Oroande bra hos tandläkaren

Jag oroar mig hela tiden för detta med tandläkaren!

Nu har tandläkaren kört ström genom mina tänder! Tandläkaren menade att det bara skulle kittla lite men det gjorde mycket ont i dem tänderna som levde.

Därefter så blev det oroande bra hos tandläkaren! Jag slapp att betala röntgen 2.

Tandläkaren sa att han aldrig haft några patienter som dött och därefter så menade han att jag nu skulle få en nyanställd tandläkare eftersom han själv skulle vara bortrest och arbeta på annan ort!

Mina kompisar tycker att jag oroar mig onödan, jag vet inte!

Ungefär så här:

Tandläkaren: Ja, hmmm... Vi tänkte att du slipper att nu betala avgiften och istället får betala avgiften när du vill! Och låt säga att du väntar en evighet med att betala avgiften, då har avgiften betalt sig själv  : )

Mina kompisar hos tandläkaren: Men det lät ju jättebra!

Tandläkaren: Hmm.. Jo, vi har nu visstidsanställt en tandläkare vilken använder fingerat namn som skall ordna med dina tänder, vi kan kalla honom Åke! Det finns inga bilder på honom och man kan inte hitta honom på Facebook!

Mina kompisar hos tandläkaren: Jasså, precis som en författare, det lät ju kul!

Tandläkaren: Hmmm.. jovisst, vilken artist tycker du är bra?

Mina kompisar hos tandläkaren: Rammstein!

Tandläkaren: Bra, då anlitar vi Rammstein och så får dem stå och spela dem låtarna du vill höra under hela tiden som Åke lagar dina tänder. Låter det bra?

Mina kompisar hos tandläkaren: Det låter ju jättebra! Helt gratis?

Tandläkaren: Jo, vi räknar så här: Under en evighet när du inte betalar din avgift så kommer pengar någon gång att bli värdelösa! Och utifrån att pengar någon gång blir värdelösa, varför skall du då betala avgiften, för pengar blir ju ändå värdelösa någon gång! Låter det bra?

Mina kompisar hos tandläkaren: Det låter ju jättebra, jag ser verkligen fram mot detta!


Men jag kanske oroar mig för mycket! Många tänder levde ju faktiskt för det kände jag när strömmen slogs på! (Och mina kompisar är ju trotts allt utbildade på universitetet allihopa)

Dödlig tandsjukdom!

Jag skrev denna blogg eftersom jag riskerar att dö av en tandsjukdom!

Om jag dör vet jag inte förrän efter tandläkaren är färdig med mina tänder! Som ni upptäcker så får jag diskutera allt annat än det med tandsjukdomen!

Detta har ju sedan 1998 - 1999 varit tråkigt i mitt liv och jag rekomenderar er därför att inte besöka Domkyrkan i Lund eftersom Prästerna där tycks vara dåliga mot sina egna troende!

Annars så får ni bara ett tråkigt liv och därefter så vet vi inte något!

För det som på senare år framkommit genom forskning ser inte lovande ut om något liv efter döden!

Forskningen försökte från början under 1500 talet att hitta Gud med filosofins hjälp men allteftersom så har forskningen dementerat den religiösa tron!

Inte ens kyrkan tror på religionen och det innebär att det inte finns något kul i kyrkan!

Jag valde däremot Kyrklig begrevning om jag dör av min tandsjukdom och det för att jag gillar högtider som Julafton!

Så roliga man var på TV 11 om min tandsjukdom var att patienter som dör i denna tandsjukdom ser ut ungefär som det Australiensiska fotbollslaget som rullar med tungorna innan döden! Sådana personer har inte hittat några fel på sig själv innan sin död vilken brukar ske i 40 års åldern.

Som ni förstår så är kyrkan och tron rätt så ute! Kyrkan är som att ha en som spelar trumpet i en skog!

Tja, ni ville inte!

Jo, och eftersom ni inte ville ha ett skydd mot meteoriter och utomjordiska rymdskepp så kom ni på en plan om hur ni ändå skulle se snygga ut:

Då skriver ni att min mor är psykiskt sjuk! Jo, det stämmer, hon blev sjuk i depression 1996!
Då skriver ni om ett snatteri 1987 och att jag medgav så före! Nej, stämmer inte! Ni ljuger ofta här och om vi tjatar om det så är det att jag påstås då medge snatteriet efteråt!
Därefter så blandar ni ihop det med statsminister Göran Persson och hans snatteri av en Godis!


Hej kyrkan!

Ni behöver ju inte det!

Hej Republikanerna i USA!

Ni behöver ju inte det!

Svaret jag fick var av sådana som finansierar forskning och svaret var: Drömmar är för diffust! Meteoriter är för ovanligt!

Alltså: Varför skall man ha ett skydd mot meteoriter när dessa bara slår ner var 10 000 år? Många drömmer och varför tro så på drömmar i mitt fall? Det fanns inget intresse!


Snatteriet låg för långt bort i tiden och jag vet inte vad jag sa? Och varför?

Sanningen

Pilatus undrade ju år (ungefär) 33 om vad sanning var?

Ja, sanning är diskutabel och vi satt därefter och diskuterade detta i 10 år om vad som var sanning!


Jo, jag sa till min mamma att jag hittat på drömmen om Nepal! Ni avlyssnade hemmet och då sa jag så!

Men min mamma klarar inte av sådant som drömmar! Hon tycker sådant är kusligt och otrevligt! Hon gillade inte det där med att jag besökt Lunds domkyrka osv... Hon är inte med i någon kyrka och ägnar sig inte åt tro! Hon avskyr kyrkan! Jag ville inte gräla men eftersom allt blev på detta sätt så blev det ju ett gräl ändå!

Så därför sa jag så! Men efter några veckor så sa jag att det var en dröm!

Och som jag skrev så kan man inte kolla drömmar! Det är ju mest jag som vet om det är en dröm eller inte!

Men det är ju samma nu! Hur skall man veta att jag hade drömmen om Dödsriket i April 2011?

Jag pratade förvisso med Gaston och berättade att jag drömde om dödsriket något efter drömmen om dödsriket!


Men vi vet ju inte sanningen om hur många stjärnor det finns på himlen heller eller ens hur många sandkorn det finns i världens öknar.

Det är bara ett sätt att slippa att ha ett skydd som försvarar jorden mot meteoriter som kan träffa jorden!

Men jag är inte sur! Ni behöver inte klaga på mig! Ni ville inte ha ett sådant skydd eftersom drömmar var diffust och meteoriter för ovanligt!

Ordnat för tandläkaren

Nu har jag ordnat med det övriga för att kunna laga mina tänder hos tandläkaren.

Jag besökte läkaren och denna tog prover på mig. Läkaren var trevlig och hade arbetat som läkare i 40 år. Läkaren menade att han aldrig mött eller behandlat en person som avlidit på grund av dåliga tänder under denna tid som läkare och att detta kanske skulle lugna min oro inför tandläkaren vilken han rekommenderade.

Ja, det borde ju vara mer känt för en läkare ifall det var vanligt att dö av tänderna!

Men fortfarande så är jag inte lugn! När allt är klart och några månader därefter så kommer jag att återfå lugnet som jag hade innan tandläkaren och drömmarna!

Var och firade en kompis födelsedag igår också! God mat och tårta och vi blev några stycken!

Jo, drömmarna om belägringen av planeterna är häftiga!

Man är massor när man kommer ner till planetens yta vilken yr av svart sot och aska! Dessa varelsers sätt att formatera sig till strid påminner om getingboet eller gräshoppssvärmen! Överallt så öppnas det hangarskepp och ut så kommer det mängder med små skepp! När jag var så liten som 6 år när jag hade dessa drömmar så vet jag att man upplevde sig som upprymd och odödlig när man var i drömmen, man var liksom oändlig och omöjlig att hitta i en sådan stor grupp. Oftast så var målet en enstaka anläggning vilken var immobil och stred så bra den kunde men som var helt åsidosatt eftersom större delen av planeten var förintad. Dessa anläggningar låg dessutom i öknen vilken medförde att allt som rör sig syns. Så det blir ungefär hundratusentals snabbt rörliga fordon gentemot en orörlig anläggning. Den anläggningen jag såg var kraftfull men kunde på sin höjd skjuta ner några fordon. Och så ser själva markkrigen ut i mina utomjordiska drömmar. Massor med snabba och mobila anläggningar gentemot några enstaka skyddsanläggningar i några öknar.

Alltså, min idé med ett försvar gentemot meteoriter som kan förstöra jorden är nog sådant som behövs! Däremot så har aldrig jag i någon dröm sett att en civilisation som skeppet mött haft ett sådant försvar. Alltså, kanske det är vanligt att livsformer inte har sådant eftersom dessa inte anser sådant som viktigt! Livsformerna är dessutom oftast bättre utrustade än oss här på jorden!

Apropå pengar till tandläkare

Apropå pengar till tandläkare
Några lustiga personer (ungefär sådana som slog sönder mitt fönster) tycker ofta då att då kan jag få en dröm om Lottoraden!
Jag hade en dröm om Lottoraden där jag sitter och jämför Lottoraden med min kupong! Jag får 7 rätt och vaknar därefter!
Jag kom ihåg 2 nummer av 7!
Svårt att komma ihåg nummer när man sover!
Då tänker dem sig att man skall kunna styra mig i vaket tillstånd!
Nej, problemet är att man styr sig själv i vaket tillstånd precis som jag skriver om Urnan! Varför slår man inte sönder sin egna urna som är värd pengar fast att man kanske får en snabb tanke att göra så!
Därefter så kan det ju inte vara deras bekymmer i ett utom jordiskt skepp ifall vår värld är makaber gentemot mig!
Dem tänker ju spränga vår värld i luften och deras värld dem emellan är ju att dem är extremt bra mot varandra!
Jag tycker att dem förmedlat sig väl till oss och gett oss möjlighet till att försvara oss! Att gå samman och förbättra vår möjlighet. Men oftast så vill vi inte, vi slår ner oss själva istället, däribland mig.
Det är den Kristna människan igen som ni förstår! Hur mycket Jesus tycker ni att det är?
Behöver faktiskt gå till tandläkaren! Efter tandläkaren så kan jag lösa alla ekonomiska problem och problem med er kyrka och allt annat! Men för tillfället så är jag dödligt sjuk med tänderna!
(Att jag har ett bekymmer med mina tänder kan däremot vara det utomjordiska skeppets bekymmer. Skeppet kanske har en forskar etik, men den ekonomiska biten är ju vår planets bekymmer och det bara rättfärdigar deras synsätt av oss som lägre och ej livsduglig livsform).
Några lustiga personer (ungefär sådana som slog sönder mitt fönster) tycker ofta då att då kan jag få en dröm om Lottoraden!

