Hej Nordkorea: Livvakter? Obama? Fantasi?


Jo, filmen Bravehaert gav mig den idén (om att jag har livvakter på skeppet) tillsammans med drömmarna före filmerna under julen!

Som jag förstår dessa utomjordiska varelser så följer dem sin tro fullt ut! Allt är på sätt och vis ett spel, men dem följer det rakt ut utan att gny och stånka över det! En livvaktsstyrka var därför naturlig när jag funderade på det före filmen! För annars så skulle ju deras Gud vara oskyddad!

Hon lägger många ägg och det föds massor av olika sorter inom arten precis som i en bikupa! Vad skall alla soldater göra?

Spelet blev helt naturligt!

Jag får ett antal soldater som är omutbara och följer mig glatt in i döden! För deras soldater är sådana! Det upptäckte jag redan som barn 6 år gammal! Soldaten gör allt och vet inget annat än att göra allt! För soldaten så är det mer än en hederskodex! Det är soldatens liv!

Det är alltså helt enkelt naturligt att jag har några soldater där i skeppet! Precis så stor som den Irländska armén i filmen Braveheart!

Det var inget jag tänkte på innan jag såg att filmen skulle visas!

Jag hade ju själv långt före julen tolkat fram att deras värld började med en undergång! Att deras arméer ställde sig emot dem! Den tolkningen plus att filmen Braveheart visades fick mig till att funder:

Sankt Patrick hade jag redan funderat ut! Han hölls fången på ett skepp sedan han var ett barn! Jag är ju egentligen deras fånge men är deras Gud och Gäst!


Tja, idioter brukar inte förstå mitt resonemang men idioter förstår ju inget annat heller! Dem är mest hotfulla och otrevliga!

Vad är skillnaden mellan Gud och att vara otrevlig?

Att du oftast inte har några skäl för att vara otrevlig! Dina skäl är påkomna i en förvirring!

Skeppet däremot har skäl och är dessutom någon som ger oss 100 möjligheter att tänka om och ändra oss!

Men egentligen så borde vi rösta i allmänna val om vi vill dö ut! För på sätt och vis så är den frågan för stor för att antingen Nordkorea eller USA skall kunna avgöra det för oss!


Detta tycks ju fiktivt men det fiktiva blir ju alltid aktualiserat när för exempel Nordkoreas ledare dör eller det dör någon annan av rang i världen! Då var det ju inte fiktivt längre, för då helt plötsligt så sitter ju hela Vita Huset här hemma hos mig och diskuterar hur dem skall döda ledare i världen! För det är ju ingen fantasi för Nordkorea och andra länder när deras ledare dör konstigt i samband till mina drömmar! För då är det ju naturligt att President Obama går omkring här i Sverige hemma hos mig!


Men jag önskar er alla ett Gott Nytt 2012!

Hej igen Nordkorea


http://sv.wikipedia.org/wiki/Nordkoreas_flagga

Hej Nordkorea

Tja där såg ni hur jag fungerade! Jag kan filmen Braveheart och den kom nu på film! Jag valde helt enkelt det jag tyckte passade bäst i filmen för svaret till er (i inlägget efter detta inlägg)! Den kristne säger: Men om han ville döda er så skulle ni redan vara död!

Och det är vad jag tror! Ni fick också se något annat på filmen Braveheart: Gud har en livvaktsstyrka på skeppen! Först springer sankt Patricks styrkor mot Skottarna och därefter så vänder dem på klacken och vänder sig mot England vilka är dåliga på att betala Irländarna! (Irländarna var sämre betalda än att skjuta pilar mot Skottarna!)

Så är det när man betalar dåligt! (För faktiskt så är det ju så! För kungen i filmen kan ju egentligen betala bättre löner)

Nu tycker ni i Nordkorea att jag sluddrar lika mycket som Brezhnev, eller hur?

Men inte alls! Vi befinner oss i ett schackspel med en annan värld!

Skeppen gav mig ju innan jul en massa drömmar! Drömmarna gick bra att infoga i filmerna! Filmerna visste jag inte i förväg utan vet dem nu!


Jag har alltså en livvaktsstyrka på skeppen och det är ju inte konstigt: För jag är ju deras Gud!

Men hur skall man veta? Hur skall man veta att Stockholm fortfarande finns? Hur skall man veta något alls? Hur skall man veta att det finns svarta hål i universum... osv...


Hela vår värld och allt vi ser omkring oss beror på tankens möjligheter, vår fantasi! Att spela det här spelet skulle ju egentligen inte vara så svårt! Man skulle kunna se det som något kul, något annorlunda från hur världen är annars!

Vilket brukar utveckla världen - just sådana tankegångar!

Allt annat blir: Jag är en liten kille som bor här i Sverige och drömmer några drömmar, och en dag så är det ett stort skepp där uppe, och så dör vi!

Vill vi verkligen förverkliga våra läroböcker så mycket med att vi är en destruktiv ras vilken snart kommer att dö ut, med att till 100% försöka dö ut!


Jag kan skriva: Jag visste inget om filmerna när drömmarna kom! För mig är detta rena fantastiska skådespelet med mina drömmar! Det är ungefär ärorika soldater som står och sjunger stora hymner för mig på skeppet!


När började jag fundera på mina drömmar: När jag var 5 - 6 år gammal! För hur kunde något i en dröm dyka upp i verkligheten?


Nu har ni i vilket fall sett drömmarna! Vissa av er tyckte att dem var konstiga! Så vad tror ni en 6 åring tänker om sådant? Ni och jag är ju trotts allt från 30 upp till 70 år gamla!



Förklaring: Jag följer bara mina drömmar! Allt annat brukar var sämre och brukar vara dåligt! Så kom jag överens med mig själv att jag skulle göra när jag var barn 6 år gammal!



Gott nytt 2012 år till alla!

Ni ville prata med mig


http://sv.wikipedia.org/wiki/Nordkoreas_flagga


Ni ville prata?


Ja, jag kan tänka mig att min drömmar är från en annan värld! Det kan ju vara slump hela tiden men jag tycker att det är för mycket slump!


Om det är USA?

USA är ett stort land och om USA hade önskat döda er ledare så hade nog USA gjort det för länge sedan!


Jag tror helt enekelt att drömmarna är utomjordiska! Skeppet såg världen först genom mina ögon och i min värld så finns främst människor som har lite hjärna, som är lite empatiska och befinner sig på ett högre skikt i samhället! Utifrån det så missbedömde skeppen våra möjligheter på jorden. För med en värld fylld av tjejer som Helena vars far var stormästare för frimurarna och läkare så skulle jag ha blivit Gud! För Helena skulle ha gett mig det vid tiden 1998 när vi läste till psykologer.

Men nu så är ju vår värld främst idioter! Det kunde inte skeppen veta om och hade dem vetat så hade dem antagligen på en gång fattat beslutet att utplåna oss!


Det jag tänker är att vi väntar på skepp som tänker utplåna oss! Pengarna var för mycket värt!


Ni kanske undrar varför jag kan tänka så?


Det är ju mina drömmar och jag kan se vad som sker i världen! För mig blir det inte en lika stor paranoja! Jag vet ju för exempel inte vad andra gör och där av kommer paranoja! Men jag vet ju att detta är mina drömmar! Därför ingen paranoja om det.



Så några bättre svar än det kan jag inte ge! Det har skett förut att man önskat sina svar av mig men där drömmarna blir det jag hänvisar till! För jag har inte någon bättre förklaring!

Men varför just döda människor?


Gudar är ju sådana! Inte står det väl: Spela helst på Lotto, Gud står bakom dina spel på Lotto och vadhållning! Så vad skall skeppen göra då?

Dessutom, om jag kunde få fram Lotto raden så blir jag ju bara kidnappad! För då kan jag kanske få fram Lotto raden igen!


Skeppen tycker att vi är lägre gangster och att dem själva är Maffian!

Men jag tror inte att det är USA! Det vet jag ju däremot inte! Men jag kan inte ge er några stöd utifrån min värld för några konspirationer mot er ledare!

Något sexuellt


När jag var på Amanda Fondells och Moa:s spelning så tänkte jag på följande: Tänk så många söta och storvuxna 14 åriga flickor det finns!

Amanda Fondell är ju tjej så det är kanske lättare för henne, men jag skulle svimma!

Förvisso så har jag många spärrar men man kände sig helt omringad av små 14 åriga flickor! Om man skall skriva ett fult ord: Man kände rena kåt attacken! Flickor som var 14 år och 190 cm långa! Alla flickor hade gjort sig jättegulliga när dem skulle se Amanda Fondell och Moa spela!

Jag skulle inte klara av det! Jag skulle bli rädd och då skulle alla små flickor få rena snurren och börja jaga mig! Då skulle jag svimma!

Jag tycker verkligen att det är tufft det som Amanda Fondell gör: Att våga gå upp på en sådan scen!

Duktig flicka

Det jag tänker mig är att jag älskar duktig flicka! Amanda Fondell är ju en duktig flicka och snygg.

Tja, överallt där Amanda Fondell spelade så fanns det duktiga flickor däremot i 14 års åldern!

Men så är det, jag ser flickor som duktiga, när dem är duktiga! Och det är antagligen det jag älskar.


Begravningen

Jo, jag såg! Ett högst olämpligt eller lämpligt tillfälle att dö på! Av en hjärtinfarkt?

Jo, men jag är tyst! Den stora soldaten talade om snö på Tv:n! Dem funderar!

Ja, Tomb Raider passade bra in i dem utomjordiska drömmarna!


Ja, allt hon ville var att få möta sin döda far Läkaren och Stormästaren för frimurarna! Det tycks så!


Idag hann jag inte ner till stan! Det var dessutom inte väder för att åka dit. Jag vaknade klockan 13 på eftermiddagen. Men det var kul igår med Amanda Fondell!

Tja, vi lever ju fram tills den 3 mars (när vet jag inte)! Man kanske skall ha kul med en flicka och låta livet komma som det är fram tills dess.

Amanda Fondell Luleå

Amanda Fondell Luleå
En tjej som jag tycker är snygg är Amanda Fondell  : )
Idag kom Amanda Fondell till Luleå och jag var givetvis där! Jag lyckades att få platts 5 meter från scenen. Ha, ha, det var jag och 10 stycken 14 åriga tjejer som stod där!
Amanda stod först och väntade vid scenen innan hon gick upp! Hon tittade efter raden med tjejer och helt plötsligt så kom hon fram till mig! Amanda Fondell såg helt förvånad ut när hon kom fram till mig  : )
Därefter så skulle jag hjälpa en tjej och fota Amanda Fondell! Jag var den som först kom på att man kunde ropa Amanda! När jag ropade så poserade Amanda framför kameran! Det skulle ha blivit en mycket bra bild om bara kameran hade fungerat. Det blev något fel och ingen bild alls. Tjejen blev besviken för jag fick en riktigt fin bild på Amanda! Därefter så var det många som tog efter och också ropade Amanda!
Kul dag  : )
Frågor:
Vad är APA! APA är den Amerikanska Psykologiska föreningen: http://www.apa.org
När jag läste till psykolog så var det alltid APA man reffereade till! Kul namn på en förening   : )

En tjej som jag tycker är snygg är Amanda Fondell  : )

Idag kom Amanda Fondell till Luleå och jag var givetvis där! Jag lyckades att få platts 5 meter från scenen. Ha, ha, det var jag och 10 stycken 14 åriga tjejer som stod där!

