sig vilket varit lättande. Så nu är det bara att orka ordna med allt och därefter snart vara klar för ett nytt liv utan inflammationer och besvär!

När jag väl är av med alla besvär så blir det inga problem att plugga och jobba samtidigt! Vilket kanske bättrar på livskvaliteten en smula!

Om jag överlever! För det vet jag ju inte än så länge.

WOW, en sån bra dag!

Först så började dagen med en suck! Jag kunde inte sova under natten på grund av att jag oroade mig för pengar till tandläkaren.

När jag kom till stan så såg jag att en skuld dragits för tidigt och betalade därför skulden.

Och när jag kom till tandläkaren så var tandläkaren inte betald!

Oh nej, tänkte jag och förklarade alla turer kring betalningen. Tandläkaren tyckte att vilka pengar som helst var okej bara jag betalade och då skedde något underligt: Tandläkaren blev betald precis när vi stod och pratade!

Staten betalade all form av livsuppehållande vård! Det kostade staten 11 000 utöver den summan jag själv betalt förra gången.

Det innebar att jag fick mina tänder utdragna idag!

Tänderna var svåra att dra ut denna gång och tandläkaren svettades när han drog ut tänderna! Han hade tänkt att det skulle bli lätt men så stötte han på problem! Men det gjorde inget, det gjorde inget ont och lättnaden att staten betalat räkningen gjorde att jag kunde utstå att tänderna var lite svårare att dra ut!

Därtill så får jag lägga till för slipning av tänderna när behandlingen är klar! För allt förutom den livsuppehållande vården betalade inte staten!

Vi lever i en bra stat med Fredrik Reinfeldt!


Men jag hade inte valt staten om jag inte varit så sjuk som jag är nu! Inte för att tandläkaren brydde sig men när jag mötte den som satt i kassan så rynkade hon på näsan när hon såg vem som betalade tandläkaren. Men nu så är jag så sjuk så att sådana idéer som att sälja min kropp, var något jag tänkte att jag kunde göra för att bli frisk!


Jag har nu sovit för att jag hade ont efteråt! Men lättnaden är total!



Tolkning 3 Drömmen

Alltså: Det utomjordiska skeppets dröm kom precis när antagligen beslutet kom att betala tandläkaren från staten!



Eftergift 1:
Modern tycker att det var bra och beskriver sig själv som en elak mumie! Det gör hon i så fall för hela Sverige! Därefter så menar hon då alltså att hon gör det manuellt med oss eftersom vi var bra! Manuellt innebär att hon då kommer ner och tar bort oss på jorden, vilket är bättre för oss!



Eftergift 2:

Det utommjordiska skeppet la ihop 3 Mumien filmer vilka producerades 1999, 2001, 2008! Därav handlingen i drömmen kommunismen ger sig på ett Hotell i Florida!

Skeppet skriver: Vi ger er vår lokalisering vilket hade betytt att ni skulle kunna aresstera oss ifall ni kunde!

Skeppets lokalisering är: 3 ljusår bort! Skeppet ser för tillfället på 2008 års film i skeppet!

Dessutom, upptäcker ni att hon faktisk skyddar min mor! Hon menar på ett klurigt sätt att hon står ivägen för mig och min mor! Att min mor inte kan förstå ett så krångligt förhållande mellan oss och att hon därför anser att det är synd om mig eftersom hon förstör relationer mellan barn och förälder! Modern är mycket sådan när det gäller kvinnor OCH MIG! För när hon ser mig så ser hon ungefär den lilla vackra flickan som är hennes dotter!

Idag gäller det

Tja, då får vi se hur det går idag?

Är inte tandläkaren betald så får jag pinsamt gå hem igen!

Mina andra visdomständer skulle behövas dras dem också men i så fall så får jag vänta på det!


Om ni ogillar inlägg av sexuell karaktär så kan ni gå direkt till denna sida:
http://publishme.se/2482321/entries/article/142841372


Det var min beundrarskara som skickat mig brev! Jag får tacka dem för omtanken! Men inläggen följer därför inte ämnet tandläkare vilket drömmarna faktiskt mer gör (konstigt nog).

Många filmer med tjejer

Jag fick ju ett snällt och omtänksamt brev här igår där en helt frivillig hade sökt sig till där jag tycks vara!

Jo, jag tar mig tid och tittar på vad ni skickar in till min blogg! Hmm... tänk så mycket man kan göra med tjejer och på filmerna så gör dem ju sådant hela tiden!

Jag vet ju inte om du är en tjej eller kille som skickade detta till mig, men det var underhållande med alla 1000 porrfilmer som du skickade! Skicka hem tjejerna till mig! Vi kan läsa min poesi tillsammans osv.... -Har ni tjejer hört denna dikt som jag skrev när jag var rädd?

Inte för att jag riktigt förstår din ambition men jag tackar dig för din omtanke!

Tack, tack!