Jag hade en dröm om Lottoraden där jag sitter och jämför Lottoraden med min kupong! Jag får 7 rätt och vaknar därefter!

Jag kom ihåg 2 nummer av 7!

Svårt att komma ihåg nummer när man sover!

Då tänker dem sig att man skall kunna styra mig i vaket tillstånd!

Nej, problemet är att man styr sig själv i vaket tillstånd precis som jag skriver om Urnan! Varför slår man inte sönder sin egna urna som är värd pengar fast att man kanske får en snabb tanke att göra så!

Därefter så kan det ju inte vara deras bekymmer i ett utomjordiskt skepp ifall vår värld är makaber gentemot mig!

Dem tänker ju spränga vår värld i luften och deras värld dem emellan är ju att dem är extremt bra mot varandra!

Jag tycker att dem förmedlat sig väl till oss och gett oss möjlighet till att försvara oss! Att gå samman och förbättra vår möjlighet. Men oftast så vill vi inte, vi slår ner oss själva istället, däribland mig.


Det är den Kristna människan igen som ni förstår! Hur mycket Jesus tycker ni att det är?

Behöver faktiskt gå till tandläkaren! Efter tandläkaren så kan jag lösa alla ekonomiska problem och problem med er kyrka och allt annat! Men för tillfället så är jag dödligt sjuk med tänderna!

(Att jag har ett bekymmer med mina tänder kan däremot vara det utomjordiska skeppets bekymmer. Skeppet kanske har en forskar etik, men den ekonomiska biten är ju vår planets bekymmer och det bara rättfärdigar deras synsätt om oss som lägre och ej livsduglig livsform).

Alltså, det kan inte vara skeppets bekymmer att vår planet har det svårt med att Patrik behöver gå till tandläkaren.

Ordnat men orolig

Nu har värden ordnat med fönstret vilket jag talade med honom om! Han var inte sur när vi möttes utan trevlig och fönstret ordnades till slut.

Det finns däremot vissa bekymmer vilka jag kom att tänka på idag! Dessa bekymmer kan leda till att jag inte får pengar till tandläkaren och detta oroar mig.

Sådana bekymmer har jag haft länge och det har därför varit svårt att få pengar till tandläkaren.

Detta med att lösa alla bekymmer brukar ta all den tid som borde gå till tandläkaren och när bekymren fortsätter så har man svårt hela tiden att få pengar till tandläkaren.

Så här ser det ut:

Arbetar jag så kommer arbetsgivaren inte acceptera alla mina tandläkarbesök! Studerar jag så får jag inte tandläkaren betald! Är jag arbetslös så har finansieringen alltid kommit i bakvattnet på att jag skall ha ett jobb!

Ibland så tänker jag att detta kommer att bli min död!

Detta har varit den främsta anledningen till att jag inte gått till tandläkaren förutom att jag haft en tandläkarskräck.

Så här

Tja, om det sker på jorden som sker i mina drömmar med det utomjordiska rymdskeppet.

Jo, jag skulle kunna föreställa mig hur det ser ut för dem attackerade planeterna eftersom jag befunnit mig så nära planeterna när dem förintats.

Så här skulle det se ut på jorden:


Jag har ju försökt att man skall få ett skydd till jorden mot asteroider och annat men det har aldrig funnits någon sådan vilja att ha sådant skydd för jorden. Vi får därför tänka oss att personen som ser detta är bergsklättrare på ett högt istäckt berg.

Först så ser han hur rökpelare ställer sig upp mot himlen under ett par dagar. Det är städerna och jordens skogar som brinner under ett häftigt bombardemang från det utomjordiska skeppet. Det har jag ungefär sett i drömmen att så sker men då från rymdskeppets håll.

Efter några dagar så kommer personen att se hur 100 000 tals skepp i olika storlekar och form äntrar jordens atmosfär. Det är ofta fraktskepp och mindre hangarskepp. Mindre utifrån att det stora skeppet kanske är stort som jordens måne. Det är himla häftigt att vara i det stora skeppets hangar, man kan springa efter sådana mindre skepp i en hel dröm. Alltså, 100 000 tals skepp är en uppskattning.

Därefter så ser nog inte personen vad som sker men Moderns generaler beger sig därefter i strid med kvarlevande skyddsanläggningar på jorden.

Och därefter så vet jag inte! Jag tror att dem därefter rensar luften och koloniserar planeten!

Så ser det nog ut!

Drömmar för tillfället

Så här är mina drömmar för tillfället:

Idag så drömde jag att jag gick omkring på stan och tittade på kläder på Röda Korset. Jag möter en tjej vilken jag förstår tycker att jag är snygg. Hon är lite avig men jag bestämmer mig för att jag skall stöta på henne (sådant gör jag aldrig). Jag tänker att jag snart ändå kanske dör och därför så kan jag lika gärna stöta på henne som att jag inte stöter på henne.

Hon är lite trög och jag funderar under hela tiden på om hon egentligen är intresserad av mig men till slut så kommer vi hem till där hon bor. Hon bor på ett av dem finare områderna i stan men hon säger att hon delar på lägenheten. Hon har det stökigt men jag menar att jag kan dammsuga hemma hos henne (jag har inget annat för mig menar jag). Vi kommer upp till där hon bor och där blir jag förvånad att hon delar på lägenheten med en kille.

Jag börjar dammsuga (som jag lovat) och efter en stund så kommer hon in till mig och börjar krama och smeka mig.

.................

Samma dag som jag gick till tandläkaren och beställde tid:

Drömmen är kort och koncis. Det är mörkt nästan svart i drömmen där träden sträcker sig kusligt och vindstilla mot himlen. Ute i mörkret kör en taxi i ilfart bort mot sjukhuset. Sjukhuset lyser av värme, men det är fortfarande långt kvar. En röst dånar: MEN DET VAR FÖR SENT!

Efter den drömmen så vaknade jag snabbt och sprang därefter ner till tandläkaren och beställde tid!

Okej

För att förklara mig så skriver jag så här:

Vet ni allt om era egna drömmar?

Jag har haft dessa drömmar sedan jag var 6 år gammal om ett utomjordiskt skepp!

Finns skeppet på riktigt: Vet ju inte jag? Menar ni att ni vet sådant om era egna drömmar? Hur gör ni för att veta sådant?

Kan det vara Gud: Vet ju inte jag? Menar ni att ni vet sådant om era egna drömmar? Hur gör ni för att veta sådant?

Hur dör hans granne av samma åkomma som kanske du dör av och därför oroar dig för? Vet inte?

Alltså: Vilken fråga ni än ställer så vet ju inte jag!

Jag är lika okunnig på det området! Men att det är på det sättet som ni alla har sett gör att jag undrar hur det kan fungera?


Vem jag därefter är i en mytologi eller vad det är för drömmar osv.. är inget jag vet! Jag är en vanlig människa som er och vet inte heller något om detta!


Dessutom, skulle jag skriva att jag visste, så skulle ni ju bara veta att man inte vet något sådant och skriva: Men sådant vet man ju inget om! Så varför alla dessa fiktiva och påhittade gräl där ni vill gräla om något som man aldrig kan besvara? Gräla med någon som kanske ligger inför döden!

Och det om 1998 när det idag är 2011?

Jag vill gärna ha ett bra svar på den frågan! Jag har försökt besvara er och nu fick ni en lätt fråga av mig!

Benskörhet

Så, nu har jag frågat om benskörhet!

Benskörhet var inte så farligt och jag behövde inte vara orolig för att tappa huvudet eller något liknande på grund av benskörhet!

Att bryta armen i ett sådant fall som jag hade betraktas som normalt. Onormalt är ungefär att bryta armen 4 till 5 gånger om året och att bryta armen vid enkla stötar som för exempel att öppna en dörr!

Kvinnor led av benskörhet i större utsträckning än män och om detta med benskörhet var ett problem så blev jag remitterad från tandläkaren. Och även om jag skulle ha benskörhet så var det inte farligt och även om tandläkaren remitterade mig så var det inte heller (så) farligt.

Jag har inte heller några andra effekter som diabetes eller liknande vilket också betraktades som bra!

Alltså, benskörhet var inte en större problematik!

Skönt...

Jag är så orolig!

Jo, jag ser benskörhet

Att jag kanske har benskörhet för mina tänders skull?

Ja, jag tänker en massa sådana oroande tankar också! Jag vet ju inte men han som kollade ryggen han visste att jag hade vid ett tillfälle brutit armen. Han var inte så brydd i det och jag vet inte vilka forskare och experter jag skall vända mig till då? För att kolla sådant!

Det var en bättre diskussion! Men själva oron gör jag ju inget åt eftersom jag inte vet vad jag skall göra? Det är som att tänka: Tänk om jag har problem med cancer och så vet man inte vad man skall göra åt cancer.

Hej

Jo, faktiskt vår kompis Mattias har flyttat hit!