Amanda stod först och väntade vid scenen innan hon gick upp! Hon tittade efter raden med tjejer och helt plötsligt så kom hon fram till mig med blicken! Amanda Fondell såg helt förvånad ut när hon kom fram till mig  : )

Därefter så skulle jag hjälpa en tjej och fota Amanda Fondell! Jag var den som först kom på att man kunde ropa Amanda! När jag ropade så poserade Amanda framför kameran! Det skulle ha blivit en mycket bra bild om bara kameran hade fungerat. Men det blev något fel och ingen bild alls. Tjejen blev besviken för jag fick en riktigt fin bild på Amanda! Efter att jag kommit på den idén så var det många som tog efter mig och också ropade Amanda!

Kul dag  : )



Frågor:

Vad är APA? APA är den Amerikanska Psykologiska föreningen: http://www.apa.org

När jag läste till psykolog så var det alltid APA man reffereade till! Kul namn på en förening   : )

(Det kunde stå i våra böcker på Psykologprogrammet: frågan besvarades av APA - men på engelska : )



Tråkigt som skett idag! Mina kontokort har varit besvärliga idag! Jobbigt att hela tiden få springa in på stan.

God jul och God fortsättning

God jul och God fortsättning
Ja, oj, oj!
Jo, jag ser snygg ut! Jag var och firade julen med mina kompisar och han hade sin tjej komkis hemma hos sig!
Hon kommer från Colombia och hon hoppade till när hon fick se mig!
Hon bjöd hem mig till sig och vi satt och pratade där fram tills 04:30 på juldagen!
Jag tänkte hela tiden på att hon var med min kompis och jag ville liksom inte göra något sexuellt! Hon tyckte säkert att jag var tråkig eftersom det inte blev något!
Svårt!
Vad hade ni gjort? Hon protesterade villt hemma hos min kompis när jag kallade henne hans flickvän och därefter bjöd hon hem mig!
Mycket svårt!
Lustigt, apropå utomjordiska drömmar: Hon gillar Katter och är född 3 Mars!
Ja, oj, oj!

Jo, jag ser snygg ut! Jag var och firade julen med mina kompisar och den ena killen hade sin tjejkompis hemma hos sig!

Hon kommer från Colombia och hon hoppade till när hon fick se mig!

Hon bjöd hem mig till sig och vi satt och pratade där fram tills 04:30 på juldagen!

Jag tänkte hela tiden på att hon var med min kompis och jag ville liksom inte göra något sexuellt! Hon tyckte säkert att jag var tråkig eftersom det inte blev något!

Svårt!

Vad hade ni gjort? Hon protesterade villt hemma hos min kompis när jag kallade henne för hans flickvän och därefter bjöd hon hem mig!

Mycket svårt!

Lustigt, apropå utomjordiska drömmar: Hon gillar Katter och är född 3 Mars!

WOW, en sådan tjej


Jag var ute idag! Det snöade och allt var vackert!

Jag gick och handlade lite mjölk och före mig kön stod det en vacker kvinna i 35 års äldern med sin man. Hon var helt ljus och smal och passade bra för en riktigt snöig dag, hon skulle se vacker ut med allt snö omkring sig! När hon såg mig så sa hon att jag fick gå före i kön.

Hennes man var en stor kille! Han såg road ut och jag gick före i kön! Därefter så mötte jag henne igen på vägen ut! Hon blinkade till mig och jag fick en tanke att hon nästan slet tag i mig och hade sex med mig!

Jag är en rätt så smal kille som ser ut som att jag är ungefär 25 till 30 år gammal eftersom jag inte har några gråa hår! Och efter tandläkaren så har jag dessutom nu ett snyggare leende!

Hon var vacker men hon hade en man! Varför har alla snygga tjejer män och varför flirtar dem med mig bredvid sin man? Svårt! Men jag blev ändå glad! Jag tror till och med att jag blev Jul kär!

Samma tema i utomjordiska drömmar över år



Ny Rymddröm 31/10-07

Då kommer det plötsligt ett minne i drömmen från andra drömmar. Hon bor där på tredje våningen! Jag som suttit hemma hos henne i flera drömmar och berättat om mig själv och lyssnat till hennes historier som låter som spännande barnsagor.


Drömmen 1994

Drömmen börjar med att jag vaknar upp ur drömmen i min dröm, det är ljust i rummet och jag sitter bland ett antal varelser och svarar omedvetet på deras frågor. Jag svarar på dessa frågor utan att jag har kontroll över vad jag säger eller utan att veta något om vad frågan är. Mitt svar blir, jag är psykolog, vilket jag då inte var och direkt efter att jag har svarat fel så blir jag generad och förbryllad över mig själv. Vad var frågan tänker jag och varför svarar jag fel? Jag hade visserligen tänkt mig att börja studera på psykologprogrammet (var när drömmen skedde 23), men ändå.






Drömmen 1994

Jag fortsätter att springa och kommer ner mellan husen i en trängre gränd på en gamla stan (Stockholm) eller gamla väster (Malmö) liknande gata, men här med högre hus. Det är trångt och på båda sidor reser sig husfasaderna mot himmelen som inte direkt syns här, det är natt. Jag är nu helt övertygad om att denna stad inte existerar någonstans på jorden och att den kanske kommer att existera och då möjligen långt in i framtiden. Jag börjar åter igen höra tjejens röst i mitt vänstra öra igen men nu telepatiskt. Hennes röst låter skrämd och jag hör egentligen inte rösten utan upplever den istället och får samtidigt uppleva hela hennes rädsla. Jag skäms då över att jag inte gjorde något för att hjälpa henne. Därefter mörknar drömmen sakta bort och jag vaknar upp.


Drömmen 2011

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm!





En dröm 26/11 – 06

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här.


Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:

Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden.



Konstigt va? Drömmarna passar ihop! Brukar era drömmar passa ihop?

Jag frågar er eftersom Psykologin är en rätt så obeprövad teori där många kan ha åsikter! Jag tycker att drömmarna är konstiga! Tillräckligt konstiga för att man skall kunna tro att drömmarna inte är drömmar utan budskap från en annan värld och civilisation!

Alla utomjordiska drömmar


Här är nästan alla dem utomjordiska drömmarna som jag skrivit ner (och renskrivit lite)! Så kan ni själva fatta er en uppfattning om detta är vanligt eller inte!



Drömmen 30 oktober 2011

I drömmen är jag för omväxling skull 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är däremot mot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är därför orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske ändå sker och att vi kanske kommer till skada. Min mor vill inte att vi går och jag frågar därför om pengar till att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.


WOW, en sådan vacker musik!



Dröm tidigt 2011 (April)

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm! Jag är 6 år igen och det är 1977! Jag och en tjej hoppar mellan taken i dödsriket vilket är Gamla stan Stockholm i min dröm och därefter hälsar vi på i en Cykelhandel som ligger där! Alla är trevliga och jag är på resa i dödsriket förklarar drömmen!



Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:

Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden. Skeppet är litet som en svart prick på himlen, men om man tittar riktigt noga på det så ser det ut som om det skulle kunna vara ett utomjordiskt skepp. Små konturer visar att det ser ut som något tillverkat och skapat och inte som någon stenbumling från kosmos. Skeppet ligger långt från jorden men är jättestort och därför kan man enligt forskarna se skeppet på ljusa dagen.

Hela jorden förbereder sig på en attack från skeppet och att det skall bli en batalj mellan mänskligheten och utomjordingarna. Armén och hemvärnet bygger barrikader på gatorna däribland min kompis från Luleå Gaston vilken i drömmen är soldat för hemvärnet. Jag är inte gammal i drömmen, inte mer än fem till sex år, men ändå så känner jag Gaston i drömmen som där är lika gammal som när jag lärde känna honom 2005. Gaston hötter med en vandringsstav mot himlen där skeppet finns och säger: Inte för att jag vet vad det där är för något, men om det kommer hit så skall det få stryk!

Luften är vårvarm och mjuk och i drömmen vandrar jag efter gator som jag inte känner till i verkligheten. Har aldrig sett gatorna, men dem är vackra i drömmen och det gör mig glad.
Efter några dagar så visar sig allt ha naturliga förklaringar och jordens invånare andas ut och återgår till det vanliga livet på jorden. Någon kväll senare så möter jag en vacker tjej som jag känner väl i drömmen men som jag inte känner till i verkligheten. Tjejen är sur på jordens invånare och utbrister till mig: Allt detta liv på den här planeten för att någon kille hade förutspått ett utomjordiskt skepp på sin blogg på Aftonbladet! Jag förstår att hon menar min blogg på Aftonbladet och förstår att hon inte vet att det är jag som skrivit bloggen. Jag blir generad och svarar: Men det kunde ju varit ett utomjordiskt rymdskepp! Tjejen ser förstående på mig: Äsch, såklart inte!

Jag åker därefter hem till där jag bodde som fem till sexåring och möter på kollektivtrafiken min mamma som ung. Min mamma arbetar konstigt nog för FN i drömmen och är vackert klädd, bättre klädd än i verkligheten. Hon är stylad till ansiktsdragen och har en kappa som liknar min filtrock DUKE OF WINDSOR samt en härlig halsduk i höstfärger lätt slängd kring halsen. Hon arbetar på en laptop och blir glad att se mig när jag kommer fram till henne. Jag känner samma känslor i drömmen som jag kände som fem till sexåring när mamma dök upp (en härlig upplevelse av lycka). Min mamma slutar upp med arbetet och vi stiger av på samma hållplatts där jag bodde som fem till sexåring.

Slut.



En dröm 26/11 – 06

Drömmen börjar med att jag har köpt en film som jag inte vet något om. Det är ingen välannonserad film och filmen har jag mest köpt för att personen som sålde filmer i butiken varmt förordade denna film. Jag ska se filmen tillsammans med min kompis Andreas som i drömmen bor på en helt annan plats än hemma hos sig själv.

Andreas bor i drömmen på ett internat och delar där rum med två tjejer i 19 – 20 års åldern som har en våningssäng i rummet. Andreas menar bistert att det kan bli svårt att se filmen eftersom tjejerna också vill se en film och att det bara finns en Tv på internatet.

