Utomjordisk dröm 30 januari 2012



Denna dröm gjorde mig osäker! Jag vaknade innan klockan tolv och då hade jag haft denna dröm! Jag förstår inte sammanhanget i drömmen?

Jag har ju också vanliga drömmar ibland men vanliga drömmar är mer bleka! Jag glömmer vanliga drömmar men dessa stannar kvar! Så jag la mig och sov och drömmen fanns kvar!

Ni andra får avgöra vad drömmen kan betyda! Jag vet inte?

Drömmen

Jag åker och hälsar på min bror! Min bror är inte gammal i drömmen (kanske 12 år) och vår mamma är nu en helt annorlunda mamma (alltså inte vår mor). Hon har gett min bror och hans kompis som också är där 2 dinosaurier var. Min bror har valt 2 köttätande dinosaurier och min brors kompis har valt 2 gräsätande dinosaurier.

Dinosaurierna är unga och därför inte längre än mig. De gräsätande dinosaurierna är sävliga till sättet och lunkar för sig själv i trädgården och äter gräs medan de köttätande dinosaurierna är mer uppspelta och sociala. Den ena av min brors dinosaurier är Dinosauries REX. Dinosauries Rex följer mig överallt och till och med in i köket när jag skall hämta lunch till oss! Det känns riktigt otrevligt. Så vid lunchen frågar jag om hur hon kan vara så korkad så att hon ger min bror 2 dinosaurier? Hon menar att min bror ville ha dinosaurier och att hon då gett honom 2 dinosaurier att leka med! Jag blir sur och säger: Men den där dinosauries rex blir ju ungefär 10 meter lång, var har du tänkt att ha den då och den där dinosaurien som äter gräs med lång hals blir ju ungefär 18 meter lång, var skall ni ha dinosaurierna då någonstans? Kvinnan tittar storögt på mig och utbrister, blir dem så stora?

Jag suckar och och tar en köttbit från tallriken och säger till alla, titta nu! Jag slänger därefter köttbiten mot dinosauries rex som stått vid bordet bredvid mig hela tiden! Dinosauries Rex fångar köttbiten blixtsnabbt och jag blir rädd! Jag springer då mot dörren för att komma in huset från verandan och dinosauries rex springer snabbt efter mig. Från fönstret bredvid dörren så ser jag att den andra köttätande dinosaurien gett sig på min bror och kvinnan samtidigt som jag ser hur dem gräsätande dinosaurierna sävligt äter löv från träden i trädgården. Jag försöker stänga dörren bakom mig men dinosauries rex trycker sitt gap i dörrspringan.

Där vaknar jag!


Konstig dröm! Konstigt tema på drömmen: Dinosaurier! Jag förstår inte?


RymdGlass (Lätt)



Ingredienser:

1 dl apelsinjuice
2 påsar saffran
2 ägg
2 dl florsocker
finrivet skal av 1 apelsin
3 dl grädde
2 matskedar äkta vaniljsocker
1 kryddmått salt

Gör så här:

Koka upp apelsinjuicen och saffran samt hälften av kryddmått salt i en kastrull, vispa lätt och ta av från spisen och ställ i kallt vattenbad, för att kallna.
Vispa ägg, det andra halva kryddmått salt, florsocker, äkta vaniljsocker och rivet apelsinskal i en bunke.
Vispa grädden hårt och rör ned apelsinjuicen i äggsmeten.

I glassmaskin

Häll smeten i glassmaskin och kör till glassen är klar, brukar ta ca 20 minuter.
Lägg upp glassen i en plastburk med lock och låt vila i frysen i ca 2 timmar.

Utan glassmaskin:

Häll smeten i en form eller plastburk med lock.
Ställ in i frysen.
Rör om efter ca 2 timmar.
Frys ytterligare 2 timmar (eller längre).
Upptining: Låt stå ½ timme i rumstemperatur eller 2 timmar i kylskåp innan servering.


Serveras med eller utan ett tunt lager O´hoj Hard Topping Saltlakritssås

Utomjordiska drömmar: Skönheten och odjuret?


För att svara på er fråga: Nej! Jag och flickan som jag senare (nu) möter i drömmen i dödsriket är bara Kidz i det läget som står framför spegeln och leker svarta madam!

Odjuret är modern! Man undrar varför? Därför att hennes skepp är det utomjordiska slagskeppet!

Hennes dotter är skönheten. Man undrar varför? För det är hon som får städerna på jorden!

Hennes dotter svärmar liksom! Och är därför emot modern men ändå för henne!

Så förstår jag det!

Därefter så har ju inte jag den betydelsen vilken jag tolkar att dem ger mig! Men jag är ju i slutändan ett bra argument för att ta bort er andra i mänskligheten! Det förstår ni väl? För ger man mig den betydelse: Jag är död, då får ni andra dela min gravsten! Så finns det ju en massa människor som gärna vill att ni andra skall få dela min gravsten med dem och mig och då försöker döda mig! Och jag är rätt så oskyddad och ni försöker ju ofta förgöra mig på olika sätt!

Dem dödar barn och allt möjligt! Det var kanske därför dem var A-ha från Norge!  : )


Dem är kusliga! Men i nästa läge så ser deras samhälle bättre utän vårt! Deras omsorg om gruppen bättre! Och vi tycks på sätt och vis hata oss själva och varandra - vilket inte leder oss framåt!

Utomjordiska drömmar: Musiken och mardrömmen


Jag tittade på Take That:s låt Kidz och började lyssna på texten:
http://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ&ob=av2e


Läs mina inlägg och lyssna på den Texten på den låten igen!

Det är som en mardröm! Musiken börjar liksom gå in i drömmen och i deras berättelser på skeppet!


Man tänker som människa att jag kanske vet undermedvetet! Men nej, min tjej kompis dog faktiskt när jag var ung och vi lekte svarta madam i hennes föräldrars badrumsspegel! Svarta madam kom fram - (betydelse för barn = odjuret kom fram)!


Där är cykelhandlaren i den låten och där är den äldre modern som kallar sig Odjuret, hon som sjunger musiken baklänges! Där är spegeln och där är ett utomjordiskt skepp som landar på jorden! Allt fick slutligen platts i den låten! Det är som en mardröm som kommer in i verkligheten! Jag lovar er, om min uträkning stämmer och det faktiskt kommer skepp på det året eller åren innan, så kommer det att vara psykedeliskt på jorden och i våra hjärnor psykedeliskt!

Det är filmrummet på skeppet som gör så, som jag förstår det!

Dem flesta som ägnat sig åt detta har råkat ut för att dem tycker att det är psykedeliskt! Att dem tror att jag har massor med kontakter på Tv osv.... För hur vet jag annars alla filmer i förväg osv....

Jag vet inte, jag blir lika oroad som er andra! Jag vet bara inte vad jag skall säga ibland!

Utomjordiska drömmar: Ankomst - Datum och årtal


Nu har jag funderat på årtal och datum!