Jo, Sara Persson tyckte vid ett tillfälle 2003 att jag luktade! Hon tänkte att jag var upphetsad! Det var Samuel som hade roligt åt det - han menade: om någon luktar så är det ren smutts! Men hon var sådan. Hon skrev det i en anteckning i sin dator 2003!


Jo, själv skall jag ordna med lägenheten! Det blir nog jobbigt! Vaktmästaren är nog sur, han brukar vara det.

Jag tänker så här ibland: Det är nog tråkigt att vara Präst! För det är ju alltid du som sitter där bakom media och media beskriver alltid att du har det tråkigt!

Och därefter så ska vi tjata om en massa människor som saknar huvud! Jag tror inte dem saknar huvud i sitt egna liv men i mitt liv, så varför skulle dem bry sig! Dem kan ju bara tycka vad som helst och du är ju alltid med på det! Vadå, trodde du att folk var bättre i den här världen?

Du verkar alltid ramla ut ur diskussionen också, vad jag än diskuterar så tycks du alltid hamna på vad folk tycker! Så är det 1 människa här och där för massor av år sedan. Skall jag säga till dem att dem inte får tycka vad dem vill tycka? Sådant går dem aldrig med på!

Himlen

Ja, vi får se! Jag försöker nu att göra mitt yppersta för att klara livet och inte hamna i himlen för tidigt.

Himlen har ju funnits i många tusen år och livet brukar ju vara i omkring 80 år! Det skulle vara kul om jag också fick leva 40 år till och dö med barn och barnbarn. Men jag vet ju inte ens vad tandläkaren tycker! Han menade att allt skulle gå bra och jag får tänka att han inte bara dämpade min oro!

Det där med himlen får nog ge med sig av sig själv om jag nu inte lyckas med att överleva! Himlen lär nog i så fall få sina förklaringar där förklaringarna inte kan ifrågasättas på samma sätt som i livet.  : )  För vad jag än skulle tro så kan ju det ifrågasättas så länge jag lever!

Jag tänker mer på undersökningar för tillfället! Jag har kollat med 3 experter och jag vet inte hur jag nu skall gå till väga? Mycket oro för en dröm, men sådan är jag!

Jag fruktar dem drömmarna!

BIG MAC & CO

Jag festade idag med en middag på McDonalds efter att jag fått reda på att jag kanske inte dör av min tandsjukdom!

En upptäckt i dödens oro:

Jag kollade vad man kunde ge bort och upptäckte att jag nästan inte hade något att ge bort! Kläder vet jag är bara att slänga! Vi har nämligen ett bra Röda Korset här som får in kläder direkt från butikerna vilket medför att man får helt nya kläder till en kostnad av 75 - 125 kr! Alltså, du får exakt samma produkt som är helt enligt mode och trend för för ett pris av ungefär 100 kr när det samtidigt i butiken kostar 800 kr! Kläder har alltså inget värde.

Samma var det med dator och allt annat jag ägde. Det som var något att spara var mina dikter samt ett porträtt av mig där jag ser ut som att jag brinner i helvetet  : ) Konstnärinnan menar något annat men det ser ut som att jag befinner mig på en varm platts på Tavlan  : )

Det var allt att spara efter att jag dog: mina skrivna dikter samt tavlan! Jag är ju dessutom rätt så ung så inga släktklenoder eller liknande fanns i min ägo!


Skojade ni inom media?

Jag såg att ni pratade om Italien! Finns det praktiker i Italien som är experter på sådant här med tänderna? Eller menar ni att jag kan få begravningsplats inomhus i Italien? : )

Så här är det: Jag känner Johan och andra vilka är multimiljonärer! Kommer det fram att min tandsjukdom är dödlig så skulle dem kunna tänkas låna mig pengar eller på ett avtal med mig om livförsäkring låna mig pengar!

Det skulle alltså inte vara helt otänkbart att jag skulle kunna köpa mig en platts där i Italien ifall jag var dödssjuk med min tandsjukdom!

Så jag menar allvar med min fråga om vilken expert jag bör välja!

Nu är jag ju förvisso enligt 3 experter inte dödssjuk men om ni vet bättre så är jag intresserad!

Det är ju mitt liv så givetvis så är man intresserad!

Tandläkare 9100 kr

Nu har jag kollat mig hos två vanliga läkare Rygg, Nacke, Hjärta, Tunga samt Tandläkare undersökning!

Ingen har sagt att jag kommer att dö! Tandläkaren skall förvisso göra en grundligare kontroll av mina tänder snart men tandläkaren trodde inte att jag skulle dö.

Tandläkaren var trevlig och undersökningen gick snabbt! Min tänder var ju inte snygga men han tänkte att det inte skulle ta längre än 2 månaders behandling.

Vi får se efter att vi gjort den andra undersökningen också men jag tänker att om han skulle ha hittat oroväckande symptom redan nu så borde han ha skickat mig akut.

Jag vet ju inte hur det fungerar med sådant men jag tycker att jag har försökt att få en klarhet i om jag ligger för döden eller inte. Ingen har menat så än så länge att så är fallet och jag har därför idag också försökt utföra andra göromål än att bara ägna mig åt tänderna.

Det upplevs lite mer positivt och det var ett fint höstväder när jag var ute idag! Men därefter så får vi se!

Priset han än så länge avsåg var 9100 kr och det var mycket lägre pris än dem 30 000 kr jag tänkte att det skulle kosta. Han menade att det var tandläkarförsäkringen och att jag därför fick ett lägre pris.

I bästa fall så är jag helt kry om 2 månader med snygga fina tänder! Men jag är fortfarande lite oroade för att så inte skall vara fallet. Men oro brukar ju vara på det sättet. För det är ju trotts allt 3 experter som menat att jag inte kommer att dö och jag som inte är expert oroar mig för att dö.

Alltså:
Trevlig tandläkare
Billigare tandläkare
Trevliga läkare

Kanske överlever och ser snygg ut efteråt!

Kanske.... För törs man vara så positiv?

Drömmen

Nej jag följer min tydning av drömmen mer än någon levande människa vad det gäller min eventuella död! Människor har en tendens att överdriva, önska sig att så var fallet osv... vilket medför att dessa inte är tillförlitliga.

Därefter kan människor ändå ha rätt men mina drömmar har på ett mer nyanserat sätt haft osjälviskt rätt!

Däremot, även att många påstår att tandläkaren inte borde vara problem så har jag ju sett att min kompis granne dog av en utdragen visdomstand! Att veta alla omständigheter kring detta är omöjligt för mig. Så vad skall jag förvänta mig?

Nu en fråga till er:

Vilken tandläkare skall jag välja:

1. En privat tandläkare?
2. En kommunal tandläkare?
3. En tandläkare i ett annat land?

Vad hade ni valt som tycks veta så mycket om tänder? Och även ni andra som inte vet något om tänder, vilken tandläkare hade ni valt?

Bryr ni er?

Cykelhandlaren var snäll nog att låta mig få ägna mig åt min bortgång innan jag i så fall dog hos tandläkaren. Det är inte alla som får göra det och det var ju snällt av den döda flickan och cykelhandlaren att jag fick göra det. Nu går ju inte allt att planera och man vet ju inte. Vissa tycker att sådan planering är dålig eftersom dem tycker att dem inte bryr sig om sin kropp efter döden. Jag anser att sådant också är viktigt och vet att ingen annan gör en sådan planering för mig. Jag planerar därför själv i vetskap att all denna planering kanske inte går att genomföra i verkligheten.

Så här ser det ut när man väljer:
http://www.begravningsplaneraren.se/default.aspx?cat=33&RedirCat=28
http://www.stentorget.se

Om man vill vara exklusiv så kan man välja en Amerikansk begravning med amerikansk kista och stor sten.

Jag tänker att det blir lite dyrt men har valt en av mina dikter till gravstenen.


Därefter så kanske jag inte dör och då upplevs det som skönt att jag planerade nu och slipper att ägna mig åt sådant senare efter att jag överlevde. Och att jag då kan ägna mig åt mitt nya härliga liv i sol och glädje.

Planering

Jag har nu kontaktat lite människor om att jag kanske dör! Det var krångligt.

Jag upptäckte att jag var tvungen att välja och valde därför:

En tjej kompis eftersom hon är Läkare och för att vi var bra kompisar när jag och hon pluggade psykolog

Jag valde däremot bort min kill kompis från psykologen eftersom han arbetar som psykolog. Det skulle bara bli eviga diskussioner om varför jag tror att jag skall dö och därefter så skall han kolla internet osv... och säga att jag inte dör osv... (det blir som med kursen jag går nu där vi skall ha extramöten och diskutera att jag inte dör, men där ingen är tandläkare utan psykologisk personal)

Jag kontaktade inte särskilt många inom familjen eftersom familjen har svårt och jobbigt och att dessa därför kan ha det svårt med att få veta sådant.


Jag har ju även kontaktat min kompis här men han hade lite svårt att tänka sig att jag skall dö.


Givetvis så vill jag att allt skall vara så lätt och soligt som att jag överlever! Men som jag tänker det så är detta kanske inte fallet, och att då diskutera detta länge om att jag inte skall dö är inte upplyftande och framgångsrikt i mitt fall.

För det jag funderar på för tillfället är inte sådana enkla positiva tankar.

Men kanske så skiner solen

Det jag ibland tänker på är att kanske tandläkaren lyckas! Att allt nu skall gå att fixa lika lätt som läkaren tycker att det borde gå att fixa.

Då skulle denna oro passa bra i en bok om tandläkarskräck! Före och efter tandläkaren.

Men ibland så misströstar jag och tänker att det inte är så lätt.

Jag menar visst så är detta med kistor och gravstenar dikter intressant och livets slutskede är också intressant. Men det skulle vara roligt med att allt bara vände och blev bra igen.

Men varför väntar jag inte då? Jag har redan väntat, någon gång måste det göras och någon gång måste jag ju då dö om jag nu är obotligt sjuk.