Tjejerna sitter och småpratar på övervåningen av sängen och jag tycker att tjejerna är mycket vackra. Faktiskt så liknar en av tjejerna en Tjeckisk studenttjej vilken jag gillat men inte kunnat bli ihop med eftersom jag tyckt att hon var för ung för mig.

Jag tittar på denna tjejs kropp och finner den attraktiv, små bröst och liten rumpa, brunett med åtsittande jeans och med en enkel tröja. Jag sitter och tittar på henne och upptäcker till min fasa att jag blivit upptäckt. Hon har vänt sig åt mitt håll och viskar något antagligen surt till sin tjejkompis om mig. Jag tycker att det är pinsamt och vill vända situationen genom att vara humoristisk och hurtig. Tjejerna tycker att jag är rolig och jag försöker då sälja in en filmstund med tjejerna, att tjejerna ska se filmen jag köpt med mig och Andreas. Tjejerna går med på detta efter att jag menat på att denna film jag köpt är den bästa filmen genom tiderna.

Andreas blir inte glad när han får reda på att vi ska se filmen tillsammans med tjejerna och jag har börjat ångra min oväntade PR för filmen. För jag vet ju inte om filmen är bra.

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här. Filmen lovordas av en helt okänd tidning i USA NBT Network och jag tycker att detta oroar mig. För filmer ska ju lovordas av stora bolag för att vara bra tänker jag.
Filmen däremot visar sig trotts mina farhågor vara riktigt bra.

Hela filmen är gjord på osammanhängande filmklipp utan direkt mening på ett intellektuellt djupt sätt i mörk stil. Den är utformad som ett konstverk som gestaltar vanliga människors liv och strävande på jorden. Allt som oftast dyker huvudrollsinnehavaren upp med sin komik. Han är inte direkt humoristisk utan driver mer med seder och bruk på ett naturligt sätt. Vi får följa honom oftare än dom andra gestalterna i filmen vilka oftast bara gluttar förbi i enstaka filmklipp. Han har vänner och fiender och överlever livet genom sin naturliga humor.

Filmen blir nu en succé och tjejerna gillar den.
Efter en lång stund i filmen så kommer plötsligt ett filmklipp från Luleå Universitet. Det blir till glädje för alla i rummet vilka alla är studenter vid Universitetet.

Filmsnutten ska behandla att studenterna är sura på fördomar mot norrlänningar. Men tråkigt nog så går bandet av precis när studenterna ska börja diskutera problemet i filmen.

Tjejerna går då in i sovrummet igen medan jag och Andreas sitter kvar i allrummet.
Efter en stund så kommer tjejen med rumpan tillbaka. Jag gillar henne för att hon visat sig vara så smart under vårt kallprat under filmen. Det att hon varit smartare än mig har imponerat på mig och jag känner mig till och med lite attraherad av henne. Hon rör vid mig men ångrar sig efteråt och jag skojar med henne.

Hon tycker då att jag får massera hennes ben om jag vill, och jag vill. Hon lägger sig på magen på ett bord och jag går fram bakifrån henne.

Men när jag ska massera henne så upptäcker jag att hon har gripenklor (fot, äggläggnings mekanism, inget vi någonsin sett) till fötter som hon nu håller ett stadigt tag om mig med kring bröstkorg. Jag får lite ont i bröstkorgen men finner henne ändå mer attraktiv än förut. Ut från hennes ena häll så sticker det ut något som liknar en dolk, eller en pik, ett svärd. Den riktar hon mot mitten av min bröstkorg och jag tycker att det ser ut som om hon tänkte rensa en fisk.

Jag förvånas men blir inte rädd. Jag blir till och med mycket attraherad av att hon är så farlig. Dessutom så är allt detta som är så farligt med henne välvårdat och kvinnligt sirligt, vackert. Jag beundrar det kvinnliga och det djuriska hos henne och tänker att hon som är en sådan smart och belevad tjej också har dessa sidor av sin personlighet. Jag beundrar henne och känner mig stolt över att hon visar detta hemliga för mig som jag annars kunde ha föraktat hos henne.

Jag masserar hennes ben vilka under hennes jeans är fyllda av hårda muskler och hennes svärd och fötter vilka är varma och där det pulserar blod genom fötterna. Jag njuter dessutom av att hon tycker att det är skönt när jag masserar henne.


Rymddrömmar

Vad existerar och vad existerar inte? Existerar för exempel drömmar? Och vad existerar i vår verklighet?
Jag har haft återkommande drömmar sedan jag var ungefär fem till sex år gammal. När jag var liten så kallade jag drömfigurerna för DEM och när jag blev större så kallade jag dessa DEM för: existenser i mina drömmar, eller helt enkelt utomjordiska drömmar.



Jag har länge tänkt omskapa drömmarna till någon form av science fiktion men här tänkte jag förklara lite lätt om drömmarna var för sig (en del gånger har jag funnit förklaringarna senare till drömmarna i verkligheten):

När jag var ungefär fem år gammal så fick jag lunginflammation och tillbringade då en vecka på sjukhus. Jag var som alltid ett utåtriktat barn och begav mig därför många gånger in på läkarnas rum lite längre ner efter salen. Läkarna var ofta inte där och det var spännande att titta på deras röntgenbilder som läkarna hade i lådorna och på väggen. Byrålådorna var dessutom fyllda med andra diverse ting som jag bläddrade igenom. Något därefter så mötte jag läkarna som då visade mig var detta var för något som fanns i lådorna. Läkarna var snälla och allt var bra med detta!

Något efter detta så vaknar jag upp på samma sjukhus och i samma rum.

I rummen finns det andra barn och sjuksköterskor som förut. Och vid ett obevakat tillfälle när ett barn ramlat och slagit sig så smiter jag iväg på upptäcktsfärd på sjukhuset. Jag hittar då ett liknande läkarrum och går in i det tomma rummet. Jag tittar runt i rummet vilket är fyllt av olika röntgenbilder på hjärnor och innanmäten som förut. Men när jag ska öppna en låda för att titta i lådan så är lådan förvånande nog tom. Jag tittar igenom alla byrålådor och dessa är också förvånande nog tomma. Inte ens sådant som läkarna förklarat för mig som akuta hjälpmedel som måste finnas där nära till hands fanns inte i lådorna utan lådorna utan lådorna var nu tomma (vissa lådor såg dessutom bara ut som lådor men var i själva verket bara synvillor).

När jag väl stått där en stund och funderat så börjar jag känna mig yr och började må dåligt. En röst svarar inom mig (ungefär): Det borde ha funnits något i lådorna?

Jag tittar mot dörren och där står nu en gestalt och tittar på mig. Gestalten ser inte mänsklig ut och är svår att definiera.

Jag blir då så rädd för gestalten så att jag direkt kräks i drömmen på golvet på sjukhuset av rädsla.



Drömmarna fortsatte år efter år!

Jag hade lärt mig att vakna ur mardrömmar och försöker vid ett tillfälle vakna ur en dröm.


Jag är liten (kanske sex år gammal) och rädd. Jag befinner mig på ett skepp med andra människor. Vuxna och barnen som ser ut som om dom befinner sig i trans medan jag är vaken. Bevakningen av transporten är dålig men alla i gruppen gör ändå vad dem är programmerade till att göra. Men vid ett tillfälle så ser jag en (kanske) lufttrumma i skeppet vilken leder någonstans dit jag inte vet var.

Jag beger mig in i lufttrumman och börjar kravla mig i lufttrumman rakt framåt.

Lufttrumman delar många gånger på sig och jag söker olika vägar för att hitta en utgång. Till slut ger jag upp och tänker då bege mig tillbaka till där jag kom ifrån. Men upptäcker till min fasa att jag glömt vägen tillbaka. Lufttrumman delar många gånger på sig och allt tycks likadant överallt (dessutom obelyst svart).

Då kommer jag på att detta måste vara en dröm och bestämmer mig då för att vakna ur drömmen. Jag försöker vakna men misslyckas till min förvåning att vakna ur drömmen.

När jag då inte vaknar ur drömmen så nyper jag mig hårt i skinnet! Men vaknar inte heller då ur drömmen.

Jag börjar gråta inne i lufttrumman.

Efter att ha gråtit en stund så fortsätter jag att kravla lite till inne i lufttrumman och bara en kort stund därefter så hittar jag en utgång in i ett rum. Rummet är litet och utan öppna dörrar eller fönster.

Jag tittar mig omkring och just när jag vant mig vid skenet i rummet så börjar fönstermekanismen att låta surrande. Jag blir först himla rädd men eftersom inget farligt sker så lugnar jag ner mig.

Jag får då se en vacker utsikt: Utanför skeppet lyser månen klar och dammigt livlös under oss och längre bort så ser jag jorden. Jag kan till och med se att solskivan belyser halva sidan av jorden och allt ser fantastiskt ut.


Fler drömmar

Varelserna får nu en trevligare attityd mot mig i drömmarna! De börjar fråga mig frågor och tar hänsyn till mig som barn. Jag får en egen kompis varelse vilken tycks vara en kvinna.

Hon finns alltid i närheten av kaptenshytten och omkring den närmaste sfären av något stort (någon form av yttersta makt, kung, ledare). Ibland har vi svårt för kommunikationen eftersom hon talar till mig som om jag vore en vuxen men oftast kan hon anpassa sig till min nivå med vissa språkförbistringar.

Hon visade mig då en resa med modersskeppet.

Modersskeppet är stort som en större planet och känns mäktigt att resa med (kommer jag ihåg). Jag fick inte röra vid något inne i kontrollrummet men alla därinne behandlade mig som om jag var kung därinne (50 olika varelser med olika utseende).

På monitorer så ser man olika robotar som arbeta på stora fält av något (bilderna såg mycket ut som robotar som arbetar inne i ett kärnkraftverk). Andra monitorer visade stora parkanläggningar av kanske skog och blommor och andra monitorer visade stora hangarer med skepp som fanns inne i modersskeppet. (monitorer är en förklaring)

När man reser så ser det konstigt ut! Man åker inte i rymden utan i någon form av förvriden verklighet eller tomrum (ser konstigt ut, vet inte vad det är). Och när resan kom till ett slut så visades jag plats i skeppet med fönsterutsikt (antagligen en monitor).

Skeppet släcks ner och vi glidflyger förbi en stor planet (men skeppet jag åker i känns nästan lika stort som planeten). Framför oss kommer en jordliknande planet fram (inte jorden utan jordliknande).

Vi hör planeten inne i styrhytten av skeppet (tror jag). Planeten låter som om det fanns vackra syrsor på planeten. Och på planeten så finns det duttar som glöder i mörkret (antagligen städer uppförstorat på monitorn).

Helt plötsligt så börjar duttarna som förut lät som vackra syrsor låta som hiskeliga monster. Vi ligger hela tiden på nattsidan av planeten och jag kan därför se hur duttarna försvinner från planeten (dutten slocknar). Efter tre dygn utanför planeten så finns det inga duttar kvar på planeten!

