Betala tandläkare



Jasså, ungefär så här:


Jo, vi har ju nu diskuterat om jag inte kan vara gigolo och på det sättet betala tandläkaren! Vi kan därför göra en jämförelse som ni alla kommer att förstå mellan en kvinnlig och en manlig kypare!


Picasso kommer in på en restaurang och köper en middag men till sin förfäran upptäcker han att han glömt pengarna hemma! Picasso gör därför en tavla till kyparen och frågar om han kan betala med tavlan för middagen!

Den manliga kyparen: Jo, givetvis herr Picasso! Tavlan betalar väl för middagen! Vi kan till och med stå och sjunga för dig när du går ut genom restaurangens dörr!


Den kvinnliga kyparen: Det var en rolig tavla som jag kan ha hemma men den är ju inte pengar och pengar betalar man ju maten för!
Picasso: Det var ju tråkigt! Men jag skulle ju kunna diska 8 timmar och därför betala maten!

Picasso diskar 8 timmar och den kvinnliga kyparen dyker upp!

Den kvinnliga kyparen: Jo, du diskade Picasso men våra diskare får ju inget betalt och därför så har du ju fortfarande inte betalt middagen!


Alltså, tjejer passar bra med att vara ihop med Johan! Johan är snäll och har 100 miljoner kronor! Johan är ute och jagar och kommer hem till sin fru som tar hand om barnen!

Därefter så finns det män som är som kvinnor och som då inte heller förstår betalning osv... Sådana män kan lyckas ibland men oftast så misslyckas sådana män i livet! Allt dem har dör! Deras barn dör, deras fru dör, och allt dör!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Pablo_Picasso

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0