Jag har besökt alla läkare och dem har varit trevliga, tja livet var väll i så fall sådant... Jag vet inte något annat val?

Svår sjukdom

Det svåra med denna sjukdom är följande: Jag säger att jag är dödssjuk, mina kompisar får medlidande, jag säger mina tänder, och alla tänker att jag har fobi!

Därefter så finns det ingen information om antalet döda! Ingen lätt information, och dör någon så var det oftast något annat som ledde till döden! Jag kan inte tänka mig att min kompis granne 43 år småbarnsfar dog av något annat.

Det är därför denna sjukdom är svår att få pengar till! Och sådant har varit problemet för mig när jag väntat på vård!

Trevligt nytt

Nu har jag kollat allt som jag kan kolla och det gav mig en liten positiv indikation:

Hjärtat: Normalt
Ryggen: Normal
Infektioner i kroppen: Nej
Problem med tungan: Nej, normal

Även denna läkare var trevlig och inte sur.

Nu får vi se om jag överlever men jag har i vilket fall kontrollerat det jag kan kontrollera med dessa läkare!

Det jag dessutom tänker som bra är att jag kanske har förhöjt möjligheten till att livförsäkringen utfaller eftersom jag inte var dödssjuk! Om så blir fallet vet jag ju däremot inte och jag har i vilket fall gjort vad jag har kunnat.

Folk förstår inte alltid det där med oron iför livförsäkringen!

Men för mig upplevs det som viktigt!

Min barnkompis som var flickan som dog när vi var barn är kanske en livgivande ängel ändå! Tja, annars så får man kanske möta henne där i dödsriket senare. Men hon och han cykelhandlaren får gärna vänta ett tag till, om det går för sig för han med slängkappan   : )

Ny dikt av mig 2011


Jag skrev idag en ekel dikt som är en sammanfattning av temat i denna blogg:



På liv och död

Bara månader före ryggraden
och den unge akutläkaren
en sekund, ett år, ett liv

levde du igen

vad skall det bli av mig?

sömnen bland näckrosbladen
eller skall jag möta dig igen
bland trottoarer och  gårdscaféer

se ditt bottenlösa ansikte
som innan du lämnade oss
när vi var barn

kanske en ängel
kanske en sista hägring
i livets öken


så säg
är nu mitt schackparti över

kommer jag inte att bli räddad

kommer solen aldrig att lysa mer,
imorgon

Patrik Persson 2011-09-11 Luleå

Blogg för tandläkare

Som jag ser det så blir detta en trevlig blogg för tandläkare ifall jag överlever! (i ett redigerat tillstånd)

Så tänker jag!

Tja, död

Nja, döden i sig själv tar jag inte ut i förskott! Ni har en tendens att göra så.

Men så här är det: Hur stor är möjligheten att jag överlever? Vet ej, men däremot vet jag att det nog kommer att bli svårt att överleva.

Hur skall jag då räkna på det? Vet ej eftersom tandläkare inte har några siffror om döda på internet!

Hur vet jag då att jag kommer att dö? Många tycks dö och det får jag gå efter. Därefter så hade jag den gamla tandläkaren vilken ständigt talade om alla döda!

Lägger man ihop det och gör en förväntning av det och plussar på drömmen så blir det att jag kanske är död!

Det är alltså svårt att veta med tandläkare och bara det är ju ett orosmoment!

Tänk er att ni får cancer men det finns inga siffror på antalet döda i cancer! Ni vet att det dör många av detta med cancer men det finns inget om den direkta döden i cancer.

På ett sådant sätt är det för mig! Och som jag tänker det så är jag eventuellt död! Och eftersom så kan vara fallet så skriver jag denna blogg innan jag dör.

Därefter om jag överlever så kommer jag att glädjas åt det då!


Och jo, jag vet om den gängse uppfattningen om döden: Döden är när antalet celler i hjärnan är döda och efter den döden så finns varken själen eller personligheten kvar!

Och jo, det blir ju svårt att tro på något övernaturligt med den uppfattningen!

Och nej, jag kan inte dementera den uppfattningen och vill inte heller det, jag gläds om jag får leva!


Den älskade tjejen 3

Det finns däremot en tjej som jag var uppriktigt ledsen till! Hon arbetar som läkare och vi var kompisar för några år sedan!

Jag var avkrävd på hennes efternamn eftersom jag skickade drömmen till henne vilket skapade rabalder. Hon har ett unikt efternamn vilket senare blev svårt för henne! Jag förstår henne och är uppriktigt ledsen för att det blev på det sättet!

Jag förstår också att hon kanske är ledsen och sur för detta och därför bara har tråkiga tankar om mig!

Men så fick det vara och jag kunde inte förändra detta! Tråkigt, och i hennes fall så tycker jag: snyft... Jag gråter över att det blev på det sättet för det var aldrig något som var min avsikt.

Varför jag inte skrev något

Tja, jag skrev inget om drömmen eftersom det blir redigerat ändå! Typ Djävulen osv...

För det finns nog inget annat i den Kristna tron eftersom tro inte existerar! Inom UFO så är det mestadels teologiskt också och då skall ens drömmar följa vissa krav inom teologin.

Dessutom så vet jag inte hur drömmen utfaller! Att jag är i dödsriket på besök säger mig inget förrän det nu mer och mer utfaller!

Jag vet för exempel inte att min kompis granne skall dö av liknande besvär som mig osv...

Jag skulle gärna gå till läkaren igen men jag vill inte bli klassad som fobisk och inväntar därför beslut.

Hur som helst så tänker jag mig som död!

Eller som min gamla tandläkare uttryckte det: Dör man inte så blir man en planta en grönsak! Och så skrattade han!

Problemet har jag känt till och jag har ju levt. Man kan tro att om man hade förändrat livet så skulle allt blivit bättre om man gjorde det annorlunda. Däremot så vet man inget om hur det annorlunda skulle bli eller se ut! Därför så vet man ju inte om det annorlunda skulle vara bättre!

Det har ju dessutom varit mycket bråk med större sammanhang än små människor och sådant har gjort så att många små människor är sura på mig!

Sådant kan jag förstå att dem inte förstår och att dem därför ibland är sura på mig! Tråkigt tycker jag, men hade livet varit annorlunda så hade kanske dem personerna inte varit i mitt liv eller så hade dem varit sura på något annat i mitt liv istället! Det vet jag ju inte...

Däremot i alla dessa gräl så blir det på ett sådant sätt!

Pengar klara för tandläkaren

Tja, det blev ett tråkigt och förnedrande möte idag men nu har jag åtminstone klarat av pengar till tandläkaren. För det var detta jag behövde utstå för att tandläkaren skall få betalt.

Tänk om cancerpatienter fick utstå samma behandling för att få pengar till sina cellgifter! Skulle man tycka att det var helt okej!

Men frågar man så får man ju givetvis tandläkaren betald.... Men därefter så kommer allt krux vilket inte besvaras med en enkel fråga. Men nu är det gjort och det upplever jag som lyckligt!


Det som jag upptäckt hos mig själv är att jag har svårt att vara lika stödjande när jag tänker mig att jag snart kanske dör! Min kompis som jag skapar en hemsida med har haft det tråkigt detta år. Många har avlidit i hans närhet och ibland tänker jag att jag kanske blir en av all dem som dog i hans närhet detta år! Jag har svårt för tanken och förfasar mig över hans sorg. Jag skulle vilja vara mer stöttande men blir rätt så ytlig när jag försöker ge stöd. Inte för att jag vet om han upptäcker någon skillnad men jag upptäcker det hos mig själv och skulle gärna vara bättre. Jag har sagt några gånger att jag kanske dör men han tänker mest att det är vanlig nervositet. Nix, ingen vanlig nervositet, jag kanske dör. Men det kan ju vara som så också att han kanske inte vill att jag dör eftersom så många dött i hans närhet. Jag har valt att ligga lågt med döden eftersom han redan har det tråkigt med döden.

Men pengarna är klara och det bekymret är nu ur världen! Bra!

Steg 1

Nu har jag genomfört steg ett!

Det var olidligt svårt!

Vi får se hur det går med detta men jag har upptäckt vad som hela tiden försvårar för mig!

Det som försvårar för mig är människor som skall klara av livskriser!

Eftersom jag går en kurs och blev borta från kursen för att få ordning på allt så meddelade jag att jag kanske dör i tandläkarstolen och att min kompis granne precis dött av en utdragen visdomstand och att jag därför är ur gängorna!

Kursen är psykologisk och man kan då tro att psykologi är bra på att ta detta med döden! Nej!

Istället för att invänta alla mina steg eller på något sätt hjälpa mig med problemet med att jag kanske kommer att dö så skall vi nu ha ett möte! Mötet kommer inte att behandla min död eller vad jag borde göra åt detta utan kommer att vara om inget betydelsefullt alls utifrån att jag kanske dör! Detta med att jag skall besöka och vara där sinkar min planering och därför tar detta längre tid än planerat! Alltså, är ni dödssjuka så skall ni sitta i ett planeringsmöte?

Det är ändå människor som skall klara sådant!

Man orkar inte med sådana människor när man är i ett sådant tillstånd! Vad skall man säga; Det blir kanske jätteroligt hos tandläkaren, så att du inte blir orolig så att jag behöver vara på ett planeringsmöte! Det är dem stora sjukdomarna som är problemet i världen! Se på mig jag är jätteglad, ha, ha, vad glad jag är! För när man dör kan man behöva göra annat.... än ett planeringsmöte.

min tjej

Jo, jag hade en tjej i 5 år! Vi var tillsammans större delen av tiden.

Första året så hade vi sex varje dag. Vi kunde ha sex 8 timmar om dagen ibland längre. Alla kunde se att vi var kära och vi flyttade ihop.

Hon var omtänksam och det upplevdes härligt att vara saknad och omtyckt men vi fick mycket motgångar och det slet på förhållandet. Hennes förra kille var nämligen sur på henne och vi fick ägna större delen av förhållandet åt att vara i rättegångar med hennes förra kille.