Då tänds moderskeppet upp och alla monitorer visar att det är en hög aktivitet på skeppet.

Själva känslan av moderskeppet går att efterlikna med låten Mutter (Rammstein).


Publicerad på Myspace 01 Nov 2007
skriven av Patrik Persson, juli 06, 2008
Publicerad på Myspace 01 Nov 2007


Ny Rymddröm 31/10-07

Jag befinner mig på lektion hos Sverker (Astrobiologi). Han meddelar där med sin vetenskapligt torra röst att vår värld äntligen har funnit en annan värld med liv. På tavlan projekterar Sverker fram en bild som ser ut som om den var fotograferad från jordens måne mot en helt annan värld än vår egna. Världen är oval som vår men saknar nästan helt vatten och har istället frodiga djungler. Tråkigt nog menar Sverker så är denna världpå tavlan bebodd av en för vår värld förhistorisk primat vilken inte kan samtala med oss. Dessa avstånd i tid och rum menar Sverker är tråkigt nog så stora och vi så ändliga i våra kulturer så att vi nog aldrig kommer att befinna oss i en samtid med andra av vår egen sort. Han tillägger, vi kommer nog för alltid att bli som ensamma fångar i vår egen tid och galax.

Jag beger mig med detta i mina tankar till min kompis Martins jobb och befinner mig där utanför en stund. Det känns liksom lite sorgligt på något sätt men ute så skiner vårvädret och grönskan är tydligt grön. Jag tänker på hur planeten såg ut och på Sverkers röst när något konstigt samtidigt sker.

Någon tar farväl på tredje våning och skyndar sig till tentamen. Personen tar inte trapporna utan springer på väggen ner mot marken. Detta gör personen utan problem och utan att bry sig om att jag ser personen.

Jag börjar då funderar på hur jag ska förklara detta för någon och om någon skulle tro mig om jag berättade detta jag sett. Då kommer det plötsligt ett minne i drömmen från andra drömmar. Hon bor där på tredje våningen! Jag som suttit hemma hos henne i flera drömmar och berättat om mig själv. Och lyssnat till hennes historier som låter som spännande barnsagor.

Hon är till sitt sätt enkel men samtidigt mycket komplex. Vacker som en ängel i allt sitt ljusa vita där hon sitter vid sitt köksbord som är belyst från en varm sommarsol i fönster som liknar kyrkans färgsmyckade fönster. Hon påminner mycket om Annabell i sitt sätt att röra sig (och tänka) samtidigt som hon påminner mig om min Terapeut på psykologprogrammet.

En varm känsla av saknad far då igenom mig som ett bloss. En känsla som jag aldrig tar miste på vad den betyder för mig.




Drömmen

Drömmen börjar med att jag vaknar upp ur drömmen i min dröm, det är ljust i rummet och jag sitter bland ett antal varelser och svarar omedvetet på deras frågor. Jag svarar på dessa frågor utan att jag har kontroll över vad jag säger eller utan att veta något om vad frågan är. Mitt svar blir, jag är psykolog, vilket jag då inte var och direkt efter att jag har svarat fel så blir jag generad och förbryllad över mig själv. Vad var frågan tänker jag och varför svarar jag fel? Jag hade visserligen tänkt mig att börja studera på psykologprogrammet (var när drömmen skedde 23), men ändå.

Gestalterna som frågat ut mig utan språk förflyttar sig mot något som liknar en innerdörr och jag bestämmer mig för att följa efter. Jag vill ändra svaret från mig och på något sätt få en förståelse om varför jag svarat på ett sådant sätt och varför jag svarat fel. Varelserna går ut genom något som liknar en innerdörr och jag tänker mig att detta är en innerdörr vilket man inte ska tänka sig i dessa drömmar enligt erfarenheter från liknanade drömmar (När jag var riktigt liten 5 eller 6 år så hade jag fördelen att inte förvänta mig något, förväntningar är nämligen alltid fel i dessa drömmar).

Jag tänker mycket i dessa drömmar som är fyllda med olika kom ihåg från olika andra drömmar av liknande karaktär samt jämförelser. Jag har för exempel redan upptäck i denna dröm att jag blivit längre sedan vi sist möttes dessförinnan. DEM har inte blivit kortare utan jag har blivit längre, så tänker jag i drömmen.

Drömmen fortsätter. Jag kommer ut på en gata efter en hiskelig färd genom innerdörren och som ni förstår så blir jag överrumplad över att komma ut på en gata, eftersom en innerdörr borde fortsätta vidare in i huset och inte ut på gator. Bakom mig finns nu ingen dörröppning tillbaka och varelserna är inte där framför mig heller. Jag har följt efter varelserna men varelserna visar sig vara borta. Husen där jag nu befinner mig verkar vara övergivna och allt är ålderdomligt, något som funnits där sedan länge men ännu ej är byggt någonstans i vår värld. Där fönstren tycks ha varit finns numera inga fönsterglas utan istället ett besynnerligt mörker. Om detta är fönster och om någon lever här är osäkert. Jag går omkring i staden och är överväldigad av upplevelsen från staden. Jag upplever min egen obetydlighet, men här på något bra sätt. Stjärnhimlen ser dessutom inte ut som vår men jag är osäker! Jag hittade inte karlavagnen och ingen måne.

Jag hör nu rop på hjälp i drömmen (skrik)! Jag springer mot rösten och upplever hur en tjej står i mitten av en bro. Jag vet vem hon är (hon sover just då bredvid mig i sängen). Jag tänker först göra något men på båda sidor av bron står det olika sorters varelser. Jag blir frustrerad och flyr, inte heller här helt medvetet (pinsamt, men jag gör faktiskt inget för att hjälpa henne).

Jag fortsätter att springa och kommer ner mellan husen i en trängre gränd på en gamla stan (Stockholm) eller gamla väster (Malmö) liknande gata, men här med högre hus. Det är trångt och på båda sidor reser sig husfasaderna mot himmelen som inte direkt syns här, det är natt. Jag är nu helt övertygad om att denna stad inte existerar någonstans på jorden och att den kanske kommer att existera och då möjligen långt in i framtiden. Jag börjar åter igen höra tjejens röst i mitt vänstra öra igen men nu telepatiskt. Hennes röst låter skrämd och jag hör egentligen inte rösten utan upplever den istället och får samtidigt uppleva hela hennes rädsla. Jag skäms då över att jag inte gjorde något för att hjälpa henne. Därefter mörknar drömmen sakta bort och jag vaknar upp.

Slut.

Intro utomjordiska drömmar

Nu kan ni läsa här i direktsändning hur jag tolkar drömmarna!
Jag prövade att göra det så eftersom det visar hur jag funderar kring informationen! Som ni ser så finns det en tråd att följa genom alla drömmarna! Om jag fått fram rätt svar är svårt att veta!
Men jag tycker att mina drömmar inte följer Psykologins teorier om drömmar! Det tycker jag och jag vet inte om psykologerna håller med mig om det! Jag har läst på psykologprogrammet men det finns så många olika teorier kring drömmar så att man inte vet alla teorier fast att man läst till Psykolog!
Vad tycker ni? Kan det vara skepp på väg mot jorden? Skulle det kunna vara så eller är mina drömmar bara som många andra drömmar?
Vad skall vi göra om det är skepp på väg mot jorden? För jag vet inte?
Jag har ju många drömmar och denna dröm är konstig eftersom jag senare i April berättar för just Gaston att jag drömmer att jag befinner mig i dödsriket vilket är en cykelhandel i Gamla stan Stockholm:
(Jag vågade inte skriva drömmen om dödsriket förrän efteråt eftersom jag annars kan bli anklagad ifall någon dog, men den drömmen bidrog till min tandläkarskräck)
Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:
Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden. Skeppet är litet som en svart prick på himlen, men om man tittar riktigt noga på det så ser det ut som om det skulle kunna vara ett skepp. Skeppet ligger långt från jorden men är jättestort och därför kan man enligt forskarna se skeppet på ljusa dagen.
Hela jorden förbereder sig på skeppet och att det skall bli en batalj mellan mänskligheten och utomjordingarna. Armén och hemvärnet bygger barrikader på gatorna däribland min kompis från Luleå Gaston vilken i drömmen är soldat för hemvärnet. Jag är inte gammal i drömmen, inte mer än fem till sex år, men ändå så känner jag Gaston i drömmen som där är lika gammal som när jag lärde känna honom 2005. Gaston hötter med en vandringsstav mot himlen där skeppet finns och säger: Inte för att jag vet vad det där är för något, men om det kommer hit så skall det få stryk!
Luften är vårvarm och mjuk och i drömmen vandrar jag efter gator som jag inte känner till i verkligheten.
Efter några dagar så visar sig allt ha naturliga förklaringar och jordens invånare andas ut och återgår till det vanliga livet på jorden. Någon kväll senare så möter jag en vacker tjej som jag känner väl i drömmen men som jag inte känner till i verkligheten. Tjejen är sur på jordens invånare och utbrister till mig: Allt detta liv på den här planeten för att någon kille hade förutspått ett utomjordiskt skepp på sin blogg på Aftonbladet! Jag förstår att hon menar min blogg på Aftonbladet utan att veta om vem det är som har skrivit den! Jag blir generad och svarar: Men det kunde ju varit ett utomjordiskt rymdskepp! Tjejen ser förstående på mig: Äsch, såklart inte!
Jag åker därefter hem till där jag bodde som fem och sexåring och möter på kollektivtrafiken min mamma som ung. Min mamma arbetar konstigt nog för FN i drömmen och är vackert klädd, bättre klädd än i verkligheten. Hon är stylad till ansiktsdragen och har en kappa som liknar min filtrock DUKE OF WINDSOR samt en härlig halsduk i höstfärger lätt slängd kring halsen. Hon arbetar på en laptop och blir glad att se mig när jag kommer fram till henne. Jag känner samma känslor i drömmen som jag kände som fem till sexåring när mamma dök upp (en härlig upplevelse av lycka). Min mamma slutar upp med arbetet och vi stiger av på samma hållplatts där jag bodde som fem till sexåring.
Slut.
Läs nu mina inlägg här och fundera själv! Vad tror ni? Är det bara min hjärna som ägnar sig åt detta, är det bara mina tolkningar som är sådana, eller är detta ovanligt?
Nu kan ni läsa här i direktsändning hur jag tolkar drömmarna!


Jag prövade att göra det så eftersom det visar hur jag funderar kring informationen! Som ni ser så finns det en tråd att följa genom alla drömmarna! Om jag fått fram rätt svar är svårt att veta!

Men jag tycker att mina drömmar inte följer Psykologins teorier om drömmar! Det tycker jag och jag vet inte om psykologerna håller med mig om det! Jag har läst på psykologprogrammet men det finns så många olika teorier kring drömmar så att man inte vet alla teorier fast att man läst till Psykolog!