Datum 3 mars!

Årtalet blir mellan två årtal och jag skall visa hur!



Jag gick igenom 3 mars i framtiden och hittade denna meteorit som skall passera jorden 2014:
http://en.wikipedia.org/wiki/(143649)_2003_QQ47


Det är denna dröm tolkar jag det som:

Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:

Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden. Skeppet är litet som en svart prick på himlen, men om man tittar riktigt noga på det så ser det ut som om det skulle kunna vara ett utomjordiskt skepp. Små konturer visar att det ser ut som något tillverkat och skapat och inte som någon stenbumling från kosmos. Skeppet ligger långt från jorden men är jättestort och därför kan man enligt forskarna se skeppet på ljusa dagen.

Hela jorden förbereder sig på en attack från skeppet och att det skall bli en batalj mellan mänskligheten och utomjordingarna. Armén och hemvärnet bygger barrikader på gatorna däribland min kompis från Luleå Gaston vilken i drömmen är soldat för hemvärnet. Jag är inte gammal i drömmen, inte mer än fem till sex år, men ändå så känner jag Gaston i drömmen som där är lika gammal som när jag lärde känna honom 2005. Gaston hötter med en vandringsstav mot himlen där skeppet finns och säger: Inte för att jag vet vad det där är för något, men om det kommer hit så skall det få stryk!

Luften är vårvarm och mjuk och i drömmen vandrar jag efter gator som jag inte känner till i verkligheten. Har aldrig sett gatorna, men dem är vackra i drömmen och det gör mig glad.
Efter några dagar så visar sig allt ha naturliga förklaringar och jordens invånare andas ut och återgår till det vanliga livet på jorden. Någon kväll senare så möter jag en vacker tjej som jag känner väl i drömmen men som jag inte känner till i verkligheten. Tjejen är sur på jordens invånare och utbrister till mig: Allt detta liv på den här planeten för att någon kille hade förutspått ett utomjordiskt skepp på sin blogg på Aftonbladet! Jag förstår att hon menar min blogg på Aftonbladet och förstår att hon inte vet att det är jag som skrivit bloggen. Jag blir generad och svarar: Men det kunde ju varit ett utomjordiskt rymdskepp! Tjejen ser förstående på mig: Äsch, såklart inte!

Jag åker därefter hem till där jag bodde som fem till sexåring och möter på kollektivtrafiken min mamma som ung. Min mamma arbetar konstigt nog för FN i drömmen och är vackert klädd, bättre klädd än i verkligheten. Hon är stylad till ansiktsdragen och har en kappa som liknar min filtrock DUKE OF WINDSOR samt en härlig halsduk i höstfärger lätt slängd kring halsen. Hon arbetar på en laptop och blir glad att se mig när jag kommer fram till henne. Jag känner samma känslor i drömmen som jag kände som fem till sexåring när mamma dök upp (en härlig upplevelse av lycka). Min mamma slutar upp med arbetet och vi stiger av på samma hållplatts där jag bodde som fem till sexåring.

Slut.




Politikern från USA i denna dröm är världens sista President:


Drömmen 16 januari 2012

Jag är ungefär 14 till 15 år i drömmen och jag bor nere i södra Sverige i skåne.

Drömmen är en massa förklaringar om resor och färder och våra relationer samt om mina föräldrar. Drömmen beskriver massor med enkla möten och resor ut på landsbygden där min familj och ett antal människor försöker att finna ett bra gömsle undan dem utomjordiska skeppen som dykt upp på himlen. Vi och några andra, politiker och militärer stannar och bosätter oss någonstans mellan Lund och Malmö. Det finns en liten kulle på platsen och där lever jag en liten tid. Politikern tror jag är en högerledare (jag vet inte men han amerikan), men jag ser inte Fredrik Reinfeldt i drömmen, men många Svenska politiker finns också där. Detta för att hela Sverige gör sig klara för strid, folk tränar och övar inför striden så att hela Sverige ser ut som på 1940 - talet.

Och därefter så kommer kriget.

Vi ser inte så mycket av kriget i drömmen där vi är, men jag upplever ändå kriget. Jag vet inte hur jag kan uppleva kriget men jag liksom kände kriget inuti mig själv i drömmen. Till slut så vill jag i drömmen låna bilen och köra till Lund eller Malmö. Jag vill möta utomjordingarna och det är en stark känsla av att jag MÅSTE möta utomjordingarna som får mig till att vilja låna bilen. Så jag frågar därför gruppen vuxna om jag får låna bilen.

När jag vill låna bilen så berättar jag samtidigt att jag tror att något har skett och att jag inte tror att vi har några städer kvar. Men att jag tänker mig att utomjordingarna inte bombar oss på grund av min relation till dem via mina drömmar.

Vår grupp av vuxna politiker, soldater, föräldrar och barn går då upp på den lilla kullen och ser mot städerna Lund och Malmö. Båda städerna brinner som i krig och ur städerna står det stora rökpelare. Det var det sista innan jag vaknade.


Presidenten vals i år 2012 i USA vilket är det Olympiska året för London 2012 därefter väljs President 2016!

Presidenten vals och kommer in 2013 samt 2017! Stenen kommer 2014 vilket betyder att skeppen kommer efter 2014!



Alltså 3:e mars 2015 eller 3:e mars 2017 kommer skeppen till jorden! Jag förmodar 3:e mars 2017!


Då tänker ni kanske att jag blir glad ifall vi ser skeppen 2014? Det är en högst psykedelisk upplevelse att drömmar blir sanna! Man får en upplevelse som liknar den att man mår illa! Man mår illa men man kräks inte! Skeppen betyder ju också världens undergång vilket också känns psykedeliskt att så skulle kunna ske i ens egna liv! För er andra så är det ofta svart eller vitt men för mig blir det kusligt att så kan ske!

Bilden är hämtad från:
http://www.google.se/imgres?q=qq47+asteroid&hl=sv&biw=1280&bih=866&tbm=isch&tbnid=LUcj5AMS6P3kTM:&imgrefurl=http://www.curiosity-news-blog.com/science-technology/earths-most-threatening-objects-in-space/but-in-the-meantime%25E2%2580%25A6/asteroid-ida-2003-qq47/&docid=BKib8hFLdRH6AM&imgurl=http://www.curiosity-news-blog.com/wp-content/uploads/2010/10/Asteroid-IDA-2003-QQ47.png&w=860&h=525&ei=oD8gT7aWOpHE4gSCo_GgDw&zoom=1&iact=rc&dur=1177&sig=110578022084416186340&page=1&tbnh=126&tbnw=207&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=101&ty=59

Utomjordiska drömmar: Vår stad


Som jag tänker det utifrån tolkningarna så får vi människor en stad! Det blir som uppenbarelsens stad! Och det är ju många som står utanför den staden, men inte vår Gud: Vår Gud gillar alltså inte heller gnäll och gny!