Hon led av svartsjuka och den svartsjukan var ju inte helt obefogad i alla lägen. Men som det är så är jag skötsam på den biten vilket jag kan ångra nu när jag kanske kommer att dö. Tänk vilka upplevelser man kanske hade fått, för så tänker jag ibland.

Men förhållandet blev efter första året sämre och sämre tills hon hittade en ny kille. Killen var en kändis och jag lovar er att det inte var kul att sitta och lyssna på henne om honom och om hans kändisskap och att hon skulle få ge ut skivor osv...

Men när jag tänker på henne så tänker jag på det första året som vi hade. Ett år där vi kelades i mörkret och ägnade oss fullständigt åt varandra.


Fy så hemskt

Jag fick precis veta om olyckan för ishockeyn!

Jo, tänk så livet och döden är. Jag sitter här och inväntar min död i tandläkarstolen och dessa dog i en flygolycka hur snabbt som helst.

Jo, livet är sådant och det är precis det som man ogillar med livet.

Man skall inte skoja med människors död som jag skriver några inlägg ner för döden är urskiljningslös tycks det.

Jasså, Jesus och synden

Tja, fördelen med Jesus är att han påstås veta allt och att han också sägs vara fri från baksluga tankar!  Så beskriver ju återigen Bibeln det! Det står ju också att det rykte och dem förmögenheter man ådrar sig på jorden inte är detsamma som i himlen osv.

Men, det blir bara att jag får sitta här och läsa upp Bibeln! Om det var Jesus i drömmen osv och ni upplever er som kränkta för att herren i drömmen ger ett löfte om det eviga livet på ett opretentiös sätt - det är nog inte så mycket att vara avundsjuk på! Sådant får man ju se vad Jesus har att säga om det!

Men drömmen var rolig! Vi liksom kunde hoppa långt mellan taken i gamla stan Stockholm och cykelhandeln var trevlig.

Det är det utomjordiska skeppets dröm! För mig är drömmen kuslig och för vissa av er tycks drömmen vara något ni vill uppnå!

Jag tycker att jag är orolig för den drömmen!

Skoj om döden

Jo, nu när jag har förmedlat att jag kanske dör så har jag fått veta massor med skoj om min död!Det är faktiskt därför man inte förmedlar sig om sådant i en större utsträckning. För antingen så saknar flertalet människor i vuxen ålder empati eller så är det ett sätt att skärma sig från döden. Det var kanske därför min gamla tandläkare skojade om att patienten skulle köpa en gravsten när denne inte var där! Ett sätt att skärma sig från döden.

För hur det än är så kan döden komma plötsligt! Du är helt kärnfrisk och arbetar i ett skyddsrum och snubblar i en trappa osv...

Jag är en sådan person som oroar mig precis som jag gjorde som 6 årigt barn (jag har för mig 6 år) när en flicka dog i sömnen! Det kan vara sämre att oroa sig än att skoja om döden - jag vet inte! Men det blir ju inte sympatiskt att skoja om döden inför någon som dör.

Man tänker då att det utomjordiska skeppet i mina drömmar är på samma sätt och skojar om döden!

Nej, drömmen var vacker och det är en tolkning med min död och att jag besöker dödsriket i drömmen och möter flickan som dog som barn i sömnen och därför riskerar att dö! Min kompis granne dog ju av tandläkaren osv... Men drömmen menar något, för det gör dem alltid och det är värt att oroa sig för!


Jo, jag såg andra diskussioner också:

Jo, men inte ens barn i ett års åldern är ju helt fria från synd! Hur gör Jesus då?

Faktiskt så får ni ju fråga Bibeln? För ni frågar ofta mig om en person som står omskriven där och där jag varken kan bekräfta eller dementera personen!

Brev från tandläkaren

Ni kanske undrar varför jag sitter här och bölar över min eventuella död i tandläkarstolen. Jag tänkte på följande vis: Jag väljer att gråta innan jag är död! Överlever jag så visar jag min lycka efteråt.

Idag fick jag brev från tandläkaren. Tandläkaren svarade på ett brev om döden och tandläkaren. Tandläkaren dementerade att man hade så stor risk att dö hos tandläkaren. Jag vet inte om det stämmer! Kanske... Men jag blev glad över svaret  : )

När jag var ung så var jag vackrare än jag är nu eftersom då hade jag inga skavanker. Jag ådrog mig precis som idag ibland en del avundsjuka för mitt utseende skulle och ibland så blev jag prioriterad för mitt utseende skull. Den tandläkaren jag hade när jag var ung tror jag led av avundsjuka på mig när jag var 12 - 13 års åldern. Han berättade alla möjliga kusliga berättelser om tandläkare och döden när jag var i tandläkarstolen. Han till och med lät mig komma in tidigare en gång till honom så att jag där fick möta en man i 45 års åldern. När jag satt mig i stolen så sa tandläkaren att den mannen var på väg att dö och något senare så dog mannen av min tandläkares vård. Kanske så var tandläkaren avundsjuk eller så var han ledsen för att han inte kunde göra något åt patienten men hans skoj var inte särskilt positivt menade om att patienten borde köpa en gravsten.

Så kanske är jag död! Allt annat är kanske bara snällt menat eftersom det är tråkigt att dö ung. Den tandläkaren sa också till patienten att patienten skulle leva när patienten frågade om detta till tandläkaren.

Eller så kanske tandläkarna har kommit på lite nya uppfinningar sedan jag var 12 - 13 år gammal och därför kan hjälpa mig på riktigt!!!!



Mörkret i mitt liv och skönhet


Att se vacker ut har varit både bra och dåligt som ni kanske förstår! Jag berättade här om den ljushårig flickan och allt kusligt omkring henne. Det var när jag var 25 år gammal. Hon var mycket vacker på den julen, som en ängel ungefär och där blev vi kompisar. Jag hade tjej men denna tjej kramade mig och såg ut som om hon kom från himmelriket. Men vi var kompisar... Förvisso fantiserade många om annat eftersom hon såg ut på det sättet som hon gjorde.

Jag fick uppleva mycket med henne och det var för att hon hade så mycket mörker omkring sig i livet. Hon visade runt mig som i ett skräckkabinett där alla var trevliga och snälla och berättade öppet om vad dem gjorde. Tjejen som var det man kallar tjack/hora berättade om sitt och andra om sig. Man var livrädd efter en dag vid hennes sida! Men hon var en bra mamma också den ljushåriga tjejen. Vi talade med tjack/horan som började bli närgången, tjack/horan tittade på oss och sa: Men man kan ju få det gratis också, det är ovanligt och inte bra för ekonomin men ibland kan man få sexet gratis! Jag vände då på diskussionen och sa: Har du narkotikan på dig? Kan man prova? Då sa den ljusa: Så här vill inte jag att det skall bli.... Därefter tittade hon på tjack/horan och sa, du har säkert skräp i tjacket.


Mörkret kommer liksom över en när man är vacker! Jag och andra hade även som barn problem med att det fanns många pedofiler omkring oss. Nätverk med pedofiler!

Inte för att jag tänkt att ge mig på pedofilerna eller något sådant, men så är det när man är vacker som barn! Om man då tycker att sådant är kul som barn så är det ju inte så mörkt med sådant men jag skulle nog betrakta pedofili som en form av ondska vilken för med sig annan ondska som narkotika och prostitution också!


Jag har däremot aldrig provat narkotika och jag har aldrig haft några sex orgier!


Det får jag faktiskt säga att det jag saknar lite nu när jag tänker på att jag kanske skall dö är inte narkotikan men sex orgierna! Jag kunde ju bara ha gått in i den ljushårga tjejens sängkammare så hade jag fått se en hel del där. Men det gjorde jag inte. Dumt av mig!

Fråga: Har du aldrig ens sett narkotika?

Jo, vid en fest innan jag mötte den ljushåriga tjejen när jag var 25 år så tog en person fram en burk med något i och visade upp det för oss! Jag trodde det var skoj och smakade därför på lite. Alla skrattade och sa att det var narkotika! Jag blev livrädd och ringde giftupplysningen men dessa sa att mängden var för liten. Vi hade därefter ett drogtest på skolan och testet visade negativt resultat (antingen för att mängden var för liten eller för att det bara tog 2 dagar att förbränna en sådan liten mängd när man var 25 år gammal eller för att det inte var narkotika).

Så det där med att vara vacker är inte bara positivt!


Tjejers rumpor och tandläkare!

Brevet från tandläkaren känns ju i vilket fall lite uppmuntrande fast att jag inte riktigt vågar lita på att så är fallet. I bästa fall så kanske jag överlever. Jag vet inte hur stor möjlighet jag har eftersom detta med tandläkare är svårt att få några siffror från vad det gäller död och tandläkare men som min gamla tandläkare beskrev det så beskrev han det som en mycket liten möjlighet att överleva. En tandläkaren får vara så bra i mitt fall så att han blir omänskligt bra. Jag gillade ju inte min gamla tandläkare men han kanske visste sådant ändå, för så kan det ju vara och han sa inte heller till sin patienten att denne skulle dö!


Om ni är tjej och tänker på er själva som fula så kan jag skriva: Sådant tycker oftast inte jag att ni är! Jag tycker ofta tjejer har för höga krav på hur dem skall se ut. Och tycker ni att ni inte gillar er rumpa: Jag tycker tjej rumpor är vackra jag har nog fantiserat om er rumpa också...

Så det där med vacker är mest en del av något man önskar vara och när man är det så vet om alla andra bekymmer sådant också innebär.

Går igenom tankarna

Min kompis granne dog snabbt efter tandläkaren. Han hade barn och familj och var 43 år gammal!

Jag själv har jag fått se bra ut mestadels av tiden! Man ser inte tänderna och jag tänker ofta på hur jag skall röra mig för att det inte skall synas.