Vad tycker ni? Kan det vara skepp på väg mot jorden? Skulle det kunna vara så eller är mina drömmar bara som många andra drömmar?

Vad skall vi göra om det är skepp på väg mot jorden? För jag vet inte?


Jag har ju många drömmar och denna dröm är konstig eftersom jag senare i April berättar för just Gaston att jag drömmer att jag befinner mig i dödsriket vilket är en cykelhandel i Gamla stan Stockholm:
(Jag vågade inte skriva drömmen om dödsriket förrän efteråt eftersom jag annars kan bli anklagad ifall någon dog, men den drömmen bidrog till min tandläkarskräck)

Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:

Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden. Skeppet är litet som en svart prick på himlen, men om man tittar riktigt noga på det så ser det ut som om det skulle kunna vara ett riktigt skepp. Skeppet ligger långt från jorden men är jättestort och därför kan man enligt forskarna se skeppet på ljusa dagen.

Hela jorden förbereder sig mot skeppet och att det skall bli en batalj mellan mänskligheten och utomjordingarna. Armén och hemvärnet bygger barrikader på gatorna däribland min kompis från Luleå Gaston vilken i drömmen är soldat för hemvärnet. Jag är inte gammal i drömmen, inte mer än fem till sex år, men ändå så känner jag Gaston i drömmen som i drömmen är lika gammal som när jag lärde känna honom 2005. Gaston hötter med en vandringsstav mot himlen där skeppet finns och säger: Inte för att jag vet vad det där är för något, men om det kommer hit så skall det få stryk!

Luften är vårvarm och mjuk och i drömmen vandrar jag efter gator som jag inte känner till i verkligheten.

Efter några dagar så visar sig allt ha naturliga förklaringar och jordens invånare andas ut och återgår till det vanliga livet på jorden. Någon kväll senare så möter jag en vacker tjej som jag känner väl i drömmen men som jag inte känner till i verkligheten. Tjejen är sur på jordens invånare och utbrister till mig: Allt detta liv på den här planeten för att någon kille hade förutspått ett utomjordiskt skepp på sin blogg på Aftonbladet! Jag förstår att hon menar min blogg på Aftonbladet utan att veta om vem det är som har skrivit den! Jag blir generad och svarar: Men det kunde ju varit ett utomjordiskt rymdskepp! Tjejen ser förstående på mig: Äsch, såklart inte!

Jag åker därefter hem till där jag bodde som fem och sexåring och möter på kollektivtrafiken min mamma som ung. Min mamma arbetar konstigt nog för FN i drömmen och är vackert klädd, bättre klädd än i verkligheten. Hon är stylad till ansiktsdragen och har en kappa som liknar min filtrock DUKE OF WINDSOR samt en härlig halsduk i höstfärger lätt slängd kring halsen. Hon arbetar på en laptop och blir glad att se mig när jag kommer fram till henne. Jag känner samma känslor i drömmen som jag kände som fem till sexåring när mamma dök upp (en härlig upplevelse av lycka). Min mamma slutar upp med arbetet och vi stiger av på samma hållplatts där jag bodde som fem till sexåring.

Slut.



Läs nu mina inlägg här och fundera själv! Vad tror ni? Är det bara min hjärna som ägnar sig åt detta, är det bara mina tolkningar som är sådana, eller är detta ovanligt?

Min poesi 2011

The last God on earth
Thousands and thousands
of deviations
milions and milions
of thoughts
the church bell rings
maybe something black
or perhaps
a night fulfilled
with stars
he is gone
back to sleep
as if he was born
forever.
Patrik Persson 2011
Kondoleanser


The last God on earth  "The last living God on Earth"

Thousands and thousands
of deviations

milions and milions
of thoughts

the church bell rings

maybe something black
or perhaps
a night fulfilled
with stars

he is gone
back to sleep

as if he was born
forever.

Patrik 2011

Jag satt på Guds platts


Det är snart Jul och jag gillar Julen! Jag blir lite sur på ert obildade tjat och inför Jul och därför blev nästa inlägg sådant som det blev!

Helena hade en Indisk Pappa och en Svensk mamma. Hennes pappa arbetade som läkare och blev senare stormästare för Frimurarna!

Vi var hemma hos henne och det var då jag hittade ett rum i skymundan med stol och bord samt massor med gamla böcker. Jag frågade om jag fick sitta där till Helena och det var då hon berättade att det var där hennes far alltid satt och arbetade när hon var ung.

Det fanns fullt med gamla böcker om Frimurarna samt böcker om läkarvård och böcker på prosa över Nobelpristagarna i litteratur!

Jag tänkte inte på det då eftersom jag inte visste så mycket om religion! Men det var Guds platts jag satt på!

Det finns en religiös logik:

1993 så befinner sig alltså skeppen i närheten av ett svart hål i universum! Motorerna kör antagligen på full back och gravitationen är förödande hård! 2011 så ser alltså skeppen hur universum går under i backspegeln! Alla stjärnor färgas röda och universum blir svart!

Om någon är Gud så är det antingen skeppets kapten eller provröret vilket är jag på skeppet! För universum går ju under i deras backspegel och dem ser ingen Gud förutom sig själva och mig! Därefter dör dem och på något sätt springer skeppet på universums vägg och hamnar hos oss! Skeppet finns från slutet av universum till dess början genom att dem passerar det svarta hålet!


Alltså, skeppet visste redan om Sathya sai Babas död för länge sedan! Jag fick tolka fram hans död baklänges för att slippa veta sådant i förväg vilket bara skulle leda till spekulationer om att det fanns en komplott mot Sathya sai Baba!


Sathya sai Baba känner jag väl till! Jag läste redan om honom i en övernaturligt tidning som 12 åring och läste därefter om hur han var den sista Guden på jorden! Nu är den sista Guden på jorden död!

Jag betraktar det som att skeppet anser att det inte går att förändra något! Vi hamnar i ett statiskt tillstånd där vi förlorar!

Jag förstår deras idé så här: Idén var att jag var Gud! Jag hade mycket pengar och stor makt och pratade om änglar osv... Helt plötsligt så får jag då budskapet att 2 änglar tänkte besöka jorden! 2 skepp dyker upp och jag lyckas att hålla folk lugna i världen genom att dem tror att jag vet att detta är våra änglar från himlen!

Det tycker skeppen inte funkar nu eftersom vår Gudstro är död!

Vad kommer då att ske när skeppen dyker upp? Förmodligen att folket gör uppror på jorden! Ingen kan stoppa dem och alla vill ha pengar till att leva lyckliga innan världen går under!

Det är en tolkning! Det läskiga är att Sathya sai baba är död och att jag faktiskt kunde tolka mig fram till det! Kanske inte så rysligt för er andra men rysligt för mig!

Vad ska jag tycka?



Ni tycker er vara större än skeppet utan att veta dess möjligheter! Jag anser mig mindre!

Därefter menar jag att jag inte vet! Jag är förvånad över att min drömmar fungerat så som dem har gjort! Jag var redan som barn häpen över drömmarna!

Ni andra häpnar aldrig och tror på inget menar ni?

Ni tjatar om brott som ni inte har att göra med och förtalar människor i er omgivning! Man har lust att klappa till er!


Skeppet tycker väll att vi är för många idioter på vår planet! Vår Gudstro är död och deras åsikt om mig fungerade inte! Den snälla åsikten gick inte och man kanske inte bara lägger in backen på ett skepp stort som jordens måne!


Därefter vad som finns? Det återstår att se! Ni tyckte hellre att ni ville ha bråk än att avvakta och se! Att se kan ta tid!

Djävligt B människor man visade sig leva med på denna Planet! Guds avbild? Stackars Gud!


Jag älskar den kvinnan! En tjej som henne älskar jag! Hon är Helena men en mer världsvan Helena! Ni är tråkiga och därför blir jag lite sur!

Betala inte era andra räkningar så får ni väll se om det fungerar! Att inte betala mig går ju eftersom ni är rövslickare åt Lunds domkyrka som nästan har ihjäl era barn i sitt sökande efter djävulen! Knasbollarna inne i kyrkan skulle inte från början agerat som dem gjorde! Det går inte att skylla mig för sådant era fegisar!

Dikt av mig 12 december 2011


Min upplevelse av modern på skeppet är detta jag skriver i min dikt här! Hon är mycket ingående och äkta eftersom drömmarna är så konstiga! Detta är mina tankar och upplevelser av henne jag älskar och ändå fruktar. Alla hennes hemska soldater och till slut det vi undrar, hur var det egentligen med Gud och oss själva?



Från kattens rike till ett fjärran land

Hon finns i den dova salen
i hjärtekammaren

hon finns i det mjuka mörkret
på min barndoms sänghimmel
som julstjärna

fanns alltid där
finns alltid där

som något man älskar och fruktar

som vinden
kanske solen

eller som en mycket avlägsen och obruten dröm

en främmande värld
mystisk och omsorgsfull
som lyft på änglavingar

så nära att du funnits inuti mig
där jag aldrig vetat vem du är.

Var kommer vi ifrån
och vart är vi på väg?

är all denna kärlek verkligen oåterkallelig

eller finns det bara mörker
i universum

slits alltid den mekaniska hävarmen likadant
och hur låter tystnaden i din turbinhall,

så får jag vara dig nära nu
för du skrämmer mig

och vilken julklapp får jag öppna först?


Från Patrik med kärlek till modern på det utomjordiska skeppet 12 december 2011

Logik och kärlek: Utomjordisk dröm


Logik:

Nu kan ni se att jag skrivit för någon vecka sedan att ett skepp sjunger baklänges och ett skepp sjunger framlänges!


Där ser ni att Sathya sai Baba är död:
http://www.sathyasai.org/swamimahasamadhi/swamiMahaSamadhi.html
http://www.sathyasai.org/swamimahasamadhi/PreMahaSamadhi.html

Jag drömde först vid April att jag är i dödsriket med min tjej kompis och i slutet nu drömde jag att jag var med en Indisk mystisk kompis på en badstrand i antagligen Miami USA!


Kärlek

När jag först mötte Helena i Februari 1998 på psykologprogrammet så var det som att möta en ledsen ängel. Hon förkunnade något sorgligt för oss en efter en! Jag fick höra berättelsen många gånger. Hennes älskade pappa var läkare och stormästare för för frimurarna. Hon älskade honom högt och var alltid hans flicka på kvällarna och dagarna. Men en dag så blev han sjuk och blev allt mer vresig. En dag så dog han och hon saknade honom enormt mycket. Hon sa alltså ungefär: Jag mötte kärleken som var min far. Jesus älskade jag djupt och han var en mycket stor man fast att han egentligen kom från något enkelt. Jesus är tråkigt nog död Patrik och jag är hans dotter och han var min far.