Nu kan jag tänka mig att denna stad egentligen blir större! Men om vi väljer gravmonumentet så blir väl gravmonumentet så stort! (Om vi väljer att vara döda som art).

Men rent ekonomiskt och vad det gäller humanism och annat så blir den världen bättre än vår värld! För dessa varelser är bättre än oss! Våra diktaturer är oftast blaj! Men deras styrs i slutändan av modern som i detta fall tänker på alla i gruppens bästa! För så är det ju i ett Bi-samhälle!

Jag tror faktiskt inte en organism annars klarar sig! Vi själva håller ju för tillfället på att gå under med vårt samhälle för att vi som människor är mycket: BLAJ! Vilket vi då kallar att vi har en fri vilja! Den fria viljan med vår ledare som ser ut så här:




Det vi då kan arbeta med är: Guida turister, visa våra gamla produkter som hangarfartyg osv.... Vara lärare, försäljare... osv...


För oss ser våra hangarfartyg moderna ut:




Men för dem så ser antagligen våra hangarfartyg ut så här:






Det jag gör i ett sådant läge är att jag försöker få tala med andra arter i universum inom deras imperium som råkat ut för detsamma som oss!



Bilderna är hämtade:

Utomjordiska drömmar: Pengar! Money!! : )


Vi kommer att drunkna i pengar!


Om det nu är som så att mina drömmar är ett budskap om några kommande skepp så kan vi förvänta oss följande:

Jordens ekonomi och vår personliga ekonomi kommer att positivt förändras (drastiskt).

Jag drar slutsatsen på följande vis:

Här är en hövding från en stam i vår värld:



Hövdingens ekonomi är grundad på planhushållning med getter och kor samt får! Hövdingens ekonomi är som mest 10 000 kr per år!


Här är vi i vår nutida värld:




Våra produkter färdas långt och vi har jobb där vi tjänar pengar på att vårt samhälle reser och omvandlar pengar till nya pengar! En vanlig person kostar därför ungefär 300 000 kr per år (i produkters resor och tillskott av pengar och tjänster).


Men ett sådant samhälle som då bildas om skeppen kommer blir antagligen ett samhälle med rymdhamnar där tjänster och varor byter platts med pengar från hela universum! Detta innebär att vi kommer att få del av det och att vi därför kommer att antagligen ha en kostnad på flera miljoner per person.



Jag tänker mig att det blir 4:a rymdhamnar och städer på jorden!

1. Stad där Stockholm nu ligger!
2. Stad där Maimi nu ligger!
3. Stad utanför Afrikas västkust!
4. Stad i Australien!



Det negativa däremot med att bli ockuperade är att den fria viljan kommer att kuvas! Idag så får vi gnälla och gny! Jag tror inte att man får det i ett sådant samhälle! Exempel: Vissa av er motsätter sig tanken att jag skulle vara ledare! Det är som i armén: Man får inte motsätta sig deras beslut! Varelserna visar tydligt detta (tolkar jag det som): Är jag död: Då är vi alla döda och inne i mitt gravmonument tillsammans! Lever jag så är jag ledare! Man tycks inte få motsäga dem i deras beslut! Jag gör inte det, men jag vet ju hur ruskiga dem kan vara!

Men vi kommer att få en bra ekonomi och ett mycket intressant liv om skeppen dyker upp! Vi får väl i ett sådant läga vänta och se: precis som i armén! Jag vet inte vad som sker i ett sådant läge och jag vet inte hur det kommer att ske!


Bilderna är hämtade från:
http://www.google.se/imgres?q=ledare+f%C3%B6r+urbefolkning&hl=sv&biw=1280&bih=909&tbm=isch&tbnid=IVWH1khBS6qkaM:&imgrefurl=http://larswallin.nu/aboriginer/&docid=PAXupIOkA0VTQM&imgurl=http://larswallin.files.wordpress.com/2010/03/dsc01903.jpg&w=1280&h=960&ei=JrgdT8afHYbi4QT3i6HVCw&zoom=1&iact=rc&dur=233&sig=110578022084416186340&page=1&tbnh=124&tbnw=165&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=92&ty=54

http://www.google.se/imgres?q=middle+class+family&hl=sv&sa=X&biw=1280&bih=866&tbm=isch&tbnid=MCjeo7DME79M-M:&imgrefurl=http://articles.nydailynews.com/2008-05-11/local/17898925_1_families-public-school-emergency-room&docid=EXAx3kxAXMkxJM&imgurl=http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.329792!/img/httpImage/image.jpg&w=450&h=333&ei=1LkdT7roF8Xa4QT7s-zHDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=978&vpy=523&dur=4164&hovh=193&hovw=261&tx=219&ty=123&sig=110578022084416186340&page=3&tbnh=144&tbnw=195&start=46&ndsp=25&ved=1t:429,r:24,s:46

http://www.google.se/imgres?q=city+star+wars&hl=sv&biw=1280&bih=866&tbm=isch&tbnid=f7SJMSx3saFqUM:&imgrefurl=http://forums.3dtotal.com/showthread.php%3Ft%3D33440&docid=Xy4LxMarU6XA5M&imgurl=http://img293.imageshack.us/img293/3692/city5nt.jpg&w=640&h=495&ei=XLsdT7SYPI7S4QSN_o2ICw&zoom=1&iact=hc&vpx=984&vpy=194&dur=2418&hovh=197&hovw=255&tx=164&ty=110&sig=110578022084416186340&page=1&tbnh=145&tbnw=187&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:14,s:0

Utomjordisk dröm: Urtida ceremonier om ledarskap


Dessa drömmar är så sofistikerade så att jag ägnar en längre stund åt vad deras betydelse kan vara! Ju mer jag tänker desto mer kommer jag fram till en riktigt kuslig verklig förklaring!

Drömmen:

(Drömmen

Jag är ungefär 14 till 15 år i drömmen och jag bor nere i södra Sverige i skåne.

Drömmen är en massa förklaringar om resor och färder och våra relationer samt om mina föräldrar. Drömmen beskriver massor med enkla möten och resor ut på landsbygden där min familj och ett antal människor försöker att finna ett bra gömsle undan dem utomjordiska skeppen som dykt upp på himlen. Vi och några andra, politiker och militärer stannar och bosätter oss någonstans mellan Lund och Malmö. Det finns en liten kulle på platsen och där lever jag en liten tid. Politikern tror jag är en högerledare (jag vet inte men han amerikan), men jag ser inte Fredrik Reinfeldt i drömmen, men många Svenska politiker finns också där. Detta för att hela Sverige gör sig klara för strid, folk tränar och övar inför striden så att hela Sverige ser ut som på 1940 - talet.

Och därefter så kommer kriget.

Vi ser inte så mycket av kriget i drömmen där vi är, men jag upplever ändå kriget. Jag vet inte hur jag kan uppleva kriget men jag liksom kände kriget inuti mig själv i drömmen. Till slut så vill jag i drömmen låna bilen och köra till Lund eller Malmö. Jag vill möta utomjordingarna och det är en stark känsla av att jag MÅSTE möta utomjordingarna som får mig till att vilja låna bilen. Så jag frågar därför gruppen vuxna om jag får låna bilen.