Jag kunde ju ha dött tidigare och då haft ett kortare liv! Jag kunde ha ansetts som ful och haft det tråkigt i hela mitt korta liv!

Drömmarna var ju också intressanta! Jag började oroa mig i April när drömmarna var! Jag sa inget om drömmen förrän Juni och jag skrev inget om drömmen som var om dödsriket (eftersom drömmen är skrämmande och eftersom andra bekymmer kan uppstå av sådana drömmar när dem beskriver sådant).

I Augusti blev jag oroad över att min faster hade dött i April och därefter så blev jag mer oroad nu i september när jag fick veta att min kompis granne dött på grund av visdomstanden och tandläkaren.

Huga, ens tid upplevs som uträknad! Och när det är så oroligt så känner man en massa, precis som när jag gick till läkaren för någon vecka sedan och denne inte hittade något fel på mig.

Men jag vet, förr eller senare så blir tänderna ett större problem. Puh och suck!

Men jag har i vilket fall sett till med finansieringen av tandläkaren! Så förutseende har jag faktiskt varit! Finansieringen har varit den svåra biten eftersom tandläkare inte är gratis!

Tja, betala för att dö eller betala för att leva! Min kompis granne betalade för att dö!

Hmmm... alla måste ju inte dö. Men jag tänker hela tiden att mina tänder är sådana man dör av. Ja, inte kul för mig och inte kul för tandläkaren.

För jag vill ändå mena att tandläkaren blir ledsen om jag dör när denne försöker rädda mig! För jag tänker att tandläkaren tänker att denna vill rädda mig... Och jag får ju snygga tänder om tandläkaren lyckas rädda mig. Då skulle jag bli snygg utan skavanker.

Tankarna går runt och runt.

Min kompis blir kanske av med fler kompisar detta år! För så tänkte jag när han berättade att sin granne som dött. Svårt, men allt detta är obehagligt.

Tankar och livet

Jag brukar ibland tänka på henne

Ni vet att det är mörkt i världen och själv så är man obetydlig. Jag upplevde den känslan som starkast när jag befann mig på en åker någonstans i skåne 1996.

Jag hade mött den vackra ljushåriga flickan som hade så mycket mörker omkring sig. Hon hade visat mig sitt liv och det var fyllt med elände. Kvinnliga hallickar osv... Jag liksom stod där på åkern någonstans i evigheten och tittade mot stjärnorna. Stjärnorna var så långt bort och jag saknade den stora modern så att jag utropade: Låt mig bli något i denna kalla värld! Låt mig bli något man minns!

1998 blev jag något man minns! Inte för att det var något man tänkt sig att det skulle vara! Men så brukar det aldrig vara förstår jag nu!

Jag saknar den kärleken. Kärleken låter så här som min dåvarande tjej: Det gör inget om du skulle vara en våldtäktsman för du har en så stor snopp!

Tja, stor snopp hjälper mig inte nu! Tiden tickar och döden står för dörren. Illa!

Så vad var något i livet? Kanske att vara något i hennes ögon!

Det kan jag tänka mig att livet är. Livet för en kille är kanske sådant:

Att vi åkte på IKEA och köpa möbler.Kanske det låter fånigt och litet men så var det med livet.

Någonstans på en åker i skåne så upptäckte jag det.

Fy vad otäckt detta kanske kommer att bli! Antagligen långt från kärlek och värme.

Jag kan berätta något från mitt liv:

När jag var 14 år så var jag kär i en rolig tjej. Vi hade mötts på löpningen och jag minns henne fortfarande. Hon och julafton passar bra ihop. Ljushårig och såg ut som en älva. Vi hade kul ihop och livet var liksom nytt och så nära inpå oss. Den tjejen glömmer jag visst aldrig.

Mitt liv har varit som i drömmarnas värld och det har mycket berott på mitt utseende! Visst förstår jag att detta är orättvist men livet har annars kantat av avundsjuka för mitt utseende skull och det har inte varit lika kul.

På sätt och vis så är det kul att drömmen om dödsriket dök upp! Tja, änglar i en cykelhandel är ju rätt så okej. Det var inte så pretantiöst.  Som när jag och min dåvarande tjej åkte omkring i hennes lilla volswagen bubbla och norrlands natten bara hängde där mot fönstret och vi var osårbara.


Men det är förfärligt att drömmarna kunde vara sådana! Jag får väl tacka döden senare.... Men för att vara döden så var ju detta ändå rätt så sjyst! Men mitt sista drag är tandläkaren, men jag litar inte så mycket på tandläkaren. Tandläkaren är kanske bättre än vad jag kan tro! Sådant är kanske så... Det blir en kul upptäckt : ) eller....?

Döden ligger alltså inom räckhåll och detta efter ett vackert skädespel! Tja, vad kan begära, man ville liksom leva från början och började därför spela schack med döden.

Mitt schackspel med döen började 1999 och tycks nu sluta!

Efter drömmen så tror jag att det blir så här: Jag förs till Umeå men Umeå skickar mig till Stockholm! Jag dör i Gamla stan Stockholm om jag inte kan lura döden. Förfärligt kallt och eländigt med vita väggar med kärlekslöshet. Döden med stort D!

Vi får se. Om divan hamnar på bårhuset.

Sjuk och vacker

Nix gårdagen var inte helt okej

Jag hade glömt att kursen jag går på hade lagt om schemat! Oj!

Men idag var en trevlig dag! Jag ser rätt så snygg ut så att tjejerna vänder sig om och tittar efter mig på gatan, sådant är kul!

Så när jag gör mig lite snygg som idag så kan jag riktigt uppleva att jag faktiskt är vacker! För mina skavanker syns inte så bra som hos en cancerpatient och det gör så att jag kan se vacker ut för både tjejer och killar men fortfarande ligga inför döden.

En tjej körde till och med fel väg efter att jag hade tittat på henne   : ) Killar kan tycka att jag är vacker också eftersom jag har feminina drag men sådant är ju lite mer kontroversiellt.

Men det var kul idag! Synd att man kanske dör när man är vacker.... Men wow vad jag skulle vilja ha ett annorlunda sex innan jag dog! Titta in i någon tjejs rumpa eller något sådant. Konstig tanke men man får sådana tankar när man tänker på sin död. Att man vill uppleva sådant man inte upplevt förr.


Det här är min rumpa, sådan ser den ut naturell så då kanske ni förstår att jag ser mycket feminin ut som kille:
min rumpa

(Jag är däremot en rätt så tillbakadragen kille vilket gör det lite svårt med tjejer, tjejerna får vara som killar och slita med mig vilket inte är så vanligt hos tjejer, när jag hade tjej så var det en sådan tjej som slet med mig till sängen och inte tvärtom)

Svar från Regeringen : )

Jag fick ett snabbt svar från KDS att Regeringen höjt anslagen till tandläkaren!

Kul att jag fick ett så snabbt svar! Jo, det var ju diskussioner om det för några år sedan!

Vilken tandläkare kan då ha kunskapen till att laga mina tänder?

Ni kanske tycker att jag är pjoskig när jag sitter så här och funderar? Folk dör ju överallt av allt hemskt och här sitter jag och oroar mig! Kunskapen om att man skall dö behöver bearbetas. Mitt liv har verkligen varit nedåt och att dö då är tråkigt. Förvisso alltid tråkigt att dö men om jag formulerar mig så här: Ni tänker att ni skall dö när ni besöker tandläkaren, vill ni då leva 1 dag till?

Det är precis som denna film:
http://www.youtube.com/watch?v=cLVx8TrToM4


Man vill leva 1 dag till och spelar därför schack med döden:
Det sjunde inseglet


Men efter den drömmen och efter min kompis grannes död så upplevs det som att ett matt är nära!

Bra dag

Jag hade fått mina pengar före jag hade tänkt att dem skulle komma! Kul  : )

Jag åt lite betalade av en skuld till en av mina kompisar köpte hushållsartiklar och har pengar kvar ifall något oväntat sker!

Jag har försökt att få tag i vissa personer men har inte fått tag på dem. Jag gav Läkare utan gränser lite pengar och försöker nu lugna ner mig lite.

Oron liksom maler och maler och den är inte bra! Hela tiden tänker jag att det värsta skall ske.

Men att jag kunde ha en kul dag idag var skönt! Men det är mycket tråkigt för mig och det upplevs som tråkigare ifall jag skulle dö!

Man vill liksom dö som 80 år med släkten omkring sig! Att dö på ett sjukhus någonstans upplevs som sterilt. Om jag nu måste dö, jag önskar hela tiden att jag får leva...

Vad tänker ni? Hur hade ni reagerat på er egen död?

Gratis med tandvård?

Hade det varit gratis med tandvård så hade jag besökt tandläkaren för länge sedan. Kostnaden gör så att besöket uteblir!

Varför kan en person som lider av cancer få vård som kostar miljoner kronor när jag som lider av liknande problem med döden inte kan få en sådan vård gratis? Tänderna är liksom också dödliga och därför lika viktiga som cancer! Men jag önskar att jag överlever men oroar mig hela tiden. Vad skall ske?

Jag ringde jourhavande präst och han blev förvånad: Tänderna?

Jo, det är ett svårt problem enligt tandläkaren. Och inte gör min odontofobi det bättre heller.

Här är min blogg om mina tankar inför döden

Mitt eftermäle och död

Tja mitt eftermäle blir ju inget vidare eftersom mina drömmar satte igång hela samhället efter det som skedde i Nepal. Så bra rykte lär jag nog aldrig få efter min död. Det är lite konstigt eftersom Kurt Cobain egentligen borde ha ett sämre rykte än jag. Men hamnar man i en sådan konstig situation som jag så blir det så, Kurt Cobain hade fans som gillade honom och jag har mer uppsatta fiender som tyckte att Nepal såg konstigt ut. Tråkigt, fiender som ofta ägnar sig åt tro. Och vanligt folk hade inte den känslan för varandra så att sådant konstigt jag kunde förmedla lyckades, det krävdes för mycket och sådant kan man inte kräva. För man kan ju inte kräva sådant som man knappt ens själv kan förstå!