Lustigt nog så började jag sakna min vackra granntjej väldigt mycket! Undrar just vad hon gör? Det är lite den relationen man har på internet tycker jag! Å andra sidan så får man inga sådana trevliga brev från sådana personer som är på det sättet!

Så jag tackar dig för porrfilmerna och du kan skicka hem dem tjejerna till mig så kan vi bilda en poetisk förening  med drömtydare  : )

Min beundrarskara är mig nära

Jag fick ett av dessa brev igen! Jag fick lite gratis porr jag kan titta på där också!

Det var ju kul med lite tjejer. Brev jag fick på min blogg idag:

Du är ju ändå 40+ nu kan ju inte syssla med drömtydningar hela livet...

Detta är INTE Säpo om du undrar. Ej heller någon hittepå-sekt. Bara jag.

Snygg är du med. Du har ju en likadan skjorta som killen i Lönneberga. Men lite åt det lila hållet.

BUUUUH!

Är det okej om jag trycker en T-shirt med din bild på ditt arsle? Det har du ju redan lagt ut och jag har sparat som bakgrund på min dator (fiffigt va?)

Nä du Patte psykos! Nu ska jag dra en bärs och lyssna på musik..Hoppas vi höres....'

LOVE!!!!!!!!!!666


http://xhamster.com
Jag får tacka för omtanken och för att jag fick se alla tjejer som har sex på sidan jag fick av dig!

Tolkning 2 av dröm

Jag kollade årtalen på mumien filmer och dessa passade bra för sekvensen i drömmen!

Jag förmodar att skeppet är 3 eller 10 ljusår bort från jorden!



Resten av drömmen förmodar jag är en känslomässighet från skeppets sida! Jag ser ungefär ut så här för det utomjordiska skeppet och modern på skeppet:
http://crazyverran.blogg.se/images/2010/p4300399_86207037.jpg

Så här ser modern och skeppet ut för mig:
http://www.discshop.se/img/rec_foton/mummy_face.large.jpg


Men jag blir känslomässigt påverkad av drömmarna och när skeppet och modern är på det sättet som dem är så ser modern ut så här för mig:
http://spaam.se/girls/danielle_panabaker.jpg



Hon blir på en mycket personlig nivå (fast att jag vet mängden av läkare och psykologer och alla möjliga för att framställa moderns vilja).


Att jag vet det är för att jag vet hur många som är dem olika varelserna i kommandocentralen på skeppet! Matematikern är några 1000 matematiker och befälhavaren har en armé på ungefär några 100 000 soldater osv....


Därefter så tänker jag att allt i drömmen är en förklaring om Ekonomiska strukturer och Ekonomiska idéer inför Nobelfesten 2011! Och detta förklarar jag i nästkommande inlägg!


Hur är dem egentligen?

Hm.....


Som jag tänker det på följande vis: Låt oss tänka att en General, driftig kille, har en ung dotter. Hon skriver namnet hon kallar honom för i hans hjälm eftersom hon bryr sig om honom. Det är ju lite barnsligt, men han har på sig den hjälmen med ära eftersom han tycker om sin dotter. Låt oss tänka att han överlever första attacken mot jorden! Då får han ungefär vinna ett litet slag eftersom det var sorgligt att hans dotter dog när alla jordens städer förintades.


Ungefär så är dem!


Så konstigt är det, dem gråter för jag har det svårt med tandläkaren men därefter skall dem förinta oss   : )

Tolkning 1 av dröm

Jag kan skriva att jag hade två inflammationer som kom fram vid dem visdomständerna jag har kvar och efter att inflammationerna försvan så avtog smärtan i tungan! Har nu inte lika ont som igår!

Jag har nu påbörjat tolkning av drömmen jag hade!


Tolkning 1 av dröm:

Vi skiljer oss åt från dem på det utomjordiska skeppet på ett mycket betydande sätt:

På jorden så är produkterna mer värda än oss människor! Exempel: Vår hemsida innehållsdeklaration.se är mer värd än oss som äger och arbetar med den! Det är konstigt när man får veta det, men så är det med alla produkter och alla människor på jorden.

På det utomjordiska skeppet så är varelserna mer värda än produkterna dem gör och skeppet dem reser i! Deras värde som varelse är mer värt än produkterna som skapas av dem!


Rösten menar därför: Tja, jag tycker att tandvård ingår i vård och att du borde få vård Gratis Patrik! Men å andra sidan så är ju jag en av dem som tänker förinta er planet och är ju därför som dem där otrevliga killarna på er egen planet! Står du ivägen Patrik så kommer ju du också att stryka med när vårt skepp kommer till er planet (varelsen menar paradoxen med detta)! Men jag anser att vi är som kommunismen där all form av vård är Gratis för oss! Och att det egentligen borde vara så för er också!

Den vackra musiken menas kanske med att detta skepp är ett vackert elakt skepp! Skeppet ligger ju trotts allt långt före oss i allt som vi har på jorden.



Det var tolkning 1!

RSS 2.0