När jag vill låna bilen så berättar jag samtidigt att jag tror att något har skett och att jag inte tror att vi har några städer kvar. Men att jag tänker mig att utomjordingarna inte bombar oss på grund av min relation till dem via mina drömmar.

Vår grupp av vuxna politiker, soldater, föräldrar och barn går då upp på den lilla kullen och ser mot städerna Lund och Malmö. Båda städerna brinner som i krig och ur städerna står det stora rökpelare. Det var det sista innan jag vaknade.)



Jag tänker: Varför skall jag resa iväg med en bil? Varför inte bara köra förbi och spela en trumpetfanfar när jag går in i deras skepp?

Hmmm......

Pengar!

Jag höll mig vaken idag på dagen genom att vara ute och gå i kylan! Jag tänkte spela på Lotto för onsdag när jag kom på att det kostade 3 kr extra på lördagar och att så här efter julen så var 3 kr mycket pengar   : )

Ni tänker: Hade jag arbetat som läkare så hade jag lätt betalat 3 kr extra! Nej, det innebär oftast bara mer lån på Villa osv... Och detta inte för att man vill att det skall vara billigare utan för att man inte kan betala 3 kr extra!

En amerikan är med i gruppen: Han är Höger!

Jag tänkte: Hur hade det sett ut om det var höger diktatorn Mussolini som satte sig i bilen i rungande krig och gav sig av som 15 åring och därefter i nästa filmsekvens i Hollywood kommer ut från Palatset som 40 åring? Oj, så vackert!!!! Jag tyckte att det lät riktigt glamoröst när jag tänkte på det!

Jag har ju läst ledarskapspsykologi och psykolog! Böckerna är nästan alltid skrivna på Engelska! Hur skulle denna dröm kunna beskrivas på Engelska:
The struggle for life and leadership!

Oj så vackert det lät!


Hur är människor att styra?

Jag har ju arbetat som personalchef! Så här är människor att styra när man är ledare:

Jag: Men ni som personal skall arbeta självständigt i enlighet med den demokratiska ledarskapsmodellen! Var börjar ni då att arbeta?

Personalen: Va?????

Jag: Ni måste tänka självständigt och arbeta självständigt för att den demokratiska ledarskapsmodellen är sådan. Så vad gör ni då?

Personalen: Demokratisk vadå?


Så här ser man ofta ut som ledare på jorden:

Jag: Då börjar ni läsa här på pappret och så läser ni dit! Den som inte gör det blir avskedad!



Jag är ju såpass beläst så jag vet vilken modell av ledarskap jag använder men dem flesta cheferna vet inte det!



Dessa senare drömmar var alltså den yngre moderns drömmar till mig från det utomjordiska skeppet! Då förstår jag hur hon är!

Hon blir nästan ruskigt verklig för mig efter mina funderingar kring detta med drömmarna! Hon är det vackra i enlighet med det andra utomjordiska slagskeppet: hon är jag som sjunger framlänges!

Utomjordisk dröm - fler funderingar


Jag funderade lite över slutsatserna!

Jag tror att dem lämnar kvar en yngre moder! Det är hon i drömmen om att vi ser på film! Så fungerar hon! Jo, hon passar mig bra   : )

Hur dem ser på oss: Jag ser ut som Basil och hon gör sig till Manuel!

Vi ser alltså ut som en Infödingsby för dem i det utomjordiska slagskeppet! Alltså så kommer jag med all deras kunskap om teknik och vetenskap att se ut som Hertingen av Drömmarnas Rike för oss människor men som Basil för dem! Ungefär Hövdingen som är Glad och åker på en Moped!

Jorden skall alltså bli Rekreationscenter! Typ, Hotell, Golfbanor, MAX restauranger, McDonalds Restauranger osv....

Jag tycker att det är optimistiskt! Det var kul   : )

Men nej, vi kan nog inte göra motstånd och jag får nog inte skapa en demokrati - men ni och jag kommer att vara fascinerade av dem! Vi kommer inte att förstå deras värld precis som vissa infödingar inte förstår vår värld (vad är en bil, vad är ett flygplan, vad är ett vetenskapligt tankesätt osv...). Det kommer nog ta mänskligheten många 100 år för att reda ut vilka dem är - fast att dem då är här på jorden med oss!

Jag dessutom kan ju inte ens tänka en sådan tanke om motstånd osv - för det skulle dem se, på en gång! Däremot så tycks dem roligare och deras värld roligare än vår vilket gör att man inte tänker sådant som uppror och motstånd! Motstånd har man till negativa samhällen (om nu inte samhället är bra på att dupera sin befolkning, sådant brukar förvisso bra fungera ett litet tag och dem tänker ju assimilera sig med oss - som jag förstår det).

Hur det sedan är upplagt vet jag ju inte! Man kanske inte ens ser mig i ett sådant samhället och vet om vem jag är! Som ni förstår så var ju endast detta svårt att tolka fram som jag har tolkat fram här! Dem var tvungna att komma med många drömmar på rad för att jag skulle kunna tolka budskapet.


Om dem därefter finns? Universum är stort - jag vet inte! Däremot så förstår jag den logiska idén med att lägga upp det på ett sådant här sätt som dem har förklarat allt för mig. Jag har ju alltid dem omkring mig, även om jag är ensam i ett rum! Det blir då bra för dem att ha en sådan ledare! Jag är dessutom uppvuxen med dem, det har säkert påverkat mig! Jag kanske kan tänka mig deras värld och sätt att vara, lite bättre!

Rymddröm - funderat klart


Nu funderade jag över alla drömmarna!

Det jag kommit fram till är att dem funderar på koloni, antagligen bunkringsplats för skeppen när dem reser. Det jorden har då är råvaror och möjlighet till rekreation.

Det jag får av modern är en mindre trupp ställd under mig i en värld som då liknar en framtidens skimrande värld.

Jag blir då alltså Gud vilket är hennes man drönaren! För motsatt till vår kultur så är det deras moder Bi - drottningen som står för pengarna i deras samhälle!

Alltså har dem i det läget i drömmen befäst jorden och vill prata med mig om hur jag vill ha betalt och hur jag vill att världen skall utformas.

Jag vet lite om dem och jag vet lite om oss:

Dem är sådana här: När dem kommer och köper en MAX middag så skulle dem oavsett priset betala kanske 120 kr för ett MAX mål. Dem räknar alltid på att alla skall ha det bra och för det priset så kan man betala personalen en bra lön!

Vi tänker så här: Tja, men kan man betala 120 kr för ett Max mål så kanske dem kan betala 500 kr för ett MAX mål!

Då tänker dem: Nu blir vi sura!

Men om man skulle säga så här så skulle det fungera: Som en kompensation för jordens lidande under er befästning så kanske det är rimligt att första tiden betala 200 kr för ett MAX mål.