Det blev liksom tråkigt med drömmarna eftersom då fick jag hela tiden sitta och argumentera om påstådda anklagelser osv... 

Men denna kille slipper sådant så välj musik ifall ni vill ha ett bra rykte efter er död:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kurt_Cobain

Men det är liksom inte diskussionen på denna blogg! Mitt eftermäle eller inte eftermäle så kanske jag dör snart och kommer till dödsriket precis som i drömmen! Om dödsriket finns? Sådant beskriver jag i denna blogg! Det jag alltså skriver om är alla mina tankar och oro!

Men det där med eftermäle är för Jesus! Hade ni önskat få något sådant så hade jag inte suttit så här nu! Så eftermäle är inte diskussionen om.

Så det där med helt vita vingar i himmelriket är ju för barnen som jag skrev om i min blogg här förut. Barnen kommer till himlen och barn är oftast på ett naturligt sätt inte ansvariga för vad dem gör och är på ett naturligt sätt fria från synd!

Alla andra i samhället kan man fort anklaga förutom ett barn i 6 års åldern eller ett barn i kanske 1 års åldern! Alla andra har det sämre med rykte osv i det offentliga samhället... Det offentliga samhället kan acceptera Kurt Cobain men har det svårare med tankar om efter döden.

Men jovisst så hade jag ju gärna haft ett vackert rykte när jag dog. Men jag förstår att sådant är svårt!

För jag kan ju inte dementera samhället efter min död här på internet!


Jag har alltså fått en förvarning genom en dröm om vad som vänta kan! Den beskrev inte att jag kom dit och jag önskar slippa att komma någon annanstans än livet. Men jag oroar mig och skriver bloggen för alla som oroar er för något hos er själv så som cancer och andra dödliga sjukdomar.

Inför döden

Experten hos media menar att jag nog får ligga på botten av tabellen!

Det var illa!

Problemet har varit kostnaden. Tandläkare kostar för mycket. Därefter så var det som för min kompis granne! Drog jag ut tanden tidigare så fanns risken att jag skulle dö. Och därefter så har jag varit omtvistad.

Tja det var ju ett tråkigt liv dem sista åren! Men dessförinnan hade jag tjej och levde ett vanligt liv. Kanske kan livet aldrig bli så som man önskar. Kan någon mena att deras liv är sådant dem önskade sig livet?

Min blogg samlar därför mina tankar inför den eventuella döden.

Vad ska man tänka? Jag tänker:

1. Drömmen oroar mig
2. Min kompis grannes död oroar mig
3. Oro har en tendens att få mig till att må dåligt.


Men kanske så är denna blogg den sista och därefter så kommer jag att vara tyst längst ner i tabellen! Jo, risken finns.

Men vi får se!

Bejaka livet

Ni kanske undrar varför jag framför min oro inför döden på denna blogg?

Därför att denna rysliga upplevelse är på sätt och vis naturlig och samtidigt något som ni kan känna igen hos er själva. För några av er kommer att oroa er och andra av er kommer att dö. Jag kanske överlever och får ett liv! Inte heller vet jag.

Det jag framför är det fåfängliga livet. Visst, många lever tills dem är 80 år och får då uppleva att dem är i ett med döden. Men många andra, många barn, många i medelåldern dör en för tidig död och känner antagligen som mig ifall dem hinner känna något innan dem dör.

Men varför inte bara ta det lugnt! Säga att man är Jesus och invänta sitt eget himmelrike? Därför att så långt kan ingen veta och ni vet också det. Allt annat är att upprätthålla ett spel för att bli ihågkommen. För i vårt samhälle så kan man inte påstå något sådant eller tro något sådant.

Här är Läkarens förklaring om döden:

Hjärnan består av celler vilka är våra tankar och vårt liv, vår själ och upplevelse av själv. När dess celler dör så förändras personligheten tills det är så många celler som dött så att människan dör. Inget kan därefter ske!

Jag kan inte bestrida den teorin och allt jag säger skulle bara vara poetiskt i jämförelse med den förklaringen. Även förklaringar om Jesus skulle vara svåra att föra fram på ett trovärdigt sätt i vårt samhälle. För det är ju svårt att säga att jag mötte Jesus i den drömmen som står skriven här i bloggen, eller hur? Det är också svårt att veta om det utomjordiska skeppet finns. Allt sådant är sådant man inte vill upptäcka! Jag skulle inte ens vilja vara sådan i detta läge, för ibland vill man ha en omtanke och slippa vara tuff och kunnig om sådant man inte vet något om. Man vill ha ett kul liv och slippa att dö för att dö gör dessutom ont.

Flickan dog, min kompis granne dog! Flickan i en extremt låg ålder och min kompis granne i en låg ålder!



På grund av att unga människor fortfarande dör så skriver jag mina äkta känslor på denna blogg och skriver att jag vill leva och vill utvecklas! För jag skäms inte för att jag vill leva! Jag har inte ens sett världen, så inte vill jag ju dö nu! För det finns mycket kvar! Men allt är om på vilket sätt jag skall gå till väga för att leva. Vissa har kanske redan räknat ut mig men Stephen Hawking var redan uträknad för massor av år sedan och levde därefter ett bra liv trotts sitt stora handikapp. Sådant kan ske och sådant kanske inte sker. Men min kompis grannes död förverkligade denna dystra tanke.

Jag kan tänka mig att alla under 80 år har dem här upplevelserna av att kunna hitta livet innan dem dör! Vissa som den lilla flickan fick aldrig det och andra fick hur mycket liv som helst. Därför skriver jag denna blogg så att ni andra tänker på att göra allt det innan ni dör! För när jag upplevde detta så var det viktigt för mig vilket jag också kan tänka mig är viktigt för er.

Det man vill är att ha ömhet och omtanke in i döden, så se till så att ni får det! Bråka inte en massa i ert liv, försök att vara utanför alla bråk. Välj era vänner och kompisar med omsorg så att ni har glädje av dem ifall ni blir sjuka och kanske ligger inför döden.


Oro, oro, oro....

Vad hade ni valt att göra i min situation?

Jag tänker hela tiden på att jag snart kanske dör! Fy, så otrevligt!

Hjärtinfarkt

Det är inte roligt för dem döda! Killen som var min kompis granne och dog av visdomstanden efter tandläkaren för några veckor sedan dog av en hjärtinfarkt.

Gudfadern dör ju av en hjärtinfarkt i en av filmerna om maffian. Dessutom, läser man uppenbarelseboken så står det fan och hans hjärta!

Jag vet inte om Jesus i sitt eget testamente brydde sig om sådant och Jesus tycktes inte heller vara sådan i den drömmen jag hade, och man kommer ju alltid att dö på något sätt när man dör, hjärtat lär ju stoppa någon gång osv! Alltså, alla som dör är nog inte fan. Men som det är så är himmelriket barnets rike. Jesus säger aldrig att det är dem vuxnas rike. Jag vet inte hur det är med killen som dog och man vet inte med sin egen död heller. Kanske blir man barn på nytt! Cykelhandel har ju hjulet och hjulet visar på något evigt. Så vem vet?

Jag kan ofta trösta andra med det men när man skall säga så till sig själv så blir det sämre. Jag som ni vet att vi vill mycket och önskar mycket. Och inget vet man egentligen om allt.

Jag tänker på flickan som dog när vi var små! Det var jag och så var det ytterligare fyra flickor som kände flickan som dog när hon gick och la sig och sov. Jag blev orolig när jag fick veta om hennes död och några andra barn reagerade med att flickan var dum som dog.

Det var nog ett sätt att bearbeta sorg!

Oroande detta med tänder och tandläkare..... Men jag kunde ju lika gärna fått en cancer och då hade jag haft samma bekymmer som nu. Vissa som får cancer vet inte vad dem skall göra när dem får beskedet om cancer. Och jag upplever detsamma fast med tänderna! Döden är aldrig så trevlig när den kommer.

Då tänker jag som kille ibland, tänk om jag var 3 cm lång och fick dö i en snygg tjejs rumpa istället! Tänk om man fick välja!


Hur skulle ni vilja dö om ni fick välja?

Kanske en dyster fråga men detta är ju min liten mer dyster blogg!

Skrämde tandläkaren

Min blogg här skrämde visst tandläkaren. Då skall tandläkaren bara veta hur oroad jag är efter drömmarna!

Hur många dör hos tandläkaren: http://spa.118100.se/tandl%C3%A4kare+tandl%C3%A4karskr%C3%A4ck/215902


Vi får se hur det går! Även om det inte står skrivet så mycket om det så vet jag att tandläkaren talat om döden i tandläkarstolen och att min kompis granne dog efter sin utdragna tand för två veckor sedan. Fy så oroande!

Min stora hjälte

Jag har en hjälte som passar bra in till mina problem med tandläkare.

Stephen Hawking - Fysiker
http://dsc.discovery.com/tv/stephen-hawking

När jag började intressera mig för världen så var det Stephen Hawkings bok jag först köpte! Stephen Hawking den framgångsrike fysikern som inte kan röra sig. Han passade också bra in till mina drömmar om det utomjordiska rymdskeppet.


Man kan få sitta så som honom efter tandläkaren och det gör mig glad att han har lyckats så väl fast att han har det svåra problemet som han har.

Mozart

Jag lyssnar mer och mer på Mozart Requiem och funderar på tandläkare. Mozart dog natten efter att han var klar med sitt Requiem. Han dog men på något sätt så var han färdig, han hade lyckats, sådant tänker man på när man funderar på döden och tandläkare.

Vilken tandläkare vill man gå till, en specialist, en som gör det på en gång, en vanlig tandläkare?

