På resa genom Disneyland

För mig skulle tandläkaren få skräckens hus i Disneyland!

Jag vet att detta är orätt mot tandläkare! Jag har faktiskt aldrig mött en tandläkare i sitt privata liv och att mena på att tandläkare är på ett sätt är dåligt! Men jag tycker att tandläkare är obehagligt men upplever oro för att jag inte går dit!

Tråkigt, jag tänkte från början att detta med mina drömmar kunde vara inspirerande men efter att jag berättade om dem och skrev om dem så har mitt liv varit olyckligt på alla sätt! Kristna blev vansinniga på mig och min tanke var aldrig att detta var i konkurrens med Jesus utan en förklaring om det oförklarliga! För tänk, min faster var död på riktigt när jag fick drömmen om dödsriket! Det är konstigt och det var hela avsikten! Avsikten att få folk som ligger i cancer och svåra sjukdomar att tänka att det kanske finns något konstigt och oförklarligt med livet och universum. Därefter så tänkte jag att jag kunde få lite kul i mitt liv ifall jag nu skulle dö i tandläkarstolen! Men det blev tvärtom!

Jag hade däremot det kul som barn och innan jag började att skriva om drömmarna, det kompenserar lite allt det tråkiga som blev därefter.


Jag tycker att drömmen om dödsriket var bra när jag tänker efter: Barnet, cykelhandel, dödsriket! För om man bortser från att den är skrämmande med att jag kanske kan få vara där permanent i dödsriket så är den en bra förklaring om religion! Den är också bra eftersom dem Kristna inte egentligen konfronteras!


Dessutom, den stora modern överger en inte i den svåra stunden utan finns där! Givetvis så blir hon lite svår att tro på ibland men om vi jämför detta med ett föraktfullt Godnatt så var det ju bättre med den stora modern på det utomjordiska skeppet!

Så denna blogg är min oro, kanske det är så här ni också tänker när ni oroar er för något?

Läs den och ge gärna era åsikter om ämnet oro och tandläkarskräck samt döden och det övernaturliga!


<!-- TopBlogArea.se START --
<a href="http://www.topblogarea.se/halsa/" title="Hälsa bloggar"><img border="0" src="http://www.topblogarea.se/tracker.php?do=in&id=23181" alt="Hälsa bloggar"></a>
<!-- TopBlogArea.se END -->


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0