Då tänker dem: Det låter rätt!


Då tänker jag mig att det ser ut så här kring modern på det utomjordiska skeppet: Det finns en del drönare samt en del andra varelser vilka anses som drönare! Modern har gjort så därför att hon bryr sig om drönaren! Alltså blir jag en del av dem drönarna!

Om jorden vinner: Ser bara tråkigt ut om vi vinner! Det ser roligare ut om dem vinner! Hade människor varit lite roligare så hade det varit roligare om människorna vann! För vad kan vi vinna? Egoism, inget nytänkande, inga framtidsvisioner, för det är ju så som vårt samhälle ser ut nu - för i vår värld så finns det ju inget nytänkande eller nyskapande alls idag! Det kan vi vinna! Och vem vill vinna något sådant ifall man kan förlora och få något bättre!

Men som jag förstått det: Det är så som deras samhälle ser ut och är tänkt att vara! Och det ser ju mer roligt ut för oss alla som överlever! Det tråkiga är däremot att det dör många människor!




Rymddrömmar


Jag har nu räknat på deras ankomst! Jag räknade efter ett barns ålder och kom fram till att barnet är 14 - 15 år om ungefär 2 - 3 år. Jag vet inte men det känns konstigt inom mig, på något sätt hoppfullt och lyckligt. Tänk att få möta dem!

Men därefter funderar jag på om det är så lyckligt!


Lite kusligt också med att jag känner deras rop på mig inuti mig själv! Men det var en starkt attraherande känsla vilket fick mig till att med iver önska ge mig av och möta dem på en plats jag inte kände till, ens i drömmen! Jag bara visste att dem ville möta mig, men inte var!

Det känns nog hoppfullt av många olika anledningar med att dem kanske dyker upp, det ena är att det är lite tråkigt i världen och norrland nu vad det gäller jobb och annat och det andra är väl rent känslomässigt, skeppet har funnits där så länge genom min barndom, men det tredje är nog viktigast - önskan till framgång och ära - vilket man kan få i det sammanhanget - man kan (om man har tur) få ett bättre och mer spännande liv än det man har (det som människor har så svårt att ge andra).

För dem är rätt så bra! Men hela drömmen ser ju olycklig ut för människorna i allmänhet. Och det blir ju lite kusligt med att jag dras mot dem så kraftigt i denna situation, om man ser det utifrån andra.

Drömmen kan ni läsa här efter:

Ny utomjordisk dröm 16 januari 2012


Jag har ju haft rätt så tätt mellan drömmarna på den senaste tiden och nu kom det åter en utomjordisk dröm.

Drömmen

Jag är ungefär 14 till 15 år i drömmen och jag bor nere i södra Sverige i skåne.

Drömmen är en massa förklaringar om resor och färder och våra relationer samt om mina föräldrar. Drömmen beskriver massor med enkla möten och resor ut på landsbygden där min familj och ett antal människor försöker att finna ett bra gömsle undan dem utomjordiska skeppen som dykt upp på himlen. Vi och några andra, politiker och militärer stannar och bosätter oss någonstans mellan Lund och Malmö. Det finns en liten kulle på platsen och där lever jag en liten tid. Politikern tror jag är en högerledare (jag vet inte men han amerikan), men jag ser inte Fredrik Reinfeldt i drömmen, men många Svenska politiker finns också där. Detta för att hela Sverige gör sig klara för strid, folk tränar och övar inför striden så att hela Sverige ser ut som på 1940 - talet.

Och därefter så kommer kriget.

Vi ser inte så mycket av kriget i drömmen där vi är, men jag upplever ändå kriget. Jag vet inte hur jag kan uppleva kriget men jag liksom kände kriget inuti mig själv i drömmen. Till slut så vill jag i drömmen låna bilen och köra till Lund eller Malmö. Jag vill möta utomjordingarna och det är en stark känsla av att jag MÅSTE möta utomjordingarna som får mig till att vilja låna bilen. Så jag frågar därför gruppen vuxna om jag får låna bilen.

När jag vill låna bilen så berättar jag samtidigt att jag tror att något har skett och att jag inte tror att vi har några städer kvar. Men att jag tänker mig att utomjordingarna inte bombar oss på grund av min relation till dem via mina drömmar.

Vår grupp av vuxna politiker, soldater, föräldrar och barn går då upp på den lilla kullen och ser mot städerna Lund och Malmö. Båda städerna brinner som i krig och ur städerna står det stora rökpelare. Det var det sista innan jag vaknade.

Personalchef


För att precisera mig och beskriva mig utifrån mina värderingar så kan jag skriva om mitt jobb som personalchef.

Jobbet som personalchef var krångligt! Man står mellan två stolar och vet inte på vilken man skall sitta! Men det gick bra! Det gick så bra så att chefen från huvudkontoret på Irland skickade mig ett Guldbrev i 24 karats guld!

Brevet är välformulerat och jag var glad över att jag fick värderingarna av honom och inte av min lilla ägare i Luleå!

Det står underförstått:

Vi satta alla här på kontoret en vacker kapitilistisk dag! Jag var här, ägaren för Coca - cola var här och samtliga chefer var också här! Det fanns en konstig kurva som pekade rakt upp mot himlen och det var då jag upptäckte dig Patrik på en liten avdelning någon stans i Lul.. Lull... Luleaa.... Lullleal.....Luleäoo.....Or some fucking Sweden! Ägaren för Coca - Cola som är 110 år gammal utbrast: Syrgas, jag måste ha mer syrgas! Och vi blev alla väldigt, väldigt glada över att se ditt kontor! Du har blivit förbisedd Patrik men din avdelning blir ofta det, men det kan kompenseras. All lycka i framtiden från den stora lyckliga kapitalisten och alla hans vänner.


Med det omdömmet fick jag därefter ett jobb som jag inte räknade med! Ett högre uppsatt chefsjobb!

Jag visste inte att det var ett högre uppsatt chefsjobb förrän jag per telefon mötte mina medarbetare   : )


(Parodi av samtalet per telefon - det lät inte riktigt så men det blev roligare att förklara hur samtalet lät genom en överdrift)

Jag: Tjena, allihopa, hur mår ni?   : )

Total tystnad!

Någon: Ja hej, jag heter Åke och äger ett stuteri med 300 hästar av världsklass! Det var ju trevligt att få möta vår företrädare för Luleå!

Min chef: Ja (harkel), Patrik är ju den vi hoppas på i Luleå (Oj, vad Patrik lät ny på jobbet).

En kvinna: Ja, tänkte på min kennel av avelshundar... osv.... osv...osv.... (Bäst att jag kommer in med en undanmanöver på det här).


Jag blev däremot tvungen att avsluta jobbet! Företaget ville att jag skulle lägga ut några miljoner kronor på ett kontor i Luleå och det kunde jag inte!