Denna berättelse fick mig att älska henne djupt! Men tråkigt nog så hade min kompis mött henne och vi blev aldrig tillsammans!

Jag satt vid hans arbetsbord när jag var hemma hos henne. Jag fick sitta där och hon var glad att jag var där. På något sätt för att hålla mörkret och ensamheten borta tyckte hon.


Precis denna känsla har jag av modern för det skeppet! Hon är något stort fult och elakt och fruktat men för mig något enkelt och älskat.


Det är alltså Stormästaren och hans dotter i drömmen om badstranden uppblandat med Sri Sathya sai Baba!


Jag tolkade alltså bakåt!
Och hon tolkade framåt!


Hon berättade för mig att sin pappa var död och jag fick reda på det!


Jag vet ju inte om den tolkningen stämmer men om vi ser Sathya sai Baba:

Jag fick en dröm i April att jag är i dödsriket och möter min döda tjej kompis och en cykelhandlare! Jag fortsätter på temat Gud i drömmen om badstranden! Jag får reda på att Sathya sai Baba var död den 11 december 2011!

Stormästare för Frimurarna = Helig Pappa (Stormästare - ledare för form av religiös organisation)
Sathya sai Baba = Helig Pappa  (ledare för religiös organisation Sri Baba - Helig Pappa)

= Helig Pappa är död Patrik!

Jag har givetvis inga bevis förutom texten som ni läser! Men säg mig ni som läser detta: Om ni hade sådana drömmar som jag, vad skulle ni tycka? Jag kan skriva, man glömmer dem inte och dem är på ett ovanligt sätt! Så vad skulle ni tycka? För mig är det viktigt att veta vad ni tycker! Men jag vet inte vad jag tycker! Men vad tycker ni?

För ni har läst min rädsla för döden i början av denna blogg! Nu fick vi fram det! Vad skall jag tycka?

Jag ställer mig själv och er alltså frågan: Är allt detta alltid en slump, en tolkning eller kan detta möjligen finnas? Vad skall vi göra? För även om jag älskar henne (modern på skeppet) så är jag rädd!

Tja, Better safe than sorry!


Som ni förstår: Några sådana skickar aldrig några radiobudskap!


Det dem ville var att prata med oss! För varför annars skicka in mig i en kyrka med två drömmar? Förvisso skickade aldrig skeppet mig dit, men vart skulle jag annars gå fråga om drömmar, om inte en präst?

Den vill helt enkelt inte prata med oss förstår jag! Men det är en tolkning. Och det är ju en dröm, så vad vet jag? Den ville prata med oss först men efter att den sett hur vi reagerade så ville den inte prata med oss längre!

Ni tänker att vi kan prata med den på den dagen den dyker upp med sina stora skepp lika stora som jordens måne! Jag kommer att var packad på den dagen och antagligen kommer jag att kräkas och kanske somna i en snödriva!

För ni tänker en gullig ET! Men jag som har sett den är inte lika obekymrad över dess närvaro! Jag kommer att uppleva det som psykedeliskt att den funnits i min hjärna sedan jag var 5 - 6 år gammal! Bara minnet av min barndoms tjej kompis var läskigt! Hon som är död!

Mer läskigt: Ledaren jag visade er var också död! Han dog också när jag fick drömmen om henne i dödsriket! Och det förklarar skeppet bra med drömmen om badstranden! Min andra tjej kompis som jag delade säng med som hade en pappa från Indien som var stormästare för Frimurarna! Hennes pappa var död! Hon läste först till psykolog med mig och därefter så ändrade hon sig till Läkare!

Ledarens namn Sai Baba betyder Pappa! Det betyder Pappa är död för hinduister!

Så läskig är den! Så hur läskigt blir det inte då på jorden om två sådana skepp fyllda med Kackerlackor ligger därute! Eller vad dem nu är släkt med!

Dem ville helt enkelt prata med oss först! Men det gick inte eftersom det var svårt med tro och religion och pengar!


Inte för att jag vet vad jag skall tro! Men jag vet att skulle dem skeppen vara där utanför vår planet någon gång den 3:e mars när jag lever så kommer inte jag klara det så bra! Hur andra blir vet jag inte! Antagligen imponerade! För det blir man! Deras stora skepp är fantastiska när man ser det utifrån att dem är ingenjörskonst!

Suck, hej Nobelpriset - så smarta ni är

Jag såg! Ja, suck!

Måste ni tjata med mig, det är snart Jul!

Varför dem utomjordiska är sura på oss?


Dem hade 1 kille som dem lyckats med! Resten dog antagligen som min tjej kompis - i sömnen när dem var små - antagligen hjärnblödning!

Genom att ni förlöjligade mig och inte betalade mig så ser dem fåniga ut! Då tycker dem att dem hellre kommer hit och dödar oss än att dem har en dialog med oss!


Så här ser vi ut för dem:
http://www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c

Som ni förstår så ser alla våra häftiga soldater och alla våra listiga planer ut så för dem som den youtube filmen såg ut för oss!


Då menar jag: Det är för esoteriskt att få betalt på jorden för det ni ger mig: Drömmar!

Så är det! Då menar dem att Andreas kan ju vara dum mot dig ändå, men man kan ändå inte betala dig: Skitsnack!

Då menar jag: Andreas är ju sådan, men Andreas skulle vara sådan ändå!


Jag tycker ändå som i nästa inlägg att Sverige är Bra!


Annars så kan ju ni betala mig, ni som gör Reklamfilm på Tv! Men jag vet att ni ungefär skulle svara: Men det är svårt att tro på sådant när det inte finns precis ovanför oss! Alltså: Det var för esoteriskt att tro på deras drömmar till mig! Och det anser ju jag också, för jag har också svårt att tro på drömmar fram tills att dem sker!

Vi har förlöjligat deras civilisation genom att inte betala mig! Och det får vi nog hålla med om!

För så här ser det ut i Indien:
http://www.sathyasai.org

Det är antagligen min mystiska Indiske kompis i drömmen! Han har fått många miljarder dollar för att drömma drömmar! Men på sätt och vis så är han i drömmen Helena vars far var Stormästare för frimurarna och hon som numera arbetar som läkare!

Julefrid, Nobelpriset

Tja, Julen räddades av min kompis vilken tillät en frst på Lånet fram tills slutet av Januari 2012!

Puh!!!! Jag fick nämligen ut mindre pengar denna månad vilket annars skulle ha bidragit till att Julen hade havererat och fått slagsida! Men nu så fick jag en frist!

Och vad det gäller Julefrid: Jag tycker Sverige är ett bra land och leva i! Statsminister Fredrik Reinfeldt lät mig inte dö med mina tänder utan bidrog med en större summa pengar till mina tänder. Tandläkaren var trevlig och skicklig och min kompis som är granne hjälpte mig med en frist på lånet!

Jag tror att den borgliga familjeidén är bättre! Min kompis Johan och mina föräldrar har pengarna men blir inte speciellt uppskattade och min granne som är kompis med mig blir älskad! Även hans familj verkar ha den attityden vilket är den borgliga familjeidén! Den idén är borglig eftersom den uppstod bland statligt anställda på 1800 - talet i Sverige! Det är alltså medelklassens ideal!

Om samhället fortsätter att existera så kommer medelklassen att vinna på den idén tänker jag! Mina föräldrar och min rika kompis Johan kommer att förlora! Eller så vinner Afrika och då förlorar vi allihopa! Inget ont om Afrika men mina föräldrar och Johan har den Afrikanska idén! Den som sparade och hade pengar kan förakta den som förlorade allt! För så här skulle det vara: Mina föräldrar och Johan (min rika kompis) skulle hata Prinsessan Victoria för hennes pengar skull och hon skulle avsky dem! Fy, en så tråkig värld det skulle bli!

Det var verkligen en julefröjd! Och mina tänder känns bättre och livet kommer tillbaka med jobb och studier!

Nu är det finputsningarna som skall göras så att jag kan le igen! Hurra för min tandläkare och min kompis som jag är granne med! Hurra för Sverige! Så tycker jag!


Vad det gäller mina utomjordiska drömmar: Det är för esoteriskt för att kunna ersättas med pengar! Kanske inte i en annan värld men här på jorden så blir det så! Därefter finns Indien vilken har sådana som får betalt för drömmar men dessa har då oftast arbetat som Gurus i många år! Sveriges idé är bättre för alla! Vi alla får del av att Sverige är ett bättre land! Hurra för Sverige!

Det är min personliga åsikt!





Nobelpriset 2011: Utomjordiska drömmar

Jag tittar alltid på Nobelpriset och så även detta år!

Jag gillade Ekonomipristagarens 7 råd och att fysikpriset valde att föra in Thomas Tranströmer i sitt tal! Tranströmer hade ju det svårt men det var kul att han var med trotts sina besvär efter stroken.


Jag var med på Nobel Lotteriet en gång men kom inte med till Nobelfesten den gången! Studenterna fick köpa Nobel lotter och jag köpte 5 lotter 2008!

Min bror ligger nog närmast Nobelpriset av oss två bröder, om nu filosofer får Nobelpriset! Däremot så är mina dikter mer troliga till ett Nobel pris än både Psykologi som jag läst och filosofi som min bror doktorerar i vid universitetet i USA!


Men det var intressant, det jag såg på Nobel festen!


Utomjordiska drömmar! Jag vet inte! Jag bara tolkar! Om jag tolkar rätt vet jag inte heller! För det får vi ju i så fall ett facit till i slutändan!

Vilken 3 Mars vet jag inte heller! Vad sker 3 mars och vilket år?

Nobelpris frågor

Hur lång tid tar det att rimligt bromsa i 3 ljusår? Om man bromsar i gravitationens hastighet i 3 ljusår, hur lång tid tar 3 ljusår då?

Att skeppet dyker upp 3 mars låter som deras humor: Life on Mars?


Så här står det om 3:e mars:

http://sv.wikipedia.org/wiki/3_mars

Men det kan också bero på detta:

http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5rdagj%C3%A4mningen

Skeppet ser städerna bäst i Mörker! Intressant va?

KUSLIGA DRÖMMAR!!!!!!!

Jag kollade upp Florida och Amerikanska revolutionen


Jag ser på film med Andreas i drömmen

Detta var intressant: Wikipedia; Dess röda andreaskors minner om den brittiska kolonialtiden; Samma kors utgör nämligen en del av Storbritanniens flagga:




Jag fick fram talet 3 från drömmarna: 3 mars 1845 (27:e)


Dröm, privat Badstrand

Kriget var resultatet av den politiska amerikanska revolutionen. Kolonister galvaniserade runt ståndpunkten att Stamp Act från 1765, som infördes av Storbritanniens parlament, var grundlagsstridig. Det brittiska parlamentet insisterade att de hade rätt att beskatta kolonister.