Vilken tandläkare vill man dö hos? Hur vill man dö? Min kompis granne dog med sin visdomstand, då finns det ju skäl att oroa sig.

Mörkret, gravstenen... Allt får en tänka på en riktigt dyster film, kanske en drama.

Det mesta har jag upplevt i drömmen! Den stora modern och det utomjordiska skeppet! Kan det vara verkligt?

Sådant som att få uppleva det stora skeppet får en till att undra hur vår framtid kommer att se ut här på jorden? Kommer vi någon gång att lämna jorden och bestiga stjärnorna?

Döden... Många har ju dött på jorden för sådant har ju alltid skett.


Ibland funderar jag över hur länge dem lever på det utomjordiska skeppet (i mina drömmar)! Har dem ens någon död där förutom när dem förlorar i strid? Kanske lever dem för alltid? Kanske har dem ingen religion eftersom dem lever för alltid.

Om allt skulle vara på riktigt i mina drömmar så har jag färdats mellan många stjärnor och planeter. Fantastiskt!

Men jag vill leva! Det är bara alternativet som är problemet.

Trevlig läkare! Men nätterna är en orons tid.

Läkaren

Tja, jag oroade mig mer och mer därefter fattade jag ett snabbt beslut att gå till läkaren!

Jag har upplevt alla möjliga besvär sedan jag fick veta att min kompis granne dog av en visdomstand så, Usch...

Jag tänkte tankar som var vill jag dö, hemma eller på sjukhuset? Beslutet blev att pröva sjukhuset!

Det var svårt att ta sig till sjukhuset! Mörkret låg som en tät dimma över vägen där jag letade efter sjukhuset. Jag förbannade allt en smula: Här går man och dör och så hittar man inte sjukhuset! Jag gick lite längre och och ur busken kom en stor reslig älg fram! Jag skrek: Ihhhhhhh!!!! Och sprang min väg så fort jag kunde. Så jag hade därför svårt att fortfarande uppleva mig som dödssjuk när jag kom fram till sjukhuset.

Läkaren var trevlig! Han var tysk och hade en snygg brytning på Tyska! Han var ung och det upplevdes som lite pinsamt att ta av sig kläderna inför läkaren! Han tog prover och mätte, nej inga direkta problem för tillfället!

Det lugnade mig för en stund och att läkaren var på det sättet och inte sur och tvär gjorde att jag började fundera på att försöka med tandläkaren. Jag får förbereda mig och därefter så får vi se!

Det otrevliga jag läste om idag var i Expressen: Robinson Petras kamp för att överleva! Ja, huga och tillsammans med min dröm så blir det med Robinson än mer ruskigt! Men hon överlevde, vi får se hur det går....

Tandläkarskräck, döden och teologin

Livets slutskede och former av teologi


Mina drömmar om det utomjordiska skeppet är en form av teologi! Denna teologi är mycket intressant eftersom den kommer inifrån mig själv och inte är något som är pålagt mig utifrån!

Men all den teologi samhället har fungerade mycket dåligt upptäckte jag när befann mig så här mellan liv och död efter tandläkaren!


Psykologin!
Psykolog har jag själv läst till och jag har mina kompisar som också läste där och nu är psykologer! Psykologer kan den stora texten i psykologiboken men är ofta dåliga på förklaringarna och det finstilta i samma bok! Exempel: I Psykologiboken står det att man inte är en blank yta utan att man har vissa djup och då för jag fram följande; Rymdskeppet i mina drömmar är ju ingen blank yta utan är på följande vis: Jovisst skulle jag kunna tänka mig att det utomjordiska rymdskeppet finns för det har ju varit påtagligt för så många att det kanske finns, men däremot så vet jag att detta kan vara en tro och att det kanske inte finns något rymdskepp! Men inom psykologin så finns det enligt många psykologer bara en tro eller en verklighet, talar jag då inte om att det är en tro så tänker sig psykologen att jag menar verklighet och annars så slätar psykologen över detta som: äh, tro! Detta innebar att jag fick sitta en lång tid med denna tro verksamhet som psykologin är eftersom det blev bråk med Nepal när kungarna dog! För psykologin förstår inte att människor kan ha avsikter och bakomliggande motiv till sitt sätt att vara i kontakten med mig efter det som skedde där: Alla måste vara en blank yta tycker psykologen! Därefter så kunde inte psykologin förstå varför dessa irriterade sig på mig: Jag är ju så att säga en obetydlig person och dessa kungar är ju fina människor! Dessutom ville psykologin hela tiden skriva ner mig eftersom jag hade dessa drömmar, men övergick jag då till min bror som studerar till Doktorand vid ett universitet i USA så blev skillnaden mellan oss för stor för att den skall vara psykologiskt signifikant! Alltså, psykologin är en för okunnig organisation om era egna behov av vad ni vill få ut av era liv innan ni dör! Dessutom, Psykologen hade bara kommit med förslaget att jag skulle pröva tidigare med tandläkaren igen och då skulle jag kanske dött som min kompis granne dog! Alltså, psykologin har svårt att ta detta med människor som är helt normala men kanske är i vetskap om att dem har stor risk för att dö, vilket är tråkigt och dåligt för den döende personen.

Den politiska vänstern
Denna organisation har min vanliga jordiska mamma hört till! Där finns bäst och sämst syndromet! Vänstern försöker enligt media framhålla att min mamma är bäst mot mig eftersom hon var en aktiv under 1970 talet i vänstern! Alltså, en rent narcissistisk organisation vilken man inte skall vara i närheten av när man är i slutskedet på livet!

Den kristan kyrkan
Om man bara följer prästen så blir allt bra! Tänk aldrig själv! Vissa präster är däremot öppna för nytänkande men de flesta vill höra en typisk förklaring om Jesus och livet efter detta! Det kan vara diskutabelt om man vill gå till prästen om man är inför ett eventuellt dödsbesked. För i mitt fall så blev allt bara till en irritation över att jag inte kunde veta om detta rymdskepp har något med Jesus att göra eller inte!


Och min egen tro

Är jag då en försöksråtta? Nej, skeppet varnar oss för sig själv! Alla drömmar som den har gett mig har varit om olika livsformers utplånande och död och den är på väg mot oss! Livsformerna jag har sett har ibland varit mer utvecklade än oss men har aldrig varit beredda på när skeppet dykt upp! Men varför skulle skeppet varna oss före det kommer: Rymdskeppet är en mycket krånglig struktur ungefär som skillnaden mellan vår värld och urbefolkningens värld!

Och i detta kom nu det ruskiga:

För jag har sett sådana som har haft tre ben och dött, fem armar osv... Därefter så kommer nu detta rymdskepp med en lokal förklaring om dödsriket! Allt i drömmen var perfekt om Jesus förutom att tanken blir lokal! Jag kan aldrig tänka mig att dessa varelser med tre ben tror att dem kommer till Jesus i Gamla stan Stockholm när dem dör! Så förutom det otrevliga med att jag brukar få riktiga dödsbud när dessa drömmar är så var den alldeles för tillrättalagd för att vara dödsriket. Alltså, skeppet tycks inte tro på dödsriket eller så vill dem mena att detta är dödsriket som jag upplevde i drömmen (och det låter ju också konstigt).

Jag vill därför mena på att mina drömmar (som jag tänkte från början när jag började skriva om dem) är ett bra alternativ och komplement till vad som är och sker och om det övernaturliga. Där skeppet inte ger någon direkt förklaring om slutskedet av livet men där själva skeppet i sig själv egentligen också är en tro precis som alla andra tro och religion i världen.


Det tråkiga som däremot blev med alla dessa tro organisationer som samhället kan ge (psykologi, religion) var att dessa bara gjorde det tråkigt i slutskedet av livet med gräl och mycket fantasier om sin egen löneförhöjning osv. Det blir lite för uppenbart att det är så och det upplevs som tråkigt, man får konkurrera med psykologen när man ligger på dödsbädden.


Och vad det gäller skeppet: Hur mycket detta skepp än varnar oss och hur synligt det än är så tycks vi aldrig kunna tro att det finns! Jag kan tro på det och oroar mig för vad jag skall göra nu, dö nu hos läkaren eller leva lite till, Jag undrar vad detta säger om alla dessa samhällets tro organisationer som psykologi och teologi?


Men jag är fortfarande inte sur eftersom jag tänker att jag fortfarande lever och att vi därför skulle kunna ändra på detta och att jag därför skulle kunna få det lite kul innan jag dör (om jag dör).


Vad tänker ni? Kan jag ha rätt om detta eller har jag bara haft otur?


Problemet med tro när det var stort: Jag skriver en dröm om att ett forntida kungahus utplånas av någon inom kungahuset! Prins Dipendra mördar sin familj en vecka senare! Det svåra med att tro: Det kan ju ha varit någon form av konspiration vilken inte jag eller ni vet något om!
Problemet med tro när det är litet: Min fasters död och min kompis grannes död tycks som så obetydliga så att man tänker sig att detta säkert var en slump att så skedde!

Alltså: Stort = konspiration, Litet = Slump. Och på grund av detta så kan man aldrig tro på något!

Tramsig med tandläkarskräck?

Tycker ni att jag är fånig på min blogg? Att jag tramsar mig?

Hade jag fått ha lite kul så hade jag inte tramsat mig alls! Jag väntade för att få göra lite kul innan jag dog i tandläkarstolen och allt som blev var gräl! Gräl om mina drömmar och gräl om allt annat också... Tråkigt helt enkelt. Så ni som läser här kan dra slutsatsen att om ni gör lite mer av vad ni vill och lite mindre av vad andra vill får det nog roligare ifall ni drabbas av tråkigheter.

Förvisso är drömmarna om rymdskeppet något så där annorlunda så att det inte finns liknande som jag har läst om i vilket fall... Tja, vad skall man säga, vet inte! Däremot så får jag bara argumentera om mina drömmar vilket egentligen bara var tråkigt!

RSS 2.0