Men som ni förstår så är jag en rätt så vanlig kille! En vanlig kille som inte är så tillknäppt men inte heller fjantig vilket många vanliga killar annars kan vara.

Tjejer


snö


För att inte låta fientlig mot tjejer så kan jag här beskriva tjejer som jag varit förälskad i.

Den första tjejen jag var förälskad i var den framgångsrika dottern. Hennes pappa var chef och relativt barnkär och smart. Hon beundrade sin far och vi möttes när jag var 14 år. Jag tränade löpning på denna tid och jag skulle möta mina träningskompisar när jag fick se henne! Hon var en i gruppen och vackert blond! Kärleken blev besvarad på en gång från henne och det blev ändlösa timmar av att vi stod tryckta mot varandra och såg in i varandras ögon. Hon var smart vacker och framåt och när jag var över 15 år så var det slut mellan oss:


Hon mötte sedan någon med ett snyggt efternamn med pengar och gifte sig! Typisk överklassflicka! Vackra namn, pengar och långt från alla vanliga människor vilka hon föraktade som barn.

Min mest intima tjej var konstnärinna! Jag hade mött henne när hon var i fel rum i flera timmar! Efter 3 timmar så ryckte hon på ögonbrynen: Men då är ju detta fel rum? Hon och jag hade pratat och utan min vetskap så satte hon hela stan på fötter för att söka upp mig! Det var på Banken som hon lyckades att få tag i mig! Banken tog 45 minuter med mitt ärende och jag trodde att jag skulle förgås av allt sökande i databaser för ett enda litet ärende innan jag förstod frågan. Det var hon konstnärinnans väninna som var bankkassörskan vilken ringt henne och därför uppehöll mig vid kassan. Därefter åt bankomaten upp mitt kort och konstnärinnan dök upp och bjöd mig på kaffe. Jag gillade hennes vurm för konst och jag upplevde henne som annorlunda med sin konst.

Denna tjej är mystisk! Jag bodde tillsammans med min tjej i skåne på en skånegård när jag mötte denna tjej på en julfest! Hon var ljus och vacker, såg ut som en ängel och hon satte på mig sitt glitter när hon mötte mig. Jag fick ha glittret hela dagen till alla killars avundsjuka och därtill så kramade hon mig när hon skulle åka hem. Vi möttes mer och mer och hon bjöd in mig till sin värld vilken var skrämmande och hemsk! Trotts sitt änglalika utseende och sätt så umgicks hon med Hells Angels. Hon var som en chef över en mindre grupp utanför Hells Angels. Gruppen ägnade sig åt att sälja prostitution och droger. En gång fick vi möta tjackhoran vilken var en hon kände. Tjackhoran viftade med lite tusenlappar och svarade snällt på frågor. Tjackhoran berättade bland annat hur stolt hon var över att vara tjackhora, att tjackhora var något förmer än andra horor och visade vilka vapen man använde när mannen inte betalade för tjacket och horan! Hon vände sig till oss: Men ibland så gör jag det gratis (och syftade på oss två, mig och den änglalika flickan som var hennes chef). Jag överförde pratet på drogerna istället men då visade det sig att den ljusa flickan visste att tjackhoran blandat ut drogerna vilket den ljusa flickan ansåg som tråkigt ifall jag ville pröva - jag fick inte pröva för den änglalika flickan, att se mig knasig av hennes egna droger skulle vara tråkigare än att se en kund skjuten i huvudet (så det var nog kärlek).  (Tjackhoran lät lustigt när den ljusa tjejen pratade om hennes droger och att dem var utblandade - Nja, visst men det är ju dumt att tala illa om produkterna)


Här kommer den Indiska flickan in! Hon är fri och smart. Hennes pappa var stormästare för frimurarna och hon ville bli som sin far. Hon och jag hade blivit ihop om det inte varit för att hon redan var med min kompis! Vi låg i samma säng och allt var mycket nära! I hennes fall för att jag beundrade henne!


Därefter så var det en tysk flicka - läkarens dotter! Hon var stark och bestämd dessutom orädd, helt i min stil av tjej. Hon var annorlunda för att vara en tjej men hon var fortfarande en sådan tjej som man bjuder ut som kille! Allt hade fungerat bra mellan oss ifall hon inte varit tvungen att resa tillbaka till tyskland igen. Jag beundrade hennes möjligheter att lära sig språk!



Alltså, det jag finner attraktivt hos mina tjejer är att jag beundrar mina tjejer för deras mod eller för deras kvinnliga smarthet eller lyriska kunnighet! Min beundran för dem går liksom rakt in i själen! Då blir jag kär!

(Jag kan också skriva att det finns flera flickor till men att dessa är dem flickor som jag mest betraktar som besvarad kärlek!)

Jag skulle inte klara av att vara kund hos för exempel horan och det av anledning att jag inte finner det som attraktivt! Hennes värld är lite lägre än hennes kvinnliga chefs värld! Hon vill mer tjäna pengar på sex och just att detta är så tydligt med att tjäna pengar på sex gör det lite tråkigt! Dessutom så hade faktiskt inte horan någon kärlek för kunden! Däremot så var ju inte kunden så rolig heller och jag och hennes chef var ju mycket roligare att vilja ha sex med så det kanske beror på dem som besöker och köper tjänsterna av horan än att horan ser sex som pengar. Men horan (vilket är även dem vanliga tjejerna som inte arbetar som horor) är inte lika intressant, hennes chef var mycket mer kapabel och insatt än horan själv. Hennes kvinnliga chef är mer älskvärd för mig! Det fungerar inte med horan eftersom jag inte blir sexuellt upphetsad av horans prat vilket jag vet är meningslösa fantasier - exempel fantasier om att män också tjänar pengar på sex.


Det konstiga är att jag kan hitta mina drömmars mor i valet av tjejer! Det är konstigt! Men jag beundrade henne så på det utomjordiska rymdskeppet som barn i mina drömmar så att valet kanske blir sådant i vuxen ålder. Kul om så är fallet!   : )

Så jag är inte emot tjejer! Jag tycker bara att feminism inte fungerar! Kvinnor kan inte ta mäns position eftersom dem har svårt att sätta sig in i männens värld!


Så här är männens värld: Som SNYGG personalchef så har din personal BRA betalt! Det är väldigt viktigt för en KILLE att så är fallet med personalen! Mitt personalchefsjobb delade jag med en kvinna eftersom det hade en lägre betalning. Men i mitt fall så behövde jag meriterna! Att bara ha studerat till personalchef duger inte!

Men för en man så är det viktigt att personalen är högt betald! Annars så är du inte lika snygg som man!


Bland kvinnor så är det inte så! Du kan sätta en kvinna var som helst, hon uppfattar uppdraget som en militär tjänst vilken hon bestämmer över! En tjänst utan pengar men där hon får lite makt!


I fallet med den ljusa tjejen som jag kände så tjändade hororna bra! Men hor jobb är alltid kvinnliga och jag vet inte den vackra flickans direkta uppdrag i gruppen.