Spanien och den holländska republiken—franskallierade—gick också i krig med Storbritannien under de kommande två åren och hotade en invasion av Storbritannien och allvarligt testade den brittisk militära styrkan med fälttåg i Europa. Spaniens involvering kulminerade i utdrivningen av brittiska arméer från Västra Florida och säkrade därmed den amerikanska södra flanken.


Fawlty Tower - Engelsman och Spanjor som inte förstår varandra!




Jag är förbluffad! Vad tycker ni?


Jag tolkar detta som att vi blir deras 27:e stjärna i deras imperium och att detta kommer att ske något år i framtiden den 3 mars! Det var storstilat och det tycker jag verkligen! Amerikanska revolutionen är inte mitt område! Det kan finnas mer med detta som jag inte vet eftersom jag inte kan så mycket om den Amerikanska revolutionen.


Fawlty Tower passade bra in! Hur såg pengarna ut i Miami före Amerikanska revolutionen?


Jag får en upplevelse av att jag svimmar! För mig är detta mycket konstigt! Vi kanske får ett besök av något utomjordiskt!

Tänk, då har dem varit i mina drömmar och i mitt huvud hela mitt liv! Alltså, det stora på himlen är då det som varit i mitt huvud sedan jag var barn 5 - 6 år gammal. Konstig upplevelse det blir! Jag hoppas jag har pengar på den dagen så att jag kan gå till en pub och ta mig en drink! Kan behövas  : )


Dessa fakta visste jag inte före jag sökte upp informationen på WIKIPEDIA! Jag upplever det som kusligt!

Deras värld



Deras värld ser ut så här:



Många stjärnor som samarbetar för att kunna erövra nya världar!

Man trodde att den skulle se ut så här:




Men det gjorde den inte!


Deras religion är så här: Dem lägre livsformerna har ingen religion precis som vi inte hade någon tro och religion före vår Amerikanska revolution! Dem lägre livsformerna är giriga och snåla! Och om så Gud dök upp i deras värld så betyder pengarna allt! Fy FAN för dessa lägre varelser! Men en av dem är vår Gud! Vår Gud är givetvis minst eftersom den som är minst behöver ersättas för att den skall kunna ha det liv den vill ha! Det kan ju givetvis vi göra och vi gör sådant alltid (men det kostar planeter att göra så)! Nu däremot så ser inte vår Gud ut som oss och är någon av dem lägre livsformerna i enlighet med vår gamla Religion som vi hade förr! Vi ger därför Gud en storstilad Grav med hela den världen i gravvården! För givetvis så ger vi, för detta skiljer oss från dem som är lägre och oss!


Det är ju givetvis min tolkning! Men som ni förstår: Även vi på jorden skulle få medge att en sådan religion är att man tror!


Därefter kommer tanken om en högre livsform: tror den verkligen på Gud eller tror den inte på Gud - bluffar den? Tja, det verkar ju faktiskt som att det är bra att tro på att provröret kanske är farligt och därmed är deras gamla Gud som gömmer sig där med en undergång över dem! För om man inte tror på det så är man ju arrogant mot andra livsformer i universum! Alltså tror man! Och man tror på att ge sin Gud!

Mikael Wiehe Keops Pyramid


Jag vet inte vad jag skall säga Mikael Wiehe? Din musiklåt blev häftig!

Jag lyssnade på Keops pyramid och om man nu lägger ihop drömmarna:

Memorial Beach: Det finns en judisk minnesvård i Miami!
USA:s frigörelse från England: Fawlty Towers
Den filosofiska läran om Marx och revolutionen vilken från början kommer från Amerikanska frigörelsen

Pyramiden: USA dollar med Guds öga!


Mikael Wiehes sång: Keops Pyramid



Tja, ni folket i Luleå, sur på mig för mina drömmar! Ni förväntar er att jag kan kräva något som är pengar så att ni slipper som vår förmögne kompis Johan att betala någon! Vad är det för en tro? Det är bara idioti även för att vara religion!


Men sedan så är det så här: Kristendomen är något statiskt! Den förändras aldrig och det dyker aldrig upp något nytt! Alltså borde USA bli Engelskt igen och betala Englands koloniala skatt till England!

Vad gjorde då USA för att slippa detta? USA kom med frälsningsreligionen, den nyreligiösa religionen!

Men vår gamla religion menar: Kungen har pengar och därför är pengarna kungens! Patrik har inte så mycket pengar och därför har inte Patrik pengar! För kungen kan ju aldrig tänka sig att ge Patrik pengar! Alltså, inget nytänkande och vi väntar på DÖDEN vilket skeppen lovar oss i enlighet med vår religion!

Skeppet har en religion där man lever! Vi har en död religion där man är död!

Alltså: Deras högre filosofiska teori passar in i vår lägre teori!


Inte så kul för oss! Om ni nu har en hjärna att bry er med, ibland så undrar man...


Men det var ju snällt att ge oss en gravvård, för inte kan jag mena på motsatsen!

Utomjordisk dröm - Vad står på gravporten till vår värld


På denna enorma gravport skriver skeppet: REQUISCAT IN PACE


Det blir vår dåliga engelska översättning av Jag och katten i Pang i Bygget (Fawlty Towers) översättningen.


Tja, jag tänker inte mer fråga om en Lotto vinst av dem 2 skeppen   : )


Detta var då alltså dikten jag skrev till flickan som jag mötte i dödsriket! Skeppen gjorde den dikten bättre! Min flick kompis som dog när jag var barn där vi lekte svarta madam var alltså nyckeln till alla mina drömmar vilka menade att dem 2 skeppen tänker besöka oss och bygga en gravvård av oss alla med mig som er Gud!



Hmmm..... Men jag är ju mänsklig! Jag upplever att jag ändå önskar innerst inne att jag blir räddad på den dagen när skeppen dyker upp! Att allt blir som i Liftarens Guide till Galaxen! Att någon annan förutom dem två skeppen också funnits där och att jag kan lifta med dem när jorden försvinner! Kanske en barnslig önskan men det skulle vara kul.

Precis som igår! Jag såg ett stort stjärnfall på himlen och önskade att jag vann på Lotto idag!

Vi är ju sådana som människor!

Nu kan ni läsa om mina tolkningar och drömmar här i min blogg!

Utomjordisk dröms filosofiska förklaring


Gravvårds entreprenören skriver helt enkelt Singers filosofiska teori med Katten vilken då är jag!

Världen grundades med den Amerikanska revolutionen gentemot Engelsmännen!

Engelsmännen - Pang i Bygget

Därefter uppstod det en teori där Marxismen menade att samhället utvecklades genom Revolutioner!


Detta skriver skeppet därmed in i sin egen värld eftersom jag är dem två kaptenerna och förklarar sin egen världs filosofiska teorier med slaget som förlorades och deras Nya Värld!

En mycket vacker berättelse i vår gravvård helt enkelt! Där dem gjort oss till Terrakotta mumier vilka antagligen kan berätta om vår värld!


Och som förut: Det jag ville var att få några miljoner kronor och få ha kul på Miami Beach! Alltså min önskan var egentligen liten (om vi ser till alla pengar som finns i vår värld) men för stor för att vår värld skulle kunna genomföra den för mig (även om jag så var Gud)!

Och där hamnade vi på ett lägre samhälle än dem! Vårt samhälle bekostar miljarder kronor för att inte ge mig ett par miljoner kronor!

Alltså, deras dom över oss: Utomvärldsliga resor kostar mycket! Dessa kommer aldrig göra några resor i världsrymden! För hur skall Johan kunna enas om någon annans idé?


Då menar jag: Människor är inte aktivt giriga! IQ spelet ger oss ett gratis spel om dagen med deras adventskalender! Det var bara det att 5 - 6 miljoner kronor var för mycket, även om det inte var så mycket pengar i stort! Det var för mycket att ge Gud det i vår värld! Vår religion var att Johan skulle ha sina pengar och vår religion var ju inte så mycket att något framåtskridande skulle ske! Det var vår värld och jag tänker att vår värld i framtiden visst skulle kunna komma till stjärnorna!

Min attityd kommer ju (som jag vet det) vara för er! Men hmm.. jag står ju då i en gravvård rikligt bekostad av dem!


Läs nu inläggen här efter! Jag vet inte vad jag ska tycka! Men om dem 2 skeppen dykt upp 3 ljusår bort så tänker jag att vi har fått 2 problem!

http://www.mittensrike.se/shaanxi/xian/terrakottaarmen

Utomjordiska drömmar: Kattspikaren!


Jag kan börja så här: Jag vet inte vad jag ska tro! Skulle jag tro på detta så skulle ju det vara konstigt! Men det verkar ju logiskt och riktigt! Jag får fram en riktig värld och ingen flum värld!


Ni kanske inte förstod metaforen om Jag som katt!

Kommer nog från min pappa! Han hade en kompis som barn som spikade upp katter på Kors!

Alltså: Står jag kvar när skeppet kommer så spikar skeppet upp mig på ett kors: Och då är jag ju fortfarande Gud! Springer jag så är jag också Gud: Gud som sprang ut i universum! Jag är alltså dem två skeppens kaptener!

Vem har kommit på det: Min bror!

Min bror doktorerar för tillfället på universitetet i USA där dem har flest Nobelpristagare! Min bror var djurrättsaktivist! Min bror har kanske inte alltid så mycket för mig men han har mycket för vår Katt   : )

Hur gick det då när skeppen förlorade sitt berömda slag? Deras stora amerikanska armé krävde pengar och lön av presidenten! President var utan pengar eftersom dem förlorade 2 skepp i en främmande värld! Armén gjorde då mynteri och Polisen och Presidenten sprang! Gud sprang sin väg!


Därefter så var det provröret som alltid var deras Gud! Gud var ingen av dem utan en varelse i en helt annan värld!



Vårt polisväsende på jorden!


Frågan blir till mig blir då: När satt du i fängelse Gud? För det påstås ju så att du satt i fängelse!

Mitt svar: Nej, det var Thomas Wiehe som satt i fängelse!
Frågan blir: Men varför säger dem så Gud?

Mitt svar: Johan ville skydda sina pengar och kom på en list för att slippa betala mig!

Frågan blir: Men var det så mycket begärt: Att du fick några miljoner kronor och fick ha roligt på Miami Beach?

Mitt svar: I vår värld, ja!

Frågan blir: Har du gjort det som du påstås ha gjort?
Mitt svar: Jag har aldrig varit i någon rättegång där jag varit anklagad för något!


Frågan blir: Kan man ha gjort ändå?

Mitt svar: I vår värld hade vi inte så stor kontroll på oss själva och allt annat så därför vet man ju aldrig! Och det passar ju bra för vår kompis Johan när han vill slippa betala mig!



Men som i inläggen här efter så beskriver den ju sina ambitioner och vår tro och deras tro!


