Tolkat


Jag har försökt tolka innebörden av dem tre drömmarna!

Tolkningen blir konstig:

Vår prinsessa samt hennes hovdam i hjärtat av skeppet hålls fångade av en religiös galning på jorden! Galningen vägrar ge flickorna mat och husrum och förvägrar dem vård samt hävdar att dem skall få komma till Gamla stan i Stockholm vilket galningen menar är deras dödsrike! Detta kommer att bli känslomässigt mellan oss båda!


Det är en tolkning!

Deras soldater verkar uppretade och fundamentalister är känslomässiga!


Deras soldater är känslomässiga!

När vi skyddar vår kungafamilj så tänker vi: Hoppas att ingen kommer så att jag slipper att ställa mig ivägen!

Deras soldater älskar (ungefär) sin kungafamilj! (Jag är prinsessan och barnet är hovdamen, jag är skeppet där hon trycker mot mitt hjärta).


Det känns som en jordisk tolkning! Att jag tolkar efter hur vår värld är!

Sådana tolkningar är svåra! För vår värld och deras värld (kanske 100 000 ljusår bort) behöver inta ha samma idéer! Skeppet ligger antagligen 3 ljusår bort men dem har ju rest sedan jag var 5 år gammal! Dem beskriver ju gamla krig för mig där skeppet segrat över olika planeter!


Hon säger ungefär: Stäng av det skräpet (bandet går av på filmen, gammal WHS)! Men som ni ser så kan man få fram mycket information ur drömmarna! Drömmarna är på något sätt 3 dimensionella med olika budskap i samma dröm!


Drömmarna:



Drömmen 30 oktober 2011

I drömmen är jag (för omväxling skull) 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är emot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är därför orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske ändå sker och att vi kanske kommer till skadade. Min mor vill inte att vi går och jag frågar därför om pengar till att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.


WOW, en sådan vacker musik!






En dröm 26/11 – 06

Drömmen börjar med att jag har köpt en film som jag inte vet något om. Det är ingen välannonserad film och filmen har jag mest köpt för att personen som sålde filmer i butiken varmt förordade denna film. Jag ska se filmen med min kompis Andreas som i drömmen bor på en helt annan plats än hemma hos sig själv.

Andreas bor i drömmen på ett internat och delar där rum med två tjejer i 19 – 20 års åldern som har en våningssäng i rummet. Andreas menar bistert att det kan bli svårt att se filmen eftersom tjejerna också vill se en film och att det bara finns en Tv på internatet.

Tjejerna sitter och småpratar på övervåningen av sängen och jag tycker att dom är mycket vackra. Faktiskt så liknar en av tjejerna en Tjeckisk studenttjej vilken jag gillat men inte kunnat bli ihop med eftersom jag tyckt att hon var för ung för mig.

Jag tittar på denna tjejs kropp och finner den attraktiv, små bröst och liten rumpa, brunett med åtsittande jeans och med en enkel tröja. Jag sitter och tittar på henne och upptäcker till min fasa att jag blivit upptäckt. Hon har vänt sig åt mitt håll och viskar något antagligen surt till sin tjejkompis om mig. Jag tycker att det är pinsamt och vill vända situationen genom att vara humoristisk och hurtig. Tjejerna tycker att jag är rolig och jag försöker då sälja in en filmstund, att tjejerna ska se filmen jag köpt med mig och Andreas. Tjejerna går med på detta efter att jag menat på att filmen är den bästa filmen genom tiderna.

Andreas blir inte glad när han får reda på att vi ska se filmen med tjejerna och jag har börjat ångra min oväntade PR för filmen. För jag vet ju inte om filmen är bra.

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här. Filmen lovordas av en helt okänd tidning i USA NBT Network och jag tycker att detta oroar mig. För filmer ska ju lovordas av stora bolag för att vara bra tänker jag.
Filmen däremot visar sig trotts mina farhågor vara riktigt bra.

Hela filmen är gjord på osammanhängande filmklipp utan direkt mening på ett intellektuellt djupt sätt i mörk stil. Den är utformad som ett konstverk som gestaltar vanliga människors liv och strävande på jorden. Allt som oftast dyker huvudrollsinnehavaren upp med sin komik. Han är inte direkt humoristisk utan driver mer med seder och bruk på ett naturligt sätt. Vi får följa honom oftare än dom andra gestalterna i filmen vilka oftast bara gluttar förbi i enstaka filmklipp. Han har vänner och fiender och överlever livet genom sin naturliga humor.

Filmen blir nu en succé och tjejerna gillar den.
Efter en lång stund i filmen så kommer plötsligt ett filmklipp från Luleå Universitet. Det blir till glädje för alla i rummet vilka alla är studenter vid Universitetet.

Filmsnutten ska behandla att studenterna är sura på fördomar mot norrlänningar. Men tråkigt nog så går bandet av precis när studenterna ska börja diskutera problemet.

Tjejerna går då in i sovrummet igen emedan jag och Andreas sitter kvar i allrummet.
Efter en stund så kommer tjejen med rumpan tillbaka. Jag gillar henne för att hon visat sig så smart under vårt kallprat under filmen. Det att hon varit smartare än mig har imponerat på mig och jag känner mig till och med lite attraherad av henne. Hon rör vid mig men ångrar sig och jag skojar med henne.

Hon tycker då att jag får massera hennes ben om jag vill, och jag vill. Hon lägger sig på magen på ett bord och jag går fram bakifrån henne.

Men när jag ska massera henne så upptäcker jag att hon har gripenklor (fot, äggläggnings mekanism, inget vi någonsin sett) till fötter som hon nu håller ett stadigt tag om mig med, om min bröstkorg. Jag får lite ont i bröstkorgen men finner henne ändå mer attraktiv än förut. Ut från hennes ena häll så sticker det ut något som liknar en dolk, eller en pik, ett svärd. Den riktar hon mot mitten av min bröstkorg och jag tycker att det ser ut som om hon tänkte rensa en fisk.

Jag förvånas men blir inte rädd. Jag blir till och med mycket attraherad av att hon är så farlig. Dessutom så är allt detta som är så farligt med henne välvårdat och kvinnligt sirligt, vackert. Jag beundrar det kvinnliga och det djuriska hos henne och tänker att hon som är en sådan smart och belevad tjej också har dessa sidor av sin personlighet. Jag beundrar henne och känner mig stolt över att hon visar detta hemliga för mig som jag annars kunde ha föraktat hos henne.

Jag masserar hennes ben vilka under hennes jeans är fyllda av hårda muskler och hennes svärd och fötter vilka är varma och som det pulserar blod igenom. Jag njuter av att hon tycker att det är skönt när jag masserar henne.


Dröm tidigt 2011

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm! Jag är 6 år igen och det är 1977! Vi hoppar mellan taken i dödsriket vilket är Gamla stan Stockholm i min dröm och därefter hälsar vi på i en Cykelhandel som ligger där! Alla är trevliga och jag är på resa i dödsriket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0