Blev inget tack


Det blev inget tack från kvinnan vars väska och plånbok jag hittade! Man sitter inte och väntar på sin plånbok med Körkort och ID - kort samt alla VISA och Köp kort så här länge!

Antagligen blev hon då kanske sur över att jag lämnade in hennes plånbok och väska till polisen! För konstigt nog så kan tjejer bli sura över att man som kille gör sådant: Tjejen tänker: Tror han att jag skall tacka honom då eller? Tjejer kan konstig nog bli sura på sådant snällt från en kille därför att hon som tjej ofta har höga krav på killen! Man skulle ha letat upp henne eller väntat längre eller gått 3 km bort osv...


Jag vände mig till VP och menade att feminismen är något dem borde avskaffa! Att en värld som skapas av kvinnor blir Nordkorea!   : ) Men VP och partier i allmänhet har ofta deltagare som är akademiska och inte kan förstå världen och andra människor! Dem förstår vad dem läser i en bok så att dem kan framföra det på tentamen men ett verkligt scenario är svårare än att skriva tentamen!


Jag skrev att kvinnans värld och tankegångar är prostituerade och att sådant kanske är negativt för ett samhälle utifrån om någon skall betala någon annan! Med tanke på VP:s politik så kanske ett sådant brev inte blir så uppskattat för dess omtanke   : )


Men det jag menar är: Rika män kan skaffa fattiga flickor och betala dem så att flickan blir förmögen (då har jag Johan som exempel, Johan är 35 år och bor i USA med sin tjej som är snygg men från början är fattig, Johan har sedan en tid 100 miljoner kronor). En rik kvinna som min barndoms kärlek kan bara möta en rik kille när hon tänker gifta sig, allt annat går inte (alltså är pengarna betydelsefullare än kärlek för kvinnor). Jag tänker att kvinnans kultur är prostituerad! Ska man skapa en värld av det så blir det Nordkorea där alla önskar att någon ger dem pengar (vilket vi alla kan hamna under i en sådan förutsättning).


Då tänker ni: Men kvinnor klagar rätt så ofta på allt! Ja, den prostituerade är ju prostituerad och saknar ofta kärlek för sin man!

Så det är som med plånboken jag lämnade in till polisen för 2 dagar sedan: Vad jag än gör som man så är det ändå inte bra! För i en kvinnlig fantasivärld så kan ju allt vara bättre!


Därefter så kanske VP hänger upp sig på mina drömmar här, men ett morse är också något konstigt så länge vi inte kan lösa det! Men därefter så är det ju en mer klurig fantasi än att kvinnor skulle ha sex och köpa män lyxiga prylar! För den ena vet vi att den nästan är omöjlig och den andra har potential till att vara trolig eftersom universum är stort och inte särskilt utforskat.

Inte ens ett tack


Nej, det blev inget tack från kvinnan vars väska och plånbok jag lämnade in igår! Polisen såg hennes körkort och där stod hennes namn Westerberg vilket inte var svårt att hitta!

Tv menar att man borde sno kvinnornas prylar istället för att lämna in dem till Polisen!

Nej! Men man ogillar att lämna in någons plånbok så därför funderar jag på att inte hitta plånböcker!

Det fanns jag och en alkoholiserad kille i närheten av hennes väska och plånbok! Jag skyddade därför plånboken i 30 minuter och därefter så gick jag med den till polisen!

Nästa gång så kanske man inte ser plånboken och väskan och då får den andre vara mer aktiv!



För jag tycker också att dem är tråkiga våra människor i Sverige!

Upphittat


Idag hittade jag en kvinnas plånbok och väska! Hon hette Westerberg och var född 1970 och studerade vid universitet.

Jag gick med det till polisen!

Jag har hittat sådant förut så jag har inga illusioner om hittelön   : )


Så här har det sett ut

hittade plånbok

Killen blev glad men hade inga pengar.

hittade plånbok

Killen blev glad men hade inga pengar.


Den största hittelönen jag fått

1994 så hittade jag en jacka med Plånbok med 7000 kr och Guldkort American Express. Nycklar till båt och Golfstuga samt värdehandlingar till T- bonds (kommer inte ihåg 20 000). På den tiden så trodde jag att jag skulle få massor med pengar i hittelön  : ) Mannen bad mig komma till honom och jag fick gå 1 mil till fots för att ge honom plånboken och jackan med nycklar och T-bonds. När han fick plånboken så tittade han i den och menade att det saknades 20 kr men att vi var kvitt för denna gång.


Så den största hittelönen jag fått är att han anklagade mig för att ha tagit 20 kr ur hans plånbok med över 7000 kr i plånboken.


Hade jag varit en tjej så hade han gett mig pengar men eftersom jag var en kille så blev det inga pengar.


Kanske personen tackar mig denna gång, men det är osäkert!

Det var en kvinna så då tror jag inte på någon hittelön! Pengar och kvinnor är ju ett tema som jag skrivit om och jag tror att min retorik håller   : )

Tråkigt på internet? (Horbudskap på TV?) Gigoglo

Jag tycker att det är tråkigt på internet! Antingen så är det som på min blogg: Nästan ingen som läser min blogg! Eller så är det bara Hor blogg på internet! På Hor bloggen så blir man refuserad ifall man skriver att kvinnor nog inte köper sex! För kvinnor skall köpa sex för det låter bra i Horornas tankar!

Alltihopa är bara ding i huvudet på Internet! Avgör själva (jag har blivit refuserad för att jag skriver att tjejer nog inte köper sex, jag har dessutom skrivit att jag är snygg, att skriva snygg och att tjejer inte köper sex av män blev refuserat)



Moderator Hera http://relationer.ifokus.se:


Du misstar dig när du tror att andra är intresserade av hur snygg du påstår dig vara. Jag förstår inte varför du tror att vi på sajten skulle bry oss för fem öre om hur jobbigt ditt liv som snygg är? Utseende är inte intressant och du verkar vara väldigt egenkär pga hur du skriver om dig själv.

Så du bör nog fundera på var och när du börjar skriva om dig själv. Du framstår inte som någon bra person på sajten just nu kan jag säga. Att du dessutom skriver att det inte finns manliga prostituerade eller kvinnor som köper sex, det visar att du inte vet något om verkligheten.

Sök på nätet så kommer du hitta dokumentärer om kvinnor som hyr in män för sex.

Det är strikt kopieringsförbud av mina bilder! Stöld anmäls!






Mitt svar:


Nix, jag menar: På vilket sätt blir hon kär i mig? Därför att hon tycker att jag är snygg!

Därefter så gör du snygg till något viktigt! Jag menar, jag skriver inte att jag är snygg för att imponera, jag kan också skriva en massa tråkigt om att vara snygg!

För i Sverige så får man inte skriva snygg: Jantelagen!


Jag är ledsen men även om det är en dokumentär så anser jag att budskapet är förvrängt!

