The Italian Mafia vs. Donald Duck?


Nej, jag kan inte tänka mig att den Italienska maffian är emot Swedish snuff eller Swedish mulled wine eller emot något annat Svenskt! Den Italienska maffian är som jag förstår det en begåvad och smart maffia!

Det är EU:s politiker som är dåliga! Konstruktionen EU är dålig och kan inte bestå! Om det ens finns någon vilja till att EU skall bestå?

Politikerna kan inte förstå större skeden i världen och kan inte sätta dessa i samman med mer obetydliga skeden som Swedish snuff or Narcotics.

Om man skall ha en union så skall man berika sig på mångfalden och inte avskärma sig med massor av obetydliga lagar! För alkoholhalten i Svensk glögg är en obetydlighet vilket är en mångfald och det är ju kul med många olika produkter vilka visar var man är i EU! Inte har ju USA alla dessa restriktioner, USA lever ju på att alla deras delstater är bra på olika moment vilket berikar USA i sin helhet. För inte har ju USA restriktioner mot olika produkter inom USA! McDonald´s vill att alla deras produkter skall se lika dana ut, men det förstår man ju att deras produkter borde göra! En fråga, är en McDonald´s hamburgare större i USA än i Sverige? Vissa påstår det och en sådan obetydlig skillnad gör ju i så fall McDonald´s lite kul att besöka i USA.

För så som EU är nu så har vi snart bara glesbygdstödet kvar och vilka av er vill leva av sådant stöd från EU?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0