Deras samhälle står mycket högre än oss och det tror jag att vi skulle också anse om den! Vi saknar helt enkelt filosofiska teorier i vår värld vilka vi skulle behöva! Dem menar: Genom bakslag skapas nya tankar och världar!

Utomjordiska drömmar


Om ni läser inläggen här efter så blir det ju faktiskt en helt otroligt vacker berättelse!


Deras värld gick under i och med att dem inte lyckades besegra provröret! Alla deras pengar flydde och blev en unik gravvård för kaptenen ute i universum!

Efter detta så tyckte dem då att provröret var deras Gud som manade till försiktighet! Gravvården är alltså vacker eftersom vi är deras kaptener som förlorade! Den ena kaptenen är våra krigare (Helena med sin pappa stormästaren för Frimurarna) och den andre är befolkningen som flyr (Läkare, filosofer, psykologer, Trossen med sina lätta infanterister).


I vår värld: Det var mest en liknelse som jag förstår det! Vår värld finns ju kvar: Deras värld gick ju under - alltså kostnaden var betydande större på att förlora 2 skepp än att vi förlorar lite på jorden! Ungefär 1 skepp = 1 jordklot! 2 skepp = 2 jordklot!


Dessutom, en sådan resa för oss skulle kosta kanske 3 jordklot och vi skulle inte kunna genomföra den!


Jo, den tycks passa bra i flertalet av jordens religioner!

För om så vår Gud dyker upp så menar skeppen: Jaha, se där, det var Gud, Gud ämnar visa oss när vi var ledsna, hurra för Gud! Det är som att den himmelska hären har dykt upp genom speglarnas värld! För ni mina kära medmänniskor kanske tycker att det är roligt att dö när det kommer något stort, men som jag menar: Jag skulle bara vilja ha några miljoner kroner och få ta mig en drink på Miami Beach!



Deras berättelse menar:

Skall man stå kvar: Nej, då dör man ju!
Skall man fly: Ja, om man vill leva!



För om jag skulle vara upp i rymden och möta det skeppet så skulle inte jag räcka långnäsa åt den, jag skulle fly!


Därefter: Man vill ju att det var på det här sättet = Att det som var stort älskade mig gränslöst och tog med mig i sitt skepp som i Liftarens Guide till Galaxen där jag får uppleva universum och prata med deras president och alltid få det jag vill! Eller att det är Jesus som gränslöst älskar just mig och ger mig allt i evighet medan jag lever!


Men den som brukar älska mina tjejer är ju jag och jag är ju rätt så liten! Skeppen menar att man skall se mer till mig för dem stora skeppen har diskutabla önskemål om vår värld! Man skall helt enkelt ge mig några miljoner kronor som jag kan spendera på Miami Beach! Det är ju en trevlig åsikt, för i vår värld så har ni ju svårt med det och jag är ju egentligen bara 1 kille och det borde ju inte vara svårt! Men vår förmögne kompis  Johan hade svårt med sådant! Och alla med pengar hade svårt med sådant i vår värld!

Skeppen tyckte att detta var unikt och det visar på något dåligt hos mänskligheten vilket skeppen anser som Barbariskt!

Men ni tycks alltid ha svårt att älska den lille killen eftersom vi alltid önskar något stort som älskar oss gränslöst! Och sådant kommer jag nog då att säga, om så blir fallet enligt deras gravvårds entreprenör!

Drömmen om mumierna i Hotellet, vacker dröm



Drömmen om dem kommunistiska mumierna i hotellet i Miami blir:

Jag och min kompis står längst upp och tittar ut! Det är mumierna som håller oss uppe! Den som håller katten ovanför sitt huvud till slut är Farao själv!

Och vad blir det:








Vackert va?

Jag är alltså det allseende ögat på toppen av pyramiden!

Men själv är jag inte riktigt sådan!

Jag mötte min kompis som jag har hemsidan med och fick en chokladkaka av honom igår! Och IQ spelet bjuder nu alla sina spelare på gratis spel på sina spel efter en vacker adventskalender! Så min åsikt är inte riktigt lika negativ!

Men så förstår jag dem i drömmen och det tror jag är rätt utifrån ögat på pyramiden! Drömmen var hemsk men i slutändan mycket vacker! Precis lika vacker som hon som drömde om det första skeppet i Arn musiken: Snö! För faktiskt så var det vackert även om det förebådade om mycket tråkiga erfarenheter för oss i stort från och med att skeppen dök upp!

Jag tycker att min logik var bra, vad tycker ni?

Men därefter som ni förstår: Utomjordiska skepp blir svåra och krångliga! Finns dem osv....

Nej, det var en förolämpning


Vissa tänkte: Men om vi hade hängt Patrik i ett hopprep när han var 4 år gammal så hade skeppet aldrig sett något!

Det utomjordiska skeppet ger oss sin åsikt i mina drömmar! Ni vill bara inte se det eftersom det innebär sådant som ni inte vill att det genomförs!

Drömmen betyder: Patrik borde få alla era pengar!

Drömmen svarar: Dem klarar inte det!

Drömmen säger: Hur det än är i er värld så är våra resor dyra! Hur det än är så är det lika kostsamt som hela er värld under befäl av Patrik som er kapten!


Då kanske ni nu säger: Nej, nej, nej! Men jovisst, för tänk er att ni på riktigt skulle ge bort alla era pengar till Kungen eller USA:s President och att då kravet var att Kungen eller presidenten skall ha kul och blåsa alla era pengar på dyra nöjen!



Den menar att vi är sådana som Andreas och Johan och att vi aldrig kommer till världsrymden! Men eftersom jag är deras Gud så säger dem att dem bygger mig ett heligt skepp här på jorden!


Alltså min replik: Jag önskade mig bara få ha några miljoner kronor och ta mig en drink på Miami Beach! Och där uttrycker jag då en stor visdom om oss alla och om dem alla!



Men det där med hopprepet kanske skulle funkat, men hur skulle man veta att jag hade detta inom mig? För det vet vi ju inte ens nu, idag?

Snö, kamoflage


Skepp 2 - musik Snö!

Jag tänker att skeppet sjunger mina poetiska sånger fast bättre!

För mig upplevs det som att jag fortfarande står vid badrumsspegeln som barn med min tjej kompis! Ut från badrumsspegeln kom alltså först svarta madam som säger: Mästaren har kallat på mig! Gud har ämnat föra mig från speglarnas värld in i verkligheten!

Nästa gäng är ett kamoflerat gäng som dyker upp från samma badrumsspegel! Hon drömmer om det första skeppet - snö! Alltså - det andra skeppet drömmer om det första skeppet!

Korsriddarens skepp!

Och deras religion är som en spegelbild av vår religion!


Jag känner mig förtvivlad! Skeppen är antagligen svarta!


Vem är då skepp 2?


Det är hon och hennes bror

Min poesi 3 december

Där vi vaknade upp
så var det trollskog
och högfjäll

det var kungsmark
och klara vattendrag

precis som fårorna i ett ansikte

ingetdera högljutt
eller osäkert

mest sympatiskt



Det är tolken och hennes bror 1993



Jag skulle vilja möta dessa utomjordiska skepp! Det ena skeppet drömmer om det andra skeppet!


Tolkningarna blir svåra, men jag tänker att jag har förstått detta något sådär bra denna gång! Det tar liksom inte slut denna gång utan fortsätter! Tolkningarna går att få ihop!



Skeppen saluterade helt enkelt jorden!


Det första skeppet sjung baklänges och det andra skeppet sjung framlänges! Jag sjunger framlänges att jag drömmer om det första skeppet och det första skeppet saluterar oss alla på jorden!

Det blir konstigt när det är stort! Jag skriver detta så att ni inte tror att jag inte tycker att detta är konstigt!

Vackert, kärlek


Drömmarna gick ihop denna gång! Det var väl tänkt så.

Humor och djup tycker jag att jag får fram! Om man hittar det utomjordiska spökskeppet så är det bara att gå in och fråga kaptenen om all deras världs utveckling.

Kaptenen ordnade den dyraste gravvården i deras historia tycks det som!

Den tycks ju dessutom vara en form av religiös varelse! Utifrån att den därefter skriver: Better to be safe than sorry!

Jag tycker att modern på det skeppet är kärleksfull! Jag hade gärna för en stund mött dem i verkligheten!

Den tycks hänsynsfull och inte kallblodigt elak! En kärleksfull kvinna! Jag tror att jag faktiskt älskar den kvinnan!


Därefter vill vissa av er ha något större! Det här är så stort så att det är svårt att tro på det!

Berättelsen och Gudstron är säkert från deras urtid! Mycket har säkert skett sedan dess!

Det blir ju intressant! Jag funderar på hur lång tid det tar att bromsa sig fram till jorden? Jag skulle faktiskt vilja möta dem!


Därefter så är detta för stort! Jag vet inte vad jag skall tänka?

Tandläkaren - Ett utomjordiskt spökskepp (Aniara)


Allt blev konstigt när jag skulle till tandläkaren idag! Jag tänkte att jag kom för sent men istället kom jag för tidigt! Därefter så hade jag glömt pengarna hemma osv... Men tandläkaren var som alltid bra! Tanden rotfylldes och blev vit och vacker utan smärta! Tandläkaren tittade på min andra tand som varit till besvär och den såg ut att bli bättre, vilket var bra!


Utomjordisk dröm

Gud är i deras tro förrädaren med sitt ord: Better to be safe than sorry!

Det är den kaptenen i drömmen om staden som flyr med skeppet! Men då menar dem att det är så med provrören och att den som utfrågas oftast är lurig och försöker föråda dem som är Gud! Jag är alltså deras Gud i vårt fall och då får jag ett spökskepp av dem = Memorial Bech av Miami Beach! Det tänker jag att dem menar! Och eftersom jag är deras Gud som ser ut som oss så hyllar dem mig och oss genom ett sådant komplex där jag som 6 åring går omkring med min katt och är Guide!

Exempel:
Besökare: Men vad hade ni för matematik på Jorden!
Jag med min katt: Det är inte mitt område men om ni väljer att besöka 323 så kan ni få reda på allt där!

Frågor till mig är mer sådana här:
Besökare: Tyckte du att julaftnar på jorden var roliga?
(Efter mitt svar om vad jag tyckte så kommer det kanske en förklaring om vad julafton var för något i vår värld)

Därefter så förklarar jag nog att katten var en Gud i Egypten vilket förklarar relationen mellan mig och dem!


Men som ni förstår så är detta ett spökskepp precis som det spökskeppet någonstans i universum där kaptenen oförtröttligt fortfarande vandrar runt bland skeppets salar!


Som jag upplever det: En stor hyllning till mig som varelse på jorden! Men att jag önskat mig ett par miljoner kronor och en drink på Miami badstrand medan jag levde!


Svarta madam är det skeppet som förlorade vilket skeppt som anländer spelar!
Det andra skeppet är spökskeppet! Skeppet som flydde!

RSS 2.0