Hur många tjej kompisar till dig skulle tänka sig att betala för sex?

Man ser alltid sådana tjejer på Tv, men man känner aldrig någon sådan tjej på riktigt!

Och när en kille mitt fall menade att han fått många tusentals kronor för att ha sex med kvinnor men tråkigt nog förlorat pengar eftersom PENGAR KOMMER OCH GÅR! Så blir det inte trovärdigt!


Upplevs som en myt som man från hela samhället önskade var sann! Kanske för att vi vet att min kompis Johan betalar sin tjej 2 till 3 miljoner i smycken och bilar för att vara ihop med honom! Då önskar samhället att även tjejer var sådana! Men jag har mött massor med tjejer och jag har aldrig mött någon som betalat för sex med en man! Och då har jag nära relationer där dem skulle säga det någon gång, eller där deras kompis skulle säga det!


Men det är riktigt: Jag kan inte veta allt om allt! Men jag har mycket svårt att tänka mig det!


Trevlig fortsättning på 2012 från
Patrik


Börjar se riktigt bra ut


Nu börjar mina tänder att se bra ut    : )

Det var nästan ingen smärta eller problem under hela behandlingen och nu börjar behandlingen gå mot sitt slut. Tandläkaren är trevlig och jag har nästan lärt känna alla på praktiken. Jag ångrar lite att jag inte gick till tandläkaren fortare! Hade jag gått till tandläkaren för flera år sedan så hade jag sluppit alla mina år av värk och värktabletter. Jag hade sluppit att se dåsig ut på arbetet för att jag inte kan sova och jag hade kunnat vara mer social och sett gladare ut!

Jag hade också sluppit att må dåligt vilket jag gjorde i somras!

Inflammationerna är nu borta och tänderna ser riktigt bra ut! Det är mycket bra för livet och självförtroendet! Tänderna sitter ju ändå i blickfånget så det där med tänder är tråkigt att ha problem med! Både mina tänder och min tandläkarskräck är nu botad! Hur bra är inte det! Både psykologiskt och praktiskt helad från smärta.

Så ni alla med dåliga tänder, jag rekommenderar er att gå till en tandläkare!

Livet är bättre, själen är bättre och tänderna ser snyggare ut!

Vanliga människor och mer utvecklade människor


Ja, jag tror att det inte skulle fungera om ett utomjordiskt skepp kom till jorden!

Vanliga människor skulle bli tokiga!

Vanliga människor är 80% av jordens befolkning!

Vanliga människor är sådana här:


Det jag inte ser finns inte och är inget jag bryr mig om!

Alla länder som styrs av vanliga människor skulle därför hamna i inbördes krig med varandra om ett skepp dök upp!


Jag vet inte varför vanliga människor är sådana men det jag vet är följande:

Om man leker titta ut lek med barn så blir barnet glatt! Varför blir barnet glatt? Därför att barnet tror att man inte finns förrän man visar sig och utropar titt ut!

I barnets värld så kan inget finnas förrän det syns i verkligheten! Barn upp till 1 år!


Det som är det roliga med mina drömmar är att skeppen inte syns och inte finns men att skeppen kan finnas! Att det finns möjligheter att dem kan finns ute i universum utan att vi ser dem eller ser något av dem i teleskopen!

Och om man läser mina drömmar och tolkningar: Deras värld är att den hela tiden menar på att sådant som inte finns kan finnas!



Om jag tänkte efter så skulle detta menas med att dessa varelser i så fall kommer från centrum av vår Galax eller från centrum av någon galax! För en sådan tanke skulle vara bra där eftersom det är troligare att man möter på något annat än sig själv där!


Vi däremot gynnas av att vi har sluppit sådana utomjordiska besök! Vi bor långt ut i en galax där det är glest med stjärnor! Att besöka oss är nog inte lika vanligt som det är där det finns fler stjärnor!

Deras sätt att tänka är därför exotiskt för oss!


Men jag tror att det är bättre och roligare att tänka på deras sätt än att tänka som dem 80% människorna på jorden gör! För det mesta i världen och i universum är ju sådant som vi inte vet något om och inte ser! Jag tänker att dem 80% på jorden är en rätt så destruktiv faktor för jorden!

Det tänker jag att jag har rätt i på alla sätt och vis!

När bestämdes julens filmer (Nordkorea)

När bestämdes julens filmer (Nordkorea)
Utan att behöva överdriva så passade dagens filmer också mina drömmar!
I, robot och The core!
Det är alltså Modern på skeppet som har gjort en Revolution mot Gud vilket är jag!
Ja, sådana är modern på det utomjordiska skeppets soldater! Men dem är inga robotar utan Rebecca i filmen The Core! Så stor är alltså den Irländska armén som jag har som livvakter!
Jag vet inte vad som kommer först!
När bestämdes filmerna? För mig upplevs det som att man såg mina drömmar och då bestämde Jul filmer!
Är det så? Eller bestäms filmerna långt i förväg?
Jag vet inte hur ni uppfattar det men jag tycker att detta är kusligt!
Min lilla trupp menar: Man kan hålla en planet men man får slut på befolkning efter ett tag!
Den slutsatsen tyck mest möjlig! Det var smart att lägga upp filmerna efter min tolkning eftersom då kunde jag se tolkningen bättre! Jag visste inte om min armé förrän efter filmerna!
Frågan är: Ni kan se min dröm här om badstranden! Bestämdes filmerna efter att jag haft drömmen eller före jag haft drömmen?
Det är min fråga?
För annars, som ni ser, det ser riktigt kusligt ut med filmerna!
God fortsättning 2012!

Utan att behöva överdriva så passade dagens filmer också in i mina drömmar!

I, robot och The core!

Det är alltså Modern på skeppet som har gjort en Revolution mot Gud vilket är jag!

Ja, sådana är soldaterna på det utomjordiska skeppet - som robotar! Men dem är inga robotar utan Rebecca i filmen The Core! Så stor är alltså den Irländska armén som jag har som livvakter!

Jag vet inte vad som kommer först!

När bestämdes filmerna? För mig upplevs det som att man såg mina drömmar och då bestämde Jul filmer!

Är det så? Eller bestäms filmerna långt i förväg?



Jag vet inte hur ni uppfattar det men jag tycker att detta är kusligt!


Min lilla trupp menar: Man kan hålla en planet men man får slut på befolkning efter ett tag!

Den tolkningen tycks mest möjlig (deras soldater gillar militära strategier)! Det var smart att lägga upp filmerna efter min tolkning eftersom då kunde jag se tolkningen bättre och vad som kunde tolkas på ett annorlunda sätt! Jag visste inte om min armé förrän efter filmerna!

Frågan är: Ni kan se min dröm här om badstranden och mumierna! Bestämdes filmerna efter att jag haft drömmen eller före jag haft drömmen?

Det är min fråga?


För annars, som ni ser, det ser riktigt kusligt ut med filmerna!

God fortsättning 2012!

RSS 2.0