EU only likes the Italian Narcotics. (Swedish snuff on its way to Norway)

Aftonbladet var fullständigt slutsåld idag! Det enda som fanns kvar var några Expressen som dystert hängde i en full Expressen korg på kioskerna. Diskusionerna gick dessutom över hela staden: Hur skall vi nu få vårt Svenska snus?

Norge tänkte vissa var landet för snus men andra menade att snus i Norge kostade ungefär 80 kr per dosa! Jag inflikade med att man tjänar bättre i Norge så om man bor i Norge och tjänar en Norsk lön så går det bra att köpa Svenskt snus där. Anledningen till alla dessa diskussioner på stan var Aftonbladets förklaring att EU vill förbjuda det Svenska snuset.

EU!!!! EU som ger tillstånd till narkotikakarteller att sälja Heroin och andra droger i Amsterdam tillåter inte Svenskt snus? Paradoxalt kan tyckas men absolut inte, precis lika absolut som den Svenska Absolut vodkan som snart också blir förbjuden i EU.

Så här tycks det vara i EU: EU är skapat för Italien, Spanien, Grekland. I dessa länder så gillar man lagstiftningar men man följer bara några lagar bland alla lagar man har skapat. Dessutom så har kriminella organisationer i dessa länder en stor fördel vilka har lobbyister i EU för att verka för deras intressen! Ett svenskt tobaksbolag eller spritbolag har inte sådant och snus är en för liten produkt för att en sådan lobbyism skall gynna företaget.

Så Norge är nog ett land vi skall börja fundera på! Tänk att få flytta till det fira och glamorösa Norge! Norge frihetens land långt från EU:s byråkrati och förbud.

The Italian Narcotics - Swedish Snuff
1 - 0
Swedish snuff on its way to Norway
The Italian Narcotics - Swedish Snuff 1